Ranking Chirurgów Plastycznych- Polecajcie! - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-09-03, 01:08   #601
magdalena_81
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to magdalena_81
Dot.: dr Ryszard Nawrocki

No tak zawsze ta nieszczęsna kasa - też było to jakimś wyznacznikiem u mnie bo dr. Nawrocki nie miał jakichś kosmicznych cen

Powodzenia życzę

Cytat:
Napisane przez I remember Pokaż wiadomość
Na konsultację czeka się 2 lata, wiem bo jakby co zapisałam się jakiś czas temu. Zawsze można dzwonić i pytać czy się wcześniejszy termin nie zwolnił, oczywiście jak się już ma nazbierane pieniądze, a to mój jedyny problem
Stary 2013-09-04, 20:15   #602
tom-tom
Przyczajenie

GG do tom-tom
Dot.: Ranking Chirurgów Plastycznych- Polecajcie!

bardzo polecam dr Marcina Sierocińskiego z Katowic.
Stary 2013-09-21, 14:01   #603
tysiuniax33
Raczkowanie

liposukcja ud Czechy - lekarz opinie

Planuję liposukcję ud na Czechach.
Nawiązałam kontakt z dwóma lekarzami: Furmanek, Lucak.

Czy macie jakieś opinie na ich temat?
Doświadczenia?

Stary 2013-09-24, 12:41   #604
coccinelle16
Raczkowanie

Dot.: dr Maciej Kuczynski, polecacie?

Nigdy w życiu nic u niego nie róbcie!!! Przestrzegam!!! Co prawda nie robiłam u niego plastyki brzucha tylko inną operację, a efekt taki jak przed operacją. Na kosultacjach jest milutki a jak mu powiedziałam na kontroli, że nie jestem zadowolona z efektu to mnie bezczelnie wyrzucił za drzwi. Nie przyjął moich wyjaśnień, zaczął pier.dolić że jeszcze obrzęk jest itp. To zwykły cham i gbur, kompletnie się nie zna na tym co robi, tylko żeby kasę zedrzeć. Lepiej jedzcie do Krakowa lub Warszawy.
Na domiar złego nie odzyskałam całkowitego czucia do dnia dzisiejszego a od operacji minęło prawie 6 lat.
coccinelle16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-24, 20:17   #605
tysiuniax33
Raczkowanie

Dot.: liposukcja ud Czechy - lekarz opinie

odswiezam
Stary 2013-09-29, 14:51   #606
mag12
Przyczajenie

Dot.: PILNE!!! lek.Tomasz Kasprzyk klinika Art-Med w Krakowie

witam, czy ktoś usuwał znamiona u dr Kasprzyka? jaki efekt?
a może ktoś poleci innego dobrego chirurga plastyka
mag12 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-30, 11:46   #607
maria_mag
BAN stały

Dot.: operacja plastyczna dr.Grzesiak???

Ja mogę tylko napisać z własnego doświadczenia że wybór lekarza bardzo dobry. Z p.Moniką Grzesiak mam kontakt od dłuższego czasu, zaczęłam od liposukcji i tak co jakiś czas coś tam sobie poprawiam i to z zadowoleniem - człowiek im starszy tym chce lepiej wyglądać :P
Jak masz wątpliwości to porozmawiaj z kimś zaufanym, ja tak za każdym razem podejmuje decyzje razem z przyjaciółką, obgadujemy i z reguły ... umawiamy się na zabieg:P
maria_mag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-09, 22:39   #608
0659040a7ad912955b5f353e12a8e5b4f1cd8d15
Konto usunięte

Dot.: Dr Noszczyk....czy ktoś zna?

Hej a możecie powiedzieć mi w jaki sposób mogę ja skonsultować się z dr Noszczykiem bo chciałabym też zasięgnąć jego opinii ? Gdzie przyjmuje ? jakiś kontakt ?
0659040a7ad912955b5f353e12a8e5b4f1cd8d15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-24, 09:31   #609
Iwastyna
Przyczajenie

Dot.: Dr Henryk Knakiewicz

Jestem tu nowa, ale chciałam sie podzielić swoimi doświadczeniami z pobytu w Klinice u doktora Knakiewicza. Bardzo sie bałam decyzji o zabiegu. Po konsultacji która trwała godzinę!!! ( nikt z lekarzy z ktorymi mialam do czynienia do tej pory nie poświęcił mi tyle uwagi) byłam pewna, ze to jest odpowiednie miejsce! Klinika jest niewielka, ale rodzinna atmosfera, uśmiechnięty personel i dbanie personalne o pacjenta daje bardzo duże poczucie bezpieczeństwa. Zdecydowałam sie na zabieg. Doktor Knakiewicz przekonał mnie, ze zabieg w znieczulenia miejscowym jest najlepszym rozwiązaniem. Bałam sie ze ucieknie ze stołu operacyjnego. Jakie było moje zaskoczenie, ze mogę uczestniczyć w operacji i jednocześnie nic nie czuje!!! Miałam pełen komfort! Po operacji opatrunek i do domu! Codzienna kontrola po operacji i JEST - MÓJ WYMARZONY NOS!!!! Poprostu cudowny, maly, delikatny. Bardzo, bardzo polecam doktora Knakiewicz i jego rodzinną Klinike!
Jutro idę spróbować Botoxu u Pani doktor Moniki Knakiewicz czy to już uzależnienie Narazie czuje sie taka szczęśliwa!
Iwastyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-30, 08:22   #610
I remember
Raczkowanie

Dot.: liposukcja ud Czechy - lekarz opinie

up up! potrzebuję opinii o najlepszym chirurgu plastycznym od uszu we Wrocławiu!!
I remember jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-02, 13:03   #611
weranika
BAN stały

No ja mogę tylko polecić Łódź
Pani doktor Dorota ŻUKOWSKA , przyjmuje w Dermedzie
Ja dzięki niej mam już teraz fajniusi nosek
jakbyście miały pytanka to piszcie
weranika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-03, 19:21   #612
mar_jolka
mar_jolka

Send a message via Skype™ to mar_jolka

chcialabym pozbyc sie sadelka z ud. Najlepiej jakis lekarz na Slasku. Polecacie kogos?
mar_jolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-04, 08:57   #613
Florentyna1
Przyczajenie

Nie polecam K. Szymańskiego Medycyna Urody - wybitnie spartaczył moją operacje i bardzo niegzrecznie reagował na reklamacje zaróno on jak i Klinika
Florentyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-15, 01:04   #614
BusyGirl
Przyczajenie

Dot.: Jarosław Stańczyk - Linea Corporis - Warszawa

Ja właśnie czekam na konsultację u tego lekarza mam nadzieje, że będzie dobrze
BusyGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-18, 14:04   #615
Caroline7777
Przyczajenie

Dot.: botoks - Łódź - usta/zmarszczki

Ja ze swojej strony polecam gabinet Lookmedica w Łodzi. Ceny botoksu zaczynają się od 450 zł za jedną okolicę, ale w gabinecie tym często są przeprowadzane akcje typu botox day, kiedy są super promocje. Polecam botox w Łodzi w tym gabinecie, ponieważ zabieg przeprowadza dr.n, med. a nie jakaś dentystka po 1 dniowym szkoleniu.
Caroline7777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-26, 23:15   #616
monikaaa35
Przyczajenie

Dot.: chirurdzy plastyczni w Łodzi?

Ja mogę polecić łódzki Dermed i Panią dr Dorotę Żukowską - kompetentna i sympatyczna, miałam u niej powiększane piersi kilka miesięcy temu. Efekt fantastyczny, jestem baaardzo zadowolona, bo dzięki niej pozbyłam się największego kompleksu.
monikaaa35 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-18, 12:03   #617
Anka_Ki
Raczkowanie

Moja koleżanka zrobiła u dr Grzesiak piersi i ponoć jest bardzo dobrą specjalistką, ja sama zastawiam się nad zabiegiem powiększenia piersi i stąd też pytanie czy polecacie dr Grzesiak?
Anka_Ki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-19, 12:27   #618
aadelaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez maria_mag Pokaż wiadomość
Ja mogę tylko napisać z własnego doświadczenia że wybór lekarza bardzo dobry. Z p.Moniką Grzesiak mam kontakt od dłuższego czasu, zaczęłam od liposukcji i tak co jakiś czas coś tam sobie poprawiam i to z zadowoleniem - człowiek im starszy tym chce lepiej wyglądać :P
Jak masz wątpliwości to porozmawiaj z kimś zaufanym, ja tak za każdym razem podejmuje decyzje razem z przyjaciółką, obgadujemy i z reguły ... umawiamy się na zabieg:P
A co dokładnie sobie poprawiałaś? Ja myślę o powiększeniu biustu. Miałam w klinice Grzesiak korektę uszu i jestem zadowolona z efektu. Jednak z biustem nie ma żartów. Byłabym wdzieczna za informacje w tym temacie
Stary 2013-12-23, 09:53   #619
NiceHome
Przyczajenie

Jak chcesz się przejechać do Wrocławia to polecę Medic-Beauty. Właściciel dr Węgrzyn to ponad dwudziestoletnie doświadczenie chirurgiczne.
NiceHome jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-26, 21:59   #620
aadelaa
Przyczajenie

Przez świąteczny nadmiar czasu przejrzałam wszystkie fora i zasięgnęłam opinii znajomych i ostatecznie zdecydowałam sie na konsultacje u dr Grzesiak. Bardzo zależy mi na tym, zeby powiększenie biustu było jak najmniej inwazyjne. Wiem, że u dr Grzesiak stosuje się metodę lipofilingu - przeszczepu tłuszcz, którego efekt utrzymuje sie bardzo długo. Czy wiecie moze coś wiecej o tej metodzie?
Możecie polecić jeszcze kogoś z Warszawy kto się tym zajmuje? Tylko zależy mi też, żeby cena zabiegu nie była zabójcza Chciałabym porównać sobie chociaż dwóch lekarzy. Pozdrawiam poświątecznie!
Stary 2013-12-28, 14:25   #621
Anka_Ki
Raczkowanie

Właśnie moja koleżanka miała zabieg polegający na przeszczepie własnego tłuszczu. Jest bardzo zadowolona z efektu końcowego. Ponadto mówiła, że doktor Grzesiak to świetny chirurg plastyczny, a stres, który bez wątpienia związany jest z operacją i pobytem w klinice zrekompensowała jej miła atmosfera . Teraz zazdroszczę koleżance zarówno pięknego biustu jak i odwagi, bo mnie na razie jej brakuje Czy ktoś jeszcze miał zabieg u dr Grzesiak?
Stary 2013-12-30, 08:52   #622
Guwernatka
Przyczajenie

Dziewczyny wybieram się na zabieg do pani dr.Małgorzaty Kuźlan, która przyjmuje w Polanicy Zdroju i Poznaniu. Czy znacie opinie o efektach przeprowadzanych przez panią doktor zabiegów?
Guwernatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-08, 19:38   #623
Anka_Ki
Raczkowanie

Jestem po pierwszych konsultacjach u dr Grzesiak- Pani Grzesiak bardzo profesjonalna, konkretna. Wszystko mi wytłumaczyła, poinformowała o okresie rekonwalescencji Teraz muszę zrobić badania. Oby wszystkie były dobre, bo wizyta w klinice dr Grzesiak przekonała mnie do zabiegu. Dziewczyny warto zrobić coś dla siebie Aadelaa ja polecam dr Grzesiak, nie ma się czego obawiać
Stary 2014-01-28, 19:38   #624
olafinaa
Raczkowanie

Czy ktoś może robił zabieg lub zna dobrego chirurga w zachodniopomorskim, ew trójmiasto, Poznań? nie jestem rozeznana w temacie, chodzi mi korekcje opadających powiek górnych. Może ktoś kogoś poleci?
olafinaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-29, 09:04   #625
Guwernatka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez olafinaa Pokaż wiadomość
Czy ktoś może robił zabieg lub zna dobrego chirurga w zachodniopomorskim, ew trójmiasto, Poznań? nie jestem rozeznana w temacie, chodzi mi korekcje opadających powiek górnych. Może ktoś kogoś poleci?
Ja zdecydowałam się na zabieg korekty górnych powiek u dr. Kuźlan z Polanicy Zdroju. Zabieg będzie przeprowadzony w Klinice Ziebickiej dr.Skupina w Poznaniu.
W piątek jadę na konsultacje do kliniki i pierwsze osobiste spotkanie z panią doktor.

Jeśli chodzi o klinikę to jest na wysokim europejskim poziomie.
Byłam tam kilka miesięcy temu z córką, której dr. Skupin robił korektę nosa. Efekt więcej niż zadowalający.

Edytowane przez Guwernatka
Czas edycji: 2014-02-18 o 08:51
Stary 2014-02-06, 22:44   #626
kar_pro
Przyczajenie

Dziewczyny, jakiego chirurga polecacie z Poznania i Wrocławia na powiększenie piersi? Do kogo nie warto iść? Stoję przed trudnym wyborem, ciężko zdecydować komu zaufać w tak ważnej sprawie
kar_pro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-16, 23:02   #627
Megi mag
Przyczajenie

Witam!.
Jestem tu nowa i szczerze dość długo się zbierałam z podjęciem decyzji o powiększenie piersi... (Przeraża mnie myśl o bólu)
Od miej wiecej pół roku poszukuje dobrej Kliniki najlepiej w Warszawie i dobrego Chirurga któremu będę mogla zaufać, proszę o porady i opinie jakiego lekarza polecacie?
Szczerze powiem ze kwota nie jest dla mnie ważna ( przymierzając sie do tej decyzji skutecznie odkładałam fundusze ) najważniejszy jest dla mnie dobra opieka podejście do pacjenta, efekt i zadowolenie.
Pozdrawiam.
Liczę na szybką odpowiedz posiadaczek pięknych piersi.

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Megi mag Pokaż wiadomość
Witam!.
Jestem tu nowa i szczerze dość długo się zbierałam z podjęciem decyzji o powiększenie piersi... (Przeraża mnie myśl o bólu)
Od miej wiecej pół roku poszukuje dobrej Kliniki najlepiej w Warszawie i dobrego Chirurga któremu będę mogla zaufać, proszę o porady i opinie jakiego lekarza polecacie?
Szczerze powiem ze kwota nie jest dla mnie ważna ( przymierzając sie do tej decyzji skutecznie odkładałam fundusze ) najważniejszy jest dla mnie dobra opieka podejście do pacjenta, efekt i zadowolenie.
Pozdrawiam.
Liczę na szybką odpowiedz posiadaczek pięknych piersi.
czy któraś miala doswiadczenie i mogła by sie wypowiedziec o dr. dr M. Piotrowiak ??
Megi mag jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-17, 12:00   #628
marioleczka22
Przyczajenie

Znacie moze dobrego chirurga z Bydgoszczy. Mieszkam w malej miejscowosci i tu u nas nie ma kliniki chirurgicznej a bardzo bym chciala sobie nosek poprawic
marioleczka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-17, 14:21   #629
Mariusz29
Przyczajenie

Witam wszystkich serdecznie. Byłem dzisiaj w poradni otolaryngologicznej w sprawie swojego nosa. Pani doktor dała mi skierowanie do chirurga plastycznego na NFZ. Poleciła mi Cieplice, ale sam nie wiem gdzie mogę liczyć w Polsce na dobrego Chirurga :/
Miałem złamany nos ponad 5 lat temu, nie poszedłem z tym od razu, [i to mój wielki błąd ] jest krzywy i chcę bardzo go naprawić. Mieszkam w okolicach Wrocławia, ale szukam w całej Polsce -POMOCY Proszę was o jakieś wsparcie, namiary na lekarzy i może ktoś ma ten sam problem co ja. Będę bardzo wdzięczny wszystkim za każdą pomoc. Dziękuje.
Mariusz29 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-03-18, 08:05   #630
Guwernatka
Przyczajenie

Na NFZ przyjmuje chyba dr. Małgorzata Kuźlan z Polanicy Zdroju. Poczytaj o niej. Jest chirurgiem plastycznym, ale robi też rekonstrukcje powypadkowe.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości