|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pierwsze śluby już za nami, wszystkie chcemy być żonami! PM2014 cz.24
enzunio, ręce mi opadły
nieźle zaczął Wam się weekend..positive rebel, śliczne zaproszenia! Wyglądają profesjonalnie ![]() Cytat:
Walentynki spędzone u znajomych, właśnie leżymy i leczymy kaca Tżta strasznie jeszcze rozbolał ząb, wziął już dwie tabletki i nic nie pomaga
|
|
|
|
|
#4712 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Udanej Randki ![]() Enzunio współczuje bardzo takich "przyjaciół"! Positive rebel Zdolniacho! Piękne zaproszenia, w ogóle nie widać, że były robione przez Ciebie! Pieknie
|
|
#4713 |
|
BAN stały
|
Dzięki dziewczyny, rozdane kolejne zaproszenia... już nic nie napiszę, żeby nie jęczeć...
W każdym razie zalatwilismy akt chrztu i teraz walka 120 km dalej o pieczątkę z bierzmowania... Bo jeden kościół do drugiego nie wysłał info o bierzmowaniu... Wysłane z telefonu |
|
|
|
#4714 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję!
Na początku stawialiśmy na całe z żółtego złota, proste fazowane ale te dużo ładniej wyglądały na palcu ![]() Gratki! ![]() Cytat:
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Przyszła w końcu kiecka z ebay i o dziwo wygląda tak jak na aukcji a do tego pasuje! ![]() Jak nie znajdę żadnej innej to ubieram ją na poprawiny. Może po weekendzie uda mi się wrzucić foty. positive rebel piękne zaproszenia! Zdolniacha z Ciebie!PM z Warszawy - możecie polecić mi kurs tańca?
|
|
|
|
#4716 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, zamówiłam suknię
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,23383.html zakładałam ją z myślą, że ok, niech będzie, odbębnię żeby było, że mierzyłam też inne, ale spojrzałam w lustro i miałam "sukienkowy moment - to ta jedyna" oczywiście jest inna niż miała być, zupełnie nie taka, jak zakładałam na początku, bo moich wymagań czyli: nie szeroka na dole, zakryte ramiona i plecki nie spełnia w ogóle ale jak założyłam to wiedziałam, że żadna inna kupiłam jeszcze fioletową sukienkę na poprawinowe śniadanie i kremowy żakiet do kościoła, jakby we wrześniu było zimno no i zarezerwowałam sobie czesanie fryzurki na ślub, tylko w międzyczasie będę musiała się na próbną umówić generalnie - owocny dzień |
|
|
|
#4717 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale sukienka piękna - bajkowa! aż sama muszę się zabrać za ten ślubny kram bo coś stoję w miejscu...
|
|
#4718 |
|
Zadomowienie
|
annic - Piękna suknia!
Kate - ta zielona? Kurczę może i ja bym się skusiła??
|
#4719 | ||||
|
Raczkowanie
|
Positive rebel, piękne zaproszenia! masz talent
Cytat:
![]() Cytat:
udanej randki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to się nazywa siostrzana miłość
|
||||
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4721 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4722 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale przyznam, że widziałam też taki ślub, że wszystkie druhny miały proste i długie białe sukienki. I po prostu taka była stylizacja, może nie trzeba zakładać najgorszej opcji? :P Chociaż mi byłoby przykro jakby ktoś bliski mi tak zrobił. Na razie wszystkie moje bliskie koleżanki pytają mnie w co się mogą ubrać. A nawet znajoma się pytała czy może ubrać niebieską sukienkę, bo to mój kolor i nie chce się zlać ze świadkową. ![]() edit. Nie wiem kto dostał ten naszyjnik, ![]() ale jest przecudowny! Edytowane przez Kaigara Czas edycji: 2014-02-15 o 19:58 |
||
|
|
|
#4723 |
|
Wtajemniczenie
|
Ana909 ja bym powiedziala kolezance wprost, ze zapraszacie najblizszych i tyle.
Antonina dzieki ze pytasz. Wkurzyl mnie koszmarnie bo od rana wstał i gral na kompie w jakąś durna gierke. Prosiłam go od 14-stej zeby wylaczyl kompa juz bo jest mi potrzebny. Dzis przyjechalismy do teściowej ( jakies 40 km od Nas mieszka) i zostaniemy tu przez 2-3 dni. Ja konczylam obiad i prosilam sto razy zeby spakowal swoje i małego ciuchy. Żeby nakarmił Aleksa i zaraz my zjemy i jedziemy. A ten kuźwa siedzi zahipnotyzowany i nic. Conajmniej ze 20 razy go prosilam przez 1,5 h a ten nic. Noż kurde a potem latanie z wywieszonym jezorem bo trzeba juz wychodzic a tu torba pusta, dziecko głodne a ten gra. No to poszlam i mu gre wyłączyłam a ten focha walnął. No ale zaraz idziemy na urodzimy do kolegow Piotrka, a ze jakis czas z Nimi nie balowalismt to napewno sie bedziemy dobrze bawic. Lemon fajne obrączki. Puchacz gratuluje perfum ![]() Annic prześliczna sukienka. Brawo. Czekam na foty na Tobie. Dobra lece sie wystroic i lecimy pobawic sie. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalk now Free
|
|
#4724 |
|
Rozeznanie
|
Zapomniałam się pochwalić, a po prostu muszę!
70 dni do ślubu! Kwietniowe panny młode, już tak niedługo! |
|
|
|
#4725 |
|
Konto usunięte
|
My dziś byliśmy na 1dniu nauk
I zamówiliśmy obrączki!
|
|
|
|
#4726 | ||
|
Zadomowienie
|
mój też juz jest ubrany od stóp do głowy.Stałysmy w sklepie chyba 1,5 h ale ma wszytstko , tylko skarpet brakuje :P
Cytat:
Cytat:
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
||
|
|
|
#4727 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() dziękuję dziewczyny za komplementy na temat sukienki ![]() Kaigara gratulacje
Edytowane przez annic Czas edycji: 2014-02-15 o 21:11 |
|
|
|
#4728 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć! już myślałam, że nowy wątek będzie
![]() ana909 Też miałam podobną sytuację, ale niedawno taką osobę zgasiłam bo powiedziałam, że robię imprezę dla bliskich i małego grona znajomych bo mnie nie stać by zaprosić wszystkich. Oczywiście nieco się oburzyła, no coż... to są trudne decyzje. Z jednej strony fajnie fajnie a z drugiej jak tu takiej osobie to wybić z głowy. Spróbuj to zrobić w jakiś delikatny sposób. annic gratulacje! suknia przepiękna! enzunio o kurcze :/ to życzę Wam dużo spokoju i opanowania, szybkiego załatwienia tej sprawy. Ja chyba bym tam księdza rozniosła, że tego nie wysłali i musicie jechać... Kaigara ![]() Na wstępie dziękuję za opinię na temat zapraszania gości na imprezie rodzinnej. Otóż zaprosiłam już i.... wszyscy byli bardzo bardzo zadowoleni, że dostali razem zaproszenia! nawet rozwiązała się z sprawa z noclegiem, bo powiedzieli, że nie ma sensu żeby nocowali i nawet zaproponowali, że mogą u siebie kogoś przenocować (bo po co mamy się wykosztować na hotel)! Jeszcze raz Wam dziękuję Z nowości zakupiłam pudełka na ciasto i pudełeczka na czekoladki w kształcie fraka i sukni (1komplet to 10szt fraków i 10 sukni= 9,40zł! )
|
|
#4729 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Fajnie, że rodzinka przenocuje gości. Zobaczcie jaki piękny ślub. |
|
|
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny poszukujące stanika dzisiaj kupiłam w Cubusie świetny strapless - o taki https://cubus.com/en/7104133_F823 . normalnie kosztuje 70zł, aktualnie jest promocja -25% na bieliznę. leży na mnie o wiele lepiej niż mój gossard, który kupiłam wcześniej, do tego robi naprawdę niezły efekt push-up (mi akurat na tym zależało, bo mam małe piersi i zginęłyby w piórkach na gorsecie sukni). także polecam, jeśli macie Cubusa to zajrzyjcie
|
|
#4731 |
|
Zadomowienie
|
ANNIC boska suknia!!! Gratuluję!!!
Wiecie, że za 2 godziny i 5 minut będziemy mieć pół roku do ślubu! DLA WSZYSTKICH DZIEWCZYN Z 16 SIERPNIA! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój ma z siostry wesela rok temu więc chyba nie będzie kupował nowego ![]() Cytat:
![]() Opium gratulacje zamowienia obraczek
|
|
|
#4733 |
|
Rozeznanie
|
coffee lover gratuluję sukni! śliczna
positive rebel weź nie marudź! gdybyś nie powiedziała, że to handmade to w życiu bym się nie połapała! szacun ![]() opium gratuluję zakupu obrączek annic śliczna suknia! właśnie to jest najlepsze w przymiarkach, też chciałam rybkę a będę mieć zabudowaną princeskę ![]() kaigara rany to już niedługo! nie mogę się doczekać
|
|
#4734 | ||
|
Zadomowienie
|
Uwierz, że są i takie przypadki...
![]() Gratulacje! Jakie obrączki wybraliście? Cytat:
A taki naszyjnik dostała magdalenka_w_86 Cytat:
a powiedz mi jaki jest ten Gossard? Czy materiał jest mocno rościągliwy? Bo nie wiem czy powinnam brać na mniejszy obwód pod biustem czy normalny... a 2 stowy piechotą nie chodzą... :/ Dodam, że musze zamówić z ich strony z UK bo mojego rozmiaru nigdzie przez neta nie dostanę :/
You're mad. Bonkers. Off your head... but I'll tell you a secret... all of the best people are. 30.08.2014 ![]() Nasz Dzień Edytowane przez Ad rem Czas edycji: 2014-02-15 o 22:26 |
||
|
|
|
#4735 |
|
Raczkowanie
|
Say Dzięki, że napisałaś o CUBUSIE! Jutro się muszę tam wybrać
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kupiłam przedłużkę i było ok. problemem w moim egzemplarzu były zbyt wąskie fiszbiny jak na mój biust i to powodowało złe dopasowanie... gossard jest bardzo stabilny, to duży plus tego stanika.Iza
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2014-02-15 o 22:59 |
|
|
|
|
#4737 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przemyślę to, może w przyszły weekend uda mi się zahaczyć o jakiegoś Cubusa bp mimo wszystko 36 funtów za stanik (+ przesyłka) to straaaaasznie dużo jak dla mnie
|
|
#4738 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Nadrobiłam ostatnie dwa dni
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Moja bratowa miała we włosach storczyki i przetrwały aż do poprawin i nadal wyglądały świeżo![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
positive rebel zaproszenia świetne sama chciałabym mieć takie zdolnosci ja mam nadzieje że mojego talentu wystarczy na zrobienie w miarę ładnych winietek:P Annic Suknia cudowna szczególnie dół sukni mi sie podoba![]()
|
|
|
#4739 | |
|
Rozeznanie
|
Was to nie przeraża? Czego się najmocniej boicie na ślubie?Cytat:
Ja mierzyłam kiedyś ten stanik z cubusa i kompletne na mnie nie leżał, a szkoda, bo wiązałam z nim duże nadzieje :P |
|
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;moje najwieksze obawy: -ze bede niezadowowlona ze swojego wygladu (makijaz, fryzura...) -ze goscie nie beda sie dobrze bawili -ze poplamie suknie -ze sie poplacze (kryzysowy dla mnie moment-podziekowania dla rodzicow) -ze jedzenie nie bedzie smakowalo
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

nieźle zaczął Wam się weekend..

Tżta strasznie jeszcze rozbolał ząb, wziął już dwie tabletki i nic nie pomaga

Na początku stawialiśmy na całe z żółtego złota, proste fazowane ale te dużo ładniej wyglądały na palcu 
ale jak założyłam to wiedziałam, że żadna inna 

Was to nie przeraża? Czego się najmocniej boicie na ślubie?