Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-18, 10:11   #151
madziara889
Zakorzenienie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Przerażające jest to jak niektórzy są roszczeniowi. Niedługo lista wymagań będzie taka- zapewnij im dojazd, nocleg, śniadanie, obiad, wczasy przez tydzień, kup im ubranie, zapewnij makijażystkę i fryzjerkę, zapłać za przyjście na wesele, wynajmij sztab opiekunek i animatorów to może się skuszą na przyjście na ślub i wesele.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 10:12   #152
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Ja mówiąc że nie stać mnie na animatora, usłyszałam w odpowiedzi: "jak kogoś nie stać to nie robi wesela..."
Bez komentarza
szczyt bezczelności... Ludzie to mają tupet, naprawdę.

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A powiedz jak ten strapless? Niski ma mostek? Myślisz, że nadaje się do serduszkowych dekoltów?
Mostek ma niski, miski też dość skąpe, więc powinien się nadać. Ale jak nie przymierzysz, to nie będziesz wiedziała
Trzeba mierzyć jednym słowem, jednej pasuje innej nie. Mi niestety nie, ale to nie znaczy, że wszystkim nie będzie pasował W końcu ktoś to kupuje
Gratuluję 200 dni ja nie wiem ile mam i wolę nie wiedzieć, czas ucieka

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 10:13   #153
asia1206
Raczkowanie

melduję się w nowym wątku-postaram nadrobić sie z zaległościami bo sama mam zamiar dać sobie po
Ze spraw ślubnych to tylko zaniosłam suknie do poprawki-myslałam,że mam rozmiar 36(suknia z taką rozmiarówką) a tu zonk-gorset wymaga większej ''ingerencji '' bo podobno wychodzi 32-34
niestety krawcowa powiedziała,że jestem taka szczupła,że na piątek tylko prowizorycznie coś tam zrobi by móc wreszcie suknie do mnie dopasować...
kobieta jest średnio sympatyczna,wcześniej była u niej moja przyjaciółka która wychodzi za mąż w lipcu i też tak ją przyjęła-ale ponoć dokładnie wszystko robi to jakoś te wizyty przeżyje
ok uciekam do pracy,później dentysta a wieczorkiem postaram się poczytać co u Was słychać-buziaki

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 10:14   #154
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Przerażające jest to jak niektórzy są roszczeniowi. Niedługo lista wymagań będzie taka- zapewnij im dojazd, nocleg, śniadanie, obiad, wczasy przez tydzień, kup im ubranie, zapewnij makijażystkę i fryzjerkę, zapłać za przyjście na wesele, wynajmij sztab opiekunek i animatorów to może się skuszą na przyjście na ślub i wesele.
dokładnie... Może jeszcze zapewnić rozrywkę rodem z Wilka z Wall Street- rzucanie karłami do tarczy... Na pewno nie będą się nudzić

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 10:16   #155
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość

Mostek ma niski, miski też dość skąpe, więc powinien się nadać. Ale jak nie przymierzysz, to nie będziesz wiedziała
Trzeba mierzyć jednym słowem, jednej pasuje innej nie. Mi niestety nie, ale to nie znaczy, że wszystkim nie będzie pasował W końcu ktoś to kupuje
Gratuluję 200 dni ja nie wiem ile mam i wolę nie wiedzieć, czas ucieka
no dlatego będę musiała go zamówić
oświecę Cię że o ile dobrze policzyłam to zostało Ci 130 dni jak w mordę strzelił
Do roboty bierz się !!
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 10:17   #156
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Ja mówiąc że nie stać mnie na animatora, usłyszałam w odpowiedzi: "jak kogoś nie stać to nie robi wesela..."
Bez komentarza
O tempora, o mores! rzec by się chciało

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 10:20   #157
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
polecasz go, naprawdę??
ja chciałam go kupić, ale Velika zamawiała i nie była zadowolona
ale skoro Ty polecasz to może spróbuję??
zawsze można odesłać
Tak mi się wydaje, że to wszystko zależy od biustu u mnie wszystkie kroje EM leżą jak na mnie szyte, ale już mojej siostrze nie pasują. Tu nie ma chyba innej rady, jak tylko mierzyć. Może możesz gdzieś go obejrzeć stacjonarnie, żeby nie płacić za odsyłkę?
Ten strapless jest bardzo specyficzny - miski są z takiej twardej pianki, TŻ śmieje się, że ze styropianu. Obwód ma okropnie ciasny i do tego podszyty silikonowymi paskami, żeby się trzymał na mur-beton.

Cytat:
Ja to dopiero podchodzę na lajcie, chyba jak większość Waszych Tż (...) Ostatnio tylko mnie Tż wkurzył. Od października w kółko gadałam, że po nowym roku wódka zdrożeje, to on i jego rodzice mieli to w nosie (oni płacą). A teraz szok, bo wódka zdrożała
Hihi, ja też mam luz, ale to w sumie dlatego, że prawie wszystko mamy już załatwione, tylko takie drobiazgi zostały nadal nie mogę wyjść z szoku, bo normalnie odkładam wszystko na ostatnią chwilę.
Co do wódki, to tak z ciekawości, ile mniej-więcej podrożała? My kupiliśmy Wyborową po 19,99 i sprawdzam czasem na stronie sklepu, gdzie ją kupiliśmy - cena cały czas jest taka sama, a zapowiadano podwyżki o 2-3 złote. Chyba, że oni cały czas wyprzedają stare zapasy, jeszcze sprzed podwyżki.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-18, 10:24   #158
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Tak mi się wydaje, że to wszystko zależy od biustu u mnie wszystkie kroje EM leżą jak na mnie szyte, ale już mojej siostrze nie pasują. Tu nie ma chyba innej rady, jak tylko mierzyć. Może możesz gdzieś go obejrzeć stacjonarnie, żeby nie płacić za odsyłkę?
Ten strapless jest bardzo specyficzny - miski są z takiej twardej pianki, TŻ śmieje się, że ze styropianu. Obwód ma okropnie ciasny i do tego podszyty silikonowymi paskami, żeby się trzymał na mur-beton.

Hihi, ja też mam luz, ale to w sumie dlatego, że prawie wszystko mamy już załatwione, tylko takie drobiazgi zostały nadal nie mogę wyjść z szoku, bo normalnie odkładam wszystko na ostatnią chwilę.
Co do wódki, to tak z ciekawości, ile mniej-więcej podrożała? My kupiliśmy Wyborową po 19,99 i sprawdzam czasem na stronie sklepu, gdzie ją kupiliśmy - cena cały czas jest taka sama, a zapowiadano podwyżki o 2-3 złote. Chyba, że oni cały czas wyprzedają stare zapasy, jeszcze sprzed podwyżki.
U mnie w sklepie Żołądkowa De Lux poszła w górę-było 18,99 a jest 20,99. Ale wczoraj w Biedronce widziałam za 18,89, więc ciężko powiedzieć jak to w końcu jest...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 10:25   #159
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
My prawie nic nie mamy ale przecież mamy tyyyle czasu.
Mi organizacja dużo lepiej wychodzi jak mam mało czasu i bardzo napięty grafik, czy to w pracy czy przy organizacji imprez.
Szybciej podejmuje decyzje i nagle lepiej wiem czego chcę. Co prawda cały czas przeglądam jakieś inspiracje ale to tylko to.

edit:
u mnie wódka w zależności od rodzaju 2-3 zł. Nie wiem jeszcze jak w hurtowniach.

Edytowane przez madziara889
Czas edycji: 2014-02-18 o 10:28
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 10:26   #160
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez amputee Pokaż wiadomość
Dobry wieczór, Dziewczyny!

Jestem lipcową PM, a mianowicie nasz ślub odbędzie się 26. lipca 2014 r. (oświadczyny w maju ub.r. )
Jestem bardzo podekscytowana a jak przejrzałam pobieżnie ten wątek, to aż mi się w głowie zakręciło, tyle tego wszystkiego macie Nie wiem, kiedy każda z Was ma swój ślub, na jakim etapie jesteście, ale porównując to, co tu widzę, to boję się, że jesteśmy z moim TŻ jeszcze daleko w lesie...

Więc BARDZO PROSZĘ o porównanie sytuacji mojej do Waszej, a mianowicie, gdy zostało Wam 5 miesięcy do godziny "0".

Może napiszę co już mam:
+ suknia (http://www.suknia-slubna.pl/data/ima...fd692d54d9.jpg) i welon (tydzień temu)
+ sala (lipiec)
+ video/foto (lipiec)
+ zespół (lipiec)
+ kościół 17:00 (wrzesień)
+ wódeczka już się w piwnicy chłodzi (grudzień, kupowana w panice [ach ten tata..] przed noworocznym podwyższeniem akcyzy)
+ dekoratorka i kolor przewodni dekoracji (fiolet)
+ samochód
+ zaproszenia (styczeń)
+ świadek i świadkowa
+ piosenka na pierwszy taniec

BRAK:
- obrączek (!)
- wybranego menu
- tortu
- butów (mam strasznie podatne na otarcia stopy )
- bielizny
- biżuterii
- garnituru, koszuli, krawata, butów mojego TŻ
- bukietu (a nawet pomysłu na niego, poza tym, że ma być około fioletu)
- próbnej fryzury (!) i makijażu ślubnego (nie mówiąc już, że nie mam pojęcia, którego FRYZJERA wybrać; z make-upem jest lepiej)
- konkretnej wizji jak ma wyglądać dekoracja sali, kościoła..
- rozdanych zaproszeń
- winietek na stoły
- dupereli typu tuby z płatkami róż, księga gości, itp.
- pomysłu na prezent dla rodziców

Może choć JEDNA Z WAS podzieli się swoim doświadczeniem? Z góry dziękuję.

Witaj
Ja też mam ślub 26 lipca 2014 r., a masz dużo więcej załatwione niźli ja
Więc głowa do góry Jest OK.

Edytowane przez Sunrise28
Czas edycji: 2014-02-18 o 11:14
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 10:27   #161
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:

nie straszcie że taki ciasny
bo ja mam uraz do ciasnych staników...
kiedyś tu tak pisałyście o obwodach itp, że zaczełam się tym tak przejmować i obliczyłam że powinnam nosić 80 i właśnie takie staniki kupiłam, i niektóre są takie ciasne że masakra...
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-18, 10:29   #162
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Bez komentarza
ja chyba nie wytrzymałabym po takim tekście, jak mnie wkurza podejście "Wszystko mi się należy, bo przecież łaskę ci robię"

Cytat:
My prawie nic nie mamy ale przecież mamy tyyyle czasu.
Mi organizacja dużo lepiej wychodzi jak mam mało czasu i bardzo napięty grafik, czy to w pracy czy przy organizacji imprez.
Szybciej podejmuje decyzje i nagle lepiej wiem czego chcę. Co prawda cały czas przeglądam jakieś inspiracje ale to tylko to.

mam tak samo wiem ,że dla niektórych jestem wariatką bo na 5 miesięcy przed ślubem nie mam sukni, ale ja wiem co robię
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 10:30   #163
Sunrise28
Rozeznanie

My kupiliśmy (po długim zastanowieniu) Żubrówkę - po 15 zł - w grudniu kupowaliśmy bo też myślałam, że pójdzie ostro w górę cena
Stary 2014-02-18, 10:31   #164
say-hello
Zakorzenienie

o matko! najpierw nadrobiłam 10 stron poprzedniego wątku, a teraz patrzę, że zostało mi jeszcze 6 z nowego wybaczcie, ale nie dam rady

wczoraj miałam mega zwariowany dzień, zaczął się fatalnie, ale skończył super spotkałam się ze świadkową, pogadałyśmy trochę od serca nie mogę się doczekać wesela po tej rozmowie później się dowiedziałam, że 16.08 jest koncert Justina Timberlake'a w Trójmieście! nie jestem jakąś mega fanką, ale jako nastolatka za nim szalałam poza tym jeszcze nigdy nie byłam na takim dużym koncercie.
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 10:36   #165
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Bez komentarza
masakra, co za buractwo, aż wierzyć się nie chce
Każdy robi wesele taki, na jakie go stać i jakie chce. Kto tak powiedział, zapraszani goście? Jak tak, to bym powiedziała, żeby nie przychodzili, wkurzają mnie tacy ludzie. Wolałabym nie mieć takich ludzi na weselu, choćby była to i najbliższa rodzina. Jak człowiek ma się bawić i być szczęśliwym w tak ważnym dla niego dniu mając dookoła siebie takie osoby?
annic jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-18, 11:03   #166
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amputee Pokaż wiadomość
Dobry wieczór, Dziewczyny!

Jestem lipcową PM, a mianowicie nasz ślub odbędzie się 26. lipca 2014 r. (oświadczyny w maju ub.r. )
Jestem bardzo podekscytowana a jak przejrzałam pobieżnie ten wątek, to aż mi się w głowie zakręciło, tyle tego wszystkiego macie Nie wiem, kiedy każda z Was ma swój ślub, na jakim etapie jesteście, ale porównując to, co tu widzę, to boję się, że jesteśmy z moim TŻ jeszcze daleko w lesie...

Więc BARDZO PROSZĘ o porównanie sytuacji mojej do Waszej, a mianowicie, gdy zostało Wam 5 miesięcy do godziny "0".

Może napiszę co już mam:
+ suknia (http://www.suknia-slubna.pl/data/ima...fd692d54d9.jpg) i welon (tydzień temu)
+ sala (lipiec)
+ video/foto (lipiec)
+ zespół (lipiec)
+ kościół 17:00 (wrzesień)
+ wódeczka już się w piwnicy chłodzi (grudzień, kupowana w panice [ach ten tata..] przed noworocznym podwyższeniem akcyzy)
+ dekoratorka i kolor przewodni dekoracji (fiolet)
+ samochód
+ zaproszenia (styczeń)
+ świadek i świadkowa
+ piosenka na pierwszy taniec

BRAK:
- obrączek (!)
- wybranego menu
- tortu
- butów (mam strasznie podatne na otarcia stopy )
- bielizny
- biżuterii
- garnituru, koszuli, krawata, butów mojego TŻ
- bukietu (a nawet pomysłu na niego, poza tym, że ma być około fioletu)
- próbnej fryzury (!) i makijażu ślubnego (nie mówiąc już, że nie mam pojęcia, którego FRYZJERA wybrać; z make-upem jest lepiej)
- konkretnej wizji jak ma wyglądać dekoracja sali, kościoła..
- rozdanych zaproszeń
- winietek na stoły
- dupereli typu tuby z płatkami róż, księga gości, itp.
- pomysłu na prezent dla rodziców

Może choć JEDNA Z WAS podzieli się swoim doświadczeniem? Z góry dziękuję.
witaj ja ta sama data co Ty
ja z tego co Ty masz załatwione to nie mam samochodu, jeszcze zaproszeń, dekoratorki i piosenki na pierwszy taniec
a z tego co Ty nie masz to mam załatwiony makijaż i fryzjera, garnitur, koszulę i muchę dla Tżta pół biżuterii dla mnie i buty zamówione
ale spokojnie jest jeszcze dużo czasu

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 11:04   #167
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ze zwrotami nie ma problemu, szybko zwracają kasę. Co do rozmiaru hmm... Tu jest problem A Ewkowy kalkulator jest do niczego... Mi np. pokazuje 70DD, a noszę 70 FF także tego Poza tym rozmiarówka jest wg mnie mocno nierówna, zamówiłam ostatnio 3 staniki, z jednego 70FF było za małe (strapless), z drugiego - czarnej mgiełki czy jak jej tam za duży i bądź tu mądry. Wypróbować można, najwyżej zwrócisz. Ja jestem zadowolona ze wszystkich jej staników, tylko żaden strapless mi nie leży niestety, robią mi z cycków naleśniki.
A tak w ogóle witam w nowym wątku z pięknym tytułem
Dzięki za wskazówki Chyba jednak poszukam czegoś stacjonarnie, jeszcze do estiq muszę w końcu zawędrować. Poza tym do września rozmiar może mi się jeszcze kilka razy zmienić Tylko mam problem, bo dekolt w serduszko, a ja nie lubię staników z niskim mostkiem... ale z drugiej strony gorset tak trzyma, że w sumie ten stanik to tak tylko jako zapasowe wsparcie
Cytat:
Napisane przez annic Pokaż wiadomość
Witam się i ja na nowym wątku
I jednocześnie proszę o dodanie mnie do kalendarza, bo na starym chyba też mnie nie było - jestem z 27 września

Z nowości - dzisiaj kupiłam sobie buty do biegania i coś ciepłego na górę, żeby móc pomykać przy takich temperaturach jakie teraz mamy
Przyszły serwetki do zaproszeń, kupiłam tasiemki, jeszcze tylko czekam na tekturę i koperty i mogę sklecać zaproszenia
Super! Miłego biegania, pogoda jest cudowna
Cytat:
Witam się w nowym wątku i lecę nadrabiać

Cudownie !!! ZOSTAŁO 200 DNI !!!!!!!!!!
Pięknie! U mnie jeszcze chwilka i będzie ten sam numer

Ja właśnie wróciłam od fryzjera, podcięłam końcówki i od teraz mam w planach już tak solidnie dbać o włosy i urodę piję skrzypokrzywę, jak wrócę do domu to startuję z Long 4 Lashes, do tego regularne maseczki na twarz i olejowanie włosów
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 11:10   #168
cude
Zadomowienie

positive rebel, dziękuję
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 11:14   #169
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
O tempora, o mores! rzec by się chciało
Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
ja chyba nie wytrzymałabym po takim tekście, jak mnie wkurza podejście "Wszystko mi się należy, bo przecież łaskę ci robię"
Cytat:
Napisane przez annic Pokaż wiadomość
masakra, co za buractwo, aż wierzyć się nie chce
Każdy robi wesele taki, na jakie go stać i jakie chce. Kto tak powiedział, zapraszani goście? Jak tak, to bym powiedziała, żeby nie przychodzili, wkurzają mnie tacy ludzie. Wolałabym nie mieć takich ludzi na weselu, choćby była to i najbliższa rodzina. Jak człowiek ma się bawić i być szczęśliwym w tak ważnym dla niego dniu mając dookoła siebie takie osoby?
Powiedziała to moja rodzona siostra
Od prawie 2 miesięcy nie ma jej na liście gości ale nie wiem czy nie stanie na tym że będę musiała ją zaprosić bo rodzice będą nalegać...

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-18, 11:34   #170
cude
Zadomowienie

Anesthesia, straplesy Ewy są trochę inne niż innych firm (mają naprawdę usztywniane miski). Warto najpierw pójść przymierzyć stacjonarnie, żeby jakaś pani umiejętnie go założyła. Są dosyć ścisłe, nosiłam ich 65 - zamówiłam 65, ale nie do wytrzymania był... no i z rozmiarem nie trafiłam też (brałam taki jak zwykle). Problemów ze zwrotem nie ma (chyba, że biustonosz jest robiony na zamówienie).

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

cashmere, gratuluję

mysza93, krótki gorset i dół miękki dół, w sumie nieważne czy muślinowy czy tiulowy. Chodzi o ten krój

mojakaren przymierzanie stanika nic nie kosztuje Mnie tylko jest trochę głupio, bo Pani się starała przynosiła, doradzała itd. a ja nic nie kupię.

iza, letnia sukienka będzie git

enzunio, siostra TŻ podsunęła nam pomysł z animatorką, ale jak się dowiedziała, że dzieci będą tylko jej i ich rodzeństwa, to zapytała czy są pokoje na miejscu, bo wzięłaby teściową do pilnowania

amputee nasza data witaj. Ja też jestem z Bieguna

moooniaaaa, zwykle 4 cm, popatrz na all, znajdziesz tam wymiary, np. http://allegro.pl/strapless-ewa-mich...979049557.html

alucior, też nie mam jeszcze sukni :|
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 11:35   #171
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Od prawie 2 miesięcy nie ma jej na liście gości ale nie wiem czy nie stanie na tym że będę musiała ją zaprosić bo rodzice będą nalegać...
usadź ją wtedy w takim miejscu żebyś jej naburmuszonej i roszczeniowej miny nie musiała oglądać
Stary 2014-02-18, 11:40   #172
sweetsunday
Raczkowanie

ankafuks, bachara fajnie w swoich sukniach wyglądacie

Więcej nie dam rady nadrobić, bo się rozchorowałam i wymiękam

Chciałam się tylko pochwalić, że

200 Dni Do Ślubu !!!
Stary 2014-02-18, 11:41   #173
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Bez komentarza
O matko takie podejscie napewno wkurza...tymbardziej jak sie to uslyszy od siostry nie dziwie sie, ze nie chcesz jej zaprosic

Ja np z siostrą zawsze srednio sie dogadywałam, jej sie zycie troche gorzej poukladalo niz mi, i nawet nie chciałam ja angazowac w to wszystko, zeby sie jej przykro nie zrobiło, a ona caly czas mnie o cos pyta, jest ciekawa itd, ale w takim bardzo pozytywnym znaczeniu, co mnie strasznie cieszy

Cytat:
dokładnie... Może jeszcze zapewnić rozrywkę rodem z Wilka z Wall Street- rzucanie karłami do tarczy... Na pewno nie będą się nudzić
to bylo mocne no fakt, ludzie sa coraz bardziej rozszczeniowi zauwazam to w rodzinie, w pracy...na ulicy, wszedzie

Dobrze, ze ja nie bede miala dzieci na weselu tzn bedzie ale dwojka, moj siostrzeniec bedzie wtedy mial 8lat, a corka kuzynki 11 lat wiec jakos sie czyms zajmą. Pewnie w nocy ktos po nich przyjedzie i zabierze do domu, bo cala noc pewnie by nie wytrzymały
Jeszcze jest córka kuzyna, bedzie wtedy miec 15 lat ale ja to chyba bede juz musiala zaprosic z osoba towarzysząca bo widzialam na fb, ze jest juz z kims w zwiazku

Jeszcze dwie pary znajomych maja dzieciaki (wtedy beda miec 3 i 4 lata) ale watpie, ze ich beda chcieli wziac. Bo nawet jak na piwko sie z nimi umawiamy to nie ma problemu, zeby dzieciaki zostawic u dziadków tymbardziej, ze oni z tych lubiacych sie napic wiec pewnie beda chcieli skorzystac z okazji i sie dobrze pobawic

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-02-18 o 11:44
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 11:45   #174
enzunio
BAN stały

Cytat:
Bez komentarza
O nie... Ale chamstwo...

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
usadź ją wtedy w takim miejscu żebyś jej naburmuszonej i roszczeniowej miny nie musiała oglądać
w kiblu najlepiej

Wysłane z telefonu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 11:47   #175
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
w kiblu najlepiej
właściwa osoba na właściwym miejscu

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 11:47   #176
amputee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Macie już sporo załatwione - nie martw się Ze wszystkim zdążycie
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
amputee witaj! Nie jest źle z przygotowaniami
Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Amputee masz już najważniejsze, 5 miesiący to dużo, wiem po sobie, wszystko robiłam szybko i teraz nam luzik
Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Witaj
Ja też mam ślub 26 lipca 2014 r., a masz dużo więcej załatwione niźli ja
Więc głowa do góry Jest OK.
Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
Ja mam niecałe 5 miesięcy, a mam tyle samo co Ty załatwione A nawet i mniej, bo dalej bez florystki
Ja myślę, że ze wszystkim się zdąży. Bo rzeczy do załatwienia, to kwestia kilku dni.
o matko, dziewczyny, nawet nie wiecie, jak mnie pocieszyłyście!! to dobrze, że wszystko jest m-w ok.

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
11. Kolor przewodni: fiolet ]
witaj w klubie! masz już ustalone, jak fiolet będzie się w twojej dekoracji rozkładał?

ja tymczasem sobie cichutko przycupnę, będę monitorować, co tu się dzieje i czasem się wtrącę tu i ówdzie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
amputee nasza data witaj. Ja też jestem z Bieguna
no nie! i może też z S-k?
26.07.2014

Edytowane przez amputee
Czas edycji: 2014-02-18 o 11:50
amputee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 11:48   #177
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Straszne już to jest, że nawet własne rodzeństwo się tak zachowuje...

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Napisane przez sweetsunday Pokaż wiadomość
ankafuks, bachara fajnie w swoich sukniach wyglądacie

Więcej nie dam rady nadrobić, bo się rozchorowałam i wymiękam

Chciałam się tylko pochwalić, że

200 Dni Do Ślubu !!!
Gratulacje!!
Stary 2014-02-18, 11:55   #178
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:
ten pierwszy odpada, bo mam suknię bez ramiączek
ten 1 ma odpinane ramiączka, ja również mam suknię bez ramiączek a mocno go biorę pod uwagę, bo jednak później bardziej się przyda stanik z ramiączkami niż bez

Ewki na mnie leżał idealnie, rozmiar 70 E tylko brak dopinanych ramiączek go zdyskwalifikował bo bym brała

Lg_ago mam fotki sobotniej próbnej ale na razie jestem w pracy , wrzucę wieczorem

7.06.2014

Edytowane przez KasiaK_080290
Czas edycji: 2014-02-18 o 12:05
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 12:09   #179
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
ten 1 ma odpinane ramiączka, ja również mam suknię bez ramiączek a mocno go biorę pod uwagę, bo jednak później bardziej się przyda stanik z ramiączkami niż bez

Ewki na mnie leżał idealnie, rozmiar 70 E tylko brak dopinanych ramiączek go zdyskwalifikował bo bym brała

Lg_ago mam fotki sobotniej próbnej ale na razie jestem w pracy , wrzucę wieczorem
a standardowo też nosisz taki rozmiar?
Stary 2014-02-18, 12:20   #180
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość

Czy mogę zapytać czy umówiłaś się już do fryzjera albo makijażystki? A jeśli tak to czy mogłabyś jakiś namiar dać?
Bo mam z tym ogromny problem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości