|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 14
A ja dzisiaj dzień relax jade do fryzjera
moze i ja sobie jakas farbe położe :PWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2252 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie z kawka
![]() Tysiaczku super rzeski u mnie takiego szalu nie ma moje rzesy wymeczone 7 letnim doczepianiem ale dla mnie juz duzo robi to ze nie sa postrzepione no i sa dluzsze musze tylko teraz dobry tusz kupic![]() ja uważam ze faceci nie koniecznie wola blondi a w moim towarzystwie faceci bardzej lubia czarnulki no ale kazdy facet ma inny gust ja osobiscie wole brunetow
|
#2253 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witam sie i ja
wplacilam zaliczke do F, co ma byc to bedzie zaraz biore sie za bigos z wloskiej kapusty i za sprzatanie....a tak mi sie nie chce
|
|
#2254 |
|
Raczkowanie
|
Ja witam się dla odmiany z witaminka C
Śliczna pogoda u mnie, aż się chce działać. Mam nadzieje, ze u Was jest tak samo
|
|
|
|
#2255 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja od zeszlego lata postanowilam wrocic do naturalkow i stawiam na pielegnacje. nie farbuje wcale ... bede miala dosyc tej czynnosci jak beda siwe
|
|
|
|
|
#2256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też jak tylko sie wybudziłam po operaji to pobiegłam do Tż, pochwalić sie ze czuje sie swietnie. Byłam taka głodna, ze wyciagłam bułke i jogurt i zaczełam jesc po czym wyladowałam w łazience na 2 h i myslalam , ze nie wytrzymam tak mi się słabo zrobiło.( podobno nie powinnam była po operacji jesc, ale byłam taka przegłodzona ze musiłam) A poźniej to najgorszy był powrót do domu, gdie czułam kazda dziure w drodze, to był z pewnoscia najdłuzszy powrót do domu. Z perspektywy czasu to juz nie pamietam zadnego bólu tylko radosc ze juz mam te swoje wyczekane cycki, ze sa w koncu piersi a nie sutki tysiaczek super ten kolor włosów Mi z kolei podobaja sie rude włoski ale boje sie eksperymentowania z farbami , bo ma juz za soba nieprzyjemne przezycia (byłam nawet różowłosą, kiedy kolezanka namówiła mnie zeby do brazu dodac burgund )
|
|
|
#2257 |
|
Zadomowienie
|
Zadzwoniła właśnie do mnie teściowa. Ustalamy plan dnia (zawozi starszego do szkoły) i po chwili pyta - a jak tam Twoje samopoczucie z piersiami? Lepiej?
|
#2258 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2260 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja u siebie wolę blond, źle się czuję w zbyt ciemnych ale podobaja mi się laski, które mają naturalnie ciemny brąz...
11.12.2013, Dr M.K. P-ń anatomki mentor 290cc Edytowane przez misia2684 Czas edycji: 2014-02-18 o 10:22 |
|
|
|
|
#2261 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() a ja wlasnie zajadam super sniadanko + kawka ![]() pochwale sie Wam i moze któras skorzysta: jako ze od pewnego czasu mialam problem z żarciem słodyczy, to postanowilam jesc sniadanko na slodko, oczywiscie zdrowe i faktycznie juz w ciagu dnia nie mam tak ochoty na slodkie omlet z twarogiem 0% tluszczu i dzemem: 2bialka 1zoltko 1/3 szklanki platkow owsianych ( chwilke wczesniej zalac je wrzatkiem w kubku do wysokosci platkow, zeby byly mieciutkie w omlecie) 1lyzka mąki(najlepiej pelnoziarnistej) szczypta soli szczypta proszku do pieczenia odzielamy zoltka od bialek. Bialka ubijamy na sztywno ze szczyptą soli. dodajemy 1 zoltko, dalej ubijamy, na koncu reszte skladnikow i delikatnie mieszamy ... na patelni rozgrzewamy smarujac pedzelkiem minimum oleju( np kokosowy, gdyz nie zamienia sie w opone na brzuchu)... wylewamy calosc na patelnie.. ciasto powinno byc b. puszyste omlet smarujemy cieniutko dzemem zeby byl "mokry", na to twarog chudy 0% i dalej dzem wg uznania ![]() pyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyychaaaaaa ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- jak macie jakies fajny pomysly na obiady, sniadania dietetyczne, a smaczne dawac pomysly CHUDNIJMY RAZEM ;d;d;d;d NIBY PRZEPISOW PELNO w necie, ale ciezko na cos wpasc, zeby to wyszukać- bynajmniej mi...
|
|
|
|
#2262 |
|
Przyczajenie
|
sorka, dziękuję Ci pięknie za odpowiedź o konsultacji
![]() rzeczywiście zrobiłam sobie listę i wyszło mi kurde A4 ![]() ale jak zaczęłam się zastanawiać to końca pytań i wątpliwości nie było.. właśnie dzwoniła babka z kliniki, żeby potwierdzić jutrzejszą konsultację... cieszę się jak dziecko ale też zaczynam stresować... |
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2264 |
|
Rozeznanie
|
DZIEŃ DOBRY
W TEMACIE WŁOSÓW, ZDEJMOWAŁYŚCIE KIEDYŚ KOLOR? BO MYŚLĘ OD DŁUŻEGO CZASU O RUDYM ALE JESTEM CZARNA I MOŻE BYĆ CIEŻKO... NIE WIEM CZY LEPIEJ ROZJAŚNIĆ I POŁOZYĆ FARBĘ CZY zdjać kolor i połozyc farbe? |
|
|
|
#2265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rozjaśniaj czarnej farby!!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2266 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
ale lepiej moim zdaniem najpierw sprobowac sciagnac kolor, zawsze to mniejsze zlo a jesli nie wyjdzie to sprobowac z rozjasniaczem
|
|
|
#2267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
star dzieki moj tez cwiczy wiec pewnie mu zasmakuje;d;d
|
|
|
|
|
#2268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2269 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
))...a wówczas...spełnianie marzeń
|
|
|
|
|
#2270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Star, a ten twarożek to taka pasta na chleb?
|
|
#2271 |
|
Raczkowanie
|
Ach!...z tego wszystkiego zapomniałam się przywitać
))...TAK, to Ja...jedna z Gości które z przyjemnością podczytują forum ...tak tu ładnie dziewczynki zapraszały że w końcu postanowiłam przyłączyć się do Waszego klanu...hi hi hi...
|
|
|
|
#2272 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- A ja juz po zupie obiadowej. Zrobilam taka pycha pomidorowe, ![]() ze nie moglam sie oprzec. Maly wlasnie poprosil dokladke
|
|
#2273 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...mam pytanie, wybierasz się do D.F (Czechy)? ...chyba że coś pokrecilam ...od tych inicjalow lekarzy mam mętlik w głowie:P---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Ojjj...przede mną jeszcze daleka droga...planuję zabieg dopiero na jesień...na tą chwilę czytam, szukam informacji na ten temat i utwierdzam się w przekonaniu że bardzo tego CHCĘ ))Widzę że spora większość z Was z drugiego końca Polski ....a czy są jakieś dziewczyny z Dolnego Śląska?...Ja mam najbliżej do Wrocławia i chyba tam zdecyduje się na zabieg....no chyba że Czechy; )...i do kogo tu na konsultacje? ...na razie wybrałam dwóch lekarzy z Wrocławia J.J i M.W...są tu jakieś dziewczynki które robiły u jednego z wyżej wymienionych; )?
|
|
|
|
|
#2274 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witaj Malikia
tak wybieram sie do D.F. w zasadzie to mam juz termin - 13 pazdziernik
|
|
#2275 | |
|
Zakorzenienie
|
Proszę
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2276 | |
|
Raczkowanie
|
STAR 90...muszę Cię pomęczyć trochę z usteczkami
Wyczytałam kilka stron wcześniej że powiększałaś już kilka razy; )...Ja się właśnie przymierzam, ale boję się najbardziej tego czy jak będę chciała zaprzestać ostrzykiwań nie stracą swojego naturalnego kształtu i jędrności? ...Kilka dni temu odwiedziłam klinikę w której chciałabym powiększyć....cena 1ml to koszt 800 zł (pracują na Juvederm i jakiś dwóch najnowszych wypełniaczach których nazwy nie zapamiętałam, a i z tego wszystkiego też nie zapisałam:P)...no i nie wiem czy efekt nie bedzie przesadzony...w zeszlym roku zrobiłam permanentny i powiem szczerze że kolor mam do tej pory meeega intensywny....miałam nawet nadzieję że z czasem trochę wyjaśnieją, ale nie ...nadal są ciemno różowe i muszę stale przypudrowywac żeby złagodzić kolor![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
...Ty też chcesz być jesienną Cycolinką ...a jeśli mogę spytać czemu tak daleko od domu? ...z tego co kojarzę jesteś z okolic Szczecina ...kiedyś już pisalysmy na wątku o makijażu permanentnym; )...polecilas mi Age z Polic ...tylko wówczas byłam na innym nicku
|
|
|
|
|
#2277 |
|
Rozeznanie
|
Lece na konsultacje, trzymajcie kciuki
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2278 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
a u kogo w koncu robila permanentny? u agi?
|
|
|
#2279 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz....wydrukowalam sobie zdjęcie Twoich brwi i przez blisko 4 lata latałam z nim od linergistki do linergistki żeby oddworzyly mi to cudo
...ale niestety żadna nie potrafiła zrobić takiego kształtu jak Ty miałaś....buuu... w zeszłym roku robiłam we Wrocławiu u Mistrzyni Europy i powiem Ci że są nawet ok ...no do Twoich im niestety daleko ...ale te terminy u Agi i podróż do Szczecina...przerosły mnie:PCo do F. jakie są ceny za powiększanie? ...jedziesz na konsultacje czy odrazu na zabieg? |
|
|
|
#2280 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() *: czekam na wiessci---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- terazz mniej zdrowo: ide smażyc paczki z serkow homogenizownych ( dziecię moje sobie zażyczylo). Ost robilam i byly takie pyszne zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
jak jezdzisz do niego?? Autem? |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

moze i ja sobie jakas farbe położe :P
moje rzesy wymeczone 7 letnim doczepianiem
ale dla mnie juz duzo robi to ze nie sa postrzepione no i sa dluzsze
no ale kazdy facet ma inny gust

Blog Kulinarny

....a czy są jakieś dziewczyny z Dolnego Śląska?...Ja mam najbliżej do Wrocławia i chyba tam zdecyduje się na zabieg....no chyba że Czechy; )...i do kogo tu na konsultacje? ...na razie wybrałam dwóch lekarzy z Wrocławia J.J i M.W...są tu jakieś dziewczynki które robiły u jednego z wyżej wymienionych; )?