|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 14
Ale ja jestem niecierpliwa i chciałabym JUŻ
|
#2132 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2133 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2134 |
|
Zadomowienie
|
|
#2135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ps. Doktorek sie skontuzjowal i musieliśmy przełożyć operacje.... :/ Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2136 |
|
Rozeznanie
|
a mi jest o wiele lepiej jak mam ustawiony termin i mam na co czekać
dodaje siły, no
|
|
|
|
#2137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będzie bosko * Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2138 |
|
Raczkowanie
|
Trzymam za Ciebie mocno kciuki! Z tego co widzę jesteś twardą i dzielną Kobitką więc tym razem musi być dobrze! No!
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2140 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczyny
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2141 |
|
Raczkowanie
|
blagam Was dzuewczyny !!!!! wescie najwieksza koszule rozpinana jaka macie !!!!! jak sie obudzicie ost rzecza o ktorej pomyslicie to zeby dobrze wygladać
zabojadka koichana,- oczywiscie przyjelam, ale ja juz Cie mialam chyba w znajomych, bo widzialam wczesniej Twoje zdjecia. moich lepiej nie ogladać, bo faktycznie spierd***icie wszystkie od tego dr-a ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhh Licze po cichu, ze jak Wam wstawie foto po poprawce obawy miną.... Chociaz kto wie...................... paula ile placias u Ir. Gro za zabieg?? <pisalam wczesniej, ale nie odpisalas> yazmat- 3mam kciuki jak nikt inny !!!!!!!!! czekam na każde info.... ![]() ![]() ![]() : |
|
|
|
#2142 |
|
Rozeznanie
|
Yazmat doczytalam ze moze w srode bedziesz miec poprawke
wiec w takim razie Powodzenia!![]() Dziewczyny do kliniki proponuje wziac spodnie dresowe i bluze na suwak... Tak jest wygodnie albo jak wam sie uda znalezc pizame rozpinana na stopaki jakies emaki, zrobic sobie warkocz i tyle![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2144 |
|
Raczkowanie
|
female nie masz zadnych zdjec?? Z tego co pamietam MMK zaproponowal Ci samo podnoszenie?? bez implantow?? jestem ciekawa Twojej wyjsciowki, gdyz tez chciaalam taką opcje u siebie i dr absolutnie sie nie zgodzil
|
|
|
|
#2145 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
totalna masakra !!!!!!! Czyli dr zaproponował lifting plus implant? A jaką miałaś wyjściówke?
|
|
|
#2146 |
|
Raczkowanie
|
[1=01806d8691bbd6b7a85135c eeed90802e8a065c4_6733ec1 321a8d;45186737]Treść usunięta[/QUOTE]
Święte słowa - szalej ile wlezie
|
#2147 |
|
Raczkowanie
|
nie widzialam jeszcze dokladnie, bo nadal mam szwy i plastry....ale czuje już teraz, ze gora piersi jest nadal "luźna"... bron Boze nie kracze, ani nic... ale wiem na pewno, ze to nie bedzie efekt jakiego oczkiwalam... ( chcialam miec pelne, jedrne, nieduze, nawet z bliznami bo wyjsciowka byla okrutna i trudna)...pewnie bedzie lepiej niż po 1 operacji, ale czy to będzie "TO"...- wątpie |
|
|
|
#2148 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=zabojadka88;4518714 5]
Cytat:
Jeśli chodzi o jednostkową opinię dr MMK to ja go polecam, ale jeśli zastanawiasz się nad konsultacją u innego lekarza to śmiało idź. Po niej będziesz miała porównania. Ja przed wyborem lekarza byłam na trzech konsultacjach.
|
|
#2149 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Postaram się coś dziś wrzucić ....szczerze to nawet sama nie chcę ich oglądać....mam wstręt do moich cycek totalna masakra !!!!!!! Czyli dr zaproponował lifting plus implant? A jaką miałaś wyjściówke?[/QUOTE]wrzuć kochana, też mialam wstręt i obrzydzenie ( i nie mam nawet jednej fotki z przed operacji... teraz zaluje. ale co robilam to kasowalam).... prosilam dr-a juz 3 razy zeby wzial moje zdjecia zprzed operacji., ale nie moge sie doprosić....pokaże Wam jak tylko dostane... oczywiscie sama jestem ciekawa jak to wygladalo bo juz chyba zapomnialam... w kazdym razie byla MASAKRA !! ... kiedys mialam rozmiar biustu G... mocno schudlam, ciążą itd i spadlo mi do takiego duże B/male C.... sama skóra wisiała.... jak u babci 70letniej. A dr jak uslyszal samo podnoszenie powiedzial ze NIE, bo beda malusie... i zaproponowal pierw sam implant bo mnie zszokowalo przy takich zwisach... ja sie upieralam caly czas zeby zrobil tez lifting... to zrobil wokol otoczek.. i okazalo sie ze za maly....... bo biust nadal byl obwisly...i musialam miec poprawke.... i znow mysllalm ze zrobi pelne ponoszenie.. a mialam znow lift otoczkowy... |
|
|
|
#2150 |
|
Raczkowanie
|
Entropia a Ty gdzie mieszkasz dokładnie??? Kato/Kraków znam kilka miejscowości i bywam często.... co prawda mi "łowy" nie w głowie - swoje już złowiłam
, ale spotkać się czasami można ![]() Dzień dobry dziewczyny
|
#2151 |
|
Rozeznanie
|
hej;* a poprawke bedziesz robic na własny koszt?u innego dr??
|
#2152 | ||
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=female01;45187902]Dziewczyny chciałabym zasięgnąć języka....
Czy któraś z Was miała zabieg chwilę przed lub w trakcie miesiączki? Jakie były zalecenia waszych lekarzy? - przyjmowałyście coś dodatkowo ? Będę wdzięczna za podzielenie się waszymi doświadczeniami ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Zabieg miałam w środę, a miesiączka przyszła po 3 dniach. Nie miałam z tego powodu żadnych dodatkowych zaleceń. ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
też o 15:00 miałam być, wywiad, anestezjolog, malowanie przed dr i 16:00 zabieg powodzenia ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
|
|
#2153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wrzuć kochana, też mialam wstręt i obrzydzenie ( i nie mam nawet jednej fotki z przed operacji... teraz zaluje. ale co robilam to kasowalam).... prosilam dr-a juz 3 razy zeby wzial moje zdjecia zprzed operacji., ale nie moge sie doprosić....pokaże Wam jak tylko dostane... oczywiscie sama jestem ciekawa jak to wygladalo bo juz chyba zapomnialam... w kazdym razie byla MASAKRA !! ... kiedys mialam rozmiar biustu G... mocno schudlam, ciążą itd i spadlo mi do takiego duże B/male C.... sama skóra wisiała.... jak u babci 70letniej. A dr jak uslyszal samo podnoszenie powiedzial ze NIE, bo beda malusie... i zaproponowal pierw sam implant bo mnie zszokowalo przy takich zwisach... ja sie upieralam caly czas zeby zrobil tez lifting... to zrobil wokol otoczek.. i okazalo sie ze za maly....... bo biust nadal byl obwisly...i musialam miec poprawke.... i znow mysllalm ze zrobi pelne ponoszenie.. a mialam znow lift otoczkowy...[/QUOTE] z tego co opisujesz to wypisz wymaluj mój przypadek... wrzuciłam foto ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Majka z tego co opisujesz to wypisz wymaluj mój przypadek... wrzuciłam foto
|
|
|
#2154 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! Od pewnego czasu Was podczytuję i w końcu postanowiłam założyć konto, jako że poczyniłam pierwsze kroki w związku z operacją, a mianowicie umówiłam się do dr J.J. na konsultację na 28.03.
Przyjmiecie mnie do swojego grona?
|
|
#2155 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2156 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej
dziewczyny ja tylko przelotem bo dzis caly dzien w biegu napisalam w weekend do kilku lekarzy, odpisal mi I.Ł. i napisal, ze moze by sie udalo wypelnic je implantem bez liftu i moze byc metoda pod miesien i pod gruczol tez, teraz mam metlik bo i tak pojade do czech a F nie chce pod miesiennie wiecie ile I.Ł bierze za operacje??? majka kurcze mam nadzieje, ze jednak bedzie dobrze, trzymam kciuki za to ![]() female witaj, moglabym rowniez obejrzec Twoje zdjecia? tez mam problem obwislej wyjsciowki
|
|
#2157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2158 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
siła wyższa.. ja teraz pilnuję aby się nie przeziębic a pogoda teraz taka zdradliwa..![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
zapraszam ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- [1=01806d8691bbd6b7a85135c eeed90802e8a065c4_6733ec1 321a8d;45189515]Treść usunięta[/QUOTE] Glupie pytanie - moglas mieć tampon?
|
|
|
#2159 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2160 |
|
Raczkowanie
|
[1=01806d8691bbd6b7a85135c eeed90802e8a065c4_6733ec1 321a8d;45193132]Treść usunięta[/QUOTE]
a po jakim czasie czułaś się na siłach aby wybrać się do kibelka?? kolejne glupie pytanko
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

.

jutro decycujące starcie

* 

wiec w takim razie Powodzenia!
[COLOR="Silver"]