|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.34
Jak to nie? Ja wiele razy jak miałam brak to szłam do COKu i mówiłam, że to mam w brakach i chce kupić i mi dawali produkt i nie miałam go już na fakturze w kolejnych zamówieniach.
Ja dostałam dziś smsy (na szczęscie na oba kartony, a w jednym była tylko farba
|
|
|
|
#3302 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Jestem z Torunia i szukam konsultantki u której mogłabym złożyć zamówienie. Pozdrawiam |
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
paczuszka moja
![]() -szal-komin christen, cienki, porządny, można owinąć 2-3 razy, trochę ciemniejszy niż w katalogu, bardzo ładny -nowe lakiery super all khakied out -zieleń khaki-summer white sunrise, kolejna woda podchodząca passion dance niby ładna, ale bez szału![]() -zestaw do włosów gładkość jedwabiu, szampon i odżywka typowa dla AT, serum w formie olejku, umyłam już perukę, ale po jednym użyciu ciężko coś stwierdzić ![]() -top coat platinum coś się mieni jakimś pyłem mam nadzieję, że nie będzie tego widać na paznokciach![]() -płyn do kąpieli wiosenny ogród piękny reszty nie ma co opisywać (farba, pianka, 2 tusze, perełki z IOS) żel lagoon z pomką w brakach ![]() w focusie program na anew(o którym już pisałam) program na antycelulity solutions, program dla kk katalogi 2-4 (4-6) po raz kolejny to samo zajmuje miejsce w focusie, a demo wcisnietę na 2 strony, bez opisów ) i niby, ze to jest lakier 3w1, czyli baza-lakier-top coat, jakoś spodziewałam się czegos innego, większego wow w demo jeszcze mgiełki passion dance, pur blanca, celebre, woda tta together, only imagine, 6 neonowych kredek do oczu, deo i kulki on duty-nowe opakowania, serum ujędrniające pośladki miętowa torba, 2 bransoletki brązowo-złota i beżowo złota, wypełniacz zmarszczek z molekułą, taki mały 4ml, super shock niebieski, zielony i fioletowy i podkład rozświetlająco-antystresowy w pudrze-2 odcienie![]() fotki będą jutro albo w poniedziałek
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda tylko, że to khaki tak późno dają;> Ja na zimę szukałam
|
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wysłałam zamówienie -nie dając za wygraną znowu wpisałam do niego 2 farbki z IOS -mają żółte światło- może jednak będą .... Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2014-02-16 o 06:41 |
|
|
|
|
#3307 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny pamiętacie naprawczą odżywkę do włosów 5 dni damage repair, dostałam ją bez polskiego opisu, w wersji rosyjskiej, może ktoś wie jak się ją stosuje
|
|
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3309 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
:PCytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3310 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Si, o szampon dla brunetek to mnie do tej pory pytają czy jeszcze kiedyś wróci.
Ten "lakier" platinum to chyba ma matowić lakier, więc może ten pył "pochłania" światło ale samego w sobie nie będzie go widać? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3312 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie już wszystkie dostałyście paczki z K3 ......
![]() u mnie mimo statusu WYSŁANE DO DOSTAWCY , paczki nie ma........
|
|
|
|
#3314 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Jak ją dostałam bez opisu to wrzuciłam do szafki i tak sobie trochę przeleżała. A teraz znalazłam i uznałam, że najwyższa pora ją zastosować .Sa trzy opisy: po RU, KZ, UA. No ale żeby nie było po francusku lub angielsku Dziwna wersja. Nie mogę się w ogóle zorientować z tego co piszą |
|
|
|
|
#3315 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, tych fajnych papierowych toreb (takich trochę większych niż A4) to już nie ma,prawda?
|
|
|
|
#3316 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() "5-dniowa kuracja naprawcza to prawdziwy ekspert w dziedzinie pielęgnacji suchych i zniszczonych włosów. Dzięki keratynie odżywia i wygładza ona włosy, które narażone są na liczne uszkodzenia spowodowane męczącymi zabiegami kosmetycznymi. Mocno skoncentrowana odżywka nie tylko zapewnia intensywną regenerację, ale również zapobiega powstawaniu wszelkich uszkodzeń delikatnej struktury włosa. Kosmetyk nawilża, wygładza i wzmacnia włosy na całej długości. Odżywka daje niesamowite efekty – już po drugim dniu stosowania włosy stają się dwa razy łatwiejsze do rozczesywania i o 55% mocniejsze. Wynikiem poddania się całej kuracji są pięć razy łatwiej rozczesujące i zdecydowanie silniejsze włosy. Końcowy efekt to mocniejsze włosy aż o 123%. Sposób użycia: Stosować po 5 kolejnych myciach włosów. Wmasować zawartość jednej saszetki w osuszone ręcznikiem włosy. Układać jak zwykle."
|
|
|
|
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3318 |
|
szeryfcio
|
Nie, nie wszystkie. Tez mam wysłane do dostawcy, paczki nie ma. I ktoś też już tu pisał o podobnej sytuacji.
Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2014-02-16 o 11:07 |
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
W wyszukiwarce produktów w strefie jest takie coś jak "pomarańczowa torba reklamowa" za 20zł, wie ktoś co to? I jeszcze "torba prospektingowa" za 35zł(to pewnie coś liderek?).
Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2014-02-16 o 11:17 |
|
|
|
#3320 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę się zdecydować na krem do stóp
- odświeżająco-kojący (w pudełeczku) - lawendowy (w pudełeczku) - z masażerem - nowy balsam lawendowy ![]() Który będzie najlepszy dla suchej skóry? Obecnie mam z masłem shea z Planet Spa (w tubce) i w tym momencie jest za słaby, skóra jest przyjemna i gładka tylko przez chwilę, nie działa "naprawczo".
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-02-16 o 12:15 |
|
|
|
#3322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kremy Foot Works wg mnie nie robia szalu (nawet polubilam ten XXL choc nadaje sie tak raczej na co dzien - spektakularnego nawilzenia nie odczulam), ale mysle, ze ten nowy to moze byc cos dobrego skoro taki drogi i wyglada tak konkretnie zbito (wazelinowo), wiec to moze byc cos - moze ktos juz go ma?moje klientki ciagle dopytuja sie o taki z silikonem FW, ale nie w tubce tylko w odkrecanym sloiczku - szkoda, ze go wycofali, bo probuja nowosci a to ciagle nie to
Nic mi się nie chce, bo mam depresję a gdy mam depresję to nic mi się nie chce ja UMIEM ja ROZUMIEM BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/ Edytowane przez theMonique Czas edycji: 2014-02-16 o 13:05 |
|
|
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam go (w starej wersji) ale nie podobał mi się
![]() Kiedyś namiętnie używałam kremu intensywnie zmiękczającego stopy, ale mam ochote na coś innego. Co do PS to mimo ze lubię maseczki to uważam że mogli się bardziej postarać - wszelkie ekstrakty roślinne, oleje na szarym końcu składu
|
#3326 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też szukałam w google, ale nie znalazłam. Od jutra zaczynam stosować tę odżywkę. Po kuracji napiszę co dała moim włosom, a mam długie do pasa
|
|
|
|
|
#3327 |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda, bardzo je lubiłam. Dziękuję
|
|
|
|
#3328 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=musso4;45168715]paczuszka moja
![]() -zestaw do włosów gładkość jedwabiu, szampon i odżywka typowa dla AT, serum w formie olejku, umyłam już perukę, ale po jednym użyciu ciężko coś stwierdzić ![]() Mam pytanko o to serum właśnie czy ma w składzie denat?
|
|
|
|
#3329 |
|
Rozeznanie
|
hej, czy jak zamawiam za ponad 300 złotych i mam 2 hity katalogu, to mogę zamówić 2 zestawy naturals za 1 zł, czy przysługuje mi tylko jeden w jednym zamówieniu?
|
#3330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

niby ładna, ale bez szału
mam nadzieję, że nie będzie tego widać na paznokciach
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012
Szkoda tylko, że to khaki tak późno dają;> Ja na zimę szukałam

Dziwna wersja. Nie mogę się w ogóle zorientować z tego co piszą