|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXI
Cytat:
Chude i zwykłe jak milion nastoletnich dziewczyn? Alina nie jest już nastoletnią dziewczyną, według mnie nie jest też chuda i zwykła. Dla mnie to piękna dziewczyna na poziomie, bardzo inteligentna, wyważona. Akcja z tymi zdjęciami była okrutna. Jednak, jako odbiorca takich zdjęć, nie szokują mnie one, chociaż wiem, że widzę na nich dziewczynę, którą dane było mi widzieć do tej pory zupełnie w innym kontekście. Jak dla mnie zdjęcia są artystyczne, ukazują piękną kobietę w eleganckiej bieliźnie. O wiele bardziej rażą mnie konkursowe propozycje "wodzianek" z ostatniego konkursu u Kuby Wojewódzkiego, rozkraczających się dla poklasku. Mam nadzieję, że Alina nie załamie się tą sytuacją, ja będę śledziła jej poczynania na blogu i YT pod kątem jej dotychczasowej rzetelności i zaangażowania, a nie chwili głupoty, która dała takie konsekwencje. Najbardziej współczuję Alinie przejechania się na osobie, której - jak można zobaczyć - ufała bezgranicznie. Nic co ludzkie... zapewne wielu z dziewczyn zdarzyło się wysłać chłopakowi takie zdjęcia... to wielka nauczka dla wszystkich. "Zaufanie jest jak skok na bungee. Nigdy nie masz pełnej pewności, że nie urwie się lina"... |
|
|
|
|
#4232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda mi jej bardzo. |
|
|
|
|
#4233 |
|
Zadomowienie
|
czy tylko ja mam wrażenie, że anonim który wrzucił Alinie link na bloga i ta tajemnicza osóbka która podesłała go nam to jedno i to samo?
mam nadzieję, że szybko się wyjaśni bo też dziwne, że Alina to widziała a nic z tym nie zrobiłaedit: widziałam wiele zdjęć z sesji gdzie chodziło o ukazanie nagiego piękna czy bielizny, z całą pewnością te zdjęcia aktem sztuki nie są Edytowane przez anja415 Czas edycji: 2014-02-16 o 09:48 |
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4235 |
|
Przyczajenie
|
Edytowałam już tego posta, usunęłam linka. Podczytuje was i po prostu mnie zamurowało jak to zobaczyłam i chciałam wam pokazać. Nie jestem żadnym ex Aliny i nie miałam żadnego interesu w tej aferze. Bardzo ją lubie i sama byłam zaszokowana jak to zobaczyłam....
I nie ja wrzuciłam linka na jej bloga! |
|
|
|
#4236 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4238 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
patrząc na kontekst - mniemam, że były to zdjęcia kierowane do chłopaka - nie ma w nich nic szokującego... Najgorsze, że takie "trupy z szafy" wychodzą, gdy ktoś zaczyna być naprawdę szczęśliwy..ostatnio czytałam wpisy Aliny o treningach z chłopakiem, widać, że cieszyła się też na walentynki.. a one zapewne okazały się koszmarem.. nie oceniam Aliny źle, w łóżku robi się różne rzeczy... ale tajemnic alkowy się nie zdradza... takie zachowania to zwykłe szambo... świadczące jedynie o udostępniającym rewelacje... |
|
|
|
|
#4239 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Ja sądzę z kolei, że nie widziała, bo nie odpisywała na komentarze "powyżej" tego, ani na żadne "poniżej". |
|
|
|
|
#4241 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zobaczymy jak to się rozwinie bo póki co to niezła afera
|
|
|
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#4243 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie te zdjęcia są po prostu tanie, ale nie oszukujmy się, młodość rządzi się własną... głupotą. Tak czy siak, to chamstwo i osoba która to wrzuciła powinna ponieść konsekwencje. Swoją drogą, nie mamy 100% pewności czy x lat temu Alina sama nie umieściła tych zdjęć, które teraz ujrzały światło dzienne, bo ktoś znalazł linka.
|
|
|
|
#4244 |
|
Konto usunięte
|
Na blogu Aliny dalej jest link...
|
|
|
|
#4245 |
|
Wtajemniczenie
|
nie no bez jaj nie posadzajcie dziewczyny o brak mozgu.
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba jestem do tyłu.. co to za film/serial??
|
|
#4247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
raczej wydaje mi się, że to też jest zemsta, sądząc po tagach a przecież Alina nie siedzi całą dobę na blogu żeby móc co chwilę sprawdzać komentarze, tak czy tak to jest ogromne świństwo i jedyne co można zrobić to pousuwać link na forum i czekać na reakcje Aliny
|
|
|
|
|
#4248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4249 |
|
Konto usunięte
|
jak tak patrzę na tę akcję na blogu pt. - ej, dziewczyny, czy to czasem nie Alina? (i foto) -oooo, to Alina! - no to tutaj są jeszcze lepsze foty (i sruuuu cały arsenał) to dochodzę do wniosku, że tak podłe mogą być tylko kobiety... szczerze, nie spotkałam się jeszcze z sytuacją, w której facet przeprowadziłby taką akcję na najwyższym, iście terrorystycznym poziomie...i to po takim czasie, gdyż wiadomo, że Alina jest z obecnym partnerem od jakiegoś czasu. Nie sądzę też, aby taka dziewczyna na poziomie była z jakimś palantem na tyle blisko, jak widać na zdjęciach (mowa o niby zranionym udostępniającym) a zraniona kobieta potrafi wszystko... może to po prostu była obecnego chłopaka Aliny... tak czy siak, to nie moja sprawa. Mam nadzieję, że odpowiedzialny za to bagno należycie odpowie... |
|
|
|
#4250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nadal jestem w szoku.
|
|
|
|
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A skąd była obecnego faceta miałaby te zdjęcia? (zakładając, że to nie Alina wstawiła). Nie ma co roztrząsać, mam nadzieję, że się to szybko wyjaśni i nie będzie z tego olbrzymiej afery. |
|
|
|
|
#4252 |
|
Wtajemniczenie
|
ale co ona teraz moze zrobic
usunie linki z bloga, ale juz tyle linkow zostało "rzuconych w swiat" ze szok.... nie wiem co bym zrobila na jej miejscu. to jakis kosmos. ktokolwiek to zrobil okazal sie tepym bucem.
|
#4253 |
|
Wtajemniczenie
|
Niech je usunie jak najszybciej, wbrew pozorom jeszcze aż tak dużo osób tego linka nie widziało... Jeszcze chwila i będzie miała taki spam na blogu, że głowa mała...
|
|
|
|
#4254 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dla wszystkich było to zabawne, jednak, gdyby ten chłopak okazał się dewiantem godnym naszego udostępniacza, byłoby niezbyt ciekawie...demony przeszłości do nas wracają w najmniej oczekiwanym momencie.. |
|
|
|
|
#4255 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że jak napisze do Administracji tych brzydkich portali to usuną, ale ciężko będzie wyśledzić gdzie to jeszcze zawędrowało.
|
|
|
|
#4256 |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze jedno - takie to "złą sławą owiane" forum, a założę się, że na żadnych innych stronkach nikt by tak nie potrafił zrozumieć Aliny, jak tutaj.
|
|
|
|
#4257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Większy problem będzie miała w momencie, gdy serwer jest zagraniczny. Wtedy mogą w ogóle nie zareagować na jej prośby. Edytowane przez apple1602 Czas edycji: 2014-02-16 o 10:27 |
|
|
|
|
#4258 |
|
Raczkowanie
|
Na jej blogu juz w najnowszym poscie jest tez link do tych jej zdjec...
|
|
|
|
#4259 |
|
psy-chopatka
|
Dziwna sprawa bo pod postem o higienie uszu odpowiadała na komentarze około godz 22 a od 20:02 linki były wstawione(pod postem o makijażu walentynkowym) ... Czyli jednak była w sieci po wstawieniu linków. Niedopatrzenie?
Sytuacja straszna i bardzo współczuje
|
#4260 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje m się, że może odpowiadała tylko na bieżące komentarze i tamtego mogła wcale nie zauważyć, w końcu ma ich na blogu mnóstwo.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.

mam nadzieję, że szybko się wyjaśni bo też dziwne, że Alina to widziała a nic z tym nie zrobiła

.
zobaczymy jak to się rozwinie bo póki co to niezła afera

)
usunie linki z bloga, ale juz tyle linkow zostało "rzuconych w swiat" ze szok....
dla wszystkich było to zabawne, jednak, gdyby ten chłopak okazał się dewiantem godnym naszego udostępniacza, byłoby niezbyt ciekawie...