|
|
#181 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Książki podobne do 50 twarzy Greya - znacie jakieś? - część IV
Cytat:
Ps: chciałam dziś kupić w empiku "na krawędzi nigdy" eh i się wkurzyłam bo nie było
|
|
|
|
|
#182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem szczerze że wcale nie mam nadmiaru, tak to rozciągam w czasie żeby nie mieć dłuższego przestoju...przynajmniej ja tak to odbieram ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
Piękna książka, warto
|
||
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki kobiety kochane
Ja myślę że Fixed podobało by mi się bardziej gdybym nie czytała rozdziałami. Jakoś brakło mi tych emocji. Jak się czyta cały czas to sie nasiąka całą atmosferą a tak to gdzieś to uciekło... Emi Tangled jest w całości już ? czy rozdziałami ?
|
#184 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny zachwalacie Until więc postanowiłam przeczytać, ale cóż...
chomik na którym było tłumaczenie został zlikwidowany w związku z czym czy któraś byłaby tak dobra i podesłała mi ? daria2911@op.pl |
|
|
|
#185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tangled jest jeszcze w rozdziałach, ale są już wszystkie... Co do Fixed to podobne odczucia mam, jednak przerwy w czytaniu zabierają część emocji...ale mimo wszystko udana pozycja według mnie.. |
|
|
|
|
#186 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale rozumiem Cię czasami jest tak, że książki które mamy jakoś do nas nie przemawiają.... a później okazuje się, że nie potrzebnie je tak odkładałyśmy...jak np. Psi (wiem, że potrafię być męcząca )
|
|
|
|
|
#187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#189 |
|
Wtajemniczenie
|
polecam się na przyszłość
![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- całość jest przetłumaczone, ale dostępna tylko w rozdziałach
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fixed to na pewno udana pozycja zgadzam się, tylko gdybyśmy czytały w ciągu uznałybyśmy ja za jeszcze lepszą - tak mi się wydaje. ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
![]() Mało tego jestem pewna że zaczne i będę zachwycona. Ja juz tak mam odkładam a potem się dziwię...
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja jeszcze przed chwilka skończyłam Drew...super ![]() Więc na dziś starczy...dobrej nocy |
|
|
|
|
#193 | ||
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
A Sekret miał być z założenia trylogią, zobaczymy jak będzie... ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
Ja tez zaraz uciekam bo cholera wie jaka noc przede mną...
|
|
#194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czytanie rozdziałami zdecydowanie wzmaga moje emocje. Jak rozdział kończy się ekstremalnie, przez tydzień chodzę nabuzowana i czekam, rozmyślam. W Fixed tego nie miałam, więc moim zdaniem ona taka jest. Czegoś tam brakuje. Często łapię się na tym, że gdybym daną książkę przeczytała w jeden wieczór zdecydowanie niżej bym oceniła. Oczywiście może tak jest tylko u mnie. W każdym razie w mojej opinii FOY wypada średnio, ale może to też zmęczenie tematem. Ciągle ci milionerzy i biedne dziewuszki ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Masumi kochana współczuję. Zdrówka dla Was U nas podobno też jelitówka panuje. Modlę się, żeby Adam nie złapał, bo podobno cukrzyca i jelitówka to szpital murowany. Dobranoc
|
|
|
|
|
#195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobra ja zaraz kładę się spać to dobranoc dziewczynki i do jutra miłe moje |
|
|
|
|
#196 |
|
Zadomowienie
|
Masumi trzymaj się Kochana, mam nadzieję że szybko z tego powychodzicie
Uciekam spać. Dobranoc |
|
|
|
#197 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!! Jakoś nie mogę już spać
![]() Masumi jak nocka??? Mam taką nadzieję że przetrwałaś w spokoju i bez kolejnej choroby Dominika Nasza największa specjalistka w czytaniu rozdziałami ale jaka perfekcjonistka w tłumaczeniu i bede Cię wielbić po wsze czasy
"Czasami nie poznasz wartości chwili, dopóki nie stanie się wspomnieniem"... Edytowane przez maggnolia Czas edycji: 2014-02-15 o 07:47 |
|
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#200 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I dzień dobry |
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dominiqa jesteś wielka, że dajesz rade to ogarnąć, te wszystkie emocje ![]() Masumi mam nadzieję że nocka ok i nic poważnego się nie działo ![]() Magnnolia bo to piękny słoneczny sobotni poranek wzywa Cię
|
|
|
|
#202 |
|
Rozeznanie
|
Dzien dobry
![]() Dominika jestes wielka. Blyskawicznie Ci to idzie, mimo ze tlumaczysz kilka ksiazek. I dlatego czekam na calosc, bo wiem ze juz niedlugo ![]() Masumi zdrowka dla Was. My dzisiaj idziemy z dziecmi na urodzinki na kulki. Takze sie wyszaleje Tośka ![]() Milego dnia. Ps. Nie ma jeszcze Yasinisi i nie ma porannych ciasteczek;p Sent from my GT-I9505 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#203 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry !
![]() Dominika ty przy tłumaczeniach to jest genialna, boska i brak słów żeby opisać jak genialną pracę odwalasz! Masumi jak nocka Wam minęła??? aaa i u mnie nie ma słoneczka wrrrrr
|
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę iść na zakupy a nie wiem co na obiad((((
"Czasami nie poznasz wartości chwili, dopóki nie stanie się wspomnieniem"... Edytowane przez maggnolia Czas edycji: 2014-02-15 o 09:43 |
|
|
|
|
#205 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() już mi się udało posprzątać wszystko w domu, teraz też mam problem z obiadem, przydałoby się coś na szybko bo nie mam ochoty stać dziś w kuchni
|
|
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
mój mąż mówi że schabowy i frytki to na dzisiaj super a mi się tak nie chce!!!
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Asia i Maggnolia też nie mam pomysłu na obiadek tym bardziej że moja mała to duży problem z jedzeniem...a że słoneczko piękne to też zaraz idziemy na jakieś zakupki może jakiś szybki pomysł wpadnie
![]() Wysłane z mojego ST26i ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
ehhhh....i myśl tu dalej...???
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziś nieco później, bo od 6 rano nie mogłam się oderwać od książki, ale o tym poniżej
![]() ![]() Ten Pan nas o kawkę prosi (choć może nie tylko o kawkę). No a kto by takiemu odmówił?? Cytat:
Ja zaś dziś już oficjalnie przychodzę polecić Wam moim zdaniem perełkę (nie na miarę TDD czy Consequences, bo je ciężko przebić), która pochłonęła mnie ogromnie.. Seria nazywa się Fighting - J.B. Salsbury i opowiada o zawodnikach MMA. Pierwszą już opisywałam, krótką recenzję znajdziecie TUTAJ. Dziś skończyłam drugą i powiem Wam, że podobała mi się równie mocno co pierwsza.. Myślę, że można tę serię porównać do Real, choc tutaj każda część opowiada o innym zawodniku (ale losy i postaci się przeplatają oczywiście). Nie mogłam się od nich oderwać i z niecierpliwością czekam na kolejne.. TUTAJ krótka recenzja części drugiej. No i moje wyobrażenie Blake'a
|
|
|
|
|
#209 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
poza tym u mnie ryba nie ma szans na akceptację![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
będę dziś często do nich wracać ![]() |
|||
|
|
|
#210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabym coś innego w końcu![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
mmmmmm.....
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

mi się przypomniało, że zaczęłam jeszcze czytać 2 cz. sekretu...muszę wrócić do tej książki 
ale rozumiem Cię czasami jest tak, że książki które mamy jakoś do nas nie przemawiają....
a później okazuje się, że nie potrzebnie je tak odkładałyśmy...jak np. Psi
(wiem, że potrafię być męcząca