|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
okulary
witajcie
![]() za tydzień mam ślub przyjaciółki, mam być jej świadkiem. Noszę okulary na stałe, ale w związku z tym, że bez okularów jest mi bardziej do twarzy, a chciałabym na zdjęciach wyglądać ładnie, zastanawiam się nad tym, by ich nie zakładać na czas ślubu, wesela i poprawin. Stąd moje pewne obawy.. czy nie zaszkodzi to jakoś mojemu wzroku?
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: okulary
a jaką masz wadę? nie możesz założyć soczewek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
+2,5 i +3,0. nie mogę, ponieważ nie noszę, dopiero niedawno zaczęłam się nad tym zastanawiać, a ślub wypadł dosyć niespodziewanie..
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
a kiedy ten slub moze zdarzysz sobie jeszcze kupic i sie przyzwyczaic?
a jezeli chodzi o nienoszenie okolarow przez tak krotko to sie nic nie stanie, pytanie jak ty sie bedziesz czula niedowidzac
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
w sobote, także nie dam rady.. przez natłok pracy i różnych obowiązków, po prostu nie pomyślałam o tym wcześniej
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
A dlaczego coś miałoby się stać twojemu wzrokowi? Okulary są po to, żebyś dobrze widziała, efektu leczącego praktycznie nie ma.
A załatwienie soczewek to krótka piłka, moim zdaniem spokojnie zdążysz, a chyba miło byłoby widzieć co się je na talerzu albo z kim tańczy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
+2,5 i +3,0 to chyba nie jest jeszcze tak źle i spokojnie dasz radę bez okularów, tylko właśnie... po co, skoro są soczewki?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
ze mną nie jest tak że jak ściągne okulary to nic nie widze
![]() ![]() ![]() jak byłam mniejsza to właśnie przez to że widzę całkiem normalnie, zapomniałam okularów założyć i wyszłam z domu bez, dopiero mi mama uświadomiła, że czegoś mi na nosie brakuje ![]()
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
digidigi jestes dalekowidzem i mowisz ze widzisz calkiem normalnie wiec fakytcznie nie zakladanie ich bedzie ok. a soczewki na spokojnie mozesz sobie sprawic po weselu. komfort duuuuzo lepszy, ja nosze od 7 lat i nie wyobrazam sobie powortu do okularow. udanej zabawy!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Wada rzeczywiście niezbyt duża. Musisz sama sprawdzić jak widzisz bez okularów i czy czujesz się komfortowo. Jak będzie źle to myślę, że nie warto tracić wesela i ślubu tylko po to, aby dobrze wyjść na jednym zdjęciu.
![]() |
#11 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
madziara_07 w soczewki na pewno się zaopatrzę, bo okulary już mnie denerwują, ostatnio coraz częściej, poza tym zamierzam się zapisać na tańce i jakoś w soczewkach chyba będzie bardziej komfortowo, mam tylko nadzieję, że moje oczy nie będą jakoś strasznie protestować.. Dziękuję! ![]()
... Edytowane przez digidigi Czas edycji: 2014-02-20 o 14:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.