Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-18, 11:20   #3421
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Byłam z Kacperkiem na badaniu i usg bioderek - na razie wszystko super

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 11:27   #3422
201704210903
Konto usunięte

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Perse jak miło czytać takie posty!!

Melbi jak się czujesz? bierzesz te leki na PRL? już bliżej niż dalej
a co z tą pracą??
Agatko dziękuję, że pytasz - w czwartek mam wizytę u babki u której chce prowadzić ciąże i czekam co ona zdecyduje

a z praca czekam na ten 3 etap - jeszcze nie znam terminu tylko wiem, że marcu (na początku)

zrobiłam jeszcze raz prolaktyne i czekam na wyniki

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 11:32   #3423
iza243
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45205544]Co może ucieszyć Perse bardziej niż zakup nowego, nareszcie sztywnego staniczka z rana?
Czekający na nią kurier z książką "Beksińscy Portret podwójny"

Do tego uśmiechnięte dziecko - i normalnie nirvana. Więcej mi do szczęścia nie trzeba.

[/QUOTE]
Lubie takie posty od ciebie
Cytat:

Młody śpi już 2 godziny.Za pół godziny zjem spokojnie obiad i poczekam aż wstanie i pójdziemy.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 11:38   #3424
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Cytat:
Napisane przez jana Pokaż wiadomość
Los/Bóg darowal anam jeszcze jeden dzień, jeszcze z brzuszkiem

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Aaaa i ja sie "świecę" bo nie wylogowuje sie z tabletu, ale to nie znaczy ze jestem
Każdy dzień na wagę złota. Melduj się nam co jakiś czas, myślami jestem z Tobą.
Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
półkilogramowy byk

Cytat:

Same dobre wiadomości oby tak dalej.

Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego....
edytte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 11:48   #3425
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
Agatko dziękuję, że pytasz - w czwartek mam wizytę u babki u której chce prowadzić ciąże i czekam co ona zdecyduje

a z praca czekam na ten 3 etap - jeszcze nie znam terminu tylko wiem, że marcu (na początku)

zrobiłam jeszcze raz prolaktyne i czekam na wyniki
to czekamy na wieści i powizytowe i te pracownicze cały czas trzymam i myślę często....

Hosenka no to superowo

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Mlebi a gdzie Twój podpis???

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 11:53   #3426
fiolusiek
Zakorzenienie

Hey

Jana
Każdy dzień to duży sukces Trzymajcie się jak najdłużej w dwupaku

Dziewczyny macie jakie doświadczenia ze skórzanymi portfelami Chciałabym kupić jakiś fajny i porządny dla TŻta, ale nie wiem jakie są dobre
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 11:56   #3427
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie jakie doświadczenia ze skórzanymi portfelami Chciałabym kupić jakiś fajny i porządny dla TŻta, ale nie wiem jakie są dobre
skórzany portfel super sprawa, mój tż ma taki od 18stki i nie ma szans, żeby się z nim rozstał. po 10 latach stan też nie najgorszy. ale nie wiem jaka to firma.
jak się czujesz?
Stary 2014-02-18, 11:59   #3428
fiolusiek
Zakorzenienie

Barbie Dziękuję dobrze się czuję Rano lekko brzuch mnie bolał, już miałam wziąść nospę, ale przestało. Za tydzień już wizyta
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 12:07   #3429
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
to ta wiosna w powietrzu
koniecznie zrób zdjęcie starych szafek. będziesz kupować na zamówienie? czy masz wybrane komplet?
nie mam starych szafek, mam tylko zwykłą szafkę pod umywalką. Na ścianie jest taka jakby wmurowana półeczka i myślałam o zawieszeniu nad nią wąskiej szafki i pod nią zwykłej małej szafki na schowanie bałaganu. Chciałam na wymiar, ale koleżanka mi odradziła ze względu na koszty, tym bardziej, że będziemy zmieniać to mieszkanie, no i znalazłam idealnie pasujące na all i to jeszcze sprzedaje jakiś sklep z mojego miasta

Cytat:
gdybym mieszkała na piętrze to miałabym taką samą powierzchnię jak będziemy mieć teraz plus zrobilibyśmy poddasze o matko to już w ogóle byłby mexyk hihi
no to się pochwal tą nową firaneczką i dywanem i szafkami też
na firaneczkę jeszcze nie mam pomysłu tak do konca, bo musi być niestety, długa do podłogi. Ale coś tam mi już po głowie chodzi

Cytat:
w kwestii sprzątania to ja tylko palcem pokazuję co trzeba zrobić do mnie należą twórcze rzeczy, przede wszystkim leżenie i marzenie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45205544]Co może ucieszyć Perse bardziej niż zakup nowego, nareszcie sztywnego staniczka z rana?

Do tego uśmiechnięte dziecko - i normalnie nirvana. Więcej mi do szczęścia nie trzeba.

Przy okazji zamówiłam Młodemu jakieś rymowanki.
Na chwilę zapominam o widmie jutrzejszego szczepienia...

[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez lejdi_aga13 Pokaż wiadomość
własnie kurde ona sie wpierdziela,pisała mi smsy groziła to byłam na policji ale ze wyjechalam i byłam w ciazy nie chciałam sie denerwowac to sprawe zlikwidowalam. Teraz na skype jak natan i on gada to glupie teksty wpierdziela,pisze o mnie na tablicy swojej ze jestem nieodpowiedzialna mamusia i pisze tak wszystkim w PW bo z dzieckiem wyjechałam za granice(mowilam im o tym w kweitniu) itp itd... A ta wiadomosc mi napisała na FB chcoiaz z nia nie gadam -zablokowałam ja i tyle. To siostra kamila zaczela wypisywac-cyrk na kołkach
ja to jestem wredota w takich sytuacjach zmiana numeru telefonu, maila, zablokowanie konta na fb (tak bym zrobiła, bo konta na fb nie mam). Było tak w przypadku jednego delikwenta a jak delikwent mimo to przyszedł do mnie do mieszkania, to ze zdziwieniem zapytałam, czy nie pomylił mnie z kimś innym, bo ja Pana nie znam. Gdy się upierał co do rozmowy, zadzwoniłam po policję i się skończyło. Zdrowie psychiczne najważniejsze

Cytat:
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 12:09   #3430
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Barbie Dziękuję dobrze się czuję Rano lekko brzuch mnie bolał, już miałam wziąść nospę, ale przestało. Za tydzień już wizyta
ja w ten piątek mam wizytę, bo zwolnienie mi się kończy ciekawe co powie mój prowadzący na pobyt w szpitalu i co z dalszym L4...
Stary 2014-02-18, 12:13   #3431
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Los/Bóg darowal anam jeszcze jeden dzień, jeszcze z brzuszkiem [COLOR="Silver"]
:
Cudownie Odzywaj się częściej bo my tu jajko znosimy

Cytat:

my właśnie relaksujemy się z Krzysiem kawką i bułeczką drożdżową upieczoną przez przyszłego dziadka-wujka mam dziś taką energię, że ho ho [COLOR="Silver"]
Ja dzisiaj byłam w kfc... I kupiłam sobie buty wiosenne

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Domiś zjadł i zasnął.Jak wstanie pójdziemy na spacer.Musze zajrzeć do lumpka za jakimś cieńszym kombinezonem dla niego.Bo mam same grube.Może powiem mamie żeby się przeszła z nami.
Zazdroszczę Wam

Cytat:
w kwestii sprzątania to ja tylko palcem pokazuję co trzeba zrobić do mnie należą twórcze rzeczy, przede wszystkim leżenie i marzenie

Kurcze a mi się syndrom wicia gniazda włączył. Nawet sobie nowego mopa kupiłam

Cytat:
półkilogramowy byk

wow, brawo

Cytat:
Super

Cytat:
Hey

Jana
Każdy dzień to duży sukces Trzymajcie się jak najdłużej w dwupaku

Ja polecam firmę ochnik. Mam od nich porfel i trzy torebki. Tylko ja kupuję w outletcie więc płace 50% ceny.

A propo butów to jedna stopa zrobiła mi się rozmiar większa.. Musiałam kupić 41 a do mniejszej stopy wkładkę włoże...

Dzisiaj babki przepuściły mnie w Rossmannie a ekspedientka w ccc buty podawała itp. Miło

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-18, 12:26   #3432
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
nie mam starych szafek, mam tylko zwykłą szafkę pod umywalką. Na ścianie jest taka jakby wmurowana półeczka i myślałam o zawieszeniu nad nią wąskiej szafki i pod nią zwykłej małej szafki na schowanie bałaganu. Chciałam na wymiar, ale koleżanka mi odradziła ze względu na koszty, tym bardziej, że będziemy zmieniać to mieszkanie, no i znalazłam idealnie pasujące na all i to jeszcze sprzedaje jakiś sklep z mojego miasta

na firaneczkę jeszcze nie mam pomysłu tak do konca, bo musi być niestety, długa do podłogi. Ale coś tam mi już po głowie chodzi
poka poka

Cytat:
ja w ten piątek mam wizytę, bo zwolnienie mi się kończy ciekawe co powie mój prowadzący na pobyt w szpitalu i co z dalszym L4...
a chcesz przedłużyć??

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Dzisiaj babki przepuściły mnie w Rossmannie a ekspedientka w ccc buty podawała itp. Miło
poka buty

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-02-18, 12:26   #3433
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

A propos butów, ja sobie wczoraj kupiłam buty w Decathlonie na dziale dziecięcym Ale to już nie pierwsze moje sportowe buty z takiego działu, w Deichmannie gustuję w butach dziecięco-chłopięcych. Co zrobić, skoro dziecięce są zwyczajnie ładniejsze?...

Podczytuję Was, ale zgodnie z przewidywaniami mam mniej czasu na kompa teraz. Jak TŻ wróci do pracy, to będę lepiej zorganizowana
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 12:33   #3434
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
mnie też wczoraj w deichmanie obskoczyły chętne do pomocy, na początku nie wiedziałam o co chodzi
jakie butki kupiłaś?

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
a chcesz przedłużyć??
Stary 2014-02-18, 12:36   #3435
agatkaa1
Zakorzenienie

Berbie jak chcesz przedłużyć to myślę że nie będzie problemu i gin spokojnie wystawi zwolnienie

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

35 osób przegląda wątek ależ muszą być ciekawe rzeczy

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2014-02-18, 12:44   #3436
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Los/Bóg darowal anam jeszcze jeden dzień, jeszcze z brzuszkiem
wspaniale! oby tych dni było więcej

Cytat:
Pamietacie jakiego smsa dostalam 3 dni po stracie od bylego? To teraz ta jego przyszla zona i matka jego dziecka,ktora ma dac memu synkowi rodzenstwo napisala,ze mam sile ja obrazac zamiast zalamac sie na maxa bo ona by na maxa sie zalamala i nie umie sobie tego wyobrazic jakby jej dziecku cos sie stalo a ja sie tym nie przejelam-co za bezwstydny babsztyl! 20letnia gowniara!a wszystko to bo pisalam ze znajoma na FB ze mlode sie maluja juz z gimnazujm a ona myslala ze to o niej. Brak mi slow.
no to Ci powiem, że się dobrali Jakaż ona musi być skromna skoro uważa, że Twoje życie kręci się wokół jej osoby
A tak poważnie, olać, zablokować w miarę możliwości wszędzie gdzie się da, to nie Twoja rodzina, żebyś musiała mieć z nią kontakt.
Współczuję, gówniara życia nie zna i chyba myśli, że jest taka mądra, fajna i ą ę

[/QUOTE]

fajnie przeczytać taki pozytywny wpis

Cytat:
własnie kurde ona sie wpierdziela,pisała mi smsy groziła to byłam na policji ale ze wyjechalam i byłam w ciazy nie chciałam sie denerwowac to sprawe zlikwidowalam. Teraz na skype jak natan i on gada to glupie teksty wpierdziela,pisze o mnie na tablicy swojej ze jestem nieodpowiedzialna mamusia i pisze tak wszystkim w PW bo z dzieckiem wyjechałam za granice(mowilam im o tym w kweitniu) itp itd... A ta wiadomosc mi napisała na FB chcoiaz z nia nie gadam -zablokowałam ja i tyle. To siostra kamila zaczela wypisywac-cyrk na kołkach
trzeba było sprawę na policji zostawić, tak to myśli, że jest bezkarna... co za lalunia przepraszam ale śmieszą mnie takie osoby
Współczuję tylko Twoich nerwów, bo musisz to znosić Tak jak pisałam to zablokuj na portalach, w telefonie i olej to

Cytat:

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 12:56   #3437
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Ja wróciłam właśnie ze spaceru z koleżanką i jej psem.

Zawiozłam dzisiaj zwolnienie do pracy i do 3 marca się tam nie pokazuję. 4 marca na 18.30 mam wizytę u lekarza i zobaczymy co powie. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok na wizycie i że dostanę jakieś leki, żeby po pierwsze szybko @ wrócił, a po drugie, żeby ew. kolejna ciąża się nie zakończyła tak samo no i chciałabym jak najszybciej dostać zielone światło do starań.
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 13:01   #3438
BERBIE
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45207276]Zawiozłam dzisiaj zwolnienie do pracy i do 3 marca się tam nie pokazuję. 4 marca na 18.30 mam wizytę u lekarza i zobaczymy co powie. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok na wizycie i że dostanę jakieś leki, żeby po pierwsze szybko @ wrócił, a po drugie, żeby ew. kolejna ciąża się nie zakończyła tak samo no i chciałabym jak najszybciej dostać zielone światło do starań.[/QUOTE]
no i dobrze, teraz odpoczywaj. robisz jakieś badania przed wizytą?

ja dziś dostałam propozycję wyjazdu na kilka dni nad morze w następnym tygodniu co o tym myślicie? ok 7 godzin w samochodzie...
Stary 2014-02-18, 13:07   #3439
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

A nic specjalnego te buty. Te co mi się podobały, to niestety w ogóle ani 40 ani 41 nie było dobre Zamiast trampek:
http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog/all/324715

Cytat:
no i dobrze, teraz odpoczywaj. robisz jakieś badania przed wizytą?

ja dziś dostałam propozycję wyjazdu na kilka dni nad morze w następnym tygodniu co o tym myślicie? ok 7 godzin w samochodzie...
Ja bym chciała w maju pojechać....Też się zastanawiam jak bym zniosła podróż. Trzy lata na wakacjach nie byliśmy Trzeba było na mieszkanie odłożyć i każdy grosz się liczył.
Stary 2014-02-18, 13:10   #3440
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
A nic specjalnego te buty. Te co mi się podobały, to niestety w ogóle ani 40 ani 41 nie było dobre Zamiast trampek:
http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog/all/324715

Ja bym chciała w maju pojechać....Też się zastanawiam jak bym zniosła podróż. Trzy lata na wakacjach nie byliśmy Trzeba było na mieszkanie odłożyć i każdy grosz się liczył.
boty bardzo fajne, mam podobne. tylko kremowe. już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie na nie pora
w maju też chcę jechać z tż. teraz mam możliwość sama na kilak dni do dobrych znajomych pojechać. tzn. nie tak znowu sama, szwagier mnie zawiezie a później odbierze
Stary 2014-02-18, 13:14   #3441
Konto usunięte

Berbie będziecie mogli przecież robić sobie przerwy w podróży, będziesz miała na pewno jedzenie na drogę, powinnaś dać radę. A pobyt nad morzem w ciąży jest bezcenny dla Maluszka - tak mi się wydaje

Co do badań to nie, lekarz nie zalecał żadnych, więc nie będę się wyrywać przed szereg.
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 13:19   #3442
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Artusiowi hemoglobina skoczyła na 10,3
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 13:21   #3443
Konto usunięte

Persephone to super wiadomość

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-18, 13:25   #3444
BERBIE
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45207563]
Co do badań to nie, lekarz nie zalecał żadnych, więc nie będę się wyrywać przed szereg.[/QUOTE]
a moim zdaniem powinnaś to Twoje zdrowie, wiec jeśli chodzisz prywatnie to i tak nie dostaniesz skierowania na badania i będziesz musiała za nie płacić. a im szybciej wiesz na czym stoisz tym szybciej możesz działać.
Stary 2014-02-18, 13:28   #3445
Konto usunięte

Cytat:
a moim zdaniem powinnaś to Twoje zdrowie, wiec jeśli chodzisz prywatnie to i tak nie dostaniesz skierowania na badania i będziesz musiała za nie płacić. a im szybciej wiesz na czym stoisz tym szybciej możesz działać.
A co powinnam zrobić Twoim zdaniem? Bo nie wiem kompletnie za co powinnam się zabrać. Na pewno muszę wyprostować TSH, bo w marcu zeszłego roku miałam 2,84 więc jak na starania o dziecko/ciążę to czytałam, że dużo za dużo... Mam też pozytywną toxo, ale to już od dawna, więc nie wydaje mi się, że miało to wpływ na poronienie... Co jeszcze?

Do lekarza owszem chodzę prywatnie, ale mam też abonament w LuxMedzie i większość badań robię tam bezpłatnie, więc tym się nie martwię. W sumie mam teraz 2 tygodnie zwolnienia, więc czas na robienie badań mam, tylko nie wiem jakich...
Stary 2014-02-18, 13:32   #3446
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie... Ja też sama się skierowałam na większość badań Dzięki temu wątkowi i nasz-bocian. Potem poszłam do lekarza mi tu poleconego i podpowiedział co jeszcze zrobić. Np przeciwciała antyfosfolipidowe im szybciej się po # zrobi tym lepiej.
Cytat:
boty bardzo fajne, mam podobne. tylko kremowe. już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie na nie pora
w maju też chcę jechać z tż. teraz mam możliwość sama na kilak dni do dobrych znajomych pojechać. tzn. nie tak znowu sama, szwagier mnie zawiezie a później odbierze
ja bede je zara nosić a co
Jak chcesz i czujesz się na siłach to jedź Tylko przerwy róbcie co 2 godziny np.
Ja bym bez mojego tża nie pojechała. Teraz będziemy się pierwszy raz rozstawać na tydzień...W ciągu 8 lat jak się znamy, na maksymalnie jedną noc się rozstawaliśmy Jeszcze najczęściej płakałam za mężusiem....
Nie wiem jak przez tydzień dam rade. hahahah
Stary 2014-02-18, 13:39   #3447
BERBIE
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45207825]A co powinnam zrobić Twoim zdaniem? Bo nie wiem kompletnie za co powinnam się zabrać. Na pewno muszę wyprostować TSH, bo w marcu zeszłego roku miałam 2,84 więc jak na starania o dziecko/ciążę to czytałam, że dużo za dużo... Mam też pozytywną toxo, ale to już od dawna, więc nie wydaje mi się, że miało to wpływ na poronienie... Co jeszcze?

Do lekarza owszem chodzę prywatnie, ale mam też abonament w LuxMedzie i większość badań robię tam bezpłatnie, więc tym się nie martwię. W sumie mam teraz 2 tygodnie zwolnienia, więc czas na robienie badań mam, tylko nie wiem jakich...[/QUOTE]
a jakie masz wyniki toxo dokładnie? może masz niewyleczoną.
tarczycę też powinnaś zrobić.
Kucyk pisze o zespole antyfosfolidowym. ja robiłam je po drugim, bo po pierwszym nie miałam wiedzy. ale one sporo kosztują.

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:
ja bede je zara nosić a co
Jak chcesz i czujesz się na siłach to jedź Tylko przerwy róbcie co 2 godziny np.
Ja bym bez mojego tża nie pojechała. Teraz będziemy się pierwszy raz rozstawać na tydzień...W ciągu 8 lat jak się znamy, na maksymalnie jedną noc się rozstawaliśmy Jeszcze najczęściej płakałam za mężusiem....
Nie wiem jak przez tydzień dam rade. hahahah
my się też raczej nie rozstajemy na dłużej, raz na kilka miesięcy co najwyżej na kilka dni. ale u nas jest tak, że ja praktycznie siedzę teraz cały czas w domu a on pracuje po 10-12 godzin więc i tak mało się widzimy. a dobrze jest co jakiś czas zatęsknić. poza tym morze i jod

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-18, 13:42   #3448
Konto usunięte

Berbie jeśli chodzi o toxo to robiłam w styczniu - IgG 39,3 IgM 1,43 - mój dotychczasowy lekarz nie zareagował nawet jak miałam w ubiegłym roku IgG powyżej 200 a IgM 2,45 - stwierdził wtedy, że zbadamy jak będę w ciąży i wtedy ew. poda mi leki... A jak już zaszłam w ciążę to powiedział tylko, że skonsultujemy to później z lekarzami od chorób zakaźnych. Zobaczę co powie mi ten nowy lekarz, u którego byłam w szpitalu.

Ok... Tarczycę zrobię na pewno, te przeciwciała antyfosfolipidowe zorientuję się jak cenowo to u mnie wygląda... Coś jeszcze polecacie?
Stary 2014-02-18, 13:44   #3449
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

hejka
dziś ładny dzień, i dużo dobrych wieści - tak trzymać.

dużo mi nie pocytowało a i tak będzie tasiemiec.

czy znacie jakąś aplikację podobną do ovufrienda i skarbamy na tel?

fiolusek - super, ze juz czujesz się lepiej i mdłości minęły

pikaso- jak w pracy kochana?
co tam cwiczysz? ja tez ruszylam tylek niedawno ale gdyby nie karnet to bym chyba juz odpuscila ;p

measia- cieszę się, że już jesteście w domku i dużo zdrówka i spokoju dla Was!

małgosiamn1- witaj skąd jesteś? zostajesz u swojej gin? dziewczyny znają tutaj wielu dobrych lekarzy, może moglyby Ci polecić konsultację w twoim rejonie

kooocur - jakie marcelek ma ładne włoski! cały uroczy ale włoski i brwi bomba!)

jana-jak sie czujesz? cieszę się że kolejny dzień jeszcze w dwupaku, powiem Ci że po ostatnich wiadomościach że to już itd, to naprawdę super że wstrzymało się wszystko. Bardzo mocno Cię przytulam, wyobraziłam sobie co czułaś, co czujesz.. Myślami jestem z Tobą i trzymam kciuki.

bluecream-

esesko - a ramka z odbiciem stópki i rączki na ten chrzest? ja to kupowałam i mama była bardzo zadowolona... Bardzo chwalili taki sentymentalny prezent i zaprosili nas potem specjalnie na odbijanie ich takze prezent był skromny ale fajny. no ch7ba ze się spóźniłam

lejdi_aga13- straszne co przeszłaś, i bardzo współczuję Ci tych idiotycznych sytuacji z byłym i jego panną. masakra. Separuj się na ile tylko to możliwe.

gryzelda : glasiu: witaj. odpoczywaj teraz i tak jak berbie radzi, zrób badania. Naprawdę kochana, żebyś do starań podeszła z mniejszymi obawami, i nie pluła sobie w brodę że jednak nie zdecydowałaś się. Chociaż podstawowe

edytko - widzisz, wszystko jest jak się należy czekam, aż strach przemieni się w radość

waderko
!!!! wow! ale cudna wieść! wiesz, czuję mocno, że tym razem wszystko będzie dobrze! i cieszę się, że Ty jesteś spokojna.
pytałaś mnie o gospodarstwo- mam znikome doświadczenie w hodowli, jedynie teoria, więcej miałam styczności z uprawami. Ale perspektywa swojej małej hodowli i takiej " żywej harmonii" na podwórku naprawdę mi się podoba ale kurcze, ty teraz vo innego masz na głowie, toż to potomek do gonienia za pisklętami w drodze !

rena- dobrze, ze zrobiłaś ten wymaz!

melbi-gratki za next etap ;p zdolna bestia

Cytat:
Witam
u nas debata trwa....garderoba...mogę pomarzyć...ehhh....no nic jakoś coś innego wymyślę...
weno nam to narysuj to może Ci doradzimy albo chodziaż poprzemy Cię szturmowo
Cytat:
superowo! ale rośnie pięknie maluszek!
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 13:46   #3450
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
a jakie masz wyniki toxo dokładnie? może masz niewyleczoną.
tarczycę też powinnaś zrobić.
Kucyk pisze o zespole antyfosfolidowym. ja robiłam je po drugim, bo po pierwszym nie miałam wiedzy. ale one sporo kosztują.

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

my się też raczej nie rozstajemy na dłużej, raz na kilka miesięcy co najwyżej na kilka dni. ale u nas jest tak, że ja praktycznie siedzę teraz cały czas w domu a on pracuje po 10-12 godzin więc i tak mało się widzimy. a dobrze jest co jakiś czas zatęsknić. poza tym morze i jod
No ja uwielbiam morze Ja mam ciocię nad morzem ale jakoś nie chce się narzucać. W dzieciństwie dwa razy do roku jeździłam do niej.

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Hope myślałam dzisiaj o Tobie. Co się nie odzywasz A co słychać u Ciebie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości