|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Byłam z Kacperkiem na badaniu i usg bioderek - na razie wszystko super
![]()
#3422 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXI
Cytat:
a z praca czekam na ten 3 etap - jeszcze nie znam terminu tylko wiem, że marcu (na początku) zrobiłam jeszcze raz prolaktyne i czekam na wyniki ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3423 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45205544]Co może ucieszyć Perse bardziej niż zakup nowego, nareszcie sztywnego staniczka z rana?
Czekający na nią kurier z książką "Beksińscy Portret podwójny" ![]() Do tego uśmiechnięte dziecko - i normalnie nirvana. Więcej mi do szczęścia nie trzeba. [/QUOTE] Lubie takie posty od ciebie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Młody śpi już 2 godziny.Za pół godziny zjem spokojnie obiad i poczekam aż wstanie i pójdziemy.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Same dobre wiadomości oby tak dalej.
![]() |
#3425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hosenka no to superowo ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Mlebi a gdzie Twój podpis???
![]() |
#3426 |
Zakorzenienie
|
Hey
![]() Jana Każdy dzień to duży sukces ![]() ![]() Dziewczyny macie jakie doświadczenia ze skórzanymi portfelami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się czujesz?
![]() |
#3428 |
Zakorzenienie
|
Barbie Dziękuję dobrze się czuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3429 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45205544]Co może ucieszyć Perse bardziej niż zakup nowego, nareszcie sztywnego staniczka z rana? Czekający na nią kurier z książką "Beksińscy Portret podwójny" ![]() Do tego uśmiechnięte dziecko - i normalnie nirvana. Więcej mi do szczęścia nie trzeba. Przy okazji zamówiłam Młodemu jakieś rymowanki. Na chwilę zapominam o widmie jutrzejszego szczepienia... [/QUOTE] ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3431 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze a mi się syndrom wicia gniazda włączył. Nawet sobie nowego mopa kupiłam ![]() wow, brawo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A propo butów to jedna stopa zrobiła mi się rozmiar większa.. ![]() Dzisiaj babki przepuściły mnie w Rossmannie a ekspedientka w ccc buty podawała itp. Miło ![]() Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3432 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3433 |
Konto usunięte
|
A propos butów, ja sobie wczoraj kupiłam buty w Decathlonie na dziale dziecięcym
![]() Podczytuję Was, ale zgodnie z przewidywaniami mam mniej czasu na kompa teraz. Jak TŻ wróci do pracy, to będę lepiej zorganizowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3434 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakie butki kupiłaś? ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- ![]()
![]() |
#3435 |
Zakorzenienie
|
Berbie jak chcesz przedłużyć to myślę że nie będzie problemu i gin spokojnie wystawi zwolnienie
![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- 35 osób przegląda wątek ![]() ![]()
#3436 | |||
Zakorzenienie
|
wspaniale!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tak poważnie, olać, zablokować w miarę możliwości wszędzie gdzie się da, to nie Twoja rodzina, żebyś musiała mieć z nią kontakt. Współczuję, gówniara życia nie zna i chyba myśli, że jest taka mądra, fajna i ą ę ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;45205544]Co może ucieszyć Perse bardziej niż zakup nowego, nareszcie sztywnego staniczka z rana? Czekający na nią kurier z książką "Beksińscy Portret podwójny" ![]() Do tego uśmiechnięte dziecko - i normalnie nirvana. Więcej mi do szczęścia nie trzeba. [/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Współczuję tylko Twoich nerwów, bo musisz to znosić ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3437 |
Konto usunięte
|
Ja wróciłam właśnie ze spaceru z koleżanką i jej psem.
Zawiozłam dzisiaj zwolnienie do pracy i do 3 marca się tam nie pokazuję. 4 marca na 18.30 mam wizytę u lekarza i zobaczymy co powie. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok na wizycie i że dostanę jakieś leki, żeby po pierwsze szybko @ wrócił, a po drugie, żeby ew. kolejna ciąża się nie zakończyła tak samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3438 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45207276]Zawiozłam dzisiaj zwolnienie do pracy i do 3 marca się tam nie pokazuję. 4 marca na 18.30 mam wizytę u lekarza i zobaczymy co powie. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok na wizycie i że dostanę jakieś leki, żeby po pierwsze szybko @ wrócił, a po drugie, żeby ew. kolejna ciąża się nie zakończyła tak samo
![]() no i dobrze, teraz odpoczywaj. robisz jakieś badania przed wizytą? ja dziś dostałam propozycję wyjazdu na kilka dni nad morze w następnym tygodniu ![]()
#3439 | |
Zakorzenienie
|
A nic specjalnego te buty. Te co mi się podobały, to niestety w ogóle ani 40 ani 41 nie było dobre
![]() http://www.ccc.eu/pl/woman/catalog/all/324715 Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w maju też chcę jechać z tż. teraz mam możliwość sama na kilak dni do dobrych znajomych pojechać. tzn. nie tak znowu sama, szwagier mnie zawiezie a później odbierze ![]()
![]() |
#3441 |
Konto usunięte
|
Berbie będziecie mogli przecież robić sobie przerwy w podróży, będziesz miała na pewno jedzenie na drogę, powinnaś dać radę. A pobyt nad morzem w ciąży jest bezcenny dla Maluszka - tak mi się wydaje
![]() Co do badań to nie, lekarz nie zalecał żadnych, więc nie będę się wyrywać przed szereg. |
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Konto usunięte
|
Artusiowi hemoglobina skoczyła na 10,3
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Konto usunięte
|
Persephone to super wiadomość
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3444 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45207563]
Co do badań to nie, lekarz nie zalecał żadnych, więc nie będę się wyrywać przed szereg.[/QUOTE] a moim zdaniem powinnaś to Twoje zdrowie, wiec jeśli chodzisz prywatnie to i tak nie dostaniesz skierowania na badania i będziesz musiała za nie płacić. a im szybciej wiesz na czym stoisz tym szybciej możesz działać.
#3445 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Do lekarza owszem chodzę prywatnie, ale mam też abonament w LuxMedzie i większość badań robię tam bezpłatnie, więc tym się nie martwię. W sumie mam teraz 2 tygodnie zwolnienia, więc czas na robienie badań mam, tylko nie wiem jakich... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak chcesz i czujesz się na siłach to jedź ![]() Ja bym bez mojego tża nie pojechała. Teraz będziemy się pierwszy raz rozstawać na tydzień...W ciągu 8 lat jak się znamy, na maksymalnie jedną noc się rozstawaliśmy ![]() ![]() Nie wiem jak przez tydzień dam rade. hahahah |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3447 | |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;45207825]A co powinnam zrobić Twoim zdaniem? Bo nie wiem kompletnie za co powinnam się zabrać. Na pewno muszę wyprostować TSH, bo w marcu zeszłego roku miałam 2,84 więc jak na starania o dziecko/ciążę to czytałam, że dużo za dużo... Mam też pozytywną toxo, ale to już od dawna, więc nie wydaje mi się, że miało to wpływ na poronienie... Co jeszcze?
Do lekarza owszem chodzę prywatnie, ale mam też abonament w LuxMedzie i większość badań robię tam bezpłatnie, więc tym się nie martwię. W sumie mam teraz 2 tygodnie zwolnienia, więc czas na robienie badań mam, tylko nie wiem jakich...[/QUOTE] a jakie masz wyniki toxo dokładnie? może masz niewyleczoną. tarczycę też powinnaś zrobić. Kucyk pisze o zespole antyfosfolidowym. ja robiłam je po drugim, bo po pierwszym nie miałam wiedzy. ale one sporo kosztują. ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3448 |
Konto usunięte
|
Berbie jeśli chodzi o toxo to robiłam w styczniu - IgG 39,3 IgM 1,43 - mój dotychczasowy lekarz nie zareagował nawet jak miałam w ubiegłym roku IgG powyżej 200 a IgM 2,45 - stwierdził wtedy, że zbadamy jak będę w ciąży i wtedy ew. poda mi leki... A jak już zaszłam w ciążę to powiedział tylko, że skonsultujemy to później z lekarzami od chorób zakaźnych. Zobaczę co powie mi ten nowy lekarz, u którego byłam w szpitalu.
Ok... Tarczycę zrobię na pewno, te przeciwciała antyfosfolipidowe zorientuję się jak cenowo to u mnie wygląda... Coś jeszcze polecacie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3449 | ||
Wtajemniczenie
|
hejka
![]() dziś ładny dzień, i dużo dobrych wieści - tak trzymać. ![]() dużo mi nie pocytowało a i tak będzie tasiemiec. czy znacie jakąś aplikację podobną do ovufrienda i skarbamy na tel? fiolusek - super, ze juz czujesz się lepiej i mdłości minęły ![]() pikaso- jak w pracy kochana? ![]() co tam cwiczysz? ![]() measia- cieszę się, że już jesteście w domku i dużo zdrówka i spokoju dla Was! ![]() małgosiamn1- witaj ![]() kooocur - jakie marcelek ma ładne włoski! cały uroczy ale włoski i brwi bomba! ![]() jana-jak sie czujesz? cieszę się że kolejny dzień jeszcze w dwupaku, powiem Ci że po ostatnich wiadomościach że to już itd, to naprawdę super że wstrzymało się wszystko. Bardzo mocno Cię przytulam, wyobraziłam sobie co czułaś, co czujesz.. Myślami jestem z Tobą i trzymam kciuki. ![]() bluecream- ![]() esesko - a ramka z odbiciem stópki i rączki na ten chrzest? ja to kupowałam i mama była bardzo zadowolona... Bardzo chwalili taki sentymentalny prezent i zaprosili nas potem specjalnie na odbijanie ich ![]() ![]() lejdi_aga13- ![]() ![]() gryzelda : glasiu: ![]() ![]() edytko - widzisz, wszystko jest jak się należy ![]() ![]() waderko!!!! wow! ale cudna wieść! wiesz, czuję mocno, że tym razem wszystko będzie dobrze! i cieszę się, że Ty jesteś spokojna. pytałaś mnie o gospodarstwo- mam znikome doświadczenie w hodowli, jedynie teoria, więcej miałam styczności z uprawami. Ale perspektywa swojej małej hodowli i takiej " żywej harmonii" na podwórku naprawdę mi się podoba ![]() ![]() rena- dobrze, ze zrobiłaś ten wymaz! melbi-gratki za next etap ;p zdolna bestia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Hope myślałam dzisiaj o Tobie. Co się nie odzywasz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.