![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc XWitamy w X części wątku staraczkowego
NASZE STARACZKI 89migotka , Kasia, starania od września 2012, 23 lata 9 cs mysia1986, Marta, starania od sierpnia 2013 , 26 lat 7 cs PannaMagda, Magda,starania od stycznia 2014 .25 lat . 1 cs. yssmay , Basia, starania od czerwca 2012, lat 31, IVF z PGD marzec 2014. MAMUSIE CoffeeHeaven, Daria udało się w 4cs, tp.10 08,2014 , 25 lat chłopiec czy dziewczynka zawsze to kochana kruszynka , tasia02 , Natalia , udało sie w 3cs tp 04.08.2014 , 25 lat dziewczynka zophiee. Aleksandra udało się w 2cs. tp 01.06.2014 , 29 lat. chłopiec. Lila_27 , Ewelina, udało sie w 1cs . tp 13 04 2014, 27 lat chłopiec - 07.04.2014 arletka1313, Arleta, udało sie w 9 cs tp.24.03.2014 26 lat Lenka - 11.03.2014 , (Aniołek 27.04.2012-8 tydzien i 1.06.2013) ![]() agabiwro, Agata, udało sie w 8 cs, tp.27.02.2014 32 lata,Jaśminka - 07.03.2014 Gianna M , Joanna ,udało sie w 1cs, tp.05.03.2014, lat 25 Natalka - 26.02.2014 Rossa1988, Marta udało się w 1cs, tp 05.03.2014, lat 25 , Adrianna - 20.02.2014 Mystiquee, Marta, udało sie w 3cs , tp- 8.02.2014 lat 25. Krzyś - 05.02.2014 i Jaś 04.12.2012 Kamildiana , udało sie w 9cs, tp- 21.01,2014 21 lat Natalia - 25,01,2014 , Ziajka Magda ,, udało się w 3 cyklu , tp. 23.01.2014 27 lat Kubuś - 17,01,2014 _Kluska_ Marzena, udało sie w , 9cs, tp- 06.01.2014, 29 lat Hania - 23,12,2013 iza243, Izabela,udało sie w 9 cs. tp-26.12.2013, 26 lat,Dominik - 30,12,2013 (Aniołek 25.04.2012) ![]() b a r b a r a, Barbara, udalo sie w 7 cs tp- 15.08.2013 28 lat Wanessa - 16.08.2013 i Wiktoria - 09.11.2005 (aniołek lipiec 2008) ![]() RudaEwcia25, Ewa udało sie w 1cs tp- 10.03.2013 25 lat - Kostuś 13,03,2013 Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga: - Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne? - Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą. - Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym? - Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy. - A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie? - Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpliwością i troską będzie uczył Cię mówić. - A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą? - Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić. - Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni? - Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem. - Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział. - Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie. W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało: - O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła. - Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: "MAMUSIU" _________________
https://www.suwaczki.com/tickers/zrz6sg18kwbn516c.png ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez b a r b a r a Czas edycji: 2014-05-27 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X
ło kolejna część!!!
![]() i wreszcie pierwsza ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- brawo basiu!
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Witam sie i tu
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Melduję się tu
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
No to jestem i ja
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Kluska
![]() ![]() ![]() Ewciu niestety czasami mi tylko pomoze Misti jestesmy z Toba . Moge Cie tylko przytulic bo decyzje musisz podjac sama ![]() Arletko takie przytulanki moga powodowac porodzik ( mi to przyspieszyło ) ja bym nie ryzykowala na Twoim miejscu Rossa jak wizyta ?? ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- kobitki zdazylam zalozyc watek i mi telefon padl . jestem juz w domu ale lece sie myc bo marze o tym. Poloze tylko Vanesse i chlup do wody ![]()
#9 |
Zadomowienie
|
Jestem i ja
![]() ![]()
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
dziewczyny dzięki za dobre słowa odnośnie moich wątpliwości przedporodowych, jesteście naprawdę kochane;***
wizyta udana, miało to być ostatnie usg, ale okazało się, że mam bardzo mało wód płodowych, niecałe 10, a dwa tygodnie temu było 14 i mam dużo pić i 24 lutego jeszcze raz moja gin chce to skontrolowac, bo jak się nie poprawi to mówiła, że lepiej zrobić wywołanie porodu, bo Mała ma ciasno i może się męczyć. W środę mam się tez zgłosić do szpitala na ktg, szyjka skraca się ale powoli, waga około 2900g, przytyłam 12 kg od początku ciąży wow... ![]()
#11 |
Zakorzenienie
|
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Dopadl mnie kryzyc moich mleczarni. Niby mam mleko ale mala mi sie nim nie najada. Tzn nie to ze jej brakuje pokarmu tylko je je je i dalej glodna i wogule cycki mam takie "rzadkie" a dwa dni temu pomiedzy karmieniami tak mi nabieraly ze bylo co dzwigac. Jutro kupie sobie karmi. Dodam ze pije herbatke na laktacje.
My jutro jedziemy do moich rodzicow 30 km zobaczymy jak mała zniesie droge. Jutro tez mam miec gosci tzn to bardziej tesciow znajomi niz moi ale niech juz bedzie. Jedni kolo 10 a drudzy o 17 wiec caly dzien rozbity. A zeby jeszcze ci goscie do mnie zadzwonili to oni sie z tesciowa umowili a ja mam sie dopasować jak sie zdenerwuje to zostane dluzej u namy i tyle nas zobacza.
13.05.2013 MOJE UPRAGNIONE II KRESKI ![]() 21.01.2014 Przewidywany termin porodu -Natalia 25.01.2014 godz 16.05- narodziny coreczki ![]() żyj jakbyś miał umrzeć jutro,ale marz jakbyś miał żyć wiecznie |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Jest i Ruda
![]() Basiu jesteś nieoceniona ![]() ![]() Izka no chyba go gniecie z tymi przytulankami ![]() ![]() Gianna oby to był ten czas ![]() ![]() ![]() Mysia zazdroszczę Ikei w pobliżu-tam są takie śliczne rzeczy ![]() Kami ale agentka z Natki ![]() ![]() Aga,Ziajka to romantycy Wam WalęTynki wyprawili ![]() KLUSECZKO życzymy Ci wszystkiego najlepszego Kochanie ![]() ![]() ![]() Arletko ![]() ![]() My dzisiaj mięliśmy gości-była siostra TŻta i dziewczyna brata TŻta-na szczęście nie było głupich tekstów.Było fajnie,Kostuś się popisywał przed nimi,robił kosi-kosi i pokazywał "gdzie kokosia dziobała"(po raz pierwszy) ![]() ![]() ![]()
#14 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Melduję się i ja ![]() Kluseczko kochana wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, pociechy z Hani, miłości od TŻ i czego sobie tylko życzysz ![]() Kami jaka silna dziewczynka z Twojej Natki ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Migocia,Aga odezwijcie się-Jezuuu jaka cisza
![]() Ja dzisiaj nie ćwiczę bo się ch*jowo czuję ![]() Zobaczcie to:http://www.pudelek.pl/artykul/63727/...chamy_ciequot/ Wojewódzki zawsze był dla mnie dnem ale teraz to już przeszedł samego siebie szmaciarz je*any ![]()
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ruda ja mam zamiar zacząć ćwiczyć z Mel B, ale jakoś ciężko mi się za to zabrać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Wybaczcie, że już nie odpisuje. Aktywny dzień, rano Hana miała usg główki, przychodnia w galerii więc zaliczyła swój pierwszy shopping. Kupiłam sobie parę rzeczy w których cyyba nie wyglądam tak źle. Badanie wyszło w porzadku, potem do domu i byli rodzice i brat. Brat został, pomógł zrobić sos chiński na jutro (będą tesciowie). Teraz chłopaki robią flaszkę a ja z Hanulą.
Niestety mała nie najlepiej czuje się po tej szczepionce. Niby termometr nie pokazuje gorączki ale jest blada, osowiała i ciągle śpi. Teraz wieczorem jeszcze zaczęła marudzić i się pocić wiec dostała czopek. Ciężko mi jak jej jest źle ![]() Kochane, bardzo Wam dziękuję za życzenia ![]() ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
witam z rana, noc nawet nawet udana, tz zasmarkany i poszlismy spac o 21, i dalej spi,ja juz nie dałąm rady wiecej lezec.
dzis jedziemy z tesciami do mojej mamy na urodziny,wiec pewnie wróce samym wieczorem. mysti ja sobie nawet nie potrafie wyobrazic jak sie musisz czuć. teskt "wychodze,wróce we wtorek", normalnie bym zabiła, po co wróci?no po co????!!!pobyc pare dni, udac ze jest wspaniałym ojcem i meżem i znowu zniknie na pare dni???/toż to jest chore!! rossa czyli co?wody sie saczą czy co? chyba same wniknąć nie moga?muszą jakoś wypływac chyba.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ostatni wątek został niedokończony, a w tym oprócz powitań zaczynają się regularne rozmowy - czy tamten już zamknąć czy chcecie go dokończyć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Kobitki moje oswiadczam ze moja Vanessa 6 miesiecy temu przezywala pierwsze chwile poza brzuchem mamy ![]() Kluska bardzo sie ciesze ze usg główki jest dobre ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Witam sie i ja w nowym wątku. Już nowy... ale to leci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
cześć,
ledwo mówię, i ledwo żyję. Cały wieczór przeryczałam. Poszło o "bachora", bo przyjaciel tż który to słyszał jest na mnie zły, i nie może zrozumieć jak mogłam tak na swoje dziecko powiedzieć. No jak mi to tż powiedział, to myślałam że pierdyknę go w czambo. Poczułam się jak mała, skarcona przez obcego pana na ulicy dziewczynka. Wróciły wyrzuty sumienia, i przeokrutny wstyd ![]() wygadałam się. Kami, jaka silna dziewuszka. Kluska, a Hanula coś sobie wybrała, no jak jej pierwszy wypad, to chyba nawet wypada ![]() Ruda, no ja zachodzę w głowę, że ludzie robią karierę w tak prostacki sposób. Ciekawe czy on faktycznie jest takim palantem, czy tylko takiego gra dla pieniędzy ![]() Basiu, czas leci jak diabli. Buziaki dla Wani. Mysti, moja mama zawsze mi powtarzała, że dom to nie hotel. Chyba też to musisz tż powiedzieć, bo chyba coś mu się pomyliło. Widzę, że robi postępy, bo informuje "że idzie kupić gazetę, i zaginie na kilka lat". Rossa, a podczas badania mówił coś o pęcherzu? bo wiesz, może masz mało wód, bo maluch miał pełny pęcherz. Ja, już jestem obcykana w tym temacie, bo wody to też wyznacznik pracy nerek a my się dalej bujamy z tematem UKM.
25.12.2012 - zaręczyny ![]() 18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko ![]() 07.03.2014 wreszcie jesteś ![]() http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png Edytowane przez agabiwro Czas edycji: 2014-02-16 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze że mu wygarnełaś może coś sobie przemyśli ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez CoffeeHeaven Czas edycji: 2014-02-16 o 09:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
agabi, kim jest ten kolega żeby Cię oceniać? ciekawe czy on jest taki idealny i w złości nie powiedział nigdy czegoś, czego żałował... nie martw się, bo Jasminka tez jest wtedy smutna
![]() a na usg rzeczywiście mówiła, że Mała ma pełny pęcherz bo był taki wieeelki, ale nic nie wspomniała, że mała ilość wód może mieć z tym związek, ale pocieszyłaś mnie w takim razie.. ![]() chociaż pod koniec i tak ilość tych wód się zmniejsza przecież, a patologia jest około 5, więc 10 to chyba jeszcze nie aż tak źle.
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Za bardzo samodzielna jestem. Mam zamiar odstawić grę aktorską odnośnie jazdy samochodem, i niech mnie wiezie na wizytę we wtorek. Pasierbica będzie musiała poczekać, albo będzie musiał się inaczej zorganizować. Ja mu tym razem nie ułatwię. I wiecie co jeszcze, eks nie jest w wstanie poradzić sobie bez niego, to ja tym bardziej nie będę mogła
![]() dzisiaj niby wszystko zrozumiał, i na kolanach do brzucha przemawiał. Czy to za każdym razem trzeba ostrych argumentów używać, żeby coś do makówki dotarło. ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
dzisiaj tż tłumaczył, że kolega nie miał nic złego na myśli. Potwierdził tylko słuszność oburzenia się tż na moje słowa. E w doopie to mam. niech sobie myślą co chcą, każdy ma prawo do wtopy. Są też gorsze matki na tym świecie ![]()
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
aga, jakby nie patrzec to Tżt ma już dwie córki, więc musi nauczyć się dzielić swój czas, dobre masz podejście, niech jedzie z Toba na wizytę!
a z tymi wodami to mam nadzieję, że nic groźnego. gdzie Gianna??
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.