|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Cytat:
Muszę jak najszybciej naprawić ten błąd.
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
jest
bardzo ładna i flaszka śliczna, ale trwałość około 15 minut już klasyk edp który trwałością nie grzeszy w porównaniu z eleganzą to istny killer chyba sobie jednak odpuszczę kupno
|
|
|
|
|
#3843 |
|
Zadomowienie
|
A mi się marzy Viktor & Rolf Bonbon z opisu nut wnioskuje,że zapach powinien celnie trafić w moje nozdrza, flakonik śliczniusi....aj już zbieram na małą zgrabną 30 ,ale perfumy dopiero może w połowie marca zawitają do naszych perfumerii ...
![]() I jeszcze Dolce Gabbana light blue lub Versace Versense, te drugie miałam i na lato sprawdziły się u mnie super,to zapachy zarezerwowane wyłącznie na okres letni,jeszcze się zastanawiam które wybrać
marzenia się spełniają:[/I] laserowa korekcja wzroku- OP:25.03.2015 OL:26.03.2015 ....i życie staje się piękniejsze Wymiana: guerlain aqua allegoria coconut fizz ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1273321 Edytowane przez aniuta26 Czas edycji: 2014-02-14 o 22:42 |
|
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
Belle d'Opium- myślałam, że się wyleczyłam, ale chodzi za mną i chodzi...
Chloe Love- od pierwszego niucha wiedziałam, ze jeszcze nie teraz, ale kiedyś na pewno. Chyba owo kiedyś nadeszło. Shalimar initial l'eau Classique- tak tęsknię!
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w temacie, to marzą mi się Tresor Midnight Rose i Lola
|
|
|
#3846 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Tęsknię za Le Parfum od Lalique...i mam ogromną ochotę na Perły i Nilanga. Oj, ten rok się zapowiada fatalnie pod względem finansów, a jeszcze dochodzi do tego niezdecydowanie: co wybrać. A najgorzej jest teraz, kiedy niby nadchodzi wiosna, a jeszcze chłodno i ma się jednocześnie ochotę na zapach rześki i na zapach rozgrzewający...
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pod wpływem ciepłego, wiosennego dnia sprzedałam Hypnose i Angela, bo byłam taka spragniona kwiatuszków... A teraz żałuję, bo znowu jest zimno, i by mi się przydało coś cieplejszego. Jestem w gorącej wodzie kąpana, sprzedaję a za tydzień żałuję
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, kiedyś wyprzedałam połowę kolekcji i wychodzi na to, że wkrótce ponownie będę rozbierała Philosykos. Niedawno ponownie rozebrałam Champs Elysees, jeszcze Aliena EA, którego się wcześniej pozbyłam, na lato pewnie rozbiorę Ogródek Monsunowy, który spotkał taki sam los... żałuje pozbycia się Cocona, Borneo , Kyoto... Reasumując - teraz nauczona doświadczeniem poważnie przemyślę każde pozbycie się flakonu
A moje najbliższe rozbiórkowe plany: - Frapin 1697 - Wood Mystique - Philosykos
tak pachnę Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2014-02-16 o 00:52 |
|
|
|
|
#3849 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
Chyba najlepiej w ten czas kupować zapachy uniwersalne, czyli ciepłe, słodkie, ale wyważone tak, aby były lekkie i fantastyczne również na ciepłe dni. U mnie w tej roli znakomicie sprawdza się Halle Berry klasyczna i klasyczne Amor Amor.Wniosek: w tym miesiącu najpewniej kupię Burberry London for Men w kubraczku. ![]() No nie da się przy takiej ilości zachcianek.
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-02-16 o 00:52 |
|
|
|
|
|
#3850 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam odlewkę i chciałam kupić flaszkę, ale w końcu nie kupiłam i teraz bym chciała ale zima się kończy, więc może w przyszłym toku kupię Nilanga też chciałam, ale nie znam napiszesz kilka słów o nim? może być na pv Cytat:
ale teraz staram się już kupować i sprzedawać w miarę przemyślanie Cytat:
to pomaga
|
|||
|
|
|
|
#3851 |
|
Przyczajenie
|
W chwili obecnej najbardziej marzy mi się DKNY Be Delicious Eau So Intense.
Moje życie, mój blog - zapraszam do lektury na http://stylewnetrz.bloog.pl/. Edytowane przez Teodoro1068 Czas edycji: 2015-05-26 o 12:10 |
|
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3853 |
|
Konto usunięte
|
A mi się marzy najbardziej:
Max Mara Le Parfum Noa Perle Theorema Tea For Two Cinema (uzywka) stale przeszukuję allegro
|
|
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo bardzo chcę:
-Chanel Chance eau tendre - miłość od pierwszego niuchnięcia- tylko w cenie się nie zakochałam ale mam obiecane od męża na dzień kobiet tylko nie wiem czy 50ml czy lepiej 3x20ml..-Miss Dior EDT -Hermes Un Jardin Sur Le Nil Do zrealizowania w tej właśnie kolejności
|
|
|
|
|
#3855 |
|
Raczkowanie
|
sie mi marzy sie;-)
-Malabah, -duza flacha Chanel no19 Edp, -Kyoto- w zadnej niemieckiej perfumerii nie uswiadczysz -Jeanne Lanvin- dla poprawy samopoczucia ![]() -Schlesser II, ![]() -Wonderwood -AA Tiare Mimosa G. - tez ciezko dostac -L´Heure Bleue G.
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
Butterfly, skoro znasz ten zapach do czego bys go mogła porównać albo jak byś go opisała ? Sprawdzi się na wiosne/lato ?
A bo przyleci do mnie niebawem flaszka, a tak w ciemno brałam i obym nie żałowała ![]()
|
|
#3857 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
|
Marzy mi się...
- Manifesto L'Eclat - La Vie Est Belle Eau De Toilette - Coco Mademoiselle - La Panthere Cartier - Badgley Mischka - Badgley Mischka - Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Sunshine oraz Delight - Marc Jacob Oh Lola Sunsheer Czy coś się spełni....zobaczymy...
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
nie umiem opisywać zapachów, ale to mnie to Fresh Blossom tylko mocniejszy ![]() jakby Ci nie pasował to kcem ![]()
|
|
#3859 |
|
Zadomowienie
|
Kyoto kupilam sobie ostatnio w Berlinie ,a w Hannoverze w perfumeri Libe nie brakuje
|
|
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak dla mnie to jest taki sam zapach, tylko trwalszy i mocniejszy. Jeśli nie znasz, to moim zdaniem są podobne do Envy me i Bright Crystal. Bardzo czuć różę, ale taką delikatną, różową. Ja czuję piwonię której nie ma w składzie. Są świeże i takie "czyste", krystaliczne. Kojarzą mi się właśnie z wiosną. Ponoć miały być inspirowane wiosną w Central Parku, nigdy tam nie byłam, ale jak myślę o wiośnie w moim pobliskim parku, to zapach pasuje idealnie
Wymiana Edytowane przez Gwiazdeczka223 Czas edycji: 2014-02-23 o 17:45 |
|
|
|
|
|
#3861 |
|
Konto usunięte
|
Nie jest to lista marzeń. Jest to raczej lista zapachów, które planuję nabyć w najbliższym czasie.
1. Majda Bekkali, J'ai fait un reve EDP 2. Lorenzo Villoresi, Aura Maris EDT 3. Christian Dior, Dune pour Homme - Flaszka dla chłopa. 4. Etro, Etra EDT - Moja flaszka już się kończy i boję się, że po lecie nic już nie zostanie 5. Serge Lutens, Daim Blond EDP - Miałam ale oddałam. Zatęskniłam za tym zapachem. 6. Chanel, No5 Eau Premiere EDP 7. Christian Dior, Midnight Poison - Z racji iż wycofują, mały zapas by się przydał. |
|
|
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Gwiazdeczko. Tak się składa, że zwykłego Fresh Blossom także nie znam. Aż wstyd się przyznać, że ja nie znam żadnego jabłka bo tutaj we Włoszech ich po prostu nigdzie nie znajdziesz. Skoro są czysta i krystaliczne, mają szansę mi się spodobać. Acz porównanie do Bright Crystal trochę mnie zmartwiło, bo BC bardzo nie lubię ![]() W temacie wątku: Moim aktualnym marzeniem jest Gucci Rush. Zakochałam się. ![]() Dobrze, że można go dorwać w przyzwoitej cenie w perfumeriach internetowych
|
|
|
#3864 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3866 |
|
Wtajemniczenie
|
mhm
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie koniecznie musi być Shalimar initial cała flaszka, mniej koniecznie Flowerbomb edt.
A tak średnio koniecznie to jakaś używka La Perla J'aime
|
|
#3868 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Wielka chciejlista na rok 2014
Guerlain Shalimar, La Petite Robe Noire EDP, Aqua Allegoria Nerolia Bianca, Insolence Idylle EDT Wkład 50ml do Angela EDP Donna Karan Gold EDT Flowerbombka YSL Cinema Chopard Casmir Lalique Perles, Nilang EDP Yves Rocher Vanille Noire Chloé EDP DKNY Be delicious, na próbę Cacharel Amor Amor Elixir Passion, Tentation, Sunrise Masaki Matsushima Chocolat Mat Tesori D'Oriente Jasmin di Giava Escada Magnetism. I na bank jest tego więcej.
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-03-09 o 23:40 |
|
|
|
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
1. Oud Royal Armani
2. Ambre Sultan SL 3. Philosykos 4. Frapin 1697
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
Przez Daff zachciało mi się Statkusa, zapachu nie znam, ale w opisie się zakochałam
Z zachcianek: 1. Durbano, Rock Crystal 2. CdG, Zagorsk 3. Williamson, Incense (jest jeszcze gdziekolwiek dostępny?) 4. Micallef, Gaiac 5. Chanel, Coromandel 6. Armani Prive, Bois d'Encens 7. Armani Prive, Cuir Noir 8. Dior, Addict i pewnie jeszcze kolejne kadzidła i oudy, o których w tej chwili nie pamiętam
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:53.

bardzo ładna i flaszka śliczna, ale trwałość około 15 minut
już klasyk edp który trwałością nie grzeszy w porównaniu z eleganzą to istny killer
chyba sobie jednak odpuszczę kupno

Chyba najlepiej w ten czas kupować zapachy uniwersalne, czyli ciepłe, słodkie, ale wyważone tak, aby były lekkie i fantastyczne również na ciepłe dni. U mnie w tej roli znakomicie sprawdza się Halle Berry klasyczna i klasyczne Amor Amor.
Nilanga też chciałam, ale nie znam

tylko nie wiem czy 50ml czy lepiej 3x20ml..