|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Młody postanowił wstać przed 7
![]() No co do wczoraj. Przyszedł do domu, wlazł do kuchni (merci leżało na blacie) i pyta skąd to. To ja mówię, że mi tata kupił razem z kwiatkiem. Przetrawił i ni z gruchy ni z pietruchy wypalił jakiś czas po tym, czy to na pewno tata mi kupił i, że niby śmieszne to pytanie miało być. Ja mu kazałam jechać po chleb, to wrócił z różą. Wiem, że dał za nią 20 zł i wiem że chłop przed nim kazał z 9 mniejszych niż moja róż bukiet zrobić i że jak mu baba go zrobiła i powiedziała 194 zł za niego to facet go nie wziął i wiem, że w walentynki to im się w kwiaciarniach z cenami w głowach pi****li ![]() Amen ![]() I tak podsumowując, to pewnie gdyby nie to że głupio mu w beret bo mi ojciec walentynkę przyniósł ... ![]() Nie. Nie zaliczyliśmy wieczoru. Tzn. ja jakąś tam czerwień rzuciłam na pazury (nawet na siebie, ale jak mi cycki zaczęły z niej wyłazić bo z B sprzed ciąży zrobiło się wiszące D ... ![]() ![]() I poszliśmy spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3512 | |
Zakorzenienie
|
hello laski
u nas bez serduszek, kwiatkow i tej całej otoczki zrobilam dobrą kolację, napiliśmy się wina po którym mi dziś łeb pęka ![]() Tresello- nie mów nic, u mnie ze wzrokiem fatalnie, w ciągu pół roku o 1+ zwyrodnienia też mam, jak to lekarz napisał,zwyrodnienia w postaci kamieni brukowych, ech to znaczy,że mam kamienie jak w jezdni? ![]() ![]() Lady idę jutro na Comę ![]() ![]() ![]() Cytat:
trzymamy mocno kciuki Leosio spał do 7 i tylko jedna pobudka ![]() ten moj chlopczyk robi się już taki duży ![]() Hope- kurde nie dziwię się,że w którymś momencie człowiek się poddaje ![]() Yello- kurde, smutne Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-02-15 o 07:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3513 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
ja mam to uczucie, gdy gotuję sama i nie mam wyjca pod tytułem "matka daj spróbować" ![]() Ale tak sobie myślę, że... narzekam, a tak naprawdę lubię to ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie pisałam, ale dostałam chyba najbardziej oryginalny prezent ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Dziewczyny, co z Hje ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3514 | |||||
Zakorzenienie
|
Hejka!
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45156134] podła ![]() -------------------- w knajpce piwo i jakieś jedzenie normalnie randka z mężem ![]() pytasz powaznie o te ferie? brawa za randke! Cytat:
a fotka fryzury gdzie? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie pamietam nazwy badania ale kolezanka byla z coreczka na jakims badaniu oka bo miala podejrzenie toxo w ciazy i mowila ze jakies badamie bylo mega tragiczne ale nie pamietam co to bylo za badanie... czekamy na fotki pieknosci w okularkach! Cytat:
Cytat:
co do sposobu mycia to u nas "co tam" ![]() absolutna dowolnosc w temacie ze tak powiem ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3515 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Daria nas obudziła o 6.00 ![]() ![]() Wczorajszy wieczór bardzo bardzo baaaaaaaaaaaaardzo udany ![]() A rano tż zrobił mi śniadanie do łóżka ![]() Chyba pojadę do rodziców dziś i będę u nich spać bo Tż dziś i jutro od rana do wieczora w pracy. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja tam lubię czytać Twoje wypociny ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie jecie tak?? Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3516 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No cóż...fajnie że jednak kupił tego kwiatka.... [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45157805] Nie pisałam, ale dostałam chyba najbardziej oryginalny prezent ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U nas tak samo z myciem zębów.
![]() |
#3517 |
Zakorzenienie
|
Przyjechalam do domu wykompac sie i zaraz wracam do Julka noc fatalna znow goraczka dostal rano czopka jak to wirusowka to dzis 5 dzien i powinno mijac oby ale kolega zafundiwal sobie odchudzanie i na 8, 200 zlecielismy. Mialam odpoczac w domu chwile i co robie pranie. Ucuekam przepraszam ze sue nie odnoszę ale czytamy wszystko
Szklanka super wiafomosc Nina mozesz mi podeslac namiary na okuliste Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3518 |
Zakorzenienie
|
Szaja bardzo oryginalny prezent
![]() Martwię się o Hje, była ostatnio na pasku ale nic nie napisała ![]() No tyle tyle kosztowała, w kwiaciarni w markecie więc myślę że stąd ta cena Chociaż wczoraj w wiadomosciach gość się wypowiadał że ciężko z ruchem w walentynki mimo wszystko bo on róże do swojej kwiaciarni na walnetynki kupuj epo cenie HURTOWEJ ZA 12 ZŁ, więc musi przecież jakąś marżę narzucić żeby mieć zarobek. No widzicie a w Lidlu reklamują mały bukiecik za mniej niż 10 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Zakorzenienie
|
Fewciu, współczuję nocki
Aga, u nas też taka wczesna pobudka dziś ![]() Bokeh, jak tam sprawa z tż ?? Pogodziliście się?? Właśnie moje dziecie się obudziło. Spała 50 minut.
#3520 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sie trzymasz? ![]() Cytat:
U nas to jest własnie tak, że jak jest niemiły to tylko dla mnie. Wiecie Hania na pierwszym miejscu a ja nie dość że spadłam z piedestału to jeszcze ide gdzieś na szarym końcu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45157805]ja mam to uczucie, gdy gotuję sama i nie mam wyjca pod tytułem "matka daj spróbować" ![]() Ale tak sobie myślę, że... narzekam, a tak naprawdę lubię to ![]() Nie chcę nic mówić, ale w takim kontekście jesteś zdecydowanie bogatsza ![]() ![]() jaka cena??? ![]() Nie pisałam, ale dostałam chyba najbardziej oryginalny prezent ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Dziewczyny, co z Hje ![]() oo oo własnie dobrze prawisz ! ![]() meneq, w jakim oleju smażyć sajgonki?? U nas, juz ok, po spacerze jeszcze średnio ze soba gadaliśmy, ale potem poszłam sie wykapać, ułozyłam włosy, ubralam se czarna obcisłą kieckę i czekam na ten obiad co mi ogotował i widziałam że troche mu du.pka zmiękła ![]() ![]() a noc do d. Hania co chwile budziła się z płaczem ![]()
![]() |
#3521 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego Najlepszego dla Antosi!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3522 |
Zakorzenienie
|
ANTOSIU SŁONECZKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!
![]() Bokeh fajnie że się pogodziliście ![]() Yellow wygadaj się w k. Ty masz zdecydowanie gorzej dziewczyno. Ja się wqrwiam o jego nieróbztwo i matkę. O jego debilne odzywki które wg niego mają być zabawne. Ale jeżeli trzeba to pomoże jak huknę i jeżeli byłoby tak że opał przynieść nie ma mowy żeby tego nie załatwił. No i przede wszystkim nie znika po pracy i nie ma wszystkiego w dupie. Ty masz na prawdę ciężko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3523 | |
Zakorzenienie
|
A byłam wczoraj w lidlu i fajne te kwiatuszki mieli
![]() Cytat:
![]() Dobrze że między Wami już ok ![]()
![]() |
#3524 |
Zakorzenienie
|
Darunia u tatusia
![]()
#3525 |
Zakorzenienie
|
Wrzucę Wam dwa filmiki z Darią
![]() jak Wam się nie chce to nie musicie oglądać ![]() http://www.youtube.com/watch?v=o-9sV...ature=youtu.be skarpetka http://www.youtube.com/watch?v=4ylfk...ature=youtu.be tańczymy
#3526 |
Zakorzenienie
|
bylismy na spacerku, mlody zaczal przysypiac to wrocilismy
teraz spiocha sobie w lozeczku a ja mysle co by tu porobic ciekawego ![]() ![]() Antosiu wszystkiego najlepszego Perełeczko!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bokeh - fajnie ze juz lepiej ![]() Yellow - co u Ciebie? Hje - łerarju?!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() My pobudke mieliśmy po 6. Ale noc elegancka,cała przespana ![]() Jaka piękna pogoda za oknem ![]() O!Misiaczek wstał ![]()
#3528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Zakorzenienie
|
Filmiki chętnie obejrze później na lapku
![]() Teraz cisne z telefono ![]() Od wczoraj bolą mnie 8mki,ku.wa czuje się jakbym miała starcie z Gołotą ![]() A my z maluszkiem dziś taki trochę samotny dzień bo tatuś pojechał kończyć robotę (podjął się fuchy u kolegi-pisałam wam kiedyś). Jeszcze kilka wyjazdów go czeka. Nie pisałam wam,wczoraj dostałam jeszcze dwa prezenty od męża-spodnie i tunike ![]()
#3530 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() My tez dzisiaj same, Tz znowu w pracy ![]() Wczoraj zaszalal z prezentami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widze, ze u wiekszosci z Was tez walentynki udane ![]() ![]() Yellow przytulam Cie mocno kochana, zaslugujesz na kogos lepszego ![]() Silver Daria ma takie sliczne, wielkie oczka ![]() ![]() Robie dzis placuszki z cukini, ciekawe czy dziewczyny zjedza ![]()
#3531 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Wszystkiego najlepszego dla Antosi ![]() ![]() ![]() nasze walentynki też uważam za udane ![]() ![]() nawijko ja z Mamą kiedyś na jakieś święta robiłam z przepisu Wachowicz- http://www.ewa-wachowicz.pl/3-bit-id498.html Debrah powodzenia na egzaminach! hope myślałam, że źle przeczytałam tą cenę ale nie ![]() szaja cóż to za oryginalny prezent ![]() ![]() bokeh cieszę się, że się pogodziliście ![]() mika zdrowia dla Julka!! silver Daria ma piękne oczy ![]() ![]() ania super prezenty, dla Męża ![]()
![]() ![]() 01.02.2013 Aniołki[*][*]25.01.2012 Edytowane przez misiaeel Czas edycji: 2014-02-15 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3532 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Antosiu wszystkiego najlepszego!! Spedzamy weekend u t. i robimy dwudniowe urodziny Yae. Dzis byly prezenty a jutro ciasto. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Zakorzenienie
|
Meneq-tak sie u was obchodzi urodziny czy wy sobie tak to wymysliliscie? Jesli tak sie obchodzi to kazde urodziny czy tylko pierwsze? Ale to dzis nic a nic do jedzenia? Tak zupelnie na ,,pusto''? Prezenciki i baju baj?!? Podoba mi sie!: D
Pochwal sie koniecznie prezentami! Wysłane z mojego MID1001 |
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Zadomowienie
|
Hihi meneq sprytnie: jak będą ładne prezenty to dopiero pomyślicie o poczęstunku a jak jakie§ badziewia to i ciastka byle jakie :P udanej imprezy zycze. Pochwal sie co Yae dostała ciekawego.
Ja jestem właśnie na granicy nerwów- Maluch mi dzisiaj ani nie zasnal na drzemke ani nie zjadl obiadu ani nie poszła spać na drugą drzemkę. Do tego milion pińcet porad teściów i kampania anioł orzeł( która uswiadamia mi, że czasem sama tak robię i czuję się beznadziejnie bo jestem wściekła nie wiem o co). I dopisuję się do grona złamanych serc. Przygotowałam paczuszkę z ulubionymi cukierkami i małą laurką i mimo, że dostał ja wczoraj rano to dla mnie nawet miłego słowa było. A pozniej podalam deser z truskawkami własnej roboty i cały czas czekałam na choćby obsraną kartkę. Nic. Strasznie to przykre, wiecie? Jeszcze wasze opowiesci o wspaniałych mężach. Właściwie to wstyd mi za mój związek... Ale nie piszę tego, zebyscie mnie klepały po głowie po prostu nawet nie mam się komu wygadać. Już mi lepiej. Wszystkiego co najlepsze dla Antosi! ![]() Debrah dobry look to połowa sukcesu. Lepiej się czujesz i jesteś pewniejsza ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Urodziny dla Yae organizuje t. I tak sobie obmyslila. Dzis byly kwiaty dla Yae i po kolacji pojechalismy do siostry tz, bo tam czekaly prezenty: Yae dostala pianino i zestaw tradycyjnych lalek, ktore sluza jako talizman az do osiagniecia pelnoletnosci. Swieto to obchodzi sie 3. marca i w tym roku juz bedzie drugie, ale w zeszlym z wielu powodow t. nie zdazyla przygotowac. A jutro t. wyczaruje ciasto dla Yae. Tak, nie ma zadnej nasiadowy, u siostry tz bylismy godzinke o suchym pysku i bez sciagania wierzchnich okryc. ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kutfa, jednak facet to jest naprawde inny gatunek! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Zadomowienie
|
Sto lat dla Antonia!!!
![]() neti trzymam kciuki, zeby wszystko poszlo po Twojej mysli i czekam na fotorelacje ![]() meduzko to nie Tobie powinno byc wstyd ![]() ![]() meneq, przepraszam, ale mnie tez troche rozbawilo to co napisalas ![]() ![]()
![]() |
#3538 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
No zobaczymy jak to bedzie z moim tz... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale czy neti nie robi dzisiaj dzamprezy ![]() ![]()
![]() |
#3540 |
Konto usunięte
|
Antosiu Littlowa
![]() ![]() Sezon wózkowy uważam za otwarty, dzisiaj spacerowałam ja z Dorką w wózku, a Agu w praktycznie identycznym wózku lalę wiozła :d ma taki lalkowy zielony. Pstryniu, no pytam co to ferie, bo u nas już dawno temu były ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.