|
|
#271 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Guilty Pleasures czyli tandeta i kicz, które kochamy
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
Uwaga, mam coś mocnego: bawi mnie wyzwanie piwne na fb
|
|
|
|
|
#273 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#274 |
|
Raczkowanie
|
Ja zostałam zaproszona przez kolegę, ale nie podjęłam wyzwania
![]() Supernatural kocham do 5 sezonu włącznie potem w 6 oglądalam już tylko dla Castiela 7 obejrzałam w wakacje z rozpędu, ale to już nie jest to- kiedyś potrafiłam oglądać do 3-4 nad ranem ("jeszcze jeden odcinek" )
|
|
#275 |
|
Raczkowanie
|
Ludź pije piwo duszkiem, nagrywa się i nominuje trzy kolejne osoby które muszą to zrobić
Jakkolwiek durnie to nie brzmi to oglądanie niektórych moich znajomych sprawia mi niemałą przyjemność, przed chwilą kumpel wrzucił świetnie zmontowany filmik w końskiej masce
|
|
|
|
|
#276 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
Wyzwania piwne to już ponoć przeżytek, teraz ponoć się na wszystko wyzywają.
A takie pytanie do osób które się znają na tym, ale czy takie szybkie wypicie piwa [po to się szybko pije >60s] to nie wpływa w jakiś sposób negatywnie na wątrobę albo na "polepszenie" naszego stanu? Czy piwo ma za mał % żeby mieć śrubę
|
|
#278 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#279 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj wróciłam z biblioteki z 5 tomami Sagi Ludzi Lodu, do tego dużo przekąsek, dzieci do babci i weekend z głowy
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
UWIELBIAM hello kitty mimo że mam prawie 30 lat ,ale to dlatego, że ogólnie kocham koty
![]() mam paletkę z błyszczykami w kształcie głowy hello kitty cienie hello kitty breloczki przy kluczach |
|
|
|
|
#281 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Uwielbiam się zamulać przy starych hitach. I tak potrafię spędzić mnóstwo czasu, szczególnie w nocy oczywiście.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#283 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ta telenowela, z której filmik umieściłam jest moim nowym odkryciem Wyszukałam ją w oryginale w Internecie i oglądam po nocach Uwielbiam tę parę
|
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#285 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 |
|
Wtajemniczenie
|
oglądanie bajek (Lilo & Stitch oraz Brenda i Pan Whiskers to moje ulubione
) często też chodze do kina na bajki (Kraina Lodu Słodkie Kłamstewka Eurowizja (90% znajomych uważa to za kicz..................... .......) podobnie Trudne Sprawy, Dlaczego Ja, Ukryta Prawda, Malanowski.... lubię to ![]() czasem podobają mi się kiczowate piosenki , zupełnie niezwiązane z moim głównym gustem, (Aktualnie Toca Toca ) bardzo też lubie wracacać do piosenek sprzed wielu lat, do pierwszych hitów Britney, NSync, - lata90 ![]() Disney,Disney,Disney - chciałabym zwiedzić wszystkie Disneylandy, znam wszystkie bajki Disneya (prawie) i ich piosenki, czasem w dwóch wersjach jezykowych i pewnie oglądałabym cały dzień Disney CHannel, ale juz mało takich fajnych bajek i seriali jak kilka lat temu |
|
|
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
-Oglądałam: Zbuntowanego Anioła, Rubi, Esmeraldę <3, Paulinę. Ogólnie miałam okres, że po prostu oglądałam każdą telenowelę, którą puszczali.
- Uwielbiam filmy romantyczne, chociaż uważam, że są beznadziejne. Strasznie podnoszą mnie na duchu ![]() - Mam różowe krótkie spodenki z paskudnie wysokim stanem. Uwielbiam je nosić chociaż wyglądają jak z innej epoki, brakuje mi wtedy tylko natapirowanych loków
|
|
#288 |
|
Rozeznanie
|
Zbuntowanego Anioła też oglądałam, i mój mąż też; była jeszcze taka jedna, nazywała się chyba Kamila. Oglądam też "Na wspólnej", kiedyś namiętnie czytałam romasne, najchętniej historyczne, moją ulubioną książką były "Noce królwej" Przeczytałam też wszystkie części Ani Shirley i pewnego dnia zaczęłam sobie wyobrażać, że żyję w jej świecie
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Ostatnio oglądałam ciekawy program ala trudne sprawy, nazywał się Ślubna gorączka czy jakoś tak, odcinek o pannie młodej zafascynowanej wróżkami i tarotem |
|
|
|
|
#289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a z dwojga złego to Czarodzieje byli lepsi niż to teraz. Wstyd żeby w wieku 20 lat ryczeć na bajkach ale przy tej piosence wymiękłem. Stare bajki Disneya ♥
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#290 |
|
Konto usunięte
|
Wymiennicy, Kuzco i Brenda i pan Whiskers <3 Lubię Disney CHannel
|
|
|
|
|
#291 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#292 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzisiaj na Polsacie leciał Alladyn Czarodzieje nawet ujdą, Hanna Montana też ale wiekszość seriali jakie teraz puszczają na DC jest okropna Nie ma to jak hotel był super ![]() I jeszcze ta bajka o Timmim "wróżkowie chrzestni"? jakoś tak... umiałam naśladować głos Timiego i jego siostry Gdy byłam na Krainie Lodu w kinie to przed filmem puszczali taki krótkometrarzowy film Disneya który w tym roku został nominowany do Oscara. Niesamowita "bajka "
|
|
|
|
|
|
#293 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 |
|
Konto usunięte
|
czasem przeglądam pudelka, oglądam szmiry na tefałenie i polsacie typu Szpital, Trudne sprawy, Malanowski i partnerzy
|
|
|
|
|
#295 |
|
Konto usunięte
|
Dobre były jeszcze te bajki sprzed kilku lat - Aparatka, Ed, Edd i Eddy, Bliźniaki Cramp, Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster, Mroczne przygody Billego i Mandy, Kryptonim: Klan na drzewie, Ach ten Andy...
|
|
|
|
|
#296 |
|
Konto usunięte
|
no to moja kolej, mam nadzieję że jakoś zrozumiecie
![]() od wielu lat uwielbiałyśmy z siostrami (mam 2 młodsze) serial Xena wojownicza księżniczka-naśladowałyśmy różne triki, techniki walki, okrzyki, wykopy, przewroty itp. Więcej, kupiłyśmy 3 zestawy broni małego wojownika i używałyśmy ich w swojej adaptacji walk-tyle że tych działań nie zaprzestałyśmy z osiągnięciem wieku pełnoletniego, potrafimy ganiać się po chacie kilka godzin dopóki któraś nie padnie, wtedy zostaje zmaltretowana, zduszona, zgnieciona i pozbawiona mocy (ale ciągle się śmiejąc, zła mina oznacza koniec zabawy). jadąc na wakacje zawsze pakowałyśmy swój ekwipunek, możecie sobie wyobrazić miny ludzi kiedyś trzeba było przepakować bagaż na lotnisku Pojedynczo każda zachowuje się spokojnie, w swoim towarzystwie nam odwala przy czym np. chłopak średniej siostry ostatnio został wciągnięty w walki i gonitwy. Ojcu czasem ktoś powie-panu to dobrze, trzy córki na co uzyskuje odpowiedź-zabieraj pan wszystkie jak zazdrościsz teraz mamy chętkę iść do kina na 300 Początek imperium-tam to dopiero fight regularny i ciekawe triki można zobaczyć
|
|
|
|
|
#297 | |||||
|
Konto usunięte
|
Nieeeee... Ty na pewno nie lubisz panterki. A już na pewno na pewno różowej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jakie cudne ![]() Ty się nie śmiej. Nie wiesz, ile razy padł skrót HIMYM zanim się dowiedziałam, o jaki serial chodzi ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#298 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#299 | ||||
|
Konto usunięte
|
Ja też
![]() Też dojrzałam do tej decyzji Kucyki Pony są mega słodkie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
_________________________ _________________________ Jak tak Was czytam, to albo mam skrzywione pojęcie kiczu, albo jestem nudna. Z takich rzeczy to chyba tylko oklepane uwielbienie dla Hello Kitty oraz fascynacja kucykami Pony. Włączam sobie także disco polo KLIK, lubię muzykę biesiadną KLIK |
||||
|
|
|
|
#300 |
|
Zadomowienie
|
Jest tego trochę, ale ograniczę się może do kilku.
Po pierwsze to http://www.youtube.com/watch?v=CGejcmKaLHg No choćbym miała nie wiem jaką deprechę, zawsze daje radę ![]() Po drugie hiszpańskie obciachowe piosenki w których na sto pięćdziesiąt sposobów używa się wyrażenia 'te quiero'. Strasznie monotematyczna jest muzyka z Hiszpanii i krajów hiszpańskojęzycznych. Np. http://www.youtube.com/watch?v=ezJg4VFJ-_w Poza tym standardowo czytam Pudelka, oglądam Magiel Towarzyski a z przyjaciółkami najczęściej gadam nie o książkach, filmach czy teatrze tylko o facetach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

7 obejrzałam w wakacje z rozpędu, ale to już nie jest to- kiedyś potrafiłam oglądać do 3-4 nad ranem ("jeszcze jeden odcinek" 

Dla mnie to jednak książka typowo dla nastolatek i to tych młodszych, uważam osobiście, że 18-latka już po to nie sięgnie. Nie zmienia to jednak faktu, że mnie jako dziewczynce czytało się to super i uwielbiałam