|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Perfume Lover
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Hej, czego szukasz? Moze cos u mnie?
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
Dokładam:
- Etro Raving - unikat - 5 ml - L'Artisan Piment Brulant - 5 ml - Must de Cartier - 10 ml ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#693 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#694 |
|
spin doctor
|
Może Si Armani 50ml lub Allure edp 45/50ml?
|
#695 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chanel nr 5 Premiere - 10 ml Chanel nr 19 edt - 10 ml Chanel Allure edp - 10 ml Chanel Allure edt - 5 ml Miss Dior Originale edt - 10 ml Hypnotic Poison Dior - 9 ml C.K. Beauty - 10 ml Samsara edt Guerlain - 10 ml Jungle L'Elephant Kenzo (Słoń) - 9 ml Angel Schlesser Oriental Soul Pour Femme - 5 ml i 3 ml Casmir Chopard - 10 ml (bez dwóch psików testowych) Signorina S. Ferragamo - 15 ml (bez jednego psika) Amethyst Lalique - 10 ml (bez jednego psika) Womanity T. Mugler - 10 ml (bez jednego psika) Perles de Lalique - 10 ml (bez jednego psika) Petale Noir Agent Provocateur - 10 ml Edytowane przez IwBond Czas edycji: 2014-02-15 o 14:12 |
|
|
|
|
#696 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
posiada ktoś Gucci Guilty?
Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2014-02-15 o 13:41 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Szukam na testy klasycznego Burberry Women i Agent Provocateur
Edytowane przez tasiaaa Czas edycji: 2014-02-15 o 16:31 |
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
Mam ok 1,2 Burberry Woman
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
ODDAM:
FLAKONY: -Avon, mgiełka żurawina i cynamon, zużycie minimalne, zaznaczone na zdjęciu, -Bijan, Vip, 75ml, zużycie zaznaczone na zdjęciu, brak kartonika -FM, kolekcja kwiatowa, nr 218- kwiat pomarańczy, 50ml, bez kilku psików, kartonik, zapach bardzo słodki, mi przypomina zapach akacji, -Yves Rocher, Comme une Evidence L'Eau de Parfum, 7,5ml, miniaturka, z kartonikiem, tylko przetestowana -Yves Rocher, Moment de Bonheur, miniatura, 5ml, praktycznie cała -Versace, Versus, mianiaturka, to chyba 5ml, zostało ok. 4/5ml brak kartonika, PRÓBKI: -Agent Provocateur, Agent Provocateur, ok. 0,5ml -Armani, Code (chyba EDP) ok. 0,2ml, z wymiany -Avon, ok. 60's mod, ok. 0,6ml -Avon, Jet Femme Holiday, ok. 0,6ml -Avon, Ballroom Beauty, ok. 0,6ml -Avon, Today, ok. 0,3ml -Bath&Body Works, Brown Sugar&Fig, ok. 1,8ml -Beyonce, Heat, ok. 0,6ml -Burberry, Body EDP, ok. 1,8ml -Cacharel, Lou Lou, ok. 1,1ml -Calvin Klein, One, ok. 0,4ml, -Caron, Lady Caron, ok. 1,4ml -Cartier, Baiser Vole EDT, 1,5ml bez psika -Chanel, No.19 Poudre, ok. 2ml -Chloe, See by Chloe, ok. 1,3ml -Clinique, Simply, 1,2ml -Diesel, Zero Plus Feminine, 1,5ml -Dior, Dune, ok. 0,5ml -Donna Karan, Gold, ok. 1ml -Elisabeth Arden, 5th Avenue, ok. 1,1ml -Elisabeth Arden, Sunflowers, 2ml bez trzech psików -Givenchy, Play EDP, 1ml bez psika -Gucci, Flora Eau Fresh, EDT, 2ml -Guerlain, Mitsouko, ok. 0,8ml -Halle Berry, Halle, ok. 0,5ml -Hermes, Un Jardin Sur Le Nil, 2ml bez psika -JPG , MaDame, 1ml bez 3psików -Jesus del Pozo , Halloween, ok.1ml -Kate Moss , Vintage, 1ml -Kenzo, Amour, ok. 0,2ml -Lacoste, Inspiration 2ml bez psika -La Perla, J'aime, 1,5ml bez psika -Lalique, Perles de Lalique, 2ml bez psika -Lolita Lempicka, L de Lolita, ok. 2ml -Mary-Kate&Ashley Olsen, N.Y. Chic, ok. 1,3ml -Masaki Matsushima, Masaki EDP, ok. 1ml -Mont Blanc, Legend Pour Femme, 2ml bez psika -Oriflame, Eclipse, ok. 0,4ml -Oriflame, Giordani White Gold, ok. 1ml -Oriflame, Love Potion, ok. 0,5ml -Paris Hilton, Heiress, 2ml bez psika -Puma, I'm going, 1,2ml -Rasasi, Dala Al Banat Bahja, ok. 0,5ml -Roberto Cavalli, Just Her, ok. 1,9ml -Roberto Cavalli, Oro, ok. 1,9ml -Roberto Cavalli, Roberto Cavalli EDP, ok. 1,1ml -Shiseido, Feminite du Bois, ok. 1,2ml -The Body Shop, Neroli Jasmin, ok. 1,7ml -YSL, Saharienne, ok. 0,4ml -Versace, Vanitas, 2ml bez psika -Etro, Vicolo Fiori, ok. 0,9ml -Fifi Chachnil, Fifi Chachnil, na dobre spróbowanie -L'Artisan Parfumeur, Havana Vanille ok. 0,5ml -Maoboussin, Histoire D'Eau, ok. 1,6ml -M. Micallef, Patchouli, ok. 0,5ml -Montale, Sweet Oriental Dreams, ok. 1,2ml -Ormonde Jayne, Tolu, ok. 0,5ml ODLEWKI: -L'Erbolario, Vanigilia e Zenzero, ok. 5,5ml -Tommy Hilfiger, Dreaming, ok. 3,9ml |
|
|
|
#701 |
|
Raczkowanie
|
Weszłam w posiadanie próbki Laine de Verre - najnowszego zapachu Serge Lutensa - dzięki uprzejmości Pań z Mon Credo. Zapach absolutnie nie mój - chętnie oddam.
|
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
szukam Ange ou Demon Le secret Elixir? W każdej postaci, tj. chętnie odlewka lub końcówka... Oddam to, co w wątku.
|
#704 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
|
#706 |
|
Konto usunięte
|
Chętnie się wymienię:
FLAKON Van Cleef & Arpels Feerie Rose des Neiges 28/30 ml ODLEWKI Cacharel LouLou 8.5 ml Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic 8 ml Sonia Rykiel Rykiel Rose EDT 9 ml Stella McCartney Stella Sheer 2006 EDT 10 ml Yves Saint Laurent Opium Orchidee de Chine 6 ml Yves Rocher Secret d`Essences Neroli EDP 4.8 ml |
|
|
|
#707 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam używki, albo odlewki L'Occitane Ambre
Uciekła mi na All Na wymianę to, co w podpisie i sporo więcej
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Rozpaczliwie poszukuję choć kapki JPG Classique edt i edp
Tylko na maciupkie testy, bo którąś wersję kocham bardziej, a nie pamiętam którą Czuję, że jak niedługo nie nabędę tej właściwej, to oszaleję z tęsknoty
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby co mam jeszcze odlewkę 10 ml. |
|
|
|
|
#710 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Szukam rozpaczliwie Perles de Lalique. Ma ktoś?
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tego co szukasz (o ile lista jest aktualna), mogłabym zaproponować 10 ml Black CdG ![]() Tak się przyglądam ambrze z drzewem sandałowym na Allegro, ale to podobno zupełnie inny zapach, bardziej męski
Edytowane przez Daffodilka Czas edycji: 2014-02-16 o 11:40 |
|
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Beatko, piszę PW
|
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#714 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam na wymiankę E.Arden Splendor 75ml z ubytkiem góra 2ml. Rozważę wszystkie propozycje
|
|
|
|
#715 |
|
Wtajemniczenie
|
1/ -Noir de Reminiscence edt -Lalique Le Parfum -Guerlain My Isolence edt -DKNY Pure -Tom Ford Black Orchid(nieopisany atomek) 2/ Lancome Tresor Lancome Midnight Rose Molinadr Habanita D&G Feminine edt Lutens Fleur D' Oranger Lutens Sa Majeste la Rose Mugler Angel Violette Bill Blass Conture Armani Prive Royal Oud Szukam na testy tak do 5ml :Lanvin Marry Me Gucci Rush Lancome Hypnose Lancome Tresor in Love Carolina Herrera CH Women N Rodriguez for her edt , edp B.Spears Fantasy J.Sipmson Fancy , Fancy Night Hermes Un Jardin Sur de Nil Bentley for Men Intense |
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Już nieaktualne
![]() Wymienię na inna flaszkę Miroir des Majestes Muglera, tester 50 ml z ubytkiem ok 1 - 2 ml Chętnie na Womanity lub innego kilera dusiciela Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-02-16 o 17:14 |
|
|
|
#717 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
W związku z kuszeniem
szukam zapachów Britney Spears(Fantasy, Fantasy Midnight, Curious in control, Circus Fantasy).
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczęłam się zastanawiać nad Curious in control nigdy nie zwróciłam na nie uwagi z powodu paskudnej flaszki, ale teraz jak patrzę na nuty, to rzeczywiście może być ciekawie chyba nawet się pokuszę o strzał w ciemno naanakov, mam fantasy, mogę odpsikać |
|
|
|
|
#719 |
|
Zadomowienie
|
Poszukuje Tom Ford tuscan Leather chodz na testy czy ktos ma ?
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

Uciekła mi na All
Na wymianę to, co w podpisie i sporo więcej

szukam zapachów Britney Spears(Fantasy, Fantasy Midnight, Curious in control, Circus Fantasy).