Rozstanie z facetem XXX - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-14, 23:14   #2401
Malla
Nie depcze krokusów

Dot.: Rozstanie z facetem XXX

Cytat:
Napisane przez Aileeen Pokaż wiadomość
Zazdroszczę pracy, w której można słuchać muzyki
A takiej, w której trzeba robić nieodpłatnie nadgodziny o świcie i w nocy, a jak ktoś do Ciebie zadzwoni w święto, to masz wszystko rzucać i się tym zajmować, także?
Coś za coś
Stary 2014-02-14, 23:23   #2402
mandragona
Marudziara

Miałam dzisiaj dzień małego załamania ... nadal mam. Zdecydowałam jednak,że nie wyślę napisanego listu i nie chcę z nim nadal kontaktu. Pocierpię sobie sama w tym wszystkim

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 23:30   #2403
201610170910
Konto usunięte

Cały dzień żyłam jakąś głupią nadzieją, że on się odezwie

Aż mi siebie żal
201610170910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 23:32   #2404
mandragona
Marudziara

Ja wiedziałam,że mój eks się nie odezwie ...
Nie liczę nawet na to ...

Stary 2014-02-14, 23:33   #2405
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mandragona Pokaż wiadomość
Ja wiedziałam,że mój eks się nie odezwie ...
Nie liczę nawet na to ...
i kiedyś mu za to podziękujesz
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 23:40   #2406
mandragona
Marudziara

Sama sobie też dziękuję, że jednak opanowałam się i nie próbowałam odezwać. Wmawiam sobie i mówię,że on to skończył, więc ma na własne życzenie "spokój".

Stary 2014-02-14, 23:40   #2407
dzolin
Rozeznanie

Ale się fb napala na walentynki kogo się nie spyta - walentynki to dno! więc kto to nakręca???

23 grudnia - ostatnie chemiczne farbowanie! więcej nie będzie

dzolin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 00:08   #2408
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez dzolin Pokaż wiadomość
Ale się fb napala na walentynki kogo się nie spyta - walentynki to dno! więc kto to nakręca???
Każda reakcja to nakręcanie interesu

Przypomniało sobie dziś o mnie 3 eksów, ale to nic zobowiązującego.
Stary 2014-02-15, 00:18   #2409
kaylla
Zakorzenienie

A do mnie odezwał się wieczorem kolega mojego eksa, chciał mnie wyciągnąć jutro na jakąś imprezę walentynkową, ale że mam już inne plany, to umówiliśmy się za tydzień na piwo/drinka. Chyba mi odbiło:P
kaylla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 00:20   #2410
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaylla Pokaż wiadomość
A do mnie odezwał się wieczorem kolega mojego eksa, chciał mnie wyciągnąć jutro na jakąś imprezę walentynkową, ale że mam już inne plany, to umówiliśmy się za tydzień na piwo/drinka. Chyba mi odbiło:P
eee tam, fajnie nie ma co siedzieć samotnie, nudzić się i załamywać
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 01:46   #2411
Hopefull
Raczkowanie

A do mnie dzis eks tez sie nie odezwal i dobrze, ja dzis cwiczylam i tym poprawilam humor, a pozniej wypad ze znajomymi na piwko.
Za to powiem wam, ze kilka dni wstecz on zaczal pisac do mnie i wypytywac czy kogos mam... a jak przestalam odpisywac to jeszcze dostalam wiadomosc z pretensjami nastepnego dnia ehh czy ktos to umie zinterpretować? :/
Stary 2014-02-15, 01:59   #2412
scholastyka1
Przyczajenie

Hopefull, a zerwał tak "po prostu" czy dla innej?
"Mój" zerwał dla innej. i to najbardziej boli.
ja sie odciełam zupełnie, wyprowadziłam z miasta, w którym zamieszkałam "dla niego". Wie, ze bardzo mnie skrzywdził, wziął całą wine na siebie. Chciał żebysmy zostali za jakis czas znajomymi i ma nadzieje ze mu wybaczę o_O. Dlatego chyba sie nie odzywa bo nie chce mnie "ranic"
Aaaa bo zapomnialam dodac...bylismy razem 6 lat, pierwszy powazny zwiazek obojga i od poczatku deklaracje: bede Cie kochal juz zawsze, jestes miloscia mojego zycia itd
Już nie wierzę w taką miłość. Nie ma czegoś takiego jak dwie połówki, miłość po grób itp.
Prawdziwa miłość to może być co najwyżej rodzicielska albo do samego siebie ;p

Edytowane przez scholastyka1
Czas edycji: 2014-02-15 o 02:10
scholastyka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 02:16   #2413
Alexi_
Raczkowanie

Walentynki sie skończyły i mój dobry humor także
Wiecie lepiej trzymałam sie przed tym jego niby troskliwym telefonem, teraz prawie codziennie mam doła i ogromną chęc odezwania się, wczesniej hamowała mnie swiadomosc ze powie mi, ze juz nawet nie chce ze mna kontaku, ze nie chce mnie widziec dlatego sie powstrzymywalam bo wiedzialam ze takich slow bym nie przezyla, teraz wiem, ze bym tego nie uslyszala i tym bardziej ciezko odsunąc telefon.
Obecnie mam ochote wyslac mu smsa...napisac tylko, ze jest smiesznym tchorzem...Nie potrafi normalnie szczerze zadzwonic tylko pod jakimis głupimi pretekstami...widac według niego na nic więcej nie zasługuje
Alexi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 09:17   #2414
durnababa
Raczkowanie

Alexi_
nie wkręcaj sobie czegoś, czego nie ma. Zadzwonił wtedy pewnie, żeby przypomnieć o sobie albo podbudować ego, że przeżywasz. Gdyby chciał tego kontaktu, to on by był. Facetów możecie różnie tłumaczyć i ja zresztą też, ale prawda jest taka, że jeśli są zainteresowani, to się odzywają. Jak chcą rozmawiać, to rozmawiają, jak chcą kontaktu to do niego dążą.
Cała reszta to to, co sobie same wmówimy.
Niepotrzebnie zaczęłaś rozmyślać nad tym telefonem i nadawac mu inne sensy, teraz jest trudniej wrócić do rzeczywistości, ale im szybciej zdasz sobie z tego, co mowię sprawę, tym prędzej Ci się polepszy
Stary 2014-02-15, 09:35   #2415
CheriCheriLady2
Raczkowanie

Po 22 wczoraj koleżanka spytała się mnie,czy mam dobry humor.Odpisałam,że taki sobie.A ona:aha ok to nie wysyłam.Tyle mi wystarczyło,reszty się domyśliłam...Ukochana byłego wstawiła zdjęcie z nim.Co jeszcze mnie zdziwi,może ich zaręczyny,dziecko?chciała bym być już obojętna...
CheriCheriLady2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 09:41   #2416
Hopefull
Raczkowanie

scholastyka1
Zerwal poltora roku temu, ale nie dla innej. Nie znalazl dotad innej. Tez bylismy prawie 6 lat razem zaczelo sie cos psuc. Nie mielismy kontaktu przez pol roku, za to w zeszle wakacje sie odnowil wrecz zabardzo i on sam nie wiedzial czegi chce. Raz chcial powrotu raz nie i w grudniu powiedzialam basta, urwalam kontakt. Mialam dosc hustawki emocjonalnej. Ja urwalam, za to on o sobie przypomina i to ostatnio azzabardzo. Ale to tylko smsy i tel ktorych nie odbieram. Nic wiecej za tym nie idzie. Moze to syndrom zamykanej furtki
Stary 2014-02-15, 11:06   #2417
pati949414
Rozeznanie

Nie mam pojęcia dlaczego Twój numer jeszcze jest w moim telefonie....

"To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013

_________________________ __________

Odchudzam się z Wizażem!

luty 2013:
83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg

CEL: 75 kg!!
pati949414 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 11:11   #2418
KuQ
Raczkowanie

Kochane, potrzebuję obiektywnego spojrzenia na sprawę...
Nie robię sobie oczywiście żadnych nadziei, właściwie po trzech miesiącach zaczynam nawet dochodzić do siebie. Eks nie odzywa się już wcale, ale...
Mam wrażenie, że śledzi mnie na fb
Już tłumaczę. EKS korzysta z aplikacji fb na telefonie, powiadomienia przychodzą mu w postaci sms.a. Kiedyś mieliśmy siebie w "ulubionych" czy jak tam to nazwać, czyli że kiedy on wstawił jakieś zdjęcie czy link, przychodziło mi to jako powiadomienie i na odwrót, kiedy ja coś wstawiłam, jemu też. Ja już usunęłam to, nie chciałam widzieć co on wstawia... Ale w sobotę zauważyłam dziwną rzecz. Mianowicie obok jego nazwiska na czacie cały czas był tylko telefonik. A kiedy wstawiłam filmik, natychmiast zrobił się dostępny. Wtedy wzięłam to za przypadek...
Ale wczoraj chciałam być wredna i wstawiłam na fb coś, co wskazuje, jak dobrze bawiłam się w Walentynki bez niego... Też był tylko telefonik, ale nie minęła chwila a zrobił się dostępny, poczym szybko się wylogował.
Może sobie wkręcam? Czy Wam też to wygląda, jakby wchodził tylko po to, żeby zobaczyć, co wstawiłam?
Nie kpijcie tylko Niektóre dziewczyny pewnie pamiętają moją historię, eks odszedł przez powołanie kapłańskie, dlatego ciągle mam wrażenie, że on mnie nadal kocha.
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie.
KuQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 11:11   #2419
prawniczka999
Raczkowanie

A ja dziś mam doła. Jak wczoraj było w miarę ok tak dziś chodzę od rana smutna i zła jak osa.
Zrozumiałam, że on nie chce ze mną kontaktu. Wczoraj tak wyjątkowy dzień a on się nie odezwał, boli bardzo boli bo liczyłam na jakikolwiek kontakt

Wiem, że nie ma nikogo. Wczoraj pewnie pił z kolegami albo siedział w domu. Czy naprawdę to jest lepsze ode mnie? Dziewczyny układało nam się idealnie, zero kłótni, nic. I nagle on stwierdził, że musi wszystko przemyśleć, że to nie ma przyszłości..
Zrobiłam błąd życia. Byłam dobra, wyrozumiała, mógł robić, co chce. Ufałam mu. Myślałam,że jak będę taka wyrozumiała, kochająca to będziemy szczęśliwi i byliśmy. Zawsze mi powtarzał, że jest mu ze mną wspaniale i co? Jak gotowałam, troszczyłam się, odwoziłam jak się napił. Teraz pozostaje nadzieja, że kolejna nie będzie tak dobra i będzie miał porównanie..

Podobno teraz pije codziennie. Może z żalu, tęsknoty? Wątpię.. Nawet gdyby zatęsknił to w życiu by się nie odezwał, wówczas przyznałby się do błędu a ma taki charakter,że tego nie zrobi.

Zatem czuje się beznadziejnie, towarzystwo innych mężczyzn mnie irytuje bo chce tylko jego ! A już mija 3 tydzień od rozstania..

Edytowane przez prawniczka999
Czas edycji: 2014-02-15 o 11:22
prawniczka999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 11:12   #2420
durnababa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez KuQ Pokaż wiadomość
Kochane, potrzebuję obiektywnego spojrzenia na sprawę...
Nie robię sobie oczywiście żadnych nadziei, właściwie po trzech miesiącach zaczynam nawet dochodzić do siebie. Eks nie odzywa się już wcale, ale...
Mam wrażenie, że śledzi mnie na fb
Już tłumaczę. EKS korzysta z aplikacji fb na telefonie, powiadomienia przychodzą mu w postaci sms.a. Kiedyś mieliśmy siebie w "ulubionych" czy jak tam to nazwać, czyli że kiedy on wstawił jakieś zdjęcie czy link, przychodziło mi to jako powiadomienie i na odwrót, kiedy ja coś wstawiłam, jemu też. Ja już usunęłam to, nie chciałam widzieć co on wstawia... Ale w sobotę zauważyłam dziwną rzecz. Mianowicie obok jego nazwiska na czacie cały czas był tylko telefonik. A kiedy wstawiłam filmik, natychmiast zrobił się dostępny. Wtedy wzięłam to za przypadek...
Ale wczoraj chciałam być wredna i wstawiłam na fb coś, co wskazuje, jak dobrze bawiłam się w Walentynki bez niego... Też był tylko telefonik, ale nie minęła chwila a zrobił się dostępny, poczym szybko się wylogował.
Może sobie wkręcam? Czy Wam też to wygląda, jakby wchodził tylko po to, żeby zobaczyć, co wstawiłam?
Nie kpijcie tylko Niektóre dziewczyny pewnie pamiętają moją historię, eks odszedł przez powołanie kapłańskie, dlatego ciągle mam wrażenie, że on mnie nadal kocha.
wkręcasz sobie
Dla swojego dobra, przestań
Stary 2014-02-15, 11:22   #2421
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Myślę, że loguje się z powodu otrzymywania powiadomień. Nie zmienia to jednak Waszej sytuacji.
Stary 2014-02-15, 11:35   #2422
KuQ
Raczkowanie

Zimna woda, oj tak. Ale co nie zabije, to wzmocni
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie.
Stary 2014-02-15, 12:12   #2423
kawa_o
Zadomowienie

co eks mi wczoraj napisał...mógł juz sobie darować i to jeszcze w walentynki,teraz chce mi sie płakać znowu...
do tego mam chyba grypę
kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-15, 12:14   #2424
KuQ
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez prawniczka999 Pokaż wiadomość
A ja dziś mam doła. Jak wczoraj było w miarę ok tak dziś chodzę od rana smutna i zła jak osa.
Zrozumiałam, że on nie chce ze mną kontaktu. Wczoraj tak wyjątkowy dzień a on się nie odezwał, boli bardzo boli bo liczyłam na jakikolwiek kontakt

Wiem, że nie ma nikogo. Wczoraj pewnie pił z kolegami albo siedział w domu. Czy naprawdę to jest lepsze ode mnie? Dziewczyny układało nam się idealnie, zero kłótni, nic. I nagle on stwierdził, że musi wszystko przemyśleć, że to nie ma przyszłości..
Zrobiłam błąd życia. Byłam dobra, wyrozumiała, mógł robić, co chce. Ufałam mu. Myślałam,że jak będę taka wyrozumiała, kochająca to będziemy szczęśliwi i byliśmy. Zawsze mi powtarzał, że jest mu ze mną wspaniale i co? Jak gotowałam, troszczyłam się, odwoziłam jak się napił. Teraz pozostaje nadzieja, że kolejna nie będzie tak dobra i będzie miał porównanie..

Podobno teraz pije codziennie. Może z żalu, tęsknoty? Wątpię.. Nawet gdyby zatęsknił to w życiu by się nie odezwał, wówczas przyznałby się do błędu a ma taki charakter,że tego nie zrobi.

Zatem czuje się beznadziejnie, towarzystwo innych mężczyzn mnie irytuje bo chce tylko jego ! A już mija 3 tydzień od rozstania..
W trzecim tygodniu od rozstania to ja jeszcze miałam myśli samobójcze.
Przedwczoraj jednak minęły 3 miesiące i, jak widać, nadal żyję.
Jak to było napisane w Małym Księciu: Człowiek się zawsze w końcu pocieszy.

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
co eks mi wczoraj napisał...mógł juz sobie darować i to jeszcze w walentynki,teraz chce mi sie płakać znowu...
do tego mam chyba grypę
Ja też jestem chora Co takiego Ci napisał?
Stary 2014-02-15, 12:22   #2425
kawa_o
Zadomowienie

ja mu odpisałam,ze nie musi sie mną przejmować,a on, że nie stane mu się z dnia na dzień obca i ,ze sie martwi o mnie, że duzo nas łączyło i chce,żeby mi sie układało...po co mi to teraz gada...
jak zrywał to pisał,ze stałam się dla niego obca i sie czuje obco w tym związku,a teraz udaje przyjaciela...
Stary 2014-02-15, 12:25   #2426
prawniczka999
Raczkowanie

Cytat:
W trzecim tygodniu od rozstania to ja jeszcze miałam myśli samobójcze.
Przedwczoraj jednak minęły 3 miesiące i, jak widać, nadal żyję.
Jak to było napisane w Małym Księciu: Człowiek się zawsze w końcu pocieszy.
Piękne słowa..
Ale tak jak napisałam wcześniej, dziś to chyba wariuję. Tęsknie za nim coraz bardziej a czas miał leczyć rany !
Dlaczego im tak łatwo wszystko przychodzi? Czy oni nie tęsknią? Cyz faktycznie potrafią zapomnieć z dnia na dzień? Zazdroszczę..
Bo ja od 3 tyg co moment spoglądam na telefon z nadzieją, że bedzie od niego sms: Brakuje mi Ciebie..

Byłabym najszczęśliwszą osobą na świecie ! Ale nawet gdyby zatęsknił nie przyzna się do tego, korona by mu z głowy spadła..
prawniczka999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 12:26   #2427
Lanari
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
do tego mam chyba grypę

Zdrówka

Ja mam dzisiaj humor w miare dobry No idealnie nie jest ale to nie ma nic wspólnego z exem. Na niego już mam wywalone Ciesze się, że się wczoraj nie odezwał... Chociaż z dugiej strony troche szkoda, bo mogłabym mu napisać żeby się wypchał Niech wie, ża mam go już gdzieś

prawniczka666 ja w 3 tygodniu byłam kupką nieszczęścia, a teraz ex nic dla mnie nie znaczy. Nie wróciłabym do niego nawet jakby błagał na kolanach z róża w zębach Daj sobie jeszcze troche czasu! Tobie też przejdzie

Edytowane przez Lanari
Czas edycji: 2014-02-15 o 12:28
Lanari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 12:31   #2428
KuQ
Raczkowanie

Ja też uważam, że czas jest największym sprzymierzeńcem porzuconej kobiety
Stary 2014-02-15, 12:32   #2429
kawa_o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lanari Pokaż wiadomość
Zdrówka

Ja mam dzisiaj humor w miare dobry No idealnie nie jest ale to nie ma nic wspólnego z exem. Na niego już mam wywalone Ciesze się, że się wczoraj nie odezwał... Chociaż z dugiej strony troche szkoda, bo mogłabym mu napisać żeby się wypchał Niech wie, ża mam go już gdzieś
dziękujęmam nadzieje,ze wyzdrowieje,bo nie moge zrezygnować z pracy,potrzebuje pieniędzy.
mam nadzieje,ze tez za jakis czas bede mieć eksa gdzieś. w sumie to mam ochote mu wygarnąć wszystko,ale bez sensu sie ośmieszać
Stary 2014-02-15, 12:33   #2430
Lenka_1993
Zadomowienie

A ja mam dziś świetny humorek, opłacało się wczoraj wypić.
I tak jak Lanari, mam gdzieś exa.

Ćwiczę od 27.10.2014

Mel B - Full Body.
Insanity - Zakończone.
Lenka_1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości