|
|
#601 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: dr Ryszard Nawrocki
No tak zawsze ta nieszczęsna kasa - też było to jakimś wyznacznikiem u mnie bo dr. Nawrocki nie miał jakichś kosmicznych cen
![]() Powodzenia życzę ![]()
|
|
#602 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ranking Chirurgów Plastycznych- Polecajcie!
bardzo polecam dr Marcina Sierocińskiego z Katowic.
|
|
|
#603 |
|
Raczkowanie
|
liposukcja ud Czechy - lekarz opinie
Planuję liposukcję ud na Czechach.
Nawiązałam kontakt z dwóma lekarzami: Furmanek, Lucak. Czy macie jakieś opinie na ich temat? Doświadczenia?
|
|
|
#604 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: dr Maciej Kuczynski, polecacie?
Nigdy w życiu nic u niego nie róbcie!!! Przestrzegam!!! Co prawda nie robiłam u niego plastyki brzucha tylko inną operację, a efekt taki jak przed operacją. Na kosultacjach jest milutki a jak mu powiedziałam na kontroli, że nie jestem zadowolona z efektu to mnie bezczelnie wyrzucił za drzwi. Nie przyjął moich wyjaśnień, zaczął pier.dolić że jeszcze obrzęk jest itp. To zwykły cham i gbur, kompletnie się nie zna na tym co robi, tylko żeby kasę zedrzeć. Lepiej jedzcie do Krakowa lub Warszawy.
Na domiar złego nie odzyskałam całkowitego czucia do dnia dzisiejszego a od operacji minęło prawie 6 lat. |
|
|
|
|
#605 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: liposukcja ud Czechy - lekarz opinie
odswiezam
|
|
|
#606 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: PILNE!!! lek.Tomasz Kasprzyk klinika Art-Med w Krakowie
witam, czy ktoś usuwał znamiona u dr Kasprzyka? jaki efekt?
a może ktoś poleci innego dobrego chirurga plastyka |
|
|
|
|
#607 |
|
BAN stały
|
Dot.: operacja plastyczna dr.Grzesiak???
Ja mogę tylko napisać z własnego doświadczenia że wybór lekarza bardzo dobry. Z p.Moniką Grzesiak mam kontakt od dłuższego czasu, zaczęłam od liposukcji i tak co jakiś czas coś tam sobie poprawiam i to z zadowoleniem - człowiek im starszy tym chce lepiej wyglądać :P
Jak masz wątpliwości to porozmawiaj z kimś zaufanym, ja tak za każdym razem podejmuje decyzje razem z przyjaciółką, obgadujemy i z reguły ... umawiamy się na zabieg:P |
|
|
|
|
#608 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Dr Noszczyk....czy ktoś zna?
Hej a możecie powiedzieć mi w jaki sposób mogę ja skonsultować się z dr Noszczykiem bo chciałabym też zasięgnąć jego opinii ? Gdzie przyjmuje ? jakiś kontakt ?
|
|
|
|
|
#609 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dr Henryk Knakiewicz
Jestem tu nowa, ale chciałam sie podzielić swoimi doświadczeniami z pobytu w Klinice u doktora Knakiewicza. Bardzo sie bałam decyzji o zabiegu. Po konsultacji która trwała godzinę!!! ( nikt z lekarzy z ktorymi mialam do czynienia do tej pory nie poświęcił mi tyle uwagi) byłam pewna, ze to jest odpowiednie miejsce! Klinika jest niewielka, ale rodzinna atmosfera, uśmiechnięty personel i dbanie personalne o pacjenta daje bardzo duże poczucie bezpieczeństwa. Zdecydowałam sie na zabieg. Doktor Knakiewicz przekonał mnie, ze zabieg w znieczulenia miejscowym jest najlepszym rozwiązaniem. Bałam sie ze ucieknie ze stołu operacyjnego. Jakie było moje zaskoczenie, ze mogę uczestniczyć w operacji i jednocześnie nic nie czuje!!! Miałam pełen komfort! Po operacji opatrunek i do domu! Codzienna kontrola po operacji i JEST - MÓJ WYMARZONY NOS!!!! Poprostu cudowny, maly, delikatny. Bardzo, bardzo polecam doktora Knakiewicz i jego rodzinną Klinike!
Jutro idę spróbować Botoxu u Pani doktor Moniki Knakiewicz czy to już uzależnienie Narazie czuje sie taka szczęśliwa!
|
|
|
|
|
#610 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: liposukcja ud Czechy - lekarz opinie
up up! potrzebuję opinii o najlepszym chirurgu plastycznym od uszu we Wrocławiu!!
|
|
|
|
|
#611 |
|
BAN stały
|
No ja mogę tylko polecić Łódź
Pani doktor Dorota ŻUKOWSKA , przyjmuje w Dermedzie Ja dzięki niej mam już teraz fajniusi nosek jakbyście miały pytanka to piszcie
|
|
|
|
|
#612 |
|
mar_jolka
|
chcialabym pozbyc sie sadelka z ud. Najlepiej jakis lekarz na Slasku. Polecacie kogos?
|
|
|
|
|
#613 |
|
Przyczajenie
|
Nie polecam K. Szymańskiego Medycyna Urody - wybitnie spartaczył moją operacje i bardzo niegzrecznie reagował na reklamacje zaróno on jak i Klinika
|
|
|
|
|
#614 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Jarosław Stańczyk - Linea Corporis - Warszawa
Ja właśnie czekam na konsultację u tego lekarza
mam nadzieje, że będzie dobrze
|
|
|
|
|
#615 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: botoks - Łódź - usta/zmarszczki
Ja ze swojej strony polecam gabinet Lookmedica w Łodzi. Ceny botoksu zaczynają się od 450 zł za jedną okolicę, ale w gabinecie tym często są przeprowadzane akcje typu botox day, kiedy są super promocje. Polecam botox w Łodzi w tym gabinecie, ponieważ zabieg przeprowadza dr.n, med. a nie jakaś dentystka po 1 dniowym szkoleniu.
|
|
|
|
|
#616 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: chirurdzy plastyczni w Łodzi?
Ja mogę polecić łódzki Dermed i Panią dr Dorotę Żukowską - kompetentna i sympatyczna, miałam u niej powiększane piersi kilka miesięcy temu. Efekt fantastyczny, jestem baaardzo zadowolona, bo dzięki niej pozbyłam się największego kompleksu.
|
|
|
|
|
#617 |
|
Raczkowanie
|
Moja koleżanka zrobiła u dr Grzesiak piersi i ponoć jest bardzo dobrą specjalistką, ja sama zastawiam się nad zabiegiem powiększenia piersi i stąd też pytanie czy polecacie dr Grzesiak?
|
|
|
|
|
#618 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#619 |
|
Przyczajenie
|
Jak chcesz się przejechać do Wrocławia
to polecę Medic-Beauty. Właściciel dr Węgrzyn to ponad dwudziestoletnie doświadczenie chirurgiczne.
|
|
|
|
|
#620 |
|
Przyczajenie
|
Przez świąteczny nadmiar czasu przejrzałam wszystkie fora i zasięgnęłam opinii znajomych i ostatecznie zdecydowałam sie na konsultacje u dr Grzesiak. Bardzo zależy mi na tym, zeby powiększenie biustu było jak najmniej inwazyjne. Wiem, że u dr Grzesiak stosuje się metodę lipofilingu - przeszczepu tłuszcz, którego efekt utrzymuje sie bardzo długo. Czy wiecie moze coś wiecej o tej metodzie?
Możecie polecić jeszcze kogoś z Warszawy kto się tym zajmuje? Tylko zależy mi też, żeby cena zabiegu nie była zabójcza Chciałabym porównać sobie chociaż dwóch lekarzy. Pozdrawiam poświątecznie!
|
|
#621 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie moja koleżanka miała zabieg polegający na przeszczepie własnego tłuszczu. Jest bardzo zadowolona z efektu końcowego
. Ponadto mówiła, że doktor Grzesiak to świetny chirurg plastyczny, a stres, który bez wątpienia związany jest z operacją i pobytem w klinice zrekompensowała jej miła atmosfera . Teraz zazdroszczę koleżance zarówno pięknego biustu jak i odwagi, bo mnie na razie jej brakuje Czy ktoś jeszcze miał zabieg u dr Grzesiak?
|
|
|
|
|
#622 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny wybieram się na zabieg do pani dr.Małgorzaty Kuźlan, która przyjmuje w Polanicy Zdroju i Poznaniu. Czy znacie opinie o efektach przeprowadzanych przez panią doktor zabiegów?
|
|
|
|
|
#623 |
|
Raczkowanie
|
Jestem po pierwszych konsultacjach u dr Grzesiak- Pani Grzesiak bardzo profesjonalna, konkretna. Wszystko mi wytłumaczyła, poinformowała o okresie rekonwalescencji
Teraz muszę zrobić badania. Oby wszystkie były dobre, bo wizyta w klinice dr Grzesiak przekonała mnie do zabiegu. Dziewczyny warto zrobić coś dla siebie Aadelaa ja polecam dr Grzesiak, nie ma się czego obawiać
|
|
|
|
|
#624 |
|
Raczkowanie
|
Czy ktoś może robił zabieg lub zna dobrego chirurga w zachodniopomorskim, ew trójmiasto, Poznań? nie jestem rozeznana w temacie, chodzi mi korekcje opadających powiek górnych. Może ktoś kogoś poleci?
|
|
|
|
|
#625 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
W piątek jadę na konsultacje do kliniki i pierwsze osobiste spotkanie z panią doktor. Jeśli chodzi o klinikę to jest na wysokim europejskim poziomie. Byłam tam kilka miesięcy temu z córką, której dr. Skupin robił korektę nosa. Efekt więcej niż zadowalający. Edytowane przez Guwernatka Czas edycji: 2014-02-18 o 08:51 |
|
|
|
|
|
#626 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, jakiego chirurga polecacie z Poznania i Wrocławia na powiększenie piersi? Do kogo nie warto iść? Stoję przed trudnym wyborem, ciężko zdecydować komu zaufać w tak ważnej sprawie
|
|
|
|
|
#627 | |
|
Przyczajenie
|
Witam!.
Jestem tu nowa i szczerze dość długo się zbierałam z podjęciem decyzji o powiększenie piersi... (Przeraża mnie myśl o bólu) Od miej wiecej pół roku poszukuje dobrej Kliniki najlepiej w Warszawie i dobrego Chirurga któremu będę mogla zaufać, proszę o porady i opinie jakiego lekarza polecacie? Szczerze powiem ze kwota nie jest dla mnie ważna ( przymierzając sie do tej decyzji skutecznie odkładałam fundusze ) najważniejszy jest dla mnie dobra opieka podejście do pacjenta, efekt i zadowolenie. Pozdrawiam. Liczę na szybką odpowiedz posiadaczek pięknych piersi. ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#628 |
|
Przyczajenie
|
Znacie moze dobrego chirurga z Bydgoszczy. Mieszkam w malej miejscowosci i tu u nas nie ma kliniki chirurgicznej
a bardzo bym chciala sobie nosek poprawic
|
|
|
|
|
#629 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich serdecznie. Byłem dzisiaj w poradni otolaryngologicznej w sprawie swojego nosa. Pani doktor dała mi skierowanie do chirurga plastycznego na NFZ. Poleciła mi Cieplice, ale sam nie wiem gdzie mogę liczyć w Polsce na dobrego Chirurga :/
Miałem złamany nos ponad 5 lat temu, nie poszedłem z tym od razu, [i to mój wielki błąd Proszę was o jakieś wsparcie, namiary na lekarzy i może ktoś ma ten sam problem co ja. Będę bardzo wdzięczny wszystkim za każdą pomoc. Dziękuje.
|
|
|
|
|
#630 |
|
Przyczajenie
|
Na NFZ przyjmuje chyba dr. Małgorzata Kuźlan z Polanicy Zdroju. Poczytaj o niej. Jest chirurgiem plastycznym, ale robi też rekonstrukcje powypadkowe.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

a bardzo bym chciala sobie nosek poprawic
Proszę was o jakieś wsparcie, namiary na lekarzy i może ktoś ma ten sam problem co ja. Będę bardzo wdzięczny wszystkim za każdą pomoc. Dziękuje.