|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Cytat:
Myślałam, że zwariuję. Gorzej niż z dzieckiem. Potem się sam znalazł pies, bo przybłąkała się suczka. Młoda. Myślałam, że może jak starsza to mądrzejsza, no niestety I potem była jeszcze jedna dorosła znaleziona suczka która była z nami rok. Szukaliśmy jej domu ale nie było chętnych więc była u nas. Myślałam że 3 pies, może wreszcie się jakiś okaże mądry i kochany, ale się przeliczyłam Poszła do rodziców tż i widuję ją często. Nadal nie trawie jej zachowania, bo mimo że jest kochana itd to te wszystkie typowe psie zachowania mnie po prostu wnerwiają więc dlatego nie polubię psów nigdy Cytat:
Tak jak Ty nie lubisz kotów tak ja psów Tzn lubię psy, u kogoś na chwilę, Mogę pogłaskać, porzucać patyk, pobawić się, ale chwilę i tyle. Ale nie życzę sobie żeby mi pies skakał na czyste ubrania brudnymi łapami, żeby mnie obślinionym pyskiem smyrał po rękach, spodniach, twarzy. Żeby szczekał mi do ucha. Z tego też względu nie odwiedzam niektórych ludzi z mojego otoczenia bo ich psy tak się właśnie zachowują a oni jakby tego nie widzieli i zauważam to u wszystkich psiarzy czy znajomych czy na spacerach ze swoimi psami, że nie zwracają uwagi na to co robi ich pies i mają w dupie to, że kogoś może ten pies wkurzać skakaniem po jasnych spodniach czy lizaniem. A mój post źle odbierasz, ani się nie wymądrzam ani nic z tym stylu. A czy mam rację? No myślę, że mam bo to są fakty niezbite co napisałam i nikt mi nie powie, że tak nie jest bo przecież widzę wokół setki psów A nie denerwuj się, to teraz nie wskazane przecież Cytat:
To jest natura kocia, lażenie po stołach i zabieranie jedzenia jak się coś zostawi Dlatego są ludzie którzy tego nie potrafią zaakceptować tak jak ja nie potrafię zaakceptować zachowań psów A koty też idzie wychować, moje np nie kradną jedzenia i nie sikają gdzie popadnie Zresztą to są wyjątki, bo koty od urodzenia praktycznie same wiedzą gdzie się mają załatwiać. Jedynie kocury dorosłe znaczą teren i to nie jest załatwianie się tylko znaczenie. Kastracja załatwia ten problem w 100%
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Zestaw idealny
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
ale one są okropne
|
#1024 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a używasz jakiegoś podkładu? bo czasem takie błyszczenie to własnie wina podkładu a nie kremu
|
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, no jeszcze raz spojrzałam na te zwierzaki i aż mnie dreszcze przeszły!! Będzie mi się to śniło po nocach!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
debraM a ić mi z tym!
![]() Doooooooobra idę gwałcić co nie co bo przynudzacie! ![]() dobranoc |
|
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jakiego używasz kremu? Potrzebuję takiego zeby się nadawał pod podkład ![]() Debra te kociaki mają uszy jak jakieś elfy
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zmykam spać
![]() pa gaduły! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. To że ktoś pozwala na takie zachowanie psa to już wina właściciela, bo to mądre zwierzęta i wyczuwają co im wolno, jak z dzieckiem - też od małego może wejść rodzicom na głowę ![]() Mój pies prawie nie szczeka w domu. Zdarza mu się rzadko , a jak już szczeknie to dostaje standardową komendę "nie wolno" i milknie i tylko pomruczy sobie pod nosem Z lubieniem psów lub kotów jest jak z lubieniem świąt Bożego Narodzenia i Wielkanocy
|
|
#1030 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem czemu, ale z tego zestawu najbardziej podoba mi sie szczurek, no ale ja mam swoje odchyły
ogólnie jestem kociarą ale jeśli chodzi o sfinksy to jest to najbardziej wszędobylska rasa kotów, wiec trzeba mieć do nich cierpliwość, kiedyś w programie "kot z piekła rodem" mieli sfinksa których pchał sie do terrariów z wężami bo facet je hodował
|
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne są
Ale jednak ja i tż wolimy takie cudo
|
|
#1032 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie gniewaj się, nie ![]() Cytat:
![]() Podkladu używam z Lirenne City Matt Jak używalam matujacego z Soraya to wtedy bardzo sie błyszczalam ![]() Cytat:
Mi też łoczka sie powoli zamykają ![]() Mąż życzyl mi kolorowych senków, pomachał w drzwiach i poszedł spać
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1034 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja chyba też nie chciałabym mieć dużego psa. One mają za dużo siły, a taki duży towarzysz jest trudny we wspólnym mieszkaniu
Miło popatrzeć na takie psy na wystawach, ale to tyle ![]() ![]()
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1036 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja jeszcze eksperymentuje z kremem z rossmana alterra do skóry wrażliwej i też mi trzyma mat piszesz że niedługo chcesz sie na 30+ przerzucić, niedługo czyli jeszcze nie teraz, na prasowanie zmarszczek jeszcze przyjdzie czas podobno krem powinno sie dobierać do potrzeb skóry, a nie do wieku wiec jeśli nie wyglądasz jak te łysolki ze zdjęć to spokojnie masz jeszcze czas
|
|
|
|
|
#1037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero jutro? ![]() Cytat:
hmmm no to może rzeczywiscie to rozważę heheh ![]() A mi tu polecają 25+ i bym się dopiero odmłodziła
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze ten ![]() Tylko czemu nie może być taki jak kot
|
|
|
#1039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój dalej używa Under Twenty
|
|
#1040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to ciągle szukam idealnego balsamu.. po wszystkich cała się lepię Cytat:
mam na tyle złe wspomnienia, że nie wyobrażam sobie, że sprawimy sobie kiedykolwiek z własnej woli kota. ALe widziałam ostatnio ładnego kota ( chyba nawet któraś z Was wklejała zdjątko) kot miał ciemnoszarą sierść i takie hmm ładne oczy zielone czy tam niebieskie. Ogólnie rzecz biorąc mieliśmy sobie z tż sprawić zwierzaczka (szynszyla mi też się średnio podobają, ale o gustach się nie dyskutuje ..hehe
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pod oko to ja sobie nawet rozważam kwas hialuronowy wpuścić . Jak nie będę musiała tego drogiego leku kupować to sobie strzelę w marcu, a co - od grudnia się już zanoszę
|
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest z tym trochę zabawy ale te wszystkie kremy i podkłady matujące pogarszają stan cery mieszanej lub tłustej... i nigdy nie wygrasz walki z buzią w taki sposób... Ja używam różnych kremów... podkładu nie używam, nie maluję się tak ![]() Teraz tylko rzęsy nawet eyeliner mi odpadł... Ciężko mi doradzić co pod podkład będzie dobre... wiesz ja jestem maniaczka składów kosmetyków
|
|
|
#1044 | |||
|
Zakorzenienie
|
hahahh
![]() Cytat:
nie slyszałam o tym kremie cataphil ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() Ale że jak wpuscić aż mnie ciarki przeszły ![]() Cytat:
![]() No wiem, że najlepiej tylko nawilżać, latem będzie łatwiej, ale teraz jakos trza sobie radzic ![]() Dzięki dziewczyny za rady, cos wybiore pewnie z tego co polecacie, no moze bez kwasu Zamykam pod kołderkę, za 7godzin pobudka ![]() Dobranoc
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ego-ciala.html chyba to miałam..duuża butla i na długo starcza, teraz mam ten: http://sklep.pollenaewa.com.pl/seni/...ik-500-ml.html i jest porównywalny ( nie wiem czy nie ciut lepszy ) Jak go kupowałam to nie byłam przekonana bo marka mi się kojarzy z pampersami dla dorosłych:P
|
|
#1046 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam ostatni badanie
p/p antygenom jajnika - ujemne
|
#1047 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kotów to wierzę, że masz złe wspomnienia, ale nie uwierzę nigdy, że nie polubiłabyś moich kotów jeśli to co napisałaś Cię do kotów zniechęciło Jak miałabyś swojego kota to zupełn ie inaczej byś do tego podchodziła Co robią moje koty: przychodzą na mizianki, mruczą, łaszą się, leżą na kolanach, nie śmierdzą a pachną ładnie, jak się je odgoni to po prostu idą a nie przyłażą uparcie, nie szczekają , nie robią ogólnie hałasu, nie łażą po stołach i blatach w kuchni, srają i sikają do kuwety którą raz dziennie się sprząta i ona czasem śmierdzi (jak w łazience jak człowiek zrobi kupę czy siku ), bawią się sznureczkiem czy piłeczką, bawią się ze sobą biegając raz na dzień mniej więcej, drapią drapak, leżą na parapecie albo siedzą i patrzą za okno, latem zjadają komary i muchy , jedzą suche jedzenie które mają cały czas dostępne więc nie trzeba kilka razy dziennie ich karmić, piją wodę z poidełka automatycznego uzupełnianego raz na 2-3 dni, a resztę czasu śpią, w nocy z nami Nie wiem czego można w tym nie lubić Jedyny minus moim zdaniem posiadania kotów to kłaczki Wszędzie pełno Trzeba to pokochać po prostu ![]() Cytat:
Nie znoszę tego i myśli mi czasem krążą wokół wypełnienia tego czymś ![]() Dobra babolce, spierdzielam spać bo ja chyba jeszcze odsypiam tą noc w pociągu, bo padam koło 23 co mi się nie zdarzało nigdy Dobranoc
Edytowane przez vioris Czas edycji: 2014-02-17 o 23:17 |
||
|
|
|
#1048 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A Ty znow wpier.dzielasz slodkie??.. Nosz, co za babsztyl.. dobrze, ze idziesz zaraz spalac kalorie.. ![]() Cytat:
A sphinksy sa taaaaakieeee boskie... Debra, dzieki za foty.. Z nasza rusia jedna bylismy dzis na szczepieniu.. Za dwa tygodnie sterylka.. Troche szkoda, no ale jak chce trzeciego kota, to maz powiedzial, ze bez maluchow juz.. Mam nie przesadzac.. cos za cos.. Wazne, zeby mi sie na lysolka zgodzil.. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jutro Wam wstawie fote mojej coruni z takim.. one sa tylko do kochania...Cytat:
Cytat:
Woda morska czysc.. Pomaga.. Teraz czas do spania... Przydaloby sie byknac, ale... Glowa boli... ![]() Owocnej nocy.. Do jutra, babolce... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1049 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
jagatka to olejowe oczyszczanie twarzy, możesz poczytać w necie
Zrobisz jak uważasz ja tylko podpowiadam co można zrobić aby było lepiej ![]() Idę do łóżka jutro już na zajęcia i 3 godziny matmy z rana... to mnie wykończy... nienawidzę matmy... ehhDobranoc.
Edytowane przez God Of War 20 Czas edycji: 2014-02-17 o 23:28 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.

ja nie wiem, chyba bym nie wyszła z opresji jakby mnie zaatakował... zawsze o tym myślałam, co bym zrobiła i ja nie wiem, chyba bym chroniła głowę rękoma...
marzy mi się doberman
Myślałam, że zwariuję. Gorzej niż z dzieckiem. Potem się sam znalazł pies, bo przybłąkała się suczka. Młoda. Myślałam, że może jak starsza to mądrzejsza, no niestety
I potem była jeszcze jedna dorosła znaleziona suczka która była z nami rok. Szukaliśmy jej domu ale nie było chętnych więc była u nas. Myślałam że 3 pies, może wreszcie się jakiś okaże mądry i kochany, ale się przeliczyłam

23.06.2011
01.06.2013

bo ostatnio sie rozbestwił, muszę go ujarzmić, narkaaaaaaaa 

Nie znoszę tego i myśli mi czasem krążą wokół wypełnienia tego czymś