|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14311 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
|
|
|
#14312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do kosmetyczki będę wkładać małe rzeczy,niezbyt wyyysokie-takie jak puder,który jest niziutki przecież,parę cieni-tego typu pierdołki. Dziękuje za odpowiedź! |
|
|
|
|
#14313 |
|
Zakorzenienie
|
DO malych rzeczy nadaje sie swietnie.
|
|
#14314 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do szminki nabłyszczającej to nie wiem czy jest sens wklejać fotki, bo już Fenris zamieszczała. Będę miała albo Vintage Wine albo Coco Rum. Nie wiem którą, bo ostatnio nie dostałam próbek A pewna starsza kobieta chce i pomyślałam, ze tylko między tymi by wybierała. Tę, którą zostawi wezmę ja
|
|
|
|
|
#14315 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama wybrała z kat.7 Beach Plum -bardzo ładnie wygląda na ustach
|
|
|
|
#14316 |
|
Zadomowienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4517757]Jednak. No nic i tak w poniedziałek nie dałabym rady ale dobrze wiedzieć, dzięki
Co do szminki nabłyszczającej to nie wiem czy jest sens wklejać fotki, bo już Fenris zamieszczała. Będę miała albo Vintage Wine albo Coco Rum. Nie wiem którą, bo ostatnio nie dostałam próbek A pewna starsza kobieta chce i pomyślałam, ze tylko między tymi by wybierała. Tę, którą zostawi wezmę ja [/quote]ehhh to ja juz nie wiem. mam napisane ze dostawa w poniedzialek 11 to mimo to ze pisze to bedzie i tak we wtorek? bo ja juz sie pogubilam troche. zalezy mi jednak zeby odebrac paczke w coku 11 a nie we wtorek.
|
|
#14317 |
|
Czekam na Ragnarok
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4517757]Jednak. No nic i tak w poniedziałek nie dałabym rady ale dobrze wiedzieć, dzięki
Co do szminki nabłyszczającej to nie wiem czy jest sens wklejać fotki, bo już Fenris zamieszczała. Będę miała albo Vintage Wine albo Coco Rum. Nie wiem którą, bo ostatnio nie dostałam próbek A pewna starsza kobieta chce i pomyślałam, ze tylko między tymi by wybierała. Tę, którą zostawi wezmę ja [/QUOTE]Coco Rum lepsiejsza ![]() Wróciłam z COKu i wietrzę się przy wiatraczku. W gablocie są wystawione wszystkie odcienie szminki nabłyszczającej oraz telefon komórkowy (złożony wygląda całkiem zdatnie, nie jest brzydki). Nowe kremy Anew Retroactive - boskie słoiczki No cudo. Takie jajowate, bardzo ładne (i kolorek...). Chyba zechcę dla samego słoiczka
|
|
|
|
#14318 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() wczoraj nie miałam za bardzo czasu więc dziś podzielę się wrażeniami ![]() stylowy zestaw bardzo mi się spodobał-kosmetyczka całkiem fajna choć malutka, błyszczyk i tusz też całkiem ok-wrzucam zdjecia kolorku błyszczyku. Zakupiłam też kredkę do powiek chocolate(zdjęcie) i poczwórne cienie denim blues(kolejne zdjęcie )jestem też bardzo zadowolona z nabłyszczającej szminki |
|
|
|
#14319 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Mam do was prośbę podnośnie podkładu Perfect Wear:czy któraś z Was mogłaby mi porównać, ewentualnie opisać odcienie cream, nude i almond ? |
|
|
|
#14320 |
|
Zakorzenienie
|
A czy w k9 i k10 jest "Pelnia rzes" bo nie widzialam.A jak jest to w jakiej cenie?
Kurcze fajny tusz byl a "exstremalna grubosc" cos mi nie pasi
|
|
#14322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze w ktoryms byl za 12.90 moze jeszcze uda mi sie go zamowic w tej cenie
|
|
|
#14323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
K10 - jest chyba na stronie, gdzie produkty nie są objęte promocją (tej takiej białej)jest w K8 za 12,90
|
|
#14324 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14325 |
|
Zakorzenienie
|
Obecnie wlasnie mam k8 kurcze chyba go wezme.Bo nie byl zly tylko przy uzywaniu 7m-cy (nie bic) to malo czarny byl i wyschniety nieco.
|
|
#14326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sklejał je, źle się go nakładało. ostatnio wyrzuciłam go
|
|
#14327 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tym zakupem dowolnego produktu z katalogu to jest tak ze ja musze czy jak ktos inny cos zamowi z katalogu to tez bedzie po 12.90?Czysta teoria- bo zamowilam pomadke do ust i scrub do ciala.
|
|
|
#14329 |
|
Rozeznanie
|
witam!
używam już od jakiegoś czasu tego ujędrniającego toniku do ciała Solutions i muszę Wam powiedzieć, że rzeczywiście daje jakieś efety!! a co do mojego maila do Avonu (policzyli mi balsamy z beta karotenem w tej promocji "dwa za 34,90"), to odpisali, że rzeczywiście źle policzyli i skorygują przy następnej fakturze... wprawdzie to tylko 1,10 pln, no ale dlaczego mam płacic więcej niż wynika z katalogu... |
|
|
|
#14330 |
|
Raczkowanie
|
A z tym zakupem dowolnego produktu z katalogu to jest tak ze ja musze czy jak ktos inny cos zamowi z katalogu to tez bedzie po 12.90?Czysta teoria- bo zamowilam pomadke do ust i scrub do ciala.[/quote]
Obojętnie czy Ty zamowisz czy ktos inny, byleby cos zamowic z katalogu, tzn jedna rzecz z katalogu - mozna zamowic jeden tusz
|
|
|
|
#14331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiem twojej wypowiedzi... ty musisz, jako klientka zamówić coś z tego katalogu żeby sobie zamówić ten tusz
|
|
#14332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obojętnie czy Ty zamowisz czy ktos inny, byleby cos zamowic z katalogu, tzn jedna rzecz z katalogu - mozna zamowic jeden tusz [/QUOTE]Bo na walentynki ja nie zamowilam nic a byly roletki za 4.90 i mi nie przyszly a z katalogu ktos cos zamawial.A tez byl ze za 4.90 przy zakupie dowolnego produktu z katalogu...
|
|
|
#14333 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tego co pamietam to tam byla promocja z roletkami ale przy zakupie z konkretnych stron, a nie z calego katalogu. Wiec moze nie zamawialas z tych stron i dlatego nie przyszly. |
|
|
|
|
#14334 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14335 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
powodzenia i napisz koneicznie jak Twoje odczucia pozdrawiam
|
|
|
|
|
#14336 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14337 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#14338 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#14339 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cream i Nude - odcienie żółte, Almond - różowy.
|
|
|
|
#14340 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

dziękuje,dziękuje pięknie! Nawet nie wiesz jak mi pomogłaś z tą fotką
wizualnie podoba mi sie,pojemność też gra. Ewentualnie jeszcze ciekawi mnie z czego ta kosmetyczka jest zrobiona,jest to materiał? gruby? czy takie,hmm.. foliowate to 
Do kosmetyczki będę wkładać małe rzeczy,niezbyt wyyysokie-takie jak puder,który jest niziutki przecież,parę cieni-tego typu pierdołki. Dziękuje za odpowiedź!
A pewna starsza kobieta chce i pomyślałam, ze tylko między tymi by wybierała. Tę, którą zostawi wezmę ja

No cudo. Takie jajowate, bardzo ładne (i kolorek...). Chyba zechcę dla samego słoiczka 

(tej takiej białej)
podejrzewam, że w avonie będa braki na nie