![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w czerwcu będą już maluszki cz.II
Co do zajadow to popatrzcie w necie czego moga byc niedoborem bo chyba moga byc rozne przyczyny. U mnie jakis czas temu pojawily sie. Zniknely po tym jak z powrotem zaczelam jesc wiecej nabialu. W ogole mam faze na mleko ostatnio.
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Co do tel to jak pisalam ze moge chetnym podac nr na pw. Ja w sumie tez moge od kogos wziac. Niby mam neta w tel, ale roznie to z nim bywa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez NecroKitty Czas edycji: 2014-02-15 o 11:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#65 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
anemii nie mam, cukrzyca - okaże się w poniedziałek, HIV też nie. Zęby z całą pewnością zdrowe i zgryz prawidłowy. Więc pozostaje niedobór wit. B2, żelaza lub cynku.... Co do nabiału, to mało prawdopodobne, bo ja ciągle jakieś twarogi jem i codziennie na śniadanie mleko z płatkami... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
A ile dałaś za ten 100x100 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45160419]
anemii nie mam, cukrzyca - okaże się w poniedziałek, HIV też nie. Zęby z całą pewnością zdrowe i zgryz prawidłowy. Więc pozostaje niedobór wit. B2, żelaza lub cynku.... Co do nabiału, to mało prawdopodobne, bo ja ciągle jakieś twarogi jem i codziennie na śniadanie mleko z płatkami...[/QUOTE] no chyba niedobory wit. z grupy B to najczęstsze powody zajadów ![]() znowu afty słyszałam, że z braku żelaza i też wit. z grupy B ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Konto usunięte
|
No to mamy dwie chętne na "panie dyżurne" - Sola i Malin. Myślę, że dwie osoby wystarczą. Możecie w takim razie wysyłać swoje numery wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
100x100 29zł a mniejszy 22zł. Kupowałam w zwykłym bieliźniarskim bo w dziecięcym taki porządniejszy 45
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A co do zajadów, to wydaje mi się właśnie, że z niedoboru wit. B je mam.. W dzieciństwie ciągle mi się robiły i wtedy kupiłam sobie wit. B complex i po dwóch miesiącach kuracji przestały mi się robić.. Jak tylko coś mi wyskakiwało, to znowu miesiąc - dwa brałam i przechodziło na dłuższy czas. Ale od kilku lat nie robiły mi się już praktycznie wcale. W pierwszej ciąży też nie. Dopiero teraz wróciły, ale nie wiem, czy mogę brać jeszcze osobno wit. B jeśli mam ją w moich ciążowych witaminach ?? (biorę aktualnie Ladee Vit) ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
A weszłam po suwak do kurtki tylko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45160536]No to mamy dwie chętne na "panie dyżurne" - Sola i Malin. Myślę, że dwie osoby wystarczą. Możecie w takim razie wysyłać swoje numery wszystkim ![]() Zawsze były na wątkach dwie Panie dyżurujące ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- A tak w ogóle to kupiłam Maksowi smoczki z serii Retro ![]() o te: http://lovi.pl/pl/wydarzenia/318 wkładki laktacyjne Nuka (60 sztuk za 17zł), obcinacz do paznokci i szczoteczkę + grzebyczek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a grzebyczek i szczotkę jakiej firmy? ja kupiłam nożyczki z Canpola, takie różowe, ale patrzę że mają dużo negatywnych opinii na wizażu KWC i zastanawiam się czy dokupić jeszcze jakieś inne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że już kupujesz powoli rzeczy, mój mąż nie chciał nawet słyszec o wyprawce wcześniej niż w kwietniu/maju, ale jak zobaczył listę to tylko zapytał ile mamy czasu, zeby to kupic wszystko ![]() Ale śliczne smoczki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
Ramona Espiro Vector Pro, raczej wersja fioletowa lub siwa.
![]() Lekki, zwinny, stabilny, pompowane koła w dodatku skrętne z przodu, cenowo w miarę i co ważne, wysoki - moja rodzina od 170cm wzrostu wzwyż. Powiedzcie mi moje drogie, gdzie się podziewaMonica80 Już pod koniec pierwszej części jej nie było, miała gdzieś wyjechać czy coś?
#77 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do wyprawki to i ja muszę wszystko od zera kompletować, coś tam już mam, ale denerwuje się sama na siebie, że nawet nie zrobiłam jeszcze swojej konkretnej listy wyprawkowej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny śliczne macie brzuszki, lubie oglądać takie foty ![]()
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
17.08.2012r- ![]() 17.06.2013r- ![]() ![]() ![]() 02.07.2014r. Edytowane przez Izetka_ Czas edycji: 2014-02-15 o 13:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a co myślicie o tym wózku: http://www.camarelo.pl/w4.html ?? Widziałam go dzisiaj na ulicy i wizualnie mnie zainteresował
![]()
![]() |
#80 | |
Zadomowienie
|
Eweden-Ty będziesz pierwsza rodzic to będziesz mi trzymała miejsce
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
Izetka_ nie ma sprawy, może akurat uda nam się zmienić
![]() co do wózka to ten co widziałam był czarno-żółty i wyglądał naprawde fajnie ![]() ![]()
Edytowane przez eweden Czas edycji: 2014-02-15 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mieli malutkie auto, to wózek akurat w sam raz ![]() tylko ona miała chyba kubełkową spacerówkę i to nie podpasowało jej synkowi, na szzęście szybko z niej wyrósł i musiała kupić spacerówkę osobno ![]() chyba taki :https://www.google.pl/search?q=espir...ml%3B500%3B500 to widzę, że model trochę się różni i miała na pompowanych kołach - ale była bardzo zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
![]() ca-14, ca-18 i ca-20 ![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Ramona_85 Czas edycji: 2014-02-15 o 13:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Witamy się i my w 22tc i II części
![]() ![]() Berenika dobra robota ![]() Na szybko Was przeleciałam, ale nie dam rady zacytować, tyle naprodukowałyście ![]() ![]() Widziałam piękne domki Waszych maluszków, cud miód i orzeszki ![]() ![]() ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45156150] Mam taki pomysł, to tak już na przyszłość. Kiedyś udzielałam się na takim jednym wątku i nie wszystkie dziewczyny miały taką możliwość, by w szpitalu było wi-fi, lub miały jakiś pakiet internetowy na telefonie. Ja np nie mam... I chodzi mi o to, żebyśmy jakoś pojedynczo wymieniły się numerami telefonów, w razie jakby któraś się przestała nagle odzywać, by do niej napisać co się dzieje. Lub jak któraś urodzi, żeby napisała smsa i wtedy któraś przekaże nam od razu na forum.. No nie wiem, co o tym myślicie?? Ja np w szpitalu nie mam dostępu do neta, w tele też nie mam pakietu, a z Adasiem leżałam przez tydzień w szpitalu. Bo wiadomo, jak któraś zniknie na dłużej, to będziemy się zaraz martwić co się dzieje...[/QUOTE] Również jestem za, chyba że tż kupi mi nowy tel ![]() Witaj ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45159436] Dzisiaj na 14 idę na ostatni w tym semestrze egzamin z "polityki imigracyjnej i azylowej", tak więc proszę o kciuki [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() ![]() -------------------------------------------- Wpadłam na chwilkę. Chciałam się również pochwalić, ze tż zniósł mi wczoraj ze strychu rzeczy po Adachu. Do 9 miesiąca mam bodów, pajacyków ![]() ![]() Więc salon u nas wygląda teraz jak wielki SH ![]() Więc mam zajęcia na najbliższy miesiąc to wszystko po ogarniać, a jeszcze dzisiaj lecimy do mamci na imieninki. To sem pojem dobrego, a co ![]() ![]() Miłej soboty mamuśki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Witam się w nowym wątku
![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;45156150]proszę bardzo ![]() A u mnie impreza trwa w domu ![]() Mam taki pomysł, to tak już na przyszłość. Kiedyś udzielałam się na takim jednym wątku i nie wszystkie dziewczyny miały taką możliwość, by w szpitalu było wi-fi, lub miały jakiś pakiet internetowy na telefonie. Ja np nie mam... I chodzi mi o to, żebyśmy jakoś pojedynczo wymieniły się numerami telefonów, w razie jakby któraś się przestała nagle odzywać, by do niej napisać co się dzieje. Lub jak któraś urodzi, żeby napisała smsa i wtedy któraś przekaże nam od razu na forum.. No nie wiem, co o tym myślicie?? Ja np w szpitalu nie mam dostępu do neta, w tele też nie mam pakietu, a z Adasiem leżałam przez tydzień w szpitalu. Bo wiadomo, jak któraś zniknie na dłużej, to będziemy się zaraz martwić co się dzieje...[/QUOTE] Jestem jak najbardziej za. Pomysł bardzo fajny. Już jakiś czas temu myślałam o tym ale stwierdziłam że to temat na trochę późniejszy czas a później mi z głowy wyleciało ![]() witaj ![]() ![]() w razie czego też bardzo chętnie mogę "dyżurować" Ależ mnie Milenka dziś kopie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A obcinak taki: http://www.tommeetippee.pl/product/c...dla-niemowlat/ Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Już znalazłam cene na allegro....Hmmm mój faworyt ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.camarelo.pl/w6.html Te kolory w rzeczywistości nie są tak rażące http://www.gnieznocity.pl/ogloszenia...-2w1-26855.htm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
Majkela12-
![]() ![]() Kucyk_Truskawkowy-to zdaj relacje jak już obejrzysz wózek ![]()
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopiero pod koniec lutego tam będe ale na pewno napisze. Mi sie kolor zielony podoba CA-21 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.