|
|
#4741 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
|
|
#4742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee coś się wymyśli na dentystę pewnie pójdzie
|
|
#4744 | |||
|
Panaroja
|
snad domowych eklerek własnoręcznych
![]() a no fucktycznie , to nie ten sam ![]() Cytat:
2. ![]() hmmmm mój małz twierdzi , zępamięta wydarzenia z niemowlęctwa ![]() moje najstarsze wspomnienie którego jestem pewna mam z wieku 1,5 roku i jest z całą pewnością prawdziwe bo świadkowie potwierdzili ![]() Cytat:
.Obiektywnie rzecz biorąc , podanie leku przeciwbakteryjnego zabija bakterie i tego nikt rozsądny nie zakwestionuje .Poza tym nurt oficjalny wyrósł z tego zwanego przez Ciebie nieoficjalnym , co już kiedyś pisałam . Współczesna medycyna to najpierw były zamawiania i praktyki magiczne , potem doszło zielarstwo , potem pierwsze leki pochodzenia chemicznego , potem odkryto bakterie , potem stwierdzono ,że można je w ten czy inny sposób zabić , w międzyczasie dokładnie poznano budowę ludzkiego ciała i zmiany w nim zachodzące w różnych chorobach , potem zaczęto szukać najskuteczniejszych leków zarówno roślinnych jak i chemicznych , a potem mamy współczesną medycynę w międzyczasie śmiertelność spowodowana tradycyjnym lecznictwem znakomicie spadła tak bowiem wyglądało lecznictwo w Europie kilka tysięcy lat wstecz , kiedy wcale go nie było ,że wszyscy ciężko chorzy umierali mimo czarów i zamawiań , a lżej chorzy albo zdrowieli - rzadziej , albo się robili bardziej chorzy i też umierali . Jeżeli mówimy o nurcie mającym kilka tysięcy lat , możemy mówić tylko o medycynie chińskiej i hinduskiej , bo starożytnych medycyn nie znamy . I wszystko byłoby bardzo ładnie , tylko Chińczycy i Hindusi nie zdradzą tajemnic swojej sztuki medycznej poza tym tamte medycyny dotczyą zupełnie innego zestawu schorzeń i dolegliwości , charakterystycznych dla tamtych ras i tamtych terenów , więc to co jest skuteczne np u mieszkańców doliny Jangcy niekoniecznie będzie skuteczne u mieszkańców znad Warty albo Loary .A to co Ty robisz to nie jest leczenie - to jest eksperyment natomiast co do "nie da się" i "udowodniono że jest inaczej" - pamiętasz może z chemii ,że są reakcje odwracalne i nieodwracalne reakcji nieodwracalnych się nie odwróci , bo się nie da i wielokrotnie to udowodniono , tak samo jak to , że odcięta ręka nie odrośnie . Są w naturze zjawiska przebiegające wyłącznie w jedną stronę i i zostało to wielokrotnie udowodnione - chociażby życie przebiega tylko w jedną strone od poczęcia do śmierci i nie da się inaczej pewne rzeczy trzeba przyjąć jako aksjomat , inaczej będzie się całe życie na pozycji dwuletniego dziecka , które musi wsadzić palec w ogień , żeby uwierzyć , że boli , i będzie trawić czas na potwierdzaniu na własnej skórze tego , co wszyscy inni przyjęli za pewnik i dzięki temu poszli do przodu , nie zajmując się rzeczami dawno odkrytymi .a rzeczywiście ale może przewidujący są ? jak pewna pani , która zaproszona na nudne przyjęcie odpowiedziała " co to ja będę mieć za dwa tygodnie ? aa , pogrzeb wujka" ![]() Cytat:
w takiej formie w jakiej to zostało podane , są to tylko sensacyjki prasowe ,a nie rzetelne informacje naukowe .2.rudzi mają słabą tkankę łączną z powodu marnego kolagenu i dlatego mają słabe naczynia i mocno krwawią , położnicy strasznie się boją z tego powodu naturalnie rudych rodzących , bo bardzo często są ciężkie powikłania spowodowane krwotokami , a niska produkcja melaniny czy wręcz albinizm często łączą się z wadami wrodzonymi - jakiś defekt genetyczny .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-02-17 o 18:58 |
|||
|
|
|
#4745 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
raczej normalne jak na nieprofesjonalna kanałówke Cytat:
ja nie wierze bo wiem ze wyglada inaczej, od narzedzi, poprzez metody do materiałów i środków ochrony. tzn bedzie wyglądało podobnie jak to za 450 zł Cytat:
![]() generalnie co do wywodów waszycg przydługawych to dosyc poperam kamene bo po 1-skoro naukowcy nie wiedzą po co nam całe kawały mózgu ani nie wiedzą jak je aktywować to dosyc zarozumiałe jest twoerdzic ze tego czy tamtego nie da sie osiagnąć -po 2 są rózne doktryny psychologiczne i jak to neska pyała po co testowac? no jak po co? po to by sie przekonac czy cos pozytywnego z tego nie wypłynie dla nas. - poza tym ja w wiele rzeczy wieze na zasadzie prawdopodobienstwa- np w to ze nie mozemy byc sami we wszcechswiecie bo to nielogiczne po prostu, tak samo nie wieze ze tylko jedna droga (ta oficjalna) prowadzi do celu-zdrowotnego czy innego, bo niby czemu miałoby tak byc? poza tym-wiel razy w histori siwta twierdzono ze cos jest napewno tak a nie inaczej,a jednak po czasie okazywało sie ze jest zgoła zupełnie inaczej.,wiec to co teraz przyjmujemy za pewnik kiedys moze zostac zweryfikowane
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-02-17 o 19:19 |
|||
|
|
|
#4746 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Do stóp padam. Dołożę od siebie, że moja Protoplastka, która "lata na miotle", jak to Protoplasta rzecze, czyli jest Wielką Mistrzynią Reiki, wierzy w uzdrawiającą energię i bioenergoterapię, zawsze podkreśla że jedno nie wyklucza drugiego. Tylko dopełnia. I że nie wolno się przestawić wyłącznie na ziołolecznictwa, okadzanie i zawiązywanie czerwonych kokardek , tylko trzeba korzystać z dobrodziejstwa zarówno nauki, jak i wiedzy dzikich ![]() Na katar lipa, miód, czosnek i maliny może i pomogą, ale już np.. przy anginie, bez antybiotyku można się w poważne kłopoty wpędzić... Tak, mówię to ja, wróg osobisty antybiotyków ![]() Przybyło Tesco i jestem zachwycona -nic nie musiałam dźwigać, a w domu zapas proszku do prania, wody, soków i wszystkiego, czego dusza zapragnie, zapewniony na kilka tygodni. Dokupować będę tylko owoce i warzywa
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
to też obstawiam
![]() Cytat:
Przeleciałam Was jednym okiem, bo drugim oglądam skoki (aczkolwiek dziś już nic raczej z tego nie będzie )
|
|
|
|
|
#4748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ee a ja chciałam pytać czy już wygrałyśmy, a to dopiero będzie W środę czy kiedy? Ja dziś jestem jak z tej koszulki "nie orientuję się, zarobiona jestem" Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4749 |
|
|
Jasne... Oczywiście, jak człowiek siedzi w pracy, zarobiony po kokardkę, to jest miliard stron do nadrobienia... A jak wróci do domu, ogarnie, co trzeba, to ani słowa... Zero. Nul.
No nie wiem, chyba będzie z tego foch...
|
#4750 |
|
grozi wypollizowaniem
|
byłam dzis w galeri chwile i niestety-wszendzie pełno fajnych ciuchiow dla nindzopszy zwłaszcza
w hm u na wystawie stojo niondzopsze a w srodku mnostwo czarnych dłygich szat, w berszce fajne wdzianko w stradi tez cos było ale nie pamietamhttp://www.bershka.com/webapp/wcs/st...ria%C5%82u/800 tylko to zdj nie oddaje jak t o wyglada pod szyja ma taki stojkokolniez na zatrzaski co sie da zapiac na kilka sposobów kica dla maji http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...Bwstawkami/800 fpgle w sklepach duzo fajnych sukienek fajna czarna dla kogos zgrabnego http://store.orsay.com/sukienka-czar...uctId=43071160
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-02-17 o 23:02 |
|
|
|
#4751 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Oby były wyględne na żywo.Tera poluję na wiosenny obów a'la Szpak albo jakiś inny. |
|
|
|
|
#4752 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
w haemu były własnie długasne szaty po kolana prawie, a eny cóz...jak to na początku sezonu
|
|
|
#4753 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak waruję przy kompie to zazwyczaj mały ruch, a jak mnie nie ma przez x godzin to później tyyle nadrabiania ![]() Cytat:
![]() Znad kawy |
||
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
spłakałam się z rana, laska jest bezbłędna, głos, maniera, poza... a jabłuszka kaparowe z biedry ktoś próbował? ![]() bo chodzę koło nich od paru tygodni.
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś nie pogadam ![]() W nocy dostaliśmy smsa, że kolega który ma raka jest w stanie krytycznym. Dziś rano go przewieźli na paliatywną i jest w śpiączce farmakologicznej. Być może wybudzą go tylko zeby się rodzina pożegnała. Ma dwójkę dzieci w wieku szkolnym, fajną żonę, on sam wysoki, silny, przystojny facet. Jest takim światełkiem bo zawsze uśmiechnięty i optymistycznie nastawiony do wszystkiego. Nie ogarniam
|
#4756 |
|
Mother of Cats
|
Szatą, tego się chyba nie da ogarnąć
|
|
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Nie da sie, boje się każdego dźwięku telefonu.
|
#4758 |
|
|
Trzymaj się Szatanko, nie wiem, co więcej mogę powiedzieć...
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Szatanko
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Elo snad Calypso Christiane Celle Calypso Figue
idę ponadrabiać ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]() - Cytat:
SzatAnka71 Bardzo mi przykro ... Bardzo trudna sytuacja ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Zapodaj linka , szukam czegoś takiego do leginsa Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-18 o 12:10 |
||
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Szatanko ![]()
|
|
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 tzn jestem trochę mutantem
|
|
|
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
Ile ważna jest recepta na tabletki anty? Tydzień czy miesiąc?
|
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4767 |
|
Mother of Cats
|
Nie
Naprawdę jest różnica pomiędzy leczeniem zębów na NFZ a w wypasionym prywatnym gabinecie - tak jak pisze Polly: narzędzia, materiały, czasami podejście do pacjenta.
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-02-18 o 12:29 |
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4769 |
|
Nindżopesz
|
Szatanko
![]() Do szpaczych butów czy narzutek? Buty już przelicytowane, mam spokój, a narzutki to były pojedyncze sztuki używane. Trzeba polować wpisując "czarn* asymetr*" lub "waterfall" ![]() A propos butów, co powiecie o tych: http://www.zalando.pl/s-oliver-ankle...1c05b-802.html ? |
|
|
|
#4770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam w ustach plomby robione na nfz i plomby prywatne, nie różnią się one niczym z wyjątkiem tego że do pierwszej nfz dopłacił a dentysta nie musiał doliczać kasy za wyżej wymienione...Dodatkowo bardzo dla mnie podejrzane naciskanie na na leczenie kanałowe w gabinetach prywatnych, koszmar jakiś... ![]() Kolejna różnica czas oczekiwania na nfz trza czekać. Jak dal mnie tak wygląda różnica ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
a oki zaraz poszukam
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:43.

eee coś się wymyśli
na dentystę pewnie pójdzie

mój małz twierdzi , zępamięta wydarzenia z niemowlęctwa
.Obiektywnie rzecz biorąc , podanie leku przeciwbakteryjnego zabija bakterie i tego nikt rozsądny nie zakwestionuje .