Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 14 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-16, 23:50   #2041
michasiax
Rozeznanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 14

Cytat:
Napisane przez Megi mag Pokaż wiadomość
Ewentualnie proszę o wasze sugestie, propozycje na prv .
Miasto możesz napisać a my ci odpowiemy inicjałami

Wysłane z mojego GT-N7100

---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
Napisane przez rika88 Pokaż wiadomość
Juz 103 a nikt nie pisze
Niech się wreszcie odezwą kobity i przyłączą-zapraszamy !!!

Stary 2014-02-16, 23:55   #2042
weteranka16
Rozeznanie

Cytat:
Nie pisałam tu ze względu na wasze zasady ;0 Ale w takim razie wkleję to co pisałam na tamtym wątku gdzie niestety nie ma odpowiedzi..
Nie wiem o jakich zasadach piszesz,ale obowiązuje tu przede wszystkim ta,że nie uzywamy nazwisk lekarzy,a jedynie inicjały(żeby uniknąć kryptoreklamy).
Ja tak samo jak rika nie mogę Ci polecić lekarza z okolic W-wy,bo robilam piersi w okolicach Poznania.W tej chwili jest nas tutaj mało,radzę Ci więc,jeżeli nie dostaniesz żadnej wiad.prywat.,żebyś jeszcze raz jutro zadała tutaj to samo pytanie(najlepiej w środku dnia,po południu,bo jak zauważylam dziewczyny są wtedy najbardziej aktywne).A tą wiad.mogą po prostu przeoczyć.Nie martw się,na pewno Ci pomogą
*nowy nos 16.12.2014 dr J.S Kobylniki
weteranka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 00:10   #2043
buziol04
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=lb6g0gmB2Uc

najlepszy chlopak z kwiatkami

Haha padam szczerość

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Nie wyrywać za dużo, olej rycynowy, no i odżyweczka typu xlash ew makijaz permanentny metoda włoskową

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Ja mogę polecić olejek rycynowy nie tylko na brwi ale takze na rzesy- stosuje juz 2 miesiace i widze poprawe kondycji rzes , są gęsciejsze i mniej wypadaja .
Zreszta w wakacje przedłużyłam sobie rzesy metoda 1:1 i poźniej prawie sie popłakałam . Stan moich był tragiczny, nawet najlepsze tusze nie pomagały. Miałam 2 wyjscia albo dalej przedłuzać albo zaczac szybką regeneracje odzywkami do rzes ;p
buziol04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 07:14   #2044
entropia666
Zadomowienie

Cześć kobietki
Aż nie wierzę, że taka cisza
Jutro jadę po zgodę na operacje

dr M.M.K Kraków

Edytowane przez entropia666
Czas edycji: 2014-02-17 o 07:17
entropia666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 07:33   #2045
michasiax
Rozeznanie

Ja też witam i zabieram się do ogarniania moich papierzysk.

Stary 2014-02-17, 07:34   #2046
rika88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emenemka_ Pokaż wiadomość
Pff, to jest niesprawiedliwe bo Ty już masz fajne cycki, a ja ich będę wyrywać na podwójne gąbki
oj tam fajnych cycków nie mam a wyrywać będziemy na urok osobisty

17/03/14- Koniec ze słodyczami !!
rika88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 08:17   #2047
Emenemka_
Raczkowanie

Rika jak wrócę to Ci natłukę na to dupsko porządnie jednak

Witam różą wszystkie piękne i bogate, które nie muszą pracować i siedzą w pon rano na wizazu
Emenemka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 08:47   #2048
psorka
Zadomowienie

Cytat:
Rika jak wrócę to Ci natłukę na to dupsko porządnie jednak

Witam różą wszystkie piękne i bogate, które nie muszą pracować i siedzą w pon rano na wizazu
Heh! No to poczułam się piękna i bogata
A nie muszę pracować, bo biorę L4 od dziś. Ale csssssssssssssiiiiiiiiiii iiiii

Witam!!!

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
He he he he, ale o drinku pamiętam na zjeździe
jak tak Cię tutoriale wciągnęły to i Ty mnie czegoś nauczysz

Ty, ja znowu będę musiała zrobić praktyki (trzecie, krzywdy Ci nie zrobię ) w tym roku, to zaproszę Cię do gabinetu w końcu moje okolice jeździsz po moich drogach hahahaha :-*

TZ CHRAPIE, muszę mu jakieś tabletki na udroznienie zatok kupić.

Na brwi olejek rycynowy super! No i permanentny metodą piórkową mam fajną babkę w Mikołowie, robi boskie.. Tylko liczy sobie też nieźle ;-) jak na obecny szał. U mnie z uczelni potrzebujemy modelek na permanentny - 200zł/igła i wtedy możesz mieć na raz usta, brwi, oko jakiś sexy pieprzyk hehehe, poprawka kolejne 200zł
Psorka też pamięta o drinku

No, ja się zgadzam ze Star, że to ryzyko robić perm u uczennicy Nie chciałbym być podobna do tego emota

Miałam kiedyś olejek rycynowy i jakoś nie pamiętam, żeby coś zmienił... Może za rzadko go używałam. Spróbuje raz jeszcze.
Z moimi brwiami to jest tak, że są bardzo wyskubane (błędy młodości) i już nie rosną niektóre włoski, a poza tym miałam w jednej po środku prawie, wieeelgachną brodawkę, którą usuwałam u chirurga, no i wiadomo - prawie połowę brwi szlag trafił .. :/

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Napisane przez entropia666 Pokaż wiadomość
Zaczynam się o nią martwić
No, to mogę oficjalnie oznajmić zamknięcie okresu posuchy
Było miło. Jeszcze fajna bielizna by się przydała, ale to za jakiś czas

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Witam, jestem tu nowa zapoznałam się z zasadami jakie tu obejmują wiec dlatego nie bedę zadawać tych pytań, lecz prosiła bym o wypowiedzi w temacie (Ranking Chirurgów Plastycznych)
Niestety widzę ze ten temat nie jest często poruszany a mi dość zależy już na czasie wiedząc ze również trzeba trochę czekać na swoja wizytę do dobrych specjalistów. Dziewczyny będę niezmiernie wdzięczna jeśli znajdziecie chwile czasu i odpowiecie na moje pytanie.
Pozdrawiam.
Przepraszam ze zakłócam wasze wątki
No, ja też nie z Wawy. Robiłam w Bydgoszczy.
Stary 2014-02-17, 08:51   #2049
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Svinecka poczytaj sobie o diecie LOW CARB Ja obecnie jade 3 tydzien na ketozie i jest rewelacja, pozbylam sie nadmiaru wody .....i cellulitu wodnego
Noo, wczoraj szukałam czegoś w ulubionych i patrzę, Low Carb tylko odżywki mi przyjdą to jadę z tłuszczyskiem ostro.
Od grudnia zalecam się mniej więcej do South Beach - nie wiem cY dobrze napisałam heheh,w skrócie SB.

wgl porównuje sobie zdj nawet te co mam u siebie w albumie i widzę że schudłam, może inaczej rzeźba się robi tyle lat masę zbierałam ja to z tych - najpierw masa potem rzeźba hahahaha... Nie no, jakbym chociaż w połowie wyglądała za rok jak Szczęśliwa to ech och ach
Cytat:
A te bezrobotne na zasiłku?! Albo żony mężów? ;-)

Zniknęłam powiadacie wczoraj
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.

Edytowane przez szann
Czas edycji: 2014-02-17 o 20:07
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 08:56   #2050
psorka
Zadomowienie

Jutro u starszego wywiadówka w szkole. Nie mogę pójść, bo L4 biorę - nawet, jak będzie 'wychodzące', to i tak potrzebuję transportu. No to powiedziałam tż, że ma pójść. I wiecie co? Panika!!!

'Ale jak? Ja??? Na zebranie??? Ale ja nie umiem!!!'

To mi się przypomniało, jak mój tata raz w życiu do mnie poszedł na zebranie. Trafił do innej klasy, w której też był ktoś o takim samym nazwisku (miałam jedno z popularniejszych) i narobił rabanu o jakąś wycieczkę. Co się nasłuchałam na drugi dzień! Bo tamta wychowawczyni, oczywiście, doszła, że to 'nie jej' rodzic, tylko z innej klasy...

To chyba mojemu dziecku tego nie zrobię. Dzisiaj rano padła propozycja, że może razem pójdziemy Chyba tz całą noc o tym myślał

Miała któraś z Was L4 od plastyka? Jakie wydają? Z 1 (leżeć), czy z 2 (można wychodzić)?

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Noo, wczoraj szukałam czegoś w ulubionych i patrzę, Low Carb tylko odżywki mi przyjdą to jadę z tłuszczyskiem ostro.
Od grudnia zalecam się mniej więcej do South Beach - nie wiem cY dobrze napisałam heheh,w skrócie SB.

wgl porównuje sobie zdj nawet te co mam u siebie w albumie i widzę że schudłam, może inaczej rzeźba się robi tyle lat masę zbierałam ja to z tych - najpierw masa potem rzeźba hahahaha... Nie no, jakbym chociaż w połowie wyglądała za rok jak szczęśliwa to ech och ach

A te bezrobotne na zasiłku?! Albo żony mężów? ;-)

Zniknęłam powiadacie wczoraj
South Beach. Dobrze napisałaś
Byłam kiedyś na tej diecie. Nie, żeby schudnąć. Tak po prostu, bo nigdy nie stosowałam diet, a kupiłam sobie książkę z SB przepisami i były takie fajne, że spróbowałam. Rewelacja. Czułam się świetnie i NIGDY nie byłam głodna.
Stary 2014-02-17, 09:05   #2051
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psorka Pokaż wiadomość

Witam!!!

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

No, ja się zgadzam ze Star, że to ryzyko robić perm u uczennicy Nie chciałbym być podobna do tego emota

Miałam kiedyś olejek rycynowy i jakoś nie pamiętam, żeby coś zmienił... Może za rzadko go używałam. Spróbuje raz jeszcze.
Z moimi brwiami to jest tak, że są bardzo wyskubane (błędy młodości) i już nie rosną niektóre włoski, a poza tym miałam w jednej po środku prawie, wieeelgachną brodawkę, którą usuwałam u chirurga, no i wiadomo - prawie połowę brwi szlag trafił .. :/.
Dziewczyny są po pół-rocznym kursie rysowanie, oprawa sztuczne skóry, przy każdym zabiegu jest obok szkoleniowiec, robi się mocną henne i praktycznie koloruje, nic trudnego. Wiesz, jest też różnica zapłacić za brwi i usta np. 400zl a nie 1500

Póki jesteś na L4, przestań zajmować się brwiami, najlepiej zrób sobie grzywke i zapuszczaj. U mnie dziewczyna w grupie GOLIŁA BRWI, została sprowadzona do pionu i teraz po dwóch latach, można powiedzieć że odzyskała brwi i tylko olejowala brwi, nie wyrywala ani grama, to sobie wyobrazic możecie jak wyglądała,grzywka a'la Kleopatra i jazda

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Nigdy nie ma pewności ze do gabinetu do którego idziesz, właśnie nie przyjeli dziewczyny po dwu-dniowym kursie...

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Jesoo TZty boją się, bo nagle będą w centrum zainteresowania i to same podejrzewam hot30 i wszystkie będą na nich patrzeć bo będą jak rodzynki wśród 25kobiet hihihi
Stary 2014-02-17, 09:08   #2052
yazmat
Rozeznanie

Cytat:

Jutro u starszego wywiadówka w szkole. Nie mogę pójść, bo L4 biorę - nawet, jak będzie 'wychodzące', to i tak potrzebuję transportu. No to powiedziałam tż, że ma pójść. I wiecie co? Panika!!!

'Ale jak? Ja??? Na zebranie??? Ale ja nie umiem!!!'

To mi się przypomniało, jak mój tata raz w życiu do mnie poszedł na zebranie. Trafił do innej klasy, w której też był ktoś o takim samym nazwisku (miałam jedno z popularniejszych) i narobił rabanu o jakąś wycieczkę. Co się nasłuchałam na drugi dzień! Bo tamta wychowawczyni, oczywiście, doszła, że to 'nie jej' rodzic, tylko z innej klasy...

To chyba mojemu dziecku tego nie zrobię. Dzisiaj rano padła propozycja, że może razem pójdziemy Chyba tz całą noc o tym myślał

Miała któraś z Was L4 od plastyka? Jakie wydają? Z 1 (leżeć), czy z 2 (można wychodzić)?

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

South Beach. Dobrze napisałaś
Byłam kiedyś na tej diecie. Nie, żeby schudnąć. Tak po prostu, bo nigdy nie stosowałam diet, a kupiłam sobie książkę z SB przepisami i były takie fajne, że spróbowałam. Rewelacja. Czułam się świetnie i NIGDY nie byłam głodna.
ja miałam l4 od plastyka - wychodzące

a SB to fajna dietka, 18 kg na niej kiedys zrzuciłam.
yazmat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 09:12   #2053
01806d8691bbd6b7a85135ceeed90802e8a065c4_6733ec1321a8d
Konto usunięte

Treść usunięta
01806d8691bbd6b7a85135ceeed90802e8a065c4_6733ec1321a8d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 09:27   #2054
majka.bzzz
Raczkowanie

[1=01806d8691bbd6b7a85135c eeed90802e8a065c4_6733ec1 321a8d;45184527]Treść usunięta[/QUOTE]

ile placilas u i.g za operacje??
majka.bzzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 09:28   #2055
psorka
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny są po pół-rocznym kursie rysowanie, oprawa sztuczne skóry, przy każdym zabiegu jest obok szkoleniowiec, robi się mocną henne i praktycznie koloruje, nic trudnego. Wiesz, jest też różnica zapłacić za brwi i usta np. 400zl a nie 1500

Póki jesteś na L4, przestań zajmować się brwiami, najlepiej zrób sobie grzywke i zapuszczaj. U mnie dziewczyna w grupie GOLIŁA BRWI, została sprowadzona do pionu i teraz po dwóch latach, można powiedzieć że odzyskała brwi i tylko olejowala brwi, nie wyrywala ani grama, to sobie wyobrazic możecie jak wyglądała,grzywka a'la Kleopatra i jazda

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

Nigdy nie ma pewności ze do gabinetu do którego idziesz, właśnie nie przyjeli dziewczyny po dwu-dniowym kursie...

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

Jesoo TZty boją się, bo nagle będą w centrum zainteresowania i to same podejrzewam hot30 i wszystkie będą na nich patrzeć bo będą jak rodzynki wśród 25kobiet hihihi
Grzywka?? Ale ja nie lubię grzywki Bo czoło mam wtedy tłuste ciągle i robią mi się krosty i grzywka się tłuszczy... :/
Stary 2014-02-17, 09:30   #2056
Emenemka_
Raczkowanie

Laseczki dodałam zdjęcie swojej wyjściówki. Fotka zbyt dużo nie pokazuje, bo nie mam za bardzo warunków teraz na robienie takich zdjęć Jak wrócę na swoje ziemie, to porobię lepsze
Stary 2014-02-17, 09:33   #2057
psorka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yazmat Pokaż wiadomość
ja miałam l4 od plastyka - wychodzące
Dzięki, yazmat

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Laseczki dodałam zdjęcie swojej wyjściówki. Fotka zbyt dużo nie pokazuje, bo nie mam za bardzo warunków teraz na robienie takich zdjęć Jak wrócę na swoje ziemie, to porobię lepsze
A po co chcesz robić piersi??? Masz takie cuda!!!
Stary 2014-02-17, 09:34   #2058
_Justynaaa_
Rozeznanie

Cysc dawno mnie nie bylo w telefonie stanelam na 24stronie a juz 42 sa;/ ehh
Yazmat chyba widzialam ze nie zrobilas poprawki;(

_Justynaaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 09:38   #2059
Emenemka_
Raczkowanie

One naprawde nie są duże ja jestem krasnalem i na tle mnie one mogą tak wyglądać, zwłaszcza na takim zdj
Stary 2014-02-17, 09:40   #2060
szann
Zakorzenienie

Justyś

Yazmat nie pomyliło Ci się i miało być 8kg :-D??? Przecież Ty taki szczuplak dla mnie 3kg nieosiągalne co to będzie po ciąży...
Stary 2014-02-17, 09:45   #2061
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Ja zawsze ide z polecenia, nigdy nie poszłam od tak. Wolałam zapłacić więcej niż płakać, niestety kilka lat temu chcac oszczedzic płakałam.

Stary 2014-02-17, 10:07   #2062
sylwusbdg
Raczkowanie

Cytat:

Witam!!!

Z moimi brwiami to jest tak, że są bardzo wyskubane (błędy młodości) i już nie rosną niektóre włoski, a poza tym miałam w jednej po środku prawie, wieeelgachną brodawkę, którą usuwałam u chirurga, no i wiadomo - prawie połowę brwi szlag trafił .. :/

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

No, to mogę oficjalnie oznajmić zamknięcie okresu posuchy
Było miło. Jeszcze fajna bielizna by się przydała, ale to za jakiś czas

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

No, ja też nie z Wawy. Robiłam w Bydgoszczy.

Booożżżeeee, szkoda, że Cię nie odwiedziłam po operacji, bo przecież ja z B-czy i tez robiłam u Giz-ich dopiero teraz doczytałam ale szkoda...
sylwusbdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 10:23   #2063
mimoza102
Rozeznanie

Psorcia bierzesz l4 ze wzgledu na cyc? Ia sie zastanawiam czy mi 2 TYG urlopu wystarcza, nie chce w pracy nic mowic
mimoza102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 10:26   #2064
yazmat
Rozeznanie

Szann - nieee, ja prawie 30kg wiecej wazylam niz teraz

Laski, jutro lece na konsultacje do JS i wstepnie mam termin na TĘ srode!

yazmat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 10:43   #2065
psorka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylwusbdg Pokaż wiadomość
Booożżżeeee, szkoda, że Cię nie odwiedziłam po operacji, bo przecież ja z B-czy i tez robiłam u Giz-ich dopiero teraz doczytałam ale szkoda...
Naprawdę? No, jaka szkoda, że się nie zgadałyśmy
Stary 2014-02-17, 10:46   #2066
Konto usunięte

Treść usunięta
01806d8691bbd6b7a85135ceeed90802e8a065c4_6733ec1321a8d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-17, 10:50   #2067
psorka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimoza102 Pokaż wiadomość
Psorcia bierzesz l4 ze wzgledu na cyc? Ia sie zastanawiam czy mi 2 TYG urlopu wystarcza, nie chce w pracy nic mowic
No właśnie ja miałam prawie 2 tyg ferii i w sumie to powinno starczyć, ale ja mam masę przeszkód do powrotu do pracy:
1. muszę dojeżdżać samochodem, a póki co, nie dam rady
2. pracuję w szkole, więc na tablicy bym musiała pisać, czego raczej jeszcze wolałabym nie robić; poza tym - szkoła to tłum, przepychanie się w wąskich korytarzach - niezbyt bezpieczne;
3. zwyczajnie nie czuję się jeszcze na siłach - po zwykłej wyprawie do kina okazało się, że noszenie torebki na ramieniu to nawet problem, więc nie mogłabym jeszcze do tego dołożyć sobie drugiej torby z książkami, którą targam codziennie + laptop.

Pracę swoją lubię, ale jak to mówi moja mama - zdrowie ważniejsze i nie warto się poświęcać, bo nikt tego nie doceni, drogie dziecko.

A w związku z tym, że dzisiaj jedziemy na zdjęcie szwów i za dzisiejszy dzień i tak muszę wziąć L4 od tego lekarza, więc się rodzaj lekarza w robocie wyda, to wezmę dłuższe - szczerze, ile się da. I nie będę się nikomu tłumaczyć, co sobie robiłam. Z zewnątrz nie widać u mnie różnicy, więc mogłam sobie kurna nawet jaja doprawiać i nic nikomu do tego.

W tym roku dużo już opuściłam, bo dzieci chorowały. Ale w zeszłym prawie wcale.
Czasem trzeba, no nie?
Stary 2014-02-17, 10:55   #2068
mimoza102
Rozeznanie

[1=01806d8691bbd6b7a85135c eeed90802e8a065c4_6733ec1 321a8d;45185894]Treść usunięta[/QUOTE]
Czeba czeba kurna a ja I take doda biurowa jestem i ciagle na jezykach a Jak cyc zrobie to na stosie mnie za caloksztalt spala
Stary 2014-02-17, 11:02   #2069
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 01806d8691bbd6b7a85135ceeed90802e8a065c4_6733ec1321a8d
Czas edycji: 2014-02-17 o 11:04
Stary 2014-02-17, 11:07   #2070
mimoza102
Rozeznanie

Oj kochana lepiej niech nic nie wiedza I nie zazdroszcza
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości