|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3661 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczeń - luty 2013 (XIV) Roczkowania ciąg dalszy!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3662 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45179996]no to mam dla ciebie inwencję
![]() http://faszynfromraszyn.pl/show,5768...aznokcie..html [/QUOTE] A Ty myślisz, że jakie ja sobie zrobiłam? ![]() Nie no, mam krwistoczerwone szpony. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3663 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za wsparcie, jesteście przekochane! Każde słowo jest dla mnie naprawdę ważne i wiem ze co by się nie stało to dzięki Wam na pewno będzie trochę łatwiej. Black dobrze kojarzysz, u nas jest huśtawka totalna ale od czasu jak tż ma drugi etat jest dużo gorzej a jeszcze teraz dodatkowo ja mam zajęte weekendy wiec ciężko jest się dogadać.
Jedno jest pewne - postanowiłam ze w tym roku na pewno się stąd wyprowadzimy (nie wiem czy w 2 czy 3) bo dość mam komentarzy t. Poza tym trzeba by mnóstwo kasy wpakować w to mieszkanie bo to stara kamienica i trzeba założyć centralne, wymienić drzwi i okna, i wiele innych poza tym są dwa pokoje przejsciowe a kuchnia tak wielka ze można by dwie zrobić. Po pierwsze na razie nie mamy za co remontować pi drugie nie ma sensu bo pewnego dnia t. wrócą i wszystko pójdzie na marne. Wolę wynająć ale mieć ogrzewanie i spokój. Pomału będę dążyć do celu i trzymam się tego ze będzie ok. Ponadto gratulacje dla Darii za kroczki! :klaski: i dla małych smarkatek tez ![]() Oli się ostatnio zrobił taki kochany ![]() ![]() Ostatnio byłam u jubilera i wpadł tam jego syn, ma 16 lat i tez uczy się zawodu. Niesamowitą mają relacje między sobą, aż miło było patrzeć i słuchać, młody wpatrzony w ojca jak w obrazek i w czasach kiedy młodzież potrafi być okrutna zwraca się to niego "tatuś". Niby takie normalne ale rzadko widzę tak fajnych młodych ludzi z zasadami i szanujących rodziców. Bardzo bym chciała żeby mój syn miał też takie relacje ze mną i swoim ojcem ale to drugie chyba niemożliwe. Niestety tz wziął z domu wszystko co najgorsze. Lecę spać dobranoc ![]() Edit - Fewcia, kochana odczytałam z opóźnieniem i odpisalam ![]() Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2014-02-17 o 01:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3664 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
lady kciuki!! Mam nadzieje, ze nie bedziesz musiala rezygnowac z biegania! Bardzo mi sie spodobalo wyrazenie "motorek w pampersie" ;-) silver powodzenia! Licze, ze szybko wyjasni sie sytuacja z praca. szaja w Polsce mozna isc z takm maluszkiem jak Dorka ot tak sobie na plywalnie? Tu niestety na kryta nie wpuszcza; ba nawet na zajrciach dla maluchow jest najpierw sprawdzenie ich stanu zdrowia. Ale juz niedlugo lato i bedzie mozna chodzic na baseny odkryte i na plaze oczywiscie. misiael na zdjecia czekamy! Film tez widzialam, ale dla mnie nie byl wzruszajacy a po prostu za ciezki. Moglybyscie polecic jakies ambitniejsze filmy, ale radosne i z happyendem. Z tz pasjami filmy ogladamy, ale ciezkie nam ostatnio w ogole nie wchodza. Ale Kasai ma fanklub na watku; wiecie, ze kiedys go spotkalam? ---------- Dopisano o 05:51 ---------- Poprzedni post napisano o 03:53 ---------- lady jak moglas z tym rozem ;-p t. do kompletu ze sliniakiem kupila mate na stol - tez ma te sprytna rynienke na resztki jedzenia |
![]() ![]() |
![]() |
#3665 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Witam się w perwszy dzień ferii
![]() ![]() Blanuś w nocy miała gorączkę 38,5, niech te zęby juz wyjda, bo Ona tak się męczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=nafiyqa;45180647 My juz po imprezie ![]() [/QUOTE] Bardzo się cieszę, że imprezka się udała ![]() To ednak chrzcicie?? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mówisz nie mam co liczyć już na wygraną pieniężną? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [QUOTE=s i l v e r;45181850 jak to czym?? Tym że jesteś równie CUDOWNA!! ![]() [/QUOTE] ![]() Trzymam z całej siły kciuki, żeby się z pracą pozytywnie wyjaśniło ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3666 | ||
Zakorzenienie
|
hejka!
no nieeeeeeeeeeeeeeee, skasowalam przez przypadek odpowiedzi na posty ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- tylko to mi zostalo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() nawijko - brawa za imprezke lady - gratki i kciuki i wiecej nie pamietam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3667 |
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() My pobudka o 6;40-ale kolejna już trzecia noc pięknie przespana,wstaje taka wypoczęta że aż chce się żyć ![]() Moje dziecko siedzi już godzinę w łożeczku ![]() ![]()
#3668 | |
Zakorzenienie
|
Pstryczku my radę mieliśmy przed feriami
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3669 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() u nas dzisiaj pobudka o 3 ze strasznym płaczem:/ chyba któreś zęby idą bo cały czas grzebie tam sobie palcami i śliny ma do pasa. biedna moja ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45180506]Little, nie, to nowa zabawa, czytałam o tym dzisiaj :/ kolejne, za przeproszeniem, poyebanstwo :/ http://wiadomosci.onet.pl/swiat/alko...iertelne/47sjp[/QUOTE] pierwsze słyszę o tym:/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i kciuki za wizytę! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a Blanuś do żłobka w ferie?
![]() |
#3670 |
Lurker ;)
|
Dziewczyny na kaszelek co dajcie
![]()
#3671 |
Zakorzenienie
|
witam się z rana,
u mnie humor jak był kiepski tak jest dalej ![]() ![]() wczoraj długo gadałam z tż i nie wiem, czy jest możliwe, żeby to Jego podejście się zmieniło, on tak po prostu myśli, że Kuba wymusza, że go rozpieszczam, mało tego, wczoraj wyszło, że to MOJA wina, że Kuba nie akceptuje smoczka (wcześniej trochę używał , jakieś 3 tyg temu całkowicie odstawił), butli, bo jak się wyraził "jak to, żeby taki gówniarz czegoś nie akceptował". On myślał, że dziecko nic nie zmieni w naszym życiu, a tu niespodzianka, bo dziecko brudzi, nie chce się samo bawić i jeszcze do tego płacze. Nie wiem już jak z nim rozmawiać, żeby cokolwiek do niego dotarło. Tż mi zarzuca, że nie chce Kuby z nikim zostawiać, ale jak mogę go zostawić z kimś, jesli on płacze jak ja wychodzę do łazienki, jak wstaję z podłogi, jak w weekend t. go chciała wziąć na ręce to płakał i wyciągał rączki do mnie, uspokajał się tylko jak go brałam do siebie...Nie rozumie, że to taki etap, że to minie, że to normalne. Widziałam, że pojawił się temat Walentynek, no myślę, że nas nic nie przebije ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3672 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Witam się poweekendowo ![]() Nie zajrzałam nawet wczoraj, bo tam nam się dzień szybko zleciał. Mieliśmy przepiękną pogodę, prawie że wiosenną, więc poszliśmy z Młodą na spacer, przy okazji zahaczając o huśtawki i zjeżdżalnię. Nie wiem, kto się lepiej bawił ![]() Oglądaliśmy olimpiadę, jakoś tak mnie ruszyły te dwa złote medale, nie powiem ![]() W ogóle wczoraj położyłam Młodą do łóżeczka, wracam i pytam TZ, co robi, a ten odpowiada "uczę się sprzątać". Patrzę i widzę, że ogląda curling ![]() Dziś mam dość ważne spotkanie o 14:00, więc nadrabiam na szybko i do roboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3673 |
Zakorzenienie
|
Nancy :a kurdę powiesz mi czy przypadkiem nie nasłuchał się komentarzy t. jak tam byliście? Ktos mu nie podkopał wiary w to, że tak jak robicie, tak jest dobrze?
Może po prostu zaczął się trudniejszy etap z Kubą, i to zaskoczyło tż - nie ma porównania pt "wszystkie dzieci w tym wieku są takie", więc szuka - bzdurnego, ale jednak uzasadnienia - bo to ci daje poczucie kontroli i wpływu, bo znajdziesz "winę" to możesz zmieniać. No i plus to, że mu się na skutek tego wszystkiego pogorszyła relacja z Kubą - może tż czuje się nieco "odepchnięty" przez syna, więc nie wychodzi z inicjatywą? Ja nie znam dobrze Twojego Tż, ale na tyle na ile widziałam - to postrzegam go pozytywnie, jako zaangażowanego tatę - ale jak widać pojawiły się kłopoty.. i trzeba to wyprostować. |
![]() ![]() |
![]() |
#3674 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I brawa dla męża za piękną ramkę ![]() Cytat:
![]() Chętnie zerknęłabym na tę brodę ![]() Cytat:
I świetnie, że wieczór udany! ![]() Cytat:
![]() A film widziałam, jeszcze w ciąży. Zrobił na mnie wrażenie. Cytat:
![]() Fajnie, że prezenty i impreza u Was udana ![]() I powodzenia w pracy! ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas Julka też odrzuciła smoka jakieś 3 tygodnie temu, nie ma szans, by jej go dać, zresztą już dawno schowany. Poza tym Młoda też ma taki etap, że najlepiej u mamy. Jasne, szaleje z tz, zostaje z moją mamą, ale mam wrażenie, że bawi się z nimi milion razy lepiej, jak mnie nie ma w pobliżu, bo jak jestem, to mam "straż przynożną" ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3675 |
Zakorzenienie
|
Debrah nie raczej się nie nasłuchał, t. nie miała siły chyba na dobre rady. Mój tż zawsze miał takie zdanie, tylko wydawało mi się, że już kiedyś mu przegadałam i zaczął rozumieć. Na pewno jest mu bardzo przykro, że się stara a Kuba ma to w dupce i nie chce się z nim bawić ale może Kuba po prostu odczuwa niechęć tż... już sama nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3676 |
Zakorzenienie
|
hello!
Fewciu i dziewczyny, ktore wczesnie wstaly - nie czytajcie ![]() my dalej w lozku ![]() ![]() ![]() ![]() Dziekuje za wszystkie gratulacje!!! ![]() ![]() ![]() hje ![]() ![]() ![]() dziekuje ![]() nancy ![]() Ultra ![]() ![]() Silver, buziak dla Daruni za przejscie polowy pokoju!!! ![]() dalej lezymy w lozku..... ![]()
#3677 |
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() U nas nocka spokojna i standardowa, jedzenie co 4h i pobudka o 7:30. ![]() Dziewczyny, w załączniku moje pierwsze tipsy żelowe. Jak Wam się podobają? Przez pół godziny piłowałam tipsy, żeby taki kształt miały, ale już zamówiłam gotowe szpice, żeby się z tym nie bawić w przyszłości. ![]() ![]() ![]() Dajcie znać, co sądzicie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3678 |
Konto usunięte
|
Meneq, można, pewnie, myśmy latem z Dorką byli już na basenie, z 5mcy miala.
Black, rozczarowalaś mnie, myślalam, że jasno się wyraziłam co masz zrobić... ![]() Ale naprawdę ładne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliczne <3 Zazdroszczę ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3681 | |
Zakorzenienie
|
Hej kochane,
Wczorajszy koncert bardzo przeciętny. Lady roguc kurde z wąsem i w crocsach koncertuje, ma power ale nie porwał mnie, po raz kolejny niestety ![]() Nocka przeciętna Leo o 1 strasznie plakal, chcial do nas do lozka, TZ go usypiał chyba z 1,5 h juz dawno tak nie było, nie wiem co sie dzieje Cytat:
no a jak dasz mu melczka ale tylko troszke wody? moj sie na poczatku strasznie wkurzal az butelka rzucal , tydzien chyba to trwalo Lady, muszę Cie chyba znowu do lektury odesłać, w te ksiazce o spoaniu bylo tez jak oduczyc dziecko jesc w nocy ![]() poza tym gratuluje wyniku! fajnie,ze robisz to co lubisz Black- pazurki super, dobra zmykam pracować |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3683 |
Zakorzenienie
|
[
Hej Kochane, u nas noc taka sobie, Amelke bolał brzuch, qpy wczoraj nie było, bączki szły hmmm... Tzt ma dzis wolne, ale wlasnie pojechał na działke a ja ogarniam chałupe bo bałagan troche... kurna ja nie wyrabiam z tym praniem, pralka chodzi ciągle;o Marsii, mogłabyś mi zrobic zdjęcie swoich schodów? bo z tego co kojarze;> masz chyba betonowe i na nich drewienko? zrobisz? ![]() ![]()
![]() |
#3684 |
Zakorzenienie
|
ultra Broda ;-)ImageUploadedByWizaz Forum1392628829.893147.jpg
|
![]() ![]() |
![]() |
#3685 |
Rozeznanie
|
Meneq, ona jest PRZE-CUD-NA!!!!
![]() ![]() Bardzo dziękuję, że wstawiłaś zdjecie ![]() Black - piękne pazurki ![]() A moje spotkanie przełożone na jutro, mam więc trochę luźniejszy dzień i w sumie fajne zadanie na dziś - mini-specyfikację jednego z modułów do systemu sprzedażowego i listę ilustracji dla grafika. Bardzo przyjemna praca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz fotki Ci nie zrobię bo siedzę w robocie ale mam na kompie jeszcze z czasów budowy, tu masz link https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1357230884 betonowe są chyba jednak tańsze bo robisz tylko stopnie z drewna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3687 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Lady brawo za super wynik ![]() ![]() ![]() misiael ja tez mam nadzieje, ze pochwalisz sie zdjeciami ![]() nancy mnie sie wydaje, ze Twoj tz jest po prostu zazdrosny. O Ciebie, o Twoje relacje z Kuba. Nie chce sie wtracac ale na Twoim miejscu postaralabym sie okazac mu troche wiecej uwagi, zeby nie czul sie odtracony ![]() ![]() Yellow ![]() ![]() meneq Malutka jak zawsze przeslodka ![]() ![]() Oczywiscie nie pocytowalam sobie i nie pamietam co jeszcze mialam pisac ![]() U nas nocka super, spanie od 20:30 do 8:30 z jedna pobudka na uu ![]() ![]()
#3688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo to coś mi sie pomyliło ;D dziękuje. My właśnie myślimy o samonośnych, no ale to jeszcze troche czasu. robie dziś golonke po bwarsku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3689 | |||||
Zakorzenienie
|
prospan
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a byłaś na Rogucu czy Comie??? No właśnie tak zrobiłam, normalna porcja mm ale mniej wody, no i histerioza, już naprawdę nie wiem no ![]() a to wiem, robiliśmy tak, efekt taki, że się wybudzał i nie chciał jeść i tugeza z usypianiem od nowa ![]() może, dam mu solidną kolację dzisiaj o 18, o 20 mleczko do spania, spróbuję Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Piotruś ode mnie kanapki nie chciał, ale jak zostawiłam mu na talerzyku i poszłam do kibelka - wracam - kanapki nie ma w całości ![]() ![]()
![]() |
#3690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.