![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc X
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Aga kolejny wspaniały "Tatulek" się odezwał co go to obchodzi jak się odezwałaś do TŻta,zapytaj kolegę czy chodził kiedyś w ciąży i czy wie że słowa "ciąża to nie choroba" to jeden wielki stek kłamstw-rwa kulszowa,bóle pleców,miednicy,szczanie non stop,bóle cycków,zawroty głowy,rzyganie jak kot i cała reszta zmartwień które przeżywa kobieta a facet tego NEVER nie doświadczy.Nic dziwnego że po jakimś czasie frustracja bierze górę i powiemy jakaś głupotę-olej kolegę i pasierbice ![]() ![]() Klusia jak z TŻem? ogarnął się troszkę? Mogłaś kupić ten Viburcol on jest podawany w stanach niepokoju i działa bo już kiedyś Kostusia nim ratowałam. Rossa nie martw się-już jesteś na ostatniej prostej,według lekarki która mnie badała miałam małowodzie i nastraszyła mnie cc a położna odbierająca mi poród mówi "Ewka nie słuchaj tych głupot ja mam zmianę do 19tej i razem urodzimy to dziecko bez żadnego cięcia-no chyba że krocza ![]() ![]() Kurde spadam słyszę jak Młody się drze ![]() Basiu zdrówka dla Wani ![]()
#32 |
Wtajemniczenie
|
Aga, weź ty się debilami nie przejmuj. Wogóle to po co koleś wyciąga ponownie ten temat. Ty jesteś wspaniałą mamusią i Jaśminka to czuje
![]() I bardzo dobrze robisz z Tż, ja też taka samodzielna byłam, ale czasem trzeba odpuscić. To też jego dziecko i trzeba dać tż możliwość wykazania się. Rosa na pewno z dzidzią dobrze :tak: a kolejne badanie to kolejna okazja na podejrzenie kruszynki ![]() Kluska no to Hana jak prawdziwa kobieta shoping ma już zaliczony ![]() Gianna, gdzie jesteś? Czyżby poród?! U nas dziś spokojna niedziela. Tż wczoraj po wpadce z przebraniem przuznał,że bardzo nas kocha i nie radzi sobie ze wszystkim przy Małym, wiec udawał męską dumę i strzelał fochy , a tak na prawdę to srał w gacie,.że coś zrobi nie tak i wkurzał się sam na siebie. I wdrożyliśmy akcje przyuczamy tatusia. Dziś od rana przebiera Kubusia, zajmuje się nim,.a ja nadzoruje i doradzam. Oni czasem przemawiają ludzkim głosem :tak: A Kubulek od rana rozdaje nam uśmiechy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Ziajka Czas edycji: 2014-02-16 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Giankę widziałam w biedronce, nie rodziła
![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Zaraz będzie sanepid. Witałam się już? Chyba nie więc ![]() Agabi, wiesz co, ten kolega to baran, zwykły baran ![]() ![]() Hana nie mogła się na nic zdecydować co wybrać ![]() ![]() Ziajka, no przynajmniej Twój się ogarnął ![]() Ewciu wyrazy podziwu za Mel B ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Rossa, na pewno jest tak jak mówi Agabi ![]() ![]() Basiu, to już pół roku?! Strasznie szybko zleciało ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kluska ty mnie widzialas? ja slepa jak kret,bylo podejsc i mnie klepnac ![]() Rossa brawo za wizyte,mala fajnie wazy ![]() ![]() ![]() ![]() Aga bardzo dobry pomysl uwazam ze masz racje niech wozi swoja druga dzidzie tez a nie mama bedzie sama popitalac,mloda poczeka nic jej sie nie stanie.A gadaniem kolegi to sie nie ma co przejmowac nie jego sprawa i nie ma prawa sie wtracac. Basiu gratki za kolejna czesc ![]() ![]() ![]() Ziajak no meska duma ja Cie pierdziele jakby nie mogl sie przyznac,ale u faceta to rzeczywiscie standard moj tez jak czegos nie ogarnia to sie wkurza i zaczyna glos podnosic.Sierotki z nich ![]() Kami jaki slodziaczek a jak juz glowke trzyma ladnie ![]() Ewciu ale ty jestes szalenca z tymi cwiczeniami ,brawo za samozaparcie ![]() ![]() Czytalam was wczoraj ale nie mialam jakos sily pisac.Tz ladnie i porzadnie przeprosil,wybaczylam.Pos zlismy na spacer chociaz kregoslup mnie bolal jak cholera ale mowie polaze moze przejdzie.A potem nie moglam do domu wrocic ![]() ![]() ![]() ![]() Tz wczoraj juz byl przerazony niby zachowywal sie tak trzezwo ale widzialam ze sie denerwuje,dzis sam przyznal ze bardzo sie boi i nie wie jak ja taka spokojna moglam byc bo jego juz wszystko zaczelo bolec ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Kluska super ze usg malej dobrze wyszlo ,dzielna dziewczynka ![]() ![]() ![]() A gdzie Mysia nam cos ucichla? A Zophiee to juz w ogole nas porzucila ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Dziewczyny co na roztepy dobrego uzywacie? Pocielo mnie kolo pepka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Gianna, jestem kochana ![]() Agabi, olej gadanie jakiegoś faceta. Wiesz jak jest i to jest najważniejsze! ![]() Ruda, oglądałam już dwa razy ten film. Super jest! U mnie leniwi dziś
#37 | ||||
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=RudaEwcia25;4517335 8]Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Aga kolejny wspaniały "Tatulek" się odezwał co go to obchodzi jak się odezwałaś do TŻta,zapytaj kolegę czy chodził kiedyś w ciąży i czy wie że słowa "ciąża to nie choroba" to jeden wielki stek kłamstw-rwa kulszowa,bóle pleców,miednicy,szczanie non stop,bóle cycków,zawroty głowy,rzyganie jak kot i cała reszta zmartwień które przeżywa kobieta a facet tego NEVER nie doświadczy.Nic dziwnego że po jakimś czasie frustracja bierze górę i powiemy jakaś głupotę-olej kolegę i pasierbice ![]() ![]() [/QUOTE] widzisz, taka solidarność plemników. mnie też "skazany" bardzo rusza. Straszne jest, co się z człowieka zrobiło ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Napisałam do Zophee ale nie odpisuje, skończyła się odzywać w styczniu i chyba miała leżeć, tak coś mi dzwoni. Mam nadzieję, że wszystko u niej ok. Dobrze, że tż przeprosił. Oby długo wytrzymał w dobrym zachowaniu. Iza, a jak u ciebie? dziewczyny jak mi nieprzyjemnie pulsuje w krzyżu i jeszcze mnie jakby kolka złapała. Czekam, niech mi to przeziębienie odpuści. Jakby mi się teraz Jaśmina zdecydowała na ewakuację, to ja pierdziele ale będę glówkę wpychała do środka. Przez przypadek trafiłam na info, że czop może wyglądać jak kurze białko. No mater dolorosa, trochę tego ostatnio mi wypływało, a poród nie jest mi w chwili obecnej na rączkę. Kichanie i kasłanie z poszytą pochwą...sama rozkosz ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
już się nie przejmuję, zrobiłam co zrobiłam. Rozumiem, że innych mogło to zaboleć, a jeszcze innych oburzyć. Tylko, nie bardzo rozumiem po co tyle dramatu, przecież nikogo nie zabiłam. Kurde, człowiek przyznaje się do błędu to źle, jak się nie przyznaje to też źle. Nawet moja mama (która ma świra na punkcie Jaśminy) wysłuchała mnie i nawet nie komentowała, bo wie jak bardzo kocham swoje dziecko. Dżizas.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Mysia hellol
![]() Aga nie moge bio oil uzywac ma pewien skladnik ktory mnie uczula a swoja droga nie powinien byc dodawany do kosmetykow bo to niezle g*wno jest.Mimo to duzo osob chwali olejek mysle czy nie zainwestowac w lieraca:/ To nogi zaciskaj mocno ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Iza, a jak u ciebie?
[/QUOTE] U mnie tak jak było,szkoda gadać ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Izunia, ściskam cię mocno, dobrze że masz Dominisia.
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Po pierwsze:
Kluseczka wszystkiego naj ![]() ![]() Agabi.. weź Ty się kumplem tz nie przejmuj.. głupie toto ! Kochasz swoje dziecko i każdemu może się zdarzyć chwila słabości.. Ja dziś wróciłam z Włoch.. od przedwczoraj dopadł naszą grupę wirus.. a wyjeżdżali autokarem koło 21.. a ja od 23 zaczęłam haftować jak kot.. a nawet gorzej.. w drodze ratowała mnie tylko rozgazowana cola :/ ogólnie powrót tragedia.. bo doszedł mi jeszcze ból od nerek aż po płuca, miejsca w aucie nie mogłam sobie znaleźć i modliłam się o jak najdłuższe postoje.
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w takich sytuacjach, to człowiek o niczym innym nie marzy, jak o swoim domu. no a za tydzień będziecie w komplecie ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Fuuuuuck wczoraj nacisnęłam OPUŚĆ KLUB i mnie z niego wyje*ało
![]() ![]() Gianna a przytulanki? skoro już jest dobrze to namów TŻta ![]() Mysiu czeeeść ![]() Izka nie przeprosił? nie poczuwa się do wzięcia się za rachunki? ![]() Aga jeszcze troszkę i będziesz tulić Jaśminkę-może się Giannie w kolejkę wepchniesz ![]() Klusiu a jak u Ciebie z TŻem? Ja byłam u sis na kawie i ciachu-zjadłam 2kawałki a co? należy mi się za te wszystkie wyrzeczenia ![]() ![]()
#44 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Aga bio oil ma dobry sklad tylko ten jeden skladnik to szit straszny ale jesli ktos nie ma wrazliwej alergicznej skory to fajny jest no i kobitki chwala jednak w aptece. Co poradzic ze ja taki odmieniec jestem:/
Ewciu juz myslalam dzis o tym zeby go troszke zbalamucic ![]() ![]() A moze ktoras uzywala Tołpy dermo body mum sos ?kurcze najgorzej ze to swedzi kurde strasznie!!!chyba wezme ta mustele i moze z pharmacerisa tocoreductor stosowal ktos? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
wrócilismy od mamy. byłam tez w kosciele ale jestem od rana bez sił, jakby mi momentami rece nogi odejmowało,ruszac nie mogłam,duszno,słabo, cholera wie co. jakos dotrwałam do konca mszy.co jakis czas pobolewa mnie brzunio dołem jak na @.i kregosłup to juz masakra, ale mnie miedzy łopatkami boli,kuje.
aga kolega to dureń! i tyle! basiu braawo dla Vani za 6 miesiecy! magda o biedulko ty nasza:-( gianka dobrze ze przeprosił. ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- n arozstepy ja od poczatku uzywam musteli,ale i tak mam rozstepy,na brzuchu nie,ale posladki,i biodra to strasznie, na piersiach juz prawie nie widac.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Żyję..
Agabi, no kaslanie w ciągu tyg-dwóch po porodzie było straszne ![]() Gianna, stanęłam w kolejce i Cię zobaczyłam jak z tz juz do wyjscia szliscie. A jeszcze jadąc do biedry tak sobie myślałam że musze czesciej wchodzić na forum sprawdzać czy nie rodzisz ![]() PannaMagda o masakra, to miałaś podróż ![]() Wizytacja straszna była. Mowili żeby nic nie przygotowywac a siedzieli od 13.40 do 18.40. Pięknie bym się z obiadem naczekala ![]() ![]() ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Ewcia - słodkiego nigdy za wiele
![]() Mysia - niedziela chyba przeważnie jest leniwym dniem ![]() Kluska - musisz mieć biedna dużo cierpliwości, żeby znieść to gadanie, ale fakt faktem jest to strasznie denerwujące, czasem chyba ciężko trzymać język za zębami. Miałam ciężką noc, zatrucie pokarmowe chyba, bo myślałam, że żołądek mi eksploduje,wytrzymałam, chwała Bogu, że nie wzięłam kropli żołądkowych, które zawsze mi pomagały. Czytałam na ulotce, że w ciąży taki lek nie jest wskazany. Może któraś z Was wie co można bezpiecznie zażywać w ciąży jak są takie problemy z żołądkiem albo gorzej? Hmm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Coffiee
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Doczytałam się, chyba Smecta jest bezpieczna tak na przyszłość dobrze wiedzieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
witam sie wieczorem
![]() Coffee biedulko. Trudno coś poradzic. Moze mięta troche pomoże. Magda dobrze ze wyjazd udany. Teraz sie kuruj. Dużo zdrówka. Kluska teraz masz juz spokoj. Ahhh te teściowe. Twoja wybitnie wścibska. Współczuje. Iza a może ty zacznij finansami operować. Wyjdziecie na tym lepiej. Arletko no uważaj tam na siebie. Teraz to szczególnie. Gianna to działaj z tezem. Dobrze ze sie pogodziliście już. Ewa ciacho mmmm. Tez zjadłabym jakieś dobre. |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Coffee biedactwo...
![]() Gianna na pewno będzie wiedziała. A właśnie, ja smarowalam mustelą, na brzuchu rozstępów zero, na piersiach pojawiły sie tydz po porodzie. Teraz mam ujedrniajacy krem poporodowy z pharmaceris i smaruje nim brzuch a na cycki krem z tej samej serii do biustu dla karmiacych. Czytalam o nim niestety że ma jakiś groźny składnik ale to ocena sprzed roku może zmienili skład? Nie wiem bo wyrzuciła m kartonik ![]() Typowo na rozstępy nie mam jeszcze nic, ten bio oil planuję kupić. Chyba, że polecicie coś innego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
Kluska dobrze, że już pojechali. Uwielbiam takie teściowe
![]() ![]() Gianna na rozstępy to stosowałam tylko oliwkę i emulsję z rosmana babydream dla kobiet w ciąży. PannaMagda biedna, koszmarna podróż, dobrze, że urlop udał się. Iza ![]() Coffee za dużo to w ciąży nie można, pij dużo płynów, żeby się nie odwodnić. Może mięta, albo smecta i węgiel Kieduś gin mówił, że w ostateczności jesy bezpoeczne. Liście malin podobno też na kłopoty trawienne pomagają ale to nie wiem. Gianna tu pewnie więcej doradzi Edytowane przez Ziajka Czas edycji: 2014-02-16 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzięki! Właśnie leczę się rumiankiem, gorzką herbatą i nadzieją
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Coffee kurcze wspolczuje smecte moze wypij nie ma co wziac dla ciezarnej lekarz juz musi na cos pozwolic, duzo pij i naturalne jakos jagody np no i tez doradzam cole zagotowac i pic.
Kluska matko ale cis potrafi podniesc kazda tesciowka:/ dzieci sie tak teraz nie przegrzewa zeby nie chorowaly potem a rady sprzed x lat to wiesz...najgorsze ze nie mowi tylko od razu dziala no szlag by mnie trafil!a zostanie na noc jeszcze tesciowej o losie dobrze ze twoj maz sie umie przeciwstawic!ja sie nawet teraz ciesze ze tamta ma tp tak jak ja to tesciowa nie przyjedzie bo przeciez corci nie zostawi ![]() PannaMagda wspolczuje ale podroz cholerka:/ kuruj sie ![]() U mnie dzis cisza, nic sie nie dzieje caly dzien nawet malego skurczu, mala sobie bryka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Dzieki dziewczyny za rady chyba sie skusze na pharmaceris i moze cos jeszcze dokupie:/ szlag by to wzial najgorsze ze czuje jak skora peka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Coffe na pewno musisz dużo pić żeby się nie odwodnić,ja piłam Orsalit dla dzieci i jakoś pomogło
![]() Madziu to miałaś "fajną"podróż ![]() Ziajka a Ty nadal cycujesz Kubulka? Kluska jak Ty to przeżyłaś? ja już bym jej coś powiedziała-jak moja Teściowa 2 dni po powrocie z porodówki zrobiła mi nalot i oczywiście że Kostek ma zimne rączki i stopki(przez pajacyk wczuła ![]() ![]() Kostuś śpi,jakaś padnięta jestem znowu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Gianna mi na brzuchu kilka dni przed porodem wylazły ![]() ![]()
#57 |
Zakorzenienie
|
Ewcia... nie zapeszając ale za tydzień powinien być..
jak ja nie chcę o pracy jutro ![]()
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie możesz iść na l4?
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
no właśnie nie bardzo.. bo jutro mam nowe osoby o przeszkolenia.. :/
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś przeprosił i zapłacił.Ale co mi z tego jak znowu będzie to samo ![]() Wizytacja straszna była. Mowili żeby nic nie przygotowywac a siedzieli od 13.40 do 18.40. Pięknie bym się z obiadem naczekala ![]() ![]() ![]() ![]() Masakra co za kobieta ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.