![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Cayenneona, czy te bóle pleców w odcinku ledzwiowym i macicy nie są normalne? W końcu macica sie obkurcza .
Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
#1802 | ||
Raczkowanie
|
Witam wieczorkiem
![]() ![]() Powiedziałam dziś mężowi, że się nudzę, więc postanowił zadzwonić do znajomej pary, która ma synka 6 tygodni i skoczyliśmy do nich ![]() ![]() Właśnie wróciliśmy i mam takie wzdęcia ![]() Amelka masz duży brzusio, ale w kolejnej ciąży z reguły tak jest. Widać jednak, że zdjęcie jest ze złej perspektywy, jakby z dołu. Masz szczuplutką górę , aż do piersi, a tu nogi i brzuch wyszły nienaturalnie. Niech mąż zrobi fotkę i będzie o niebo lepiej ![]() Cytat:
![]() Octanisept mam duży, bo mały jest nieopłacalny, a ten się przydaje i na rany i krocze po porodzie i pępuszek, a dodatkowo do dezynfekcji dłoni, nawet gdzieś na wyjeździe. Kupiłam też szczoteczkę z grzebieniem w zestawie-sztuczne włosie , bo nie uczula. Cytat:
![]() A fajny zestaw cążki plus nożyczki jest z PEPCO za 4,99 ![]()
![]() |
#1803 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i jak juz pewno wiecie Kamil ma 2 złoto w skokach ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() nie no zazartowałam wiem ze wesoło nie bylo , ale uparta z ciebie bestia po tym co napisałaś a co do wagi to wiesz ze ie masz co sie przejmować wiking z ciebie ja wyssie ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1804 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do kosmetyków pielęgnacyjnych to spróbuję z Babydream ![]()
![]() |
#1805 |
Zadomowienie
|
Hej,
Ja tak szybciutko dzisiaj bo mam zalatany ten weekend. Gratuluję tygodni, donoszonych ciąż i wieści z wizyt ![]() Ja piszę do Was z nowego mieszkanka gdzie śpimy na materacu - czekamy na kanapę ciągle, rzeczy mamy w pudłach więc nim coś znajdę to już mam zadyszkę, i bez kuchni bo ekipa od kuchni ma opóźnienie ![]() ![]() Amelka dużawy brzusio. Ale mój też teraz strasznie urósł ![]() ![]() ![]()
#1806 |
Zadomowienie
|
Auć...
Obudziły mnie trzy bolesne skurczybyki, a teraz spać nie mogę : cojest: pewnie dalszego ciągu nie będzie, bo i po co ma się rozkręcać. Amelka- duzy brzucho, ale jak dziewczyny pisaly- kiepska perspektywa ![]() ---------- Dopisano o 04:08 ---------- Poprzedni post napisano o 04:05 ---------- Agubia- gratulacje za przeprowadzke ![]() Coś ta pełnia przereklamowana : brzydal:
#1807 |
Raczkowanie
|
I jak tam z tą pełnią? Ja wyspalam się za wszystkie czasy. Męża wygoniłam na materac, bo wieczorem był z kolegą na piwie. Mając całe łóżko dla siebie jakoś nie miałam problemu z wygodną pozycją.
AGUNIA gratuluję przeprowadzki. A gościa od mebli postrasz myszami ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zadomowienie
|
Ja tam nie wiem jak z Waszym rozpakowywaniem w pełnię, ale Wiking dziś w miarę normalnie jadł i SPAL
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:48 ---------- Ostatni raz jadl ok 23.15, a w nocy obudził się raz o 2.15 (wojowal prawie 1,5 h), ale druga pobudka dopiero teraz. Uważam to za świetny wynik i jestem z niego (z Julka) bardzo dumna!! Dzień Dobry ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1809 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry :-*
Rozpakowała się któraś w końcu ? ![]() (t)asia i co dotrwałaś do końca filmu? Ja beczałam jak bóbr :/ współczuję Ci Twoich "dolegliwości" ![]() ![]() Edzia ten komentator to wg kozak ![]() Cayenne. Julek powoli pewnie się przyzwyczaja do rytmu dnia i nocy super ![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Podobnie jak byłam pewna, że nie pomoże go do nas do łóżka. Nie musialam, ale zrobiłam to - raz na dobę, wlasnie ok 7, Julo po karmieniu i przewinięciu ląduje obok mnie ![]() Ponoć do 6.tygodnia dzieci nie są swiadome, że nie są już w brzuchu i widzę, że faktycznie lepiej funkcjonuje, jak jest blisko. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1811 |
Zadomowienie
|
Cayenne wiem od koleżanki że wlaśnie nie powinno się za dlugo leżeć z maleństwem bo się szybko przyzwyczaja ona tak miała i z biedą udało jej się przyzwyczaić córcię do spania samej. Mam nadzieje że u Ciebie tak nie będzie
![]() Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chcialam jesczcze powiedzieć, że mnóstwo dzieciaków wylo dziś, w pelnie, jak wilki do księżyca, a Julo wręcz przeciwnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1813 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
2. Masz rację ![]() ![]() ![]() Podobno jest nowe powiedzenie "bo ci zrobię dodę w toalecie" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Niech dziecko ma respekt do rodzica ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj dziołcha, dziołcha na Śląsku życia byś nie miała ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
Dobry! Na razie nie nadrabiam. Sprawa jest
![]() Próbowałam się przekrecic z boku na bok. Tak mnie zaklulo po lewej stronie w pachwinie az syknelam z bólu i się nie ruszalam pare sekund. Chyba nie można dziecku w brzuszku złamać reki?? ![]() Chyba ze to są te sławne skurczybyki ![]() Sent from my HTC Desire 200 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- .
![]() |
#1816 |
Zadomowienie
|
Melduje sie po nocy z dwugodzinną przerwą. Postanowiłam spróbować przespać skurczybyki, bo bolały jak na miesiączkę, tylko jakieś 4 razy mocniej. I po godzinie się udało- noc zaliczona od 1 do 8 przerwą. Zle nie jest.
Cayenne- to Julek fajnie Ci spal dzisiaj ![]() Amelka- też widzę, że spałas Elunka pojedyncze "cuś" to niestety nie skurczybyk. Jak bedzie skurczybyk, to będziesz wiedziała...
Emilka 25.02.2014 Leon 19.04.2016 Edytowane przez Trisdom Czas edycji: 2014-02-16 o 07:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny. Faktycznie Calineczka z niej... Choć lekarka powiedziała, że w terminie porodu przewiduje wagę ok 3kg, więc spoko
![]() Muszę tylko kupić więcej ciuszkow na 50cm... Mam jakieś dwa kupony do Rossmanna na 20% taniej na konkretne produkty hipp. Jak się zwleke z łóżka to zrobię fotke. Może którąś by z was chciała, bo my hippa nie będziemy używać. Sent from my SK17i using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zadomowienie
|
I przylączam się do frakcji "Niewidzialne włosy na nogach"
![]()
#1820 | ||
Moderator
|
Cytat:
Ja z pracy wiem ze dla tych co truli robilam cos w pierwszej kolejnosci zeby miec swiety spokoj. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I nie wiem co to za dziwne zachcianki mam, ale litr mleka wypilam przez cala noc, przy wstawaniu do wc ![]()
73 kg ![]() ![]() Edytowane przez martorka Czas edycji: 2014-02-16 o 07:52 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Dzieki! To ide dalej gnic w lozku
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1823 |
Zakorzenienie
|
no masz, trzeba będzie zakładać klub
![]() amelka zapomniałam napisać że twój brzuch mnie oszołomił. Faktycznie jest duży, ale pewnie masz dużo wód ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Raczkowanie
|
Witam
Podczytuje jestem na bieżąco ale jakoś nie miałam weny żeby pisać Gratuluje zaczętych i skończonych tygodni i donoszonych ciąż co do pełni to strasznie się jej bałam i rzeczywiście jakieś skurcze były no jak na okres ale bolesne tak że się budziłam a od wczoraj tak mnie boli głowa i co jakiś czas mam mroczki przed oczami a nie mogę znaleźć nigdzie ciśnieniomierza dlatego mam dzisiaj lenia i leżę cały dzień w łóżku niech mi chłopaki usługują dzisiaj ![]() Miłego dnia ![]()
#1825 |
Zakorzenienie
|
To i ja chetnie sie przylacze do klubu z niewidzialnym owlosieniem nog
![]() Ewa sie rozklada, kaszle paskudnie, z nosa jej leci, temperatura od wczorajszego popoudnia waha sie miedzy 37.5 a 38.5. Stawiam na oskrzela. Jutro jade z nia do lekarza. Najbardziej rozpacza, ze nie kupi sobie dzis na odpuscie wlochatego pajaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Moderator
|
To ja zakladam klub widocznego owlosienia na nogach - zapraszam, nie czujmy sie gorsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1828 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1829 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() - nabierze takiego respektu, że nie będzie chciało biedactwo wyjść na ten świat ![]() - oj dzisiaj będę pałaszować ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() pierdylam siedzę dzisiaj w piżamie co się będę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Moderator
|
Piateczka
![]() Czekamy na pozostale czlonkinie ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.