|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Przerażające jest to jak niektórzy są roszczeniowi. Niedługo lista wymagań będzie taka- zapewnij im dojazd, nocleg, śniadanie, obiad, wczasy przez tydzień, kup im ubranie, zapewnij makijażystkę i fryzjerkę, zapłać za przyjście na wesele, wynajmij sztab opiekunek i animatorów to może się skuszą na przyjście na ślub i wesele.
|
|
|
|
#152 | ||
|
Winter is coming
|
Cytat:
szczyt bezczelności... Ludzie to mają tupet, naprawdę.Cytat:
![]() Trzeba mierzyć jednym słowem, jednej pasuje innej nie. Mi niestety nie, ale to nie znaczy, że wszystkim nie będzie pasował W końcu ktoś to kupuje ![]() Gratuluję 200 dni ja nie wiem ile mam i wolę nie wiedzieć, czas ucieka
|
|
#153 |
|
Raczkowanie
|
melduję się w nowym wątku-postaram nadrobić sie z zaległościami bo sama mam zamiar dać sobie po
Ze spraw ślubnych to tylko zaniosłam suknie do poprawki-myslałam,że mam rozmiar 36(suknia z taką rozmiarówką) a tu zonk-gorset wymaga większej ''ingerencji '' bo podobno wychodzi 32-34 niestety krawcowa powiedziała,że jestem taka szczupła,że na piątek tylko prowizorycznie coś tam zrobi by móc wreszcie suknie do mnie dopasować... kobieta jest średnio sympatyczna,wcześniej była u niej moja przyjaciółka która wychodzi za mąż w lipcu i też tak ją przyjęła-ale ponoć dokładnie wszystko robi to jakoś te wizyty przeżyje ![]() ok uciekam do pracy,później dentysta a wieczorkiem postaram się poczytać co u Was słychać-buziaki |
|
|
|
#154 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oświecę Cię że o ile dobrze policzyłam to zostało Ci 130 dni jak w mordę strzelił ![]() Do roboty bierz się !!
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#157 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie wszystkie kroje EM leżą jak na mnie szyte, ale już mojej siostrze nie pasują. Tu nie ma chyba innej rady, jak tylko mierzyć. Może możesz gdzieś go obejrzeć stacjonarnie, żeby nie płacić za odsyłkę?Ten strapless jest bardzo specyficzny - miski są z takiej twardej pianki, TŻ śmieje się, że ze styropianu. Obwód ma okropnie ciasny i do tego podszyty silikonowymi paskami, żeby się trzymał na mur-beton. Cytat:
nadal nie mogę wyjść z szoku, bo normalnie odkładam wszystko na ostatnią chwilę. Co do wódki, to tak z ciekawości, ile mniej-więcej podrożała? My kupiliśmy Wyborową po 19,99 i sprawdzam czasem na stronie sklepu, gdzie ją kupiliśmy - cena cały czas jest taka sama, a zapowiadano podwyżki o 2-3 złote. Chyba, że oni cały czas wyprzedają stare zapasy, jeszcze sprzed podwyżki.
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi organizacja dużo lepiej wychodzi jak mam mało czasu i bardzo napięty grafik, czy to w pracy czy przy organizacji imprez. Szybciej podejmuje decyzje i nagle lepiej wiem czego chcę. Co prawda cały czas przeglądam jakieś inspiracje ale to tylko to. edit: u mnie wódka w zależności od rodzaju 2-3 zł. Nie wiem jeszcze jak w hurtowniach. Edytowane przez madziara889 Czas edycji: 2014-02-18 o 10:28 |
|
|
|
|
#160 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witaj ![]() Ja też mam ślub 26 lipca 2014 r., a masz dużo więcej załatwione niźli ja ![]() Więc głowa do góry Jest OK.
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140726310214.html Edytowane przez Sunrise28 Czas edycji: 2014-02-18 o 11:14 |
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo ja mam uraz do ciasnych staników... kiedyś tu tak pisałyście o obwodach itp, że zaczełam się tym tak przejmować i obliczyłam że powinnam nosić 80 i właśnie takie staniki kupiłam, i niektóre są takie ciasne że masakra... |
|
|
|
|
#162 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
mam tak samo wiem ,że dla niektórych jestem wariatką bo na 5 miesięcy przed ślubem nie mam sukni, ale ja wiem co robię
|
||
|
|
|
#163 |
|
Rozeznanie
|
My kupiliśmy (po długim zastanowieniu) Żubrówkę - po 15 zł - w grudniu kupowaliśmy bo też myślałam, że pójdzie ostro w górę cena
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
o matko! najpierw nadrobiłam 10 stron poprzedniego wątku, a teraz patrzę, że zostało mi jeszcze 6 z nowego
wybaczcie, ale nie dam rady wczoraj miałam mega zwariowany dzień, zaczął się fatalnie, ale skończył super spotkałam się ze świadkową, pogadałyśmy trochę od serca nie mogę się doczekać wesela po tej rozmowie później się dowiedziałam, że 16.08 jest koncert Justina Timberlake'a w Trójmieście! nie jestem jakąś mega fanką, ale jako nastolatka za nim szalałam poza tym jeszcze nigdy nie byłam na takim dużym koncercie.
|
#165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Każdy robi wesele taki, na jakie go stać i jakie chce. Kto tak powiedział, zapraszani goście? Jak tak, to bym powiedziała, żeby nie przychodzili, wkurzają mnie tacy ludzie. Wolałabym nie mieć takich ludzi na weselu, choćby była to i najbliższa rodzina. Jak człowiek ma się bawić i być szczęśliwym w tak ważnym dla niego dniu mając dookoła siebie takie osoby? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja z tego co Ty masz załatwione to nie mam samochodu, jeszcze zaproszeń, dekoratorki i piosenki na pierwszy taniec ![]() a z tego co Ty nie masz to mam załatwiony makijaż i fryzjera, garnitur, koszulę i muchę dla Tżta pół biżuterii dla mnie i buty zamówione ![]() ale spokojnie jest jeszcze dużo czasu
|
|
|
#167 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba jednak poszukam czegoś stacjonarnie, jeszcze do estiq muszę w końcu zawędrować. Poza tym do września rozmiar może mi się jeszcze kilka razy zmienić Tylko mam problem, bo dekolt w serduszko, a ja nie lubię staników z niskim mostkiem... ale z drugiej strony gorset tak trzyma, że w sumie ten stanik to tak tylko jako zapasowe wsparcie ![]() Cytat:
Miłego biegania, pogoda jest cudowna Cytat:
Pięknie! U mnie jeszcze chwilka i będzie ten sam numer ![]() Ja właśnie wróciłam od fryzjera, podcięłam końcówki i od teraz mam w planach już tak solidnie dbać o włosy i urodę piję skrzypokrzywę, jak wrócę do domu to startuję z Long 4 Lashes, do tego regularne maseczki na twarz i olejowanie włosów
|
|||
|
|
|
#168 |
|
Zadomowienie
|
positive rebel, dziękuję
|
|
|
|
#169 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Od prawie 2 miesięcy nie ma jej na liście gości ale nie wiem czy nie stanie na tym że będę musiała ją zaprosić bo rodzice będą nalegać...
|
|
#170 |
|
Zadomowienie
|
Anesthesia, straplesy Ewy są trochę inne niż innych firm (mają naprawdę usztywniane miski). Warto najpierw pójść przymierzyć stacjonarnie, żeby jakaś pani umiejętnie go założyła. Są dosyć ścisłe, nosiłam ich 65 - zamówiłam 65, ale nie do wytrzymania był... no i z rozmiarem nie trafiłam też (brałam taki jak zwykle). Problemów ze zwrotem nie ma (chyba, że biustonosz jest robiony na zamówienie).
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- cashmere, gratuluję ![]() mysza93, krótki gorset i dół miękki dół, w sumie nieważne czy muślinowy czy tiulowy. Chodzi o ten krój ![]() mojakaren przymierzanie stanika nic nie kosztuje Mnie tylko jest trochę głupio, bo Pani się starała przynosiła, doradzała itd. a ja nic nie kupię.iza, letnia sukienka będzie git ![]() enzunio, siostra TŻ podsunęła nam pomysł z animatorką, ale jak się dowiedziała, że dzieci będą tylko jej i ich rodzeństwa, to zapytała czy są pokoje na miejscu, bo wzięłaby teściową do pilnowania ![]() amputee nasza data witaj. Ja też jestem z Bieguna![]() moooniaaaa, zwykle 4 cm, popatrz na all, znajdziesz tam wymiary, np. http://allegro.pl/strapless-ewa-mich...979049557.html alucior, też nie mam jeszcze sukni :| |
|
|
|
#171 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#172 |
|
Raczkowanie
|
ankafuks, bachara fajnie w swoich sukniach wyglądacie
![]() Więcej nie dam rady nadrobić, bo się rozchorowałam i wymiękam ![]() Chciałam się tylko pochwalić, że 200 Dni Do Ślubu !!!
|
|
#173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie podejscie napewno wkurza...tymbardziej jak sie to uslyszy od siostry Ja np z siostrą zawsze srednio sie dogadywałam, jej sie zycie troche gorzej poukladalo niz mi, i nawet nie chciałam ja angazowac w to wszystko, zeby sie jej przykro nie zrobiło, a ona caly czas mnie o cos pyta, jest ciekawa itd, ale w takim bardzo pozytywnym znaczeniu, co mnie strasznie cieszy ![]() Cytat:
no fakt, ludzie sa coraz bardziej rozszczeniowi zauwazam to w rodzinie, w pracy...na ulicy, wszedzie Dobrze, ze ja nie bede miala dzieci na weselu tzn bedzie ale dwojka, moj siostrzeniec bedzie wtedy mial 8lat, a corka kuzynki 11 lat wiec jakos sie czyms zajmą. Pewnie w nocy ktos po nich przyjedzie i zabierze do domu, bo cala noc pewnie by nie wytrzymały ![]() Jeszcze jest córka kuzyna, bedzie wtedy miec 15 lat ale ja to chyba bede juz musiala zaprosic z osoba towarzysząca bo widzialam na fb, ze jest juz z kims w zwiazku ![]() Jeszcze dwie pary znajomych maja dzieciaki (wtedy beda miec 3 i 4 lata) ale watpie, ze ich beda chcieli wziac. Bo nawet jak na piwko sie z nimi umawiamy to nie ma problemu, zeby dzieciaki zostawic u dziadków tymbardziej, ze oni z tych lubiacych sie napic wiec pewnie beda chcieli skorzystac z okazji i sie dobrze pobawic
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-02-18 o 11:44 |
||
|
|
|
#174 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z telefonu |
||
|
|
|
#175 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#176 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() witaj w klubie! masz już ustalone, jak fiolet będzie się w twojej dekoracji rozkładał?ja tymczasem sobie cichutko przycupnę, będę monitorować, co tu się dzieje i czasem się wtrącę tu i ówdzie ![]() no nie! i może też z S-k?
Edytowane przez amputee Czas edycji: 2014-02-18 o 11:50 |
|||
|
|
|
#177 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
|
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
ten 1 ma odpinane ramiączka, ja również mam suknię bez ramiączek a mocno go biorę pod uwagę, bo jednak później bardziej się przyda stanik z ramiączkami niż bez
Ewki na mnie leżał idealnie, rozmiar 70 E tylko brak dopinanych ramiączek go zdyskwalifikował bo bym brała Lg_ago mam fotki sobotniej próbnej ale na razie jestem w pracy , wrzucę wieczorem
7.06.2014 ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2014-02-18 o 12:05 |
|
|
|
#179 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo mam z tym ogromny problem
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.

szczyt bezczelności... Ludzie to mają tupet, naprawdę.

ja nie wiem ile mam i wolę nie wiedzieć, czas ucieka

30.08.2014 
(...) Ostatnio tylko mnie Tż wkurzył. Od października w kółko gadałam, że po nowym roku wódka zdrożeje, to on i jego rodzice mieli to w nosie (oni płacą). A teraz szok, bo wódka zdrożała 

)

A Ewkowy kalkulator jest do niczego... Mi np. pokazuje 70DD, a noszę 70 FF także tego
i bądź tu mądry. Wypróbować można, najwyżej zwrócisz. Ja jestem zadowolona ze wszystkich jej staników, tylko żaden strapless mi nie leży niestety, robią mi z cycków naleśniki.
Tylko mam problem, bo dekolt w serduszko, a ja nie lubię staników z niskim mostkiem... ale z drugiej strony gorset tak trzyma, że w sumie ten stanik to tak tylko jako zapasowe wsparcie