|
|
#2311 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
|
|
|
|
#2312 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamusie!
Wróciłam z basenu, zrobiłam obiad (dziś marchewkowa i fasolka po bretońsku), zerknę szybko co u Was bo zaraz lecę na kursy. Cytat:
A jak Ty się czujesz? Jak samopoczucie? Ja nie zauważyłam żadnej różnicy Cytat:
. Zapłaciłam jak za prywatną wizytę, 80 zł . I już mnie zapraszał do siebie z maleństwem na usg bioderek w 6t bo w szpitalu nie poleca robić...Cytat:
Idziesz jak burza! ![]() maggie123 kciuki za wizyty ![]() ag9 mi się to wydaje normalne, że czasem słabiej odczuwamy ruchy maleństwa, zwłaszcza teraz już na 'wykończeniu', grunt, że w ogóle je czujesz ale jeśli bardzo się niepokoisz to może zadzwoń do gina. Zmykam, pa
|
|
#2313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teQiba a ja mówie że mam zatkany nos, ja przynajmniej mam powód chrapania a tż chrapie z przyczyn niewiadomych, może lubi jak się upije to wtedy tak chrapie że na dzień następny mam temat do nabijania się z niego kazał mi sie nagrać następnym razem, więc nie omieszkam ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- olakola Cytat:
![]() ale to chyba jeszcze nie jest pełna kwota jak za prywatną wizytę
|
||
|
|
|
#2314 |
|
Zadomowienie
|
Mogę pomarudzić jeszcze?
Oberwało się kotom, psu i TZowi w pracy. Jest taka ładna pogoda, a ja się kiszę w domu bo nie mam na nic siły. TZ musi zostać po godzinach więc znowu cały dzień sama. Już zaczynam tęsknić za pracą, za ludźmi... Pozmywałam to potem musiałam pół godz. odpocząć, starłam kurze i znowu myślałam że mi kręgosłup pęknie. Do tego ta huśtawka hormonalna mnie wykończy Pokażę wam te wczorajsze zakupy, swoich rzeczy oczywiście nie fotografowałam, tylko dzieciowe. A pies jest w pralce, więc jak wyschnie to pokażę.
05.03.2014. - Gabryś Edytowane przez ag9 Czas edycji: 2014-02-18 o 15:01 |
|
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 godziny przeryczałam w łóżku, bo ktoś wysmarował mi okno (myłam je w zeszłym tygodniu )! Oberwało się tż-owi, że wszyscy traktują mnie jak pomywacza i, że jak nie pracuje to jestem już nikim i nikt nie szanuje mojej pracy. Wiem, że to głupie, ale jakoś tak mi się przykro zrobiło, że nie umiem się powstrzymać. A ty przynajmniej masz fajne zakupy |
|
|
|
|
#2316 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kobity
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A co do humoru to rozumiem, aczkolwiek zazdroszczę tego wolnego czasu, doceń go kobieto Ja mam tyle wolnego co dzieć ma drzemkę a i tak wówczas muszę ogarnąć chałupę i przeważnie podszykować obiad. I modlę się żeby jeszcze trochę pospał abym jeszcze chwilę odpoczęła.
|
|||
|
|
|
#2317 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny zbiorowo gratuluje kolejnych tygodni
![]() maggie nie mam pojecia co to by moglo byc ale mam nadzieje, ze szybko przejdzie Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
niebieski kombinezon swietny
|
|
|
#2318 | ||||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
My caly czas to robimy Polecam - mozna sie posmiac ![]() Cytat:
Mi tez za praca teskno - ale juz niedlugo i dzidziusie pozwola nam na jakis czas o tym zapomniec ![]() Cytat:
Ale ja tez potrafie sie poryczec jak mi ktos ubrudzi cos co niedawno umylam, takze rozumiem Cie
|
||||
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję dziewczyny skonczonych/zaczetych tygodni
![]() Ja mam zaawsze w nocy zatkany nos, a wilgotnosc powietrza mam ok w pokoju... ![]() Niestety na telefonie nie widze waszych fot, ktore wstawiacie, wiec sie nie odniose :-( No to sie nagadalam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2320 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2321 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Ja też mam non stop suche usta
|
|
#2322 |
|
Raczkowanie
|
cześć
![]() jakie kupiłyście biustonosze takie sztywniejsze do karmienia? kiedyś wstawiałyście link jakiejś strony, ale nie zapisałam sobie
|
|
|
|
#2323 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2324 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale za to zakupy masz super ![]() A teraz pokaze Wam pierwsza (prawie) samodzielnie uszyta rzecz! Nie jest idealny ale ciesze sie, ze sama uszylam, oczywiscie bez pomocy babci ani rusz. Jutro bede szyc rozek
73 kg Edytowane przez martorka Czas edycji: 2014-02-18 o 15:46 |
|
|
|
|
#2325 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Rano się z tego śmiały, ale doceniły że je uprzedziłam. Co do babeczek, jasne że nie mogę ![]() Ale miałam taką chęć je zrobić. Nie mam siły sprzątać a nie mogę znieść ciągłego leżenia bezczynnie to po prostu pichcę, gotuję, kroję i ciągle wymyślam coś do jedzenia. Zrobię przyjemność TŻtowi i mamie Zjadłam na obiad makaron razowy z Teraz sobie w głowie ubzdurałam, że może i mnie coś grozi. ![]() W ogóle przed momentem sąsiad powiedział mi że jestem bardzo gruba, że okropnie wyglądam i żebym tyle nie jadła. Nie mogłam znaleźć słów żeby się odgryźć, zatkało mnie. Poszłam do domu i się pobeczałam. Jak można być takim chamem. Jestem przy kości, przytyłam 10 kg i fakt, że zrobiłam się wielka, ale jestem w ciąży a nie na wczasach odchudzających. Poza tym nie dalej jak wczoraj, sąsiadka z góry powiedziała mi, że to aż dziw, że tak ładnie wyglądam w ciąży. Mój TŻ nigdy przenigdy nie powiedziałby mi ,że jestem gruba. Zawsze mówi, że jestem w ciąży, jestem piękna i bardzo mnie kocha i mu się podobam. Nawet jak może sam widzi, że nie wyglądam najlepiej, to wie, że ciężarnej nie mówi się że jest gruba, zwłaszcza w 9 miesiącu ciąży. To jak powiedzieć ślepemu, że nie widzi. Bardzo mi przykro ![]() W ogóle od kilku dni śpię w dzień conajmniej godzinę. Ja NIGDY nie sypiałam w dzień, chyba że podczas poważnej choroby. Nawet całą ciążę nie sypiałam w ciągu dnia. Muszę już naprawdę być na skraju wyczerpania, skoro śpię conajmniej godzinę w południe. ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
Zdolniacha z ciebie. Ja nie umiem szyć.
|
|||
|
|
|
#2326 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moja rada: zmusić się do wyjścia na miasto? Ja też kisiłam się i łapałam doły i wyzywałam się na mężu. Ale dzisiaj taka pogoda, że wyjdziesz, kupisz sobie jakiś duperelek i już będzie lepiej. tak jak wczoraj po ciucholandzie. Cytat:
Cytat:
Zawodowy |
|||||
|
|
|
#2327 | |||
|
Zadomowienie
|
Mocno skróciłam włosy, a zostawiłam grzywke, żeby móc ja za ucho załozyć. Wreszcie wyglądam jak człowiek, więc Emilka sie nie przestraszy, jak wyjdzie. No i z układaniem nie będzie problemów
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przed ciążą 65 F i tez mieli. Zamówiłam z fiszbinami. Na okres przejściowy mam jeszcze jakieś sportowe bez usztywniania. Wiem, że styczniówki zaopatrują się w firmę "alles" , też w tym sklepie mają,- i chyba Maggie polecała.
Emilka 25.02.2014 Leon 19.04.2016 Edytowane przez Trisdom Czas edycji: 2014-02-18 o 16:02 |
|||
|
|
|
#2328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super łupy! ![]() już się nie mogę doczekać fotek naszych dzieciaczków w tych super ciuszkach ja jak przeglądam moje wszystkie rzeczy to stwierdzam, że Agatka będzie 3 razy dziennie przebierana żebym wszystko zdążyła założyć;P
|
|
#2329 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczyny, ale do zawodowego to mu brak troche
![]() nadzwyczajna Ty sie nie przejmuj takim gadaniem, mi tez facet na targu, co u niego zawsze kupuje powiedzial, ze przytylam, ale wlasnie nie jestem na wczasach odchudzajacych, tylko w ciazy, jakos sie nie przejelam
|
#2330 | |||
|
Zakorzenienie
|
ag9 na kopa nie zasługujesz bo ja też tak mam czasem
zakupy superowe! Nie mogę uwierzyć że takie rzeczy w lumpie znalazłaś to psa w końcu postanowiłaś prać na początku pomyślałam o żywym bo kiedyś była dyskusja nt Cytat:
![]() a czym wysmarowane? ![]() Cytat:
Cytat:
Ela87 ostatnio nie można za Tobą nadążyć tak spamujesz marima ja na razie mam taki miękki ze sklepu stacj (będzie do spania później) martorka suuuuper ![]() ![]() klask i:nadzwyczajna to faktycznie szalejesz w kuchni ![]() a może sąsiad nie wie że jesteś w ciąży, bo jakoś dziwne żeby tak powiedział bez żadnej przyczyny ![]() dziwny jakiś
|
|||
|
|
|
#2331 | |
|
Zadomowienie
|
Nie no aż tak to nie
Cytat:
|
|
#2332 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Trisdom skoro jestes teraz taka odpicowana to wygon ta Emilke juz
Moj tz nie moze nic o mnie powiedziec jesli chodzi o spanie, bo on spi a ja nie czasami zdarzy mu sie pochrapac, ale sporadycznie :-PWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2334 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Powiedział, że właśnie już jestem bardzo gruba i że wyglądam strasznie i żebym już tyle nie jadła. Po prostu jestem chamem i tyle. Zresztą to jest Rom, więc nie spodziewam się po nim jakiegoś wielkiego taktu i kultury. Moja waga zawsze była dla jego rodziny tematem przewodnim. A sam jest bardzo gruby..... |
|
|
|
|
#2335 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
muszę w końcu jakiś kupić, bo mam tylko takie 2 zwykłe bawełniane do chodzenia po domu ![]() ja się cieszę że część ciuszków wydałam, a i tak mając po kilka sztuk z każdego rodzaju wydaje mi się że mam ich za dużo a mój mały nie lubi być przebierany, więc przebieramy po kąpieli, albo jak się oleje, okupka czy osiusia moja mama kupiła mi super zestaw body i śpioszki w kropki, które założę w czwartek do lekarza i nie wiem potem jeszcze kiedy zanim wyrośnie, a szkoda mi ich zakładać tak na co dzień
|
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
mam dwa linki od Kate
http://www.biustanasze.pl/biustonosz...ra-id-426.html http://www.biustanasze.pl/biustonosz-1270-id-345.html elunka też polecała kontri ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- martorka to lepiej żebyś zdała ![]() trisdom jak na razie przesypiam noce bez problemu to nie nagrywam może później się nadarzy okazja
|
|
|
|
#2337 |
|
Raczkowanie
|
nadzwyczajna weź olej gościa i takie uwagi
![]() w niedzielę byliśmy na spacerku i zaczepił nas sąsiad z klatki obok, że co to się stało że chodzimy sobie z wózkiem i skąd w ogóle to dziecko
Edytowane przez marima Czas edycji: 2014-02-18 o 16:48 |
|
|
|
#2338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2339 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przy badaniu ginekologicznym mam taki sam ból ![]() haha, szybko swojego 'pierwszego razu' nie przeżyjesz, 6 tygodni po porodzie jeszcze obowiązuje celibat ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
a kiedyś.. jak króliki ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
w takim razie też mogłabym poczekać warto! ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
nie wiem czemu tak ![]() kochana, mogłabyś podać skład tej maści na doopkę? i od razu prośba do Trisdom o przetłumaczenie ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- 56 i 62 ja też ostatnio sobie dokupiłam, bo stwierdziłam, ze nic nie dostanę i teraz muszę zorganizować na to dodatkowe miejsce gdzieś ale i tak się strasznie cieszę ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
tylko żywsze kolorki mogłaby mieć ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
najbardziej podoba mi się kombinezon i to w pandy to kocyk? Gdzie kupiłaś, gdzieee? ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- dołączam się do tego klubu
|
||||||
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie posty daja mi nadzieje ![]() Chyba faktycznie nie bylo widac skoro chlop nie zauwazyl Sent from my U8815 using Wizaz Forum mobile app
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.

. Zapłaciłam jak za prywatną wizytę, 80 zł
. I już mnie zapraszał do siebie z maleństwem na usg bioderek w 6t bo w szpitalu nie poleca robić...

dziady nie wyslali dzis, wrrrrrrr....
jak się upije to wtedy tak chrapie że na dzień następny mam temat do nabijania się z niego 

)!
przyznam szczerze, że na zdjęciach prezentowała się dużo lepiej i jestem troche rozczarowana, ale postaram się ją jakoś odpicować 
bo ja przy 'pierwszym wejściu' to wyje z bólu 

klask i: