|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
Pstryniu, na razie nic się nie dzieje. Oby tak pozostało.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() OMG! pogonilabym go w piz.du za taki prezent! Serio! kurcze, nie rozumiem twojego meza. piszesz ze u Was ciezko z kasa a on takie prezenciory Ci wali ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3573 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ellmi, hje ![]() Bokeh, zazdroszczę Krakowa ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3575 |
Zakorzenienie
|
w oszolomie jest takie cus
http://allegro.pl/vileda-virobi-auto...953544272.html za 99zl jak myslicie, opyla sie? opinie na necie sa rozne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie, ja bym pogadala o tym z tż bo raz ze dziwnie dwa ze po co sie szarpać na takie gesty kiedy sie nie może? Cytat:
Kurcze dziewczyny mam problem bo w sb jest wesele siostry tz. Dodatkowo jest dwu dniowe. No i nie wiem co zrobić z H. Najpierw mieliśmy ja brać ale im więcej o tym myślę tym bardziej uważam ze to zły pomysł no bo: wesele jest w jakiejś remizie czy czymś takim wiec jak przyjdzie pora spania to co z nią zrobię? Nie chce jej dac zaś pod opiekę komuś z rodziny tz bo Hania ich nie zna i znów bedzie powtórka z rozrywki z sylwestra. Wiec bede musiała jechać z nią z tego wesela do domu. Pewnie koło 20. No to trochę bez sensu. Mogę ją niby też zostawić z rodzicami bo mi nieśmiało zaproponowali no ale nie wiem jak ona sie bedzie zachowywać dwa dni no i w nocy... Niby lubi z nimi przebywać ale wiecie jakie teraz nasze dzieci są. A z nią to też wielka wyprawa ![]()
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2014-02-15 o 20:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3577 |
Zakorzenienie
|
Braawa dla Darusiuniuni ;d za pierwsze kroczki!!<3
Ja, oprócz kodu na najnowszy odcinek m jak miłość ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a dzisbylimy caly dzien prawie ze, u siostry tzta;p a poźniej zrobiliśmy lazanki. Teraz moje pociechy spią;p yellow..wspolczuje.........
![]() |
#3578 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepiękna jest poza tym, też taka drobinka, kojarzy mi się z moją <3 Cytat:
Ja nie wiem jak można dla testu który miał chyba 27 pytań, z czego 10 zamkniętych, a reszta otwartych do pisania dać... szalone 20 minut czasu? Dym z długopisu leciał a i tak nie wiem czy coś to dało... Co do męża: zgadzam się z dziewczynami, pogadajcie ![]() Bokeh: Hania piękna <3, ładny miś, miły taki, co to? Dobrze, że lepiej z Tż ![]() A weź kiedyś wreszcie odwiedź ten Kraków na dłużej niż przelotem, poznać mi się Was chce ![]() Mam poczucie, że coś komuś miałam napisać jeszcze, ale, że nie cytowałam to mi się zapomniało.. Jutro kolejny egzamin, teraz mam chwilę relaksu z .. czekoladą Milka caramel - jutro zakładam spodnie, to schowam brzuchol ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja też drobnaaa ![]() ![]() ![]() A miś to taki królik z tesco dostała kiedyś od znajomych i sobie jakoś go przypodobala. Ale to raczej taka usypianka jak jest spiaca to majda nim sobie po buzi ![]()
![]() |
#3580 |
Konto usunięte
|
Bokeh, ja pewnie albo bym nie pojechała (zwyczajnie nie chciałoby mi się), albo H. zostawiła z twoimi rodzicami.
Debrah, kciuki za jutro! Sarah, pogadaj, bo to naprawdę dziwne ![]() ------------------------- Chcę coś dziewczynom narysowac do pokoju i tak starego swojego bloga przeglądam, pokazywałam wam to? ![]() http://www.szajajaba.blogspot.com/20...rysowanki.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3581 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() Wiadomosc dnia- kosmity oddały mi wreszcie moje dziecko, grzeczne (w sensie nie nożnowiszące ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co mi sie dzis sniło- wysyłałam do wszystkich znjomych na fejsie info dot. Miki i Juleczka, takze kochana uscislaj nam tu jak najszybciej co i jak! ![]() ![]() ANTOSIU, słoneczko, rosnij zdrowa i usmiechnieta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3582 |
Konto usunięte
|
SYlwia, to jest szansa, że i Dorka rpzestanie jojczyć? wiecie co, mam wrażenie, że jej idą też i 3 i 4! to nierealne chyba?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3583 |
Zakorzenienie
|
Bokeh-ty znasz swoje dziecko najlepiej i ty najlepiej wiesz czy haniawytrzyma z rodzicami te 2 dni.... a daleko macie od tej remzy do twoich rodzicow, tak w razie W???
Wysłane z mojego MID1001 |
![]() ![]() |
![]() |
#3584 |
Zakorzenienie
|
Moja tez trochę jojczy i też chyba ząb - wygląda jakby to 4rka była O_O a nie za wcześnie na 4rkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3585 |
Zadomowienie
|
hej
![]() tyle co do Was wróciłam to mi się ruter popsuł i od środy do dzisiaj rana nie miałam neta, wrrrrrr mam nadzieje że teraz już nic mi nie przeszkodzi w byciu na bierząco lece Was poczytać ![]()
#3586 |
Zakorzenienie
|
Jedziemy jutro na zakupy, trza kupic malemu jakies kapcioszki bo juz ewidentnie male a dwa to tak zjechane ze wstyd w nich po domu chodzic a co dopiero mowic o jakis gosciach itd. Na stronie dajsmana widzialam fajne ale stacjonarnie u nas niby ich nie ma, wrrrrrr
Kupilabym tez z jakis jeden ciuch sobie ale oczami wyobrazni jakos tego nie widze ![]() Wysłane z mojego MID1001 |
![]() ![]() |
![]() |
#3587 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, ciężka sprawa. Moja t. by nie dała rady w nocy z A. bardzo by płakała (raz jak wróciłam o 22 to była straszna histeria..) no i ja nie jestem gotowa jeszcze, zeby ją zostawić na tyle czasu. Ale to jest sprawa indywidualna. Ale mam zamulenie na chacie. CHyba tez pojde spac;/
![]() |
#3588 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie, dlaczego? To trójki późno wychodzą ale w sumie i trójki już by mogły chyba też... Jejku to może jest szansa ze i moje dziecko przestanie byc jojczace :p Cytat:
Hello ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3589 |
Zakorzenienie
|
Bokeh - no wiesz, kiedyś jej muszą te ząbki wyjść
![]() Ale na początku jest szok, buzia dziecia zupełnie inaczej wygląda. Teraz mnie ząbki śmieszą, taki krejzolek mały. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3590 |
Zakorzenienie
|
E to spoko, rzut beretem
![]() ![]() Przy takiej odleglosci ja bym sie nie zdecydowala, zamartwilabym sie na smierc Wysłane z mojego MID1001 |
![]() ![]() |
![]() |
#3591 |
Zakorzenienie
|
Teraz pojade jak Misiaeel
![]() Elllmi, zdrowiej i wracaj ![]() Silver, wielkie brawa dla Darii ![]() ![]() Co ja pacze? Hje, powróciła na ojczyzny łono? Dobrze, ze pola zdrowa juz ![]() Szajus, tej mysli sie trzymaj ![]() Mała, Twoje ostatnie wpisy koiły moją psychike ![]() ![]() Bokeh, ja nie wiem co radzic.... Dwa dni to jednak troche czasu jest? A mała zostawała na dłuzej z Twoimi rodzicami? Moze na jeden dzien jedzcie? Hanna na focie jest cudowna, co sie dziwic- jaka mamusia taka corusia ![]() ![]() Deli, jak dla mnie to Twój tz rozwalił sytsem walentynkowym prezentem ![]() Sarah, wg mnie to Twój maz troche lekkomyslnie wydaje pieniążki skoro mówisz, ze nie macie na takie prezenty..... Miło, ze pamieta i sie stara, ale jednak..... Porozmawiaj z nim moze? Wytłumacz,ze taką sama radosc sprawiłby ci czekoladki czy bukiet bo przeciez wazne co w sercu i sama pamiec o Tobie? Pstryniu jestes mistrzynią w ujarzmianiu zdobyczy technologii ![]() ![]() ![]() ![]() Nawijko, co ty bredzisz? Niedziela u tesciów bez rosołu ![]() ![]() ![]() Debrah, powodzenia na jutrzejszym egzaminie ![]() Meneq, miłych urodzin i buziale dla Yae ![]() Fewciu Twój mąz to skarb ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3592 |
Zakorzenienie
|
Sylwus-o ile spodne 3/4 i koszulke do karmienia mozna nazwac sexi kusa koszulina to yyyyyyy.... tak
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego MID1001 |
![]() ![]() |
![]() |
#3593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, dziewczyny, ale sie jaram tym złotem Kamila dzisiejszym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3594 |
Zakorzenienie
|
Mi za pierwszym raem az lezka delikatnie poleciala a jak powiedzialam super, mamy medal, brawo kamil to kubus zaczal bic brawo tymi swoimi malymi lapcynkami-wtedy juz nie wytrzymalam i sie poryczalam
![]() Wysłane z mojego MID1001 |
![]() ![]() |
![]() |
#3595 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ciągle to "aam amm" jak otwieram lodówkę - chyba sama ją tego nauczyłam i ma odruch ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z Befado popatrz moze, nam spasowały idelanie ![]() ![]() ![]() HOPE, a propos Twoich UU, co ja bym dała za TAKI rozmiar ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3598 |
Zakorzenienie
|
Bokeh, ja bym pojechała na jeden dzień i w nocy wróciła - nie siedziałabym dwa dni, bo bym chyba umarła z tęsknoty, ale zostawić małą na jedno popołudnie i noc, czemu nie? Postarałabym się, aby nad ranem już być i gdyby się obudziła, to już przy mnie wtedy...
![]() ![]() A co do zęba, to u nas żadnej "buły" ![]() ![]() ![]() Idę zaraz coś kombinować z mężem ![]() ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2014-02-15 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3599 |
Zakorzenienie
|
przeczytałam Was, ale padam normalnie
![]() fewciowałam dzisiaj, ale nie dofewciowałam - t. nas odwiedziła ![]() ![]() ![]() ![]() zachwycam się naszymi dziewczynkami ![]() ![]() Hje ja mam w roboczych esa, którego do Ciebie miałam wysłać i się okazało, że nie mam Twojego numeru ![]() Elllmi tak coś czułam, że Cię choroba rozwaliła a mimo to do pracy chodziłaś (choćauta nie widziałam ![]() ![]() ![]() Bokeh, kurcze nie wiem co doradzić, bo.. z jednej strony to wesele szwagierki, rodzinne, pasowałoby być, czy raczej dobrze byłoby być. Można by się też wytańcować, odetchnąć. Ale kurcze.. cięzka sprawa. Tzn powiem tak. Dawid np. z moimi rodzicami ok się czuje itp i nie bałabym się go może zostawić, ale obawialabym się, ze jednak wpadnie w jakąś histeriozę, dzienną, czy nocną, że bylabym potrzebna synusiowi, a tu mama prawie 200 km od niego. Najlepiej właśnie byłoby mamę ze sobą do Ni****cy przywieźć i niech faktycznie u t. z Hanią by została, myślisz, że ta kwestia byłaby do dogadania? Sarah a to ostatecznie - mąż po siostrę jednak do PL pojechał? No i z tymi prezentami.. ja bym porozmawiała. Mało tego jeśli ja byłabym w takiej sytuacji, a miałabym paragon, to bym oddała.. coś może bym zostawiła, a resztę zwróciła.. Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2014-02-15 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3600 |
Zakorzenienie
|
Oj, Debrah, strasznie wspólczuje...... Ja bym sie nerwowo wykonczyła.... A ten syropek? Podajesz?
Bokeh, moze sie juz przebija? Łyzeczką stuknij ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.