|
|
#1891 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)
Mi naszczescie mdłości juz tak nie dokuczaja... w sensie nie sa takie mocne...
Co do walentynek my jakos szczególnie ich nie świętujemy. .. nie uznajemy tego święta. .. bo miłość okazujemy sobie 365/366 dni w roku... prezenty wolimy dawac bez okazji... jedyne co to od mojego M dostalam cudowna wiadomość, a ja upieklam jego ulubione kieszonki z jabłkami, migdalami i cynamonem. To wsio... a teraz siedzimy i zaraz będziemy moj serial oglądać. .. no moze pozniej kochany dostanie lodzika :@ ups hihihihi Sent from my GT-I8190 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w niedzielę się kończy ![]() to witam w klubie pogorszenia mdłości ja tylko raz wymiotowałam i bardzo się cieszę, bo jednym słowem nie potrafię wymiotować, wszystko nosem leci - przepraszam za dosłowność
|
|
|
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Majlli, ja jestem ta wiecznie zmęczona,ale dzisiaj to już przesada :P
Dzisiaj jestem taka maruda,że aż sama ze sobą wytrzymać nie mogę. Wstałam lewą nogą,bez powodu płaczę i się wściekam... A do tego jestem taak zmęczona jakbym balowała do białego rana I ciągle chce mi się jeść,ale jak już widzę to amu to mnie cofa
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
#1894 |
|
Rozeznanie
|
A ja wracam do domu i mam skręt jelit...straszne to...wysiadlam w połowie drogi i czekam na drugi autobus bo takie bąki zaczęłam walić w autobusie że aż mo wstyd
Sent from my LT18i using Wizaz Forum mobile app
|
#1895 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestabilna hahahaha to udanego wieczoru
Ana*** ja też miałam dosłownie to samo...nosem...ale dobrze ze nie uszami ![]() Mo_onika_ika mam to samo
13.09.2014 Szymonek jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm) Edytowane przez małaPaulina Czas edycji: 2014-02-14 o 20:41 |
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Haha, też mi śmiech dopisał czytając wypowiedź Moniki
I to akurat jak jadłam kolację
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|
|
|
#1897 |
|
Rozeznanie
|
Mi nie było tak do śmiechu haha
już jestem w domu, tż wyszedł do drugiego pokoju tylko pies leży obok i wącha jem ogórka kiszonego i do tego bułeczki z jajkiem to dopiero w nocy będzie aromat xD Pisze i śmieje się do siebie bo to jest tak zabawne że aż głupie hehe ![]() Sent from my LT18i using Wizaz Forum mobile app
|
#1898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak juz leca takie zwierzenia to moj S dzis spiewal mi romantyczna piosenke ,ktora leciala w radiu: I will always love you- Whitney Houston i jak spiewal to akurat walnelam serie glosnych bakow.... Przestal spiewac bo sie smial masakra, ale mi ulzylo....
|
|
|
|
|
#1899 |
|
Wtajemniczenie
|
Cały dzień nie wchodziłam a teraz muszę nadrabiać hehe
![]() Metamfetamina to teraz twoje imię zapamiętam na dobre hehe Mi się strasznie podoba.Kujon masz bardzo fajny pomysł z tą niespodzianką, chciałabym zobaczyć minę twojego tża Udanego wieczoruMiminek ja oglądałam kiedyś program gdzie własnie mówili o takich krostkach w okolicach intymnych po goleniu i podobno powstają one w wyniku wzrosty włosa który przyciśnięty np. majtkami albo spodniami zamiast rosnąć w góre to wbija się w skóre i powstają takie mikrozapalenia (czy jak to nazwać). Zalecali przez pare godzin nie uciskać miejsc golonych. Nosić coś luźnego. Czy działa nie wiem. Ja np. nigdy nie gole w tych miejscach się pod włos. Zawsze z włosem. Wtedy nic nie mam bo jak tylko zrobie inaczej to własnie mam krostki. Co do walentynek, my raczej nie obchodzimy tego święta. Tego dnia 14 lutego osiem lat temu zmarła mama mojego męża. Wychowywała ich sama i była dla nich wszystkim. Także data dla nas nie za bardzo do świętowania.. Wiecie może dziewczyny, a może któraś z was używała, żeli intymnych w czasie ciąży?? Pytam bo dostaliśmy w końcu te zielone światełko odnoście seksu ale nie da rady bo poprostu sam sahare tam na dole. Niby podniecona i w ogóle a tu dupa. Potem wszystko zaczyna boleć i piec i już nie mam ochoty na igraszki
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha,no niby głupie a się uśmiałam jak głupia i aż łzy mi lecą
Ostatnio w ogóle trafiłam na forum,gdzie kobiety opisywały jak to ich bąki śmierdzą a już leciały takie komentarze kierowane w ich stronę,że mało nie poleciałam z krzesła Mój Tż za to się śmieje jak mi się odbija i to jeszcze samym powietrzem a czasem w takiej romantycznej scenerii jak mi się odbije to cały nastrój szlag trafia i widać odechciewa mu się wszystkiego Przed chwilą czytałam wierszyki o dzieciach i ciąży i się wzruszyłam a teraz płaczę ze śmiechu jak durna... Normalnie dawno mi tak łzy nie leciały i aż brzuch ze śmiechu mnie rozbolał
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo,bardzo dobrze nawilzam. Kciuki za wizytę. |
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Co tu tak cicho ![]() Wczoraj popołudniu miałam spadek formy, bolał mnie brzuch, nie wiem czy z nerwów, czy z zaparcia czy poprostu ze wzrotstu Teraz powoli wcinam śniadanko, zawsze jakoś wolno mi idzie, potem ciepła kompiel- trzeba się ogarnać troszeczkę, a jutro w drogę, może w pl uda mi sie zrobic usg prywatnie ![]() Powiedzcie mi, w 10 tc miałyście robione jeszcze usg dopochwowe czy już przez powloki brzuszne ? I jeszcze jedno mnie nurtuje W jakich pozycjach śpicie ?Bo ja odkąd na samym poczatku bolał mnie kręgosłup zaczełam spać na boku, bo to przynosiło mi ulgę i teraz boje sie jakoś spać na brzuchu mimo że nie jest on przecież duży. Jak to jest u Was ?
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, bierzecie kąpiel w wannie? Jeśli tak to jak długo i mniej więcej w jakiej temperaturze wody? Przyznam, że odkąd wiem że jestem w ciąży biorę tylko prysznic.A mam sporo soli do kąpieli które chciałabym wykorzystać bo za miesiąc przeprowadzka a tam tylko kabina bez wanny.Zanim wannę zamontowany minie troszkę czasu.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze kąpałam się w gorącej wodzie, takiej co az parzy w tyłek, ale teraz to tylko ciepła woda, nie gorąca
|
|
#1905 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny u mnie kolacja walentynkowa jak najbardziej udana, tylko ze dzisiaj jestem spiaca bo do domu wrocilismy o 1.30....
czemu nie mozna brac kapieli? ja biore w wannie i w goracej wodzie jesli chodzi o usg to mi sie wydaje ze ja juz w 10 tyg mialam przez brzuch, ale nie pamietam dobrze tylko cos mi tak swita ze mialam tylko raz dopochwowe
|
#1906 |
|
Wtajemniczenie
|
Aneta??? ja biorę tylko kąpiel w wannie i nie wiem w jakiej temperaturze ale na pewno w bardzo ciepłej bo jestem zmarzluchem
88Ekaterina88 na boku ja na brzuchu nie mogę bo cycki mi rozsadzaDziś znowu wymiotowałam a już od kilku dni miałam spokój,zarzygalam pół łazienki i nie wiem jak to teraz sprzątne ![]() ![]() ![]()
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Heh to dzisiaj urządzamy swoje pachnące mini spa , bo też się ostatnio zaniedbałam. Wcześniej maseczkę kładł am min. dwa razy w tygodniu.Aktualnie nie pamiętam kiedy to robiłam, nawet zapomniałam jak peeling wygląda, o depilacji nie wspomnę, robię to depilator em więc bardziej mi się nie chce bo to tak długo trwa
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze jak ktoś ze znajomych się pochaftuje musze sprawdzić co mu zaszkodziło ale kurcze, za daleko mam
|
|
#1909 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny ! byłam dzisiaj od rana na wizycie
maluch urósł, jest przesliczny! Wiercił się jak szalony, machał rączkami i nóżkami <3 1392457583598.jpg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Który to tydzień u Ciebie ? Ile ma już maluszek cm ?
|
|
#1911 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
AAAA Jaki piękny A my wczoraj teściom powiedzieliśmy Ale była radocha hahaha I teściowa z pytaniem: No to kiedy na zakupy? ![]() Banan jej z twarzy nie schodził
|
|
#1912 |
|
Raczkowanie
|
Ekaterina - wiesz, że z tego wszystkie nie zapytałam go ile ma cm? Ale jest większa (bo to dziewczynka, tak czuję
) o 2 dni. Jestem teraz 10t3d.Aż byłam w szoku, że taka wiercipięta Lekarz mówił o przepuklinie pępowinowej, ale mówił też, że to fizjologiczny stan i że to zejdzie samo. I krwiak też zniknął ![]() Później jeszcze Was nadrobię teraz spadam do garów |
|
|
|
#1913 |
|
Wtajemniczenie
|
88Ekaterina88 dzięki
chodziło o to że się zapchała przy tym umywalka a do kibla nie zdazylam dobiec... ale już się odetkała,także jest ok hehe tylko ciągle boli mnie brzuch i mnie kręci![]() Miminek jejku cudowny
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam 27 lutego planowo usg w de. i wówczas bede w 10 tc tak mi się wydaje a ja jeszcze nawet serduszka nie widziałam nic a nic, bo w 5-6 tc było zbyt wcześnie i tego czekam w niepewności ![]() coś nie mogę dojśc do wanny
|
|
#1915 |
|
Zakorzenienie
|
88Ekaterina88,ja zasypiam na prawym boku a potem i tak ląduję na brzuchu bo tak mi najwygodniej. W sumie zanim znajdę dobrą pozycję to przewiercę się ze 100 razy. Takie małe spostrzeżenie o 5 rano
Miminek,ale śliczności ![]() Ja też tłumacze sobie,że jak moje jest większe na usg w stosunku do om to na pewno dziewczynka :P
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sliczniutki bobasek .Kiedy Wy dziewczyny to wszystko piszecie? Nie jestem w stanie Was nadrobić;p. Moja Cora od rana "da da i da da", a u nas pada.... Babcia kupiła jej wczoraj przez internet adidaski i mowie do niej: Ja: Zobacz babcia kupiła Ci adidaski nowe (i jej pokazuje zdjecie). Podobają Ci się? M: Taaaaaa.... Ja: A dasz babci buzi za te ładne adidaski? M: Taaaa... ( Bierze ode mnie telefon z tym zdjęciem i go całuje;p). |
|
|
|
|
#1917 |
|
Wtajemniczenie
|
anesh_ ja nie pracuje to mam kiedy pisac
a w ogole to zaraz pojde spac ech
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak ok. 40 at. Wcześniej w parzacej. |
|
|
|
|
#1919 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja już nie mogę się doczekać kolejnego usg które będzie 4d
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zgłodniałam po kąpieli
![]() Ja nie wiem, że wy tak możecie spać ![]() Ja mogę siedzieć do 23 po czym przebudzam się okolo 3-4-5 (zależy kiedy idę siku) i potem zasnąć nie mogę, a jak już zasnę to góra do 8 mej rano i potem cały dzień nic mimo że mi się ziewa .zajadam gofry ![]() ale musze zabrac się za robote, bo mnie dzisiaj chyba maż wyeksmituje jak nie ogarnę mieszkania
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.

I ciągle chce mi się jeść,ale jak już widzę to amu to mnie cofa

jem ogórka kiszonego i do tego bułeczki z jajkiem 

ja na brzuchu nie mogę bo cycki mi rozsadza

) o 2 dni. Jestem teraz 10t3d.