Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-18, 11:52   #181
ladybird1122
Wtajemniczenie

Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Ja też najbardziej lubię ołówki Jednak przed kolano - mam 161 cm Coś w tym jest, że dużo kobiet je lubi Kolejnie noszę tylko bombki i te mogą być krótsze oraz baskinki.

Moich lodów dalej nie ma, pewnie do pt przyjdą
Też lubię baskinki bombki, a bardziej tulipana idealnego jeszcze nie znlazłam były kiedyś w mohito błękitne i różowe z dekoltem V na plecach (oooo dekolty na plecach też uwielbiam) ale za późno się oudziłam. Już kiedyś pisałyśmy o tych właśnie sukienkach

Ja dalej czekam na trójkąty Nie wiem kto je ma dostarczyć
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 12:11   #182
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Czyżby polprazol? mnie te bakterie omijają póki co, ale mój mąż i wiele osób zrodziny czy znajomych właśnie tym się leczyło
Ja z kolei mószę się kopnąć do kardiologa, bo mi telepie, ale coś czuję, że to jakaś nerwica

szmat czasu jeszcze masz do wesela, ale jak już macie datę to chyba najlepiej byłoby zarezerwować restaurację i termin w kościele to wszystko to przyjemność choć ja miałam wesele prawie 10 lat temu i podobało mi się.Wiadomo wiele rzeczy bym dziś wymieniła, bo moda się zmieniła. Ale szczerze powiedziaszy ja nie miałam żadnej gorączki przedweselnej. Sukienkę, kupiła, w pierwszym sklepie i chyba była 2 z mierzonych nie dostawałam fioła na tym punkcie i nie sciałam się z innymi na atrakcje weselne Nie wybielałam zębów, coby mieć holyłudzki uśmiech na zdjęciach, nie chodziłam na kurs tańca, ani nie wymagałam aby muzycy (zresztą miałam DJ-wodzireja) mieli doktorat Łatwo przeinwestować taką imprezkę Macie bardzo przyjemną liczbę gości i na pewno wszystko będzie przemyślane i z klasą a czy w tym dniu będą towarzyszyć Ci melisski?

Co do sukienek z Mohito, to parę lat temu wyszłabym z całym sklepem, ale to było w czasach kiedy tych sklepów było niewiele i w ciemno mogłam brać z wieszaka. Z minionej kolekcji nie mam ani jednej sukienki, z obecnej podobają mi się 2, ale ceny zdecydowanie za wysokie-czekam na kupon i wtedy kupię I tak jak Ty uwielbiam sukienki, bo nie trzeba dobierać góry do dołu. Kocham też spódnice, ale tu zawsze problem z górą, chociaż ostatnio najczęściej kończy się ramoneską spodni czynnych mam może jedną parę i zakładam 2 razy w roku

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

O mamuniu!!!! Jesteś niemożliwa
Ja chce małe, eleganckie wesele. Pracowałam w tym 7 lat, więc będę wybredna. Jednak w 20 tyś max. chciałabym się zmieścić. Nie wiem tylko jak ceny we Wro
Chciałabym melisski, ale niestety one są dla mnie za niskie. Zdecydowanie na wielkie wyjścia wolę wyższe buty. Zwłaszcza, że mój mąż jest tyle wyższy. Na wesela zazwyczaj ubieram 13 cm. Więc na swoje tym bardziej Rozważam opcję jako butow na przebranie. Jeśli zdecyduję się na czerwony kolor Druga opcja to fioletowo-purpurowy. Wtedy będzie chyba bez melissek buuu

Dokładnie zgadzam się, ceny w M są przesadzone. Mojej koleżanki mama szyje dla nich i mam te sukienki za 60 - 70 zł. Po normalnej nie kupiłabym, chyba, że z kuponem.

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Też lubię baskinki bombki, a bardziej tulipana idealnego jeszcze nie znlazłam były kiedyś w mohito błękitne i różowe z dekoltem V na plecach (oooo dekolty na plecach też uwielbiam) ale za późno się oudziłam. Już kiedyś pisałyśmy o tych właśnie sukienkach

Tak, tak Ja też Mam tą błękitną

Raz przyniósł mi kurier, a potem listonosz. Więc nie wiem
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 12:25   #183
Snula
Wtajemniczenie

och ile postów do czytania.

morelle_ to dobrze, że już dobrze i oby było lepiej
a wesele zorganizujesz na pewno cudne, jeszcze trochę czasu masz. pewnie koncepcja się pozmienia jeszcze tysiąc razy.

LadySith... 13 wózków, o mamuniu.

Olcia ta druga sukienka super! i lody też fajne, mężczyźni się nie znają.

a ja najbardziej lubię rozkloszowane spódnice/sukienki. jakoś najlepiej w nich wyglądam chyba. chociaż długość musi być przed kolano albo maxi. bo w midi jestem jakaś nieproporcjonalna

Snula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 12:35   #184
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja chce małe, eleganckie wesele. Pracowałam w tym 7 lat, więc będę wybredna. Jednak w 20 tyś max. chciałabym się zmieścić. Nie wiem tylko jak ceny we Wro
Chciałabym melisski, ale niestety one są dla mnie za niskie. Zdecydowanie na wielkie wyjścia wolę wyższe buty. Zwłaszcza, że mój mąż jest tyle wyższy. Na wesela zazwyczaj ubieram 13 cm. Więc na swoje tym bardziej Rozważam opcję jako butow na przebranie. Jeśli zdecyduję się na czerwony kolor Druga opcja to fioletowo-purpurowy. Wtedy będzie chyba bez melissek buuu

Dokładnie zgadzam się, ceny w M są przesadzone. Mojej koleżanki mama szyje dla nich i mam te sukienki za 60 - 70 zł. Po normalnej nie kupiłabym, chyba, że z kuponem.

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Tak, tak Ja też Mam tą błękitną

Raz przyniósł mi kurier, a potem listonosz. Więc nie wiem
niestety nie wiem, jak ceny się teraz kształtują przy wyborze sukni już bym kręćka dostała, ale byłaby zdecydowanie inna niż ta którą miałam (choć 10l temu jak ją wybierałam podobała mi się) ale może gust mi się zmienił Twoje doświadczenie w branży na pewno Ci pomoże
A melisski do tego czasu może jakieś odpowiednie wypuszczą
A masz jakiś ogólny zarys sukni? czy może masz już sprecyzowane wymagania co do niej
mam awizo chyba od piątku z poczty, to może na trójkąty?
Stary 2014-02-18, 12:43   #185
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Snula Pokaż wiadomość

a wesele zorganizujesz na pewno cudne, jeszcze trochę czasu masz. pewnie koncepcja się pozmienia jeszcze tysiąc razy.

a ja najbardziej lubię rozkloszowane spódnice/sukienki. jakoś najlepiej w nich wyglądam chyba. chociaż długość musi być przed kolano albo maxi. bo w midi jestem jakaś nieproporcjonalna
Racja, pewnie się zmieni z tysiąc razy

Dobrze, że jest tyle wzorów, że każda znajdzie coś dla siebie

Cytat:
niestety nie wiem, jak ceny się teraz kształtują przy wyborze sukni już bym kręćka dostała, ale byłaby zdecydowanie inna niż ta którą miałam (choć 10l temu jak ją wybierałam podobała mi się) ale może gust mi się zmienił Twoje doświadczenie w branży na pewno Ci pomoże
A melisski do tego czasu może jakieś odpowiednie wypuszczą
A masz jakiś ogólny zarys sukni? czy może masz już sprecyzowane wymagania co do niej
mam awizo chyba od piątku z poczty, to może na trójkąty?
O super, pochwal się jak odbierzesz

Nie mam pomysłu jeszcze. Różne mi się podobają, ale nigdy żadnej na sobie nie miałam. Więc nie mam pojęcia jaki krój mi pasuje. Podstawowa zasada, musi się w niej bardzo dobrze tańczyć. Więc na kole raczej odpadają. Jakieś rozcięcie może, nie wiem sama. Zawsze szalejemy na parkiecie, więc sama nie wiem jaka ta sukienka ma być, żeby spełniała to kryterium

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Czekam na melisski, mają 2 lata
Stary 2014-02-18, 13:05   #186
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:

O mamuniu!!!! Jesteś niemożliwa
Cytat:
Hehe no to faktycznie masz bzika na pukncie wózków hehe

Serdecznie zapraszam na kawę Garderoby jeszcze nie mam, ale wieszaki są na kółkach hahah

Kod działa, ale nie na tą sukienkę buuu
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=2334262

oj ślub bez melisek;
ja żałuję ze już po jestem bo bym na zmianę wziela jakies płaskie białe ;p

morelle
wesele w kolorze miodzio ;D

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:

o matko.. czemu ja myślała, ze w tym roku hahahahaha nie spojrzałam na rok ;p

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 13:40   #187
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

Ja dostałam obie paczki pocztą polską, przesyłka nierejestrowana-było tylko awizo.
Też bardzo lubię dekolty na plecach
Cytat:
Napisane przez Snula Pokaż wiadomość

LadySith... 13 wózków, o mamuniu.

Olcia ta druga sukienka super! i lody też fajne, mężczyźni się nie znają.

(zaraz sprawdzę, która to druga, bo nie pamiętam kolejności )

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
dużo kubusiów pije, poza tym po mężu ma ciemne włosy i oczy; mąż ma taka ciemniejszą cerę

nie powinnam - wózki to moja pasja i sama je kupuję [ze wzgledu na dość częstą zmianę modeli - on by w życiu na to się nie zgodził ]

---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ----------

to z ikei dzięcieca kolekcja mammut,
[ https://lh4.googleusercontent.com/-I...4/IMG_3368.JPG jeszcze mam dwie - ale te malowane są sprejem na kolor pasujący do wystroju]
Będzie łamacz serc
13 wózków... masakra
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 13:40   #188
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Mam tonę leków, jak mi nie przejdzie w 3 tygodnie znowu gastroskopia. No i dieta, jem sucharki i ryż takie klejący bleee... Myślę, że mi przejdzie
Wesele w sierpniu My wczoraj też rozmawialiśmy o weselu Wybraliśmy datę 06.08.16 r. Nie wiem od czego zacząć Ślub kościelny to całkiem co innego niż cywilny

Nie przejmuj się chłopakiem, wiem że fajnie jest jak mu się podoba to samo co Tobie. Mojemu mężowi też lody się nie podobają. Kręcił nosem ciągle, jakoś w zakładzie udało mi się wygrać jakoś ich zakup Ładne Twoje lody są Zgrabnie wyglądają
Długa sukienka jest piękna Może dlatego, że górę ma ładniejszą.

Haha liczy się Kod mi przyszedł meilem, ale FEB20 na odwrót. Później sprawdzę czy działa.

Śliczna Ta sukienka jest właśnie w moim stylu Ubieram się tak do pracy Mam bardzo dużo takich, ale miętową mam bez rękawków. Skusiłabym się na tą

Jestem oficjalną fanką Twojego synka

Ja kiedyś bardziej lubiłam Mohito. Mam 40 sukienek od nich, ale większość ze starych kolekcji bo wtedy 34 było jak 34. Teraz można się wnim utopić, a 32 nie mają. Sporadycznie trafia się mały rozmiar. Zastrzeżenia mam też obecnie co do jakości ubrań. Widać różnicę między sukienkami w użtkowaniu. Kiedyś wrzucałam fotki kilku sukienke na wątku Mohito, jedna pasuje mi do skrzydełek
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1373542516
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post41858513

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Straszne

One dopiero wchodzą do UK i do nas, także spokojnie 35/36 ma długość wkładki 23 cm wg Answear. Nie wiem ile ma 37
Nie przejmuję się, bo wiem, że to mnie mają się przede wszystkim podobać, ale przez niego zaczęłam bardziej żałować, że nie wzięłam jasnych... a nawet jakby były jeszcze za 250zł to byłaby głupota w mojej sytuacji wydawać tyle na drugą parę
a myślicie, że ta długa nada się na wesele? :/ miałabym problem z butami i dodatkami do niej (no i meliss bym nie ubrała ), ale nie chciałabym być jedną dziewczyną w długiej sukni

Zazdroszczę Ci tego planowania, chociaż powiem Wam, że niestety tak mi się kiepsko charakter ukształtował, że nie wiem czy dobrze bawiłabym się na swoim weselu chyba byłabym za bardzo spięta i przejmowałabym się pierdołami :/
Cytat:
Fajną masz pasję ja mam jedn wózek 3w 1 czwarty rok

Rozumiem Cię z tą długością. Moje ulubione sukienki to ołówki za kolano (bo nie podobają mi się moje nogi z tyłu na wysokości kolan) ale w ogóle uważam, że w takiej długości wyglądam ok ja mam ledwo 160 i ciężko mi jest znaleźć taką długość, a co dopiero Tobie
Widzę, że mamy tak samo z kolanami
teraz sobie przypomniałam, że kupiłyście z morelle na allegro tę ładną sukienkę z Zary, były czerwone i chabrowe... w obu kolorach mi dobrze, ale jej nie kupiłam a mogłaby się nadać na wesele i zasłoniłaby kolana...
Cytat:
Napisane przez sternik Pokaż wiadomość
Dzięki za pomoc, więc znowu się wstrzymam z zakupami.

Myślę jeszcze nad kremowymi sandałami Optical ale boję się że ten pasek wokół kostki może skracać nogi
http://answear.com/279815-melissa-sandaly-optical.html
Taki jasny pasek na pewno mniej rzuci się w oczy niż ciemny ale jak nie jesteś zadowolona z nóg to może lepiej wybrać inny model
Stary 2014-02-18, 13:53   #189
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:

oj ślub bez melisek;
ja żałuję ze już po jestem bo bym na zmianę wziela jakies płaskie białe ;p

morelle
wesele w kolorze miodzio ;D

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

o matko.. czemu ja myślała, ze w tym roku hahahahaha nie spojrzałam na rok ;p
Haha spoko No widzisz czas mam

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Nie przejmuję się, bo wiem, że to mnie mają się przede wszystkim podobać, ale przez niego zaczęłam bardziej żałować, że nie wzięłam jasnych... a nawet jakby były jeszcze za 250zł to byłaby głupota w mojej sytuacji wydawać tyle na drugą parę
a myślicie, że ta długa nada się na wesele? :/ miałabym problem z butami i dodatkami do niej (no i meliss bym nie ubrała ), ale nie chciałabym być jedną dziewczyną w długiej sukni

Zazdroszczę Ci tego planowania, chociaż powiem Wam, że niestety tak mi się kiepsko charakter ukształtował, że nie wiem czy dobrze bawiłabym się na swoim weselu chyba byłabym za bardzo spięta i przejmowałabym się pierdołami :/

teraz sobie przypomniałam, że kupiłyście z morelle na allegro tę ładną sukienkę z Zary, były czerwone i chabrowe... w obu kolorach mi dobrze, ale jej nie kupiłam a mogłaby się nadać na wesele i zasłoniłaby kolana...

Taki jasny pasek na pewno mniej rzuci się w oczy niż ciemny ale jak nie jesteś zadowolona z nóg to może lepiej wybrać inny model
Ta czerwona sukienka kochana na wesele się dla mnie nie nadaje. Bo jest długa i dwa razy już poprawiałam w niej rozporek bo niewygodnie mi się wchodzi po schodach.

Szukaj takiej jak ta długa tylko krótszej Stacjonarnie nic nie ma?

Ja się zastanawiam jak to zrobić, żeby się zmyć spać ok 1 haha

Gdzie są moje lody i inne gumowe butki?! Dzwonił kurier, ale to co innego. Mówi do mnie co zamawiałam bo ma jakąś paczkę 3kg. A ja do niego, że zależy skąd Nie wiem hahah
Stary 2014-02-18, 14:11   #190
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:

Ta czerwona sukienka kochana na wesele się dla mnie nie nadaje. Bo jest długa i dwa razy już poprawiałam w niej rozporek bo niewygodnie mi się wchodzi po schodach.

Gdzie są moje lody i inne gumowe butki?! Dzwonił kurier, ale to co innego. Mówi do mnie co zamawiałam bo ma jakąś paczkę 3kg. A ja do niego, że zależy skąd Nie wiem hahah
a o ktorej się u was wesela w ogole zaczynają?
[bo u nas ślub o 12 i potem zabawa do rana]

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Będzie łamacz serc
13 wózków... masakra

[już jest, np Waszych ;p]

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 15:13   #191
morelle_
Zakorzenienie

LadySith ok 16 ślub zazwyczaj. Jednak ja o 22 już zasypiam na stojąco

Sweet Dreams 37 ma 24 cm. Czyli jest 1 cm, aż różnicy z rozm. 35/36. Zastanawiam się czy potanieją? Mają tylko jedną sztukę...

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Olcia a ta:

http://www.asos.com/Lipsy-VIP/Lipsy-...lr=Blacksilver
Stary 2014-02-18, 15:21   #192
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:

Hmm, no w sumie racja, ona taka dopasowana więc średnio z tańczeniem...
Stacjonarnie się nie rozglądałam, na wyprzedażach kupiłam tylko sweterki, 3 pary kozaków i jakieś bluzki i to większość przez internet więc właściwie nie zaglądałam do sklepów
masz na myśli fason u góry taki jak w tej dłuższej, kolor czy co?

Ja jak się dobrze wyśpię to spokojnie nockę przeżyję, ale domyślam się, że w dniu ślubu o wyspaniu się nie ma mowy
Na pewno nie ma żadnego awiza na Twoje lody?
Cytat:
o 14:10 ----------

[już jest, np Waszych ;p]
Stary 2014-02-18, 15:23   #194
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
LadySith ok 16 ślub zazwyczaj. Jednak ja o 22 już zasypiam na stojąco

Sweet Dreams 37 ma 24 cm. Czyli jest 1 cm, aż różnicy z rozm. 35/36. Zastanawiam się czy potanieją? Mają tylko jedną sztukę...

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Olcia a ta:

http://www.asos.com/Lipsy-VIP/Lipsy-...lr=Blacksilver
śliczna, ale na pewno będzie przed kolano
Stary 2014-02-18, 15:24   #195
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, no w sumie racja, ona taka dopasowana więc średnio z tańczeniem...
Stacjonarnie się nie rozglądałam, na wyprzedażach kupiłam tylko sweterki, 3 pary kozaków i jakieś bluzki i to większość przez internet więc właściwie nie zaglądałam do sklepów
masz na myśli fason u góry taki jak w tej dłuższej, kolor czy co?

Ja jak się dobrze wyśpię to spokojnie nockę przeżyję, ale domyślam się, że w dniu ślubu o wyspaniu się nie ma mowy
Na pewno nie ma żadnego awiza na Twoje lody?

Wiesz, że ja miałam problem z płatnością i wyszły 2 dni po Twoich. Jutro będą pewnie
Masz jeszcze inne wrzuciłam. Ta góra jest bardzo ładnie pozakładana i to jedno ramię
Stary 2014-02-18, 15:31   #196
Olcia
Zakorzenienie

wszystkie są bardzo ładne i wszystkie sięgałyby mi przed kolano
ja mam nogi-klocki + te rozstępy... nie ma opcji, żebym ubrała coś krótkiego, bo to mój największy kompleks i o niczym innym bym nie myślała :/

A nie odpowiedziałam na pytanie o uszycie sukienki - nie myślałam o tym, bo dopiero teraz zaczęłam w ogóle o tym weselu myśleć. Nie mam żadnej sprawdzonej krawcowej ani nie wiem ile mogłoby to kosztować, żeby było zrobione porządnie w ogóle nie uśmiecha mi się to wesele, ehh

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Wiesz, że ja miałam problem z płatnością i wyszły 2 dni po Twoich. Jutro będą pewnie
Masz jeszcze inne wrzuciłam. Ta góra jest bardzo ładnie pozakładana i to jedno ramię
wypadło mi to z głowy!

a kupiłam tę sukienkę w h&m za 60zł, mimo, że jej nie potrzebowałam to stwierdziłam, że lepiej mieć w razie w
Stary 2014-02-18, 15:39   #197
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam nogi-klocki + te rozstępy... nie ma opcji, żebym ubrała coś krótkiego, bo to mój największy kompleks i o niczym innym bym nie myślała :/

A nie odpowiedziałam na pytanie o uszycie sukienki - nie myślałam o tym, bo dopiero teraz zaczęłam w ogóle o tym weselu myśleć. Nie mam żadnej sprawdzonej krawcowej ani nie wiem ile mogłoby to kosztować, żeby było zrobione porządnie w ogóle nie uśmiecha mi się to wesele, ehh

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

wypadło mi to z głowy!

a kupiłam tę sukienkę w h&m za 60zł, mimo, że jej nie potrzebowałam to stwierdziłam, że lepiej mieć w razie w
I dobrze zrobiłaś bo śliczna jest
Stary 2014-02-18, 16:27   #198
Lunus
Wtajemniczenie

Jakby były jakieś zniżki na nonnon to plis dajcie znać

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 16:45   #199
morelle_
Zakorzenienie

Mam 4 awiza
Stary 2014-02-18, 17:03   #200
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Racja, pewnie się zmieni z tysiąc razy

O super, pochwal się jak odbierzesz

Nie mam pomysłu jeszcze. Różne mi się podobają, ale nigdy żadnej na sobie nie miałam. Więc nie mam pojęcia jaki krój mi pasuje. Podstawowa zasada, musi się w niej bardzo dobrze tańczyć. Więc na kole raczej odpadają. Jakieś rozcięcie może, nie wiem sama. Zawsze szalejemy na parkiecie, więc sama nie wiem jaka ta sukienka ma być, żeby spełniała to kryterium

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

A może taka 2w1, że można odpiąć dół (długa do kościoła, zdjęć...) a póżniej krótsza do tańców. Albo trochę asymetryczna, tzn. z produ mini, a z tyłu dłuższa

Cytat:
Ja dostałam obie paczki pocztą polską, przesyłka nierejestrowana-było tylko awizo.
Też bardzo lubię dekolty na plecach

A ja nie wiem kto przyniósł melissy bo sąsiadka w reklamówce z tesco przewiesiła przez płot i zobaczyłam, że jak suchy chleb wiszą tam moje buty są świetne, kolor inny niż na zdjęciach taka mocno rozbielona kawa z mlekiem na pewno nie kremowe ani kośc słoniowa oczywiście trójkąty krzywo przyklejone, ale zwróciłąm na to uwagę, bo Olcia zwróciła tak może bym nie zauważyła wygodne jak każde dragony, twardsze niż kulki, ale nie tak twarde jak Jasony Tyle relacji, może zepnę się i zrobię zdjęcia
Cytat:

Cytat:

wypadło mi to z głowy!

Ta sukienka jest świetna, lubię obie, ale najlepiej to się w niej stoi

Mi bardzo podobają się takie jak na zdjęciu 8 i 16 ma Paulina Krupińska
http://plejada.onet.pl/gwiazdy-na-ko...vn-style/1kwml

Ja szyłam podobną, ale całą szarą (podobną do tej szarej na zdj, ) na jakąs imprezę, miała jeszcze kieszenie. Materiału miałam na styk 2 długości, a koszt uszycia wyszedł 60zl +materiał może 40 i jeszcze miałam halkę/siatkę usztywniającą-chyba 10zl nie poszłam w niej, bo leżała sobie wyparasowana na desce do prasowania i podleciało moje najukochańsze dziecko i wycisnęło na nią krem do rąk w ogóle lubię takie lamaniowe. Marzy mi się biała taka jak ta biała lub niebieska M.R. tylko trochę dłuższa i z materiału, który nie będzie błyszczał
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg la_mania_szara.jpg (12,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lm biała.jpg (49,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg MR sukienka.jpg (34,1 KB, 20 załadowań)
Stary 2014-02-18, 17:14   #201
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Mam 4 awiza
Zdążysz dzisiaj odebrać?
jeny, ale Ci zazdroszczę lodów
Cytat:
A może taka 2w1, że można odpiąć dół (długa do kościoła, zdjęć...) a póżniej krótsza do tańców. Albo trochę asymetryczna, tzn. z produ mini, a z tyłu dłuższa

A ja nie wiem kto przyniósł melissy bo sąsiadka w reklamówce z tesco przewiesiła przez płot i zobaczyłam, że jak suchy chleb wiszą tam moje buty są świetne, kolor inny niż na zdjęciach taka mocno rozbielona kawa z mlekiem na pewno nie kremowe ani kośc słoniowa oczywiście trójkąty krzywo przyklejone, ale zwróciłąm na to uwagę, bo Olcia zwróciła tak może bym nie zauważyła wygodne jak każde dragony, twardsze niż kulki, ale nie tak twarde jak Jasony Tyle relacji, może zepnę się i zrobię zdjęcia

Ta sukienka jest świetna, lubię obie, ale najlepiej to się w niej stoi

Mi bardzo podobają się takie jak na zdjęciu 8 i 16 ma Paulina Krupińska
http://plejada.onet.pl/gwiazdy-na-ko...vn-style/1kwml

Ja szyłam podobną, ale całą szarą (podobną do tej szarej na zdj, ) na jakąs imprezę, miała jeszcze kieszenie. Materiału miałam na styk 2 długości, a koszt uszycia wyszedł 60zl +materiał może 40 i jeszcze miałam halkę/siatkę usztywniającą-chyba 10zl nie poszłam w niej, bo leżała sobie wyparasowana na desce do prasowania i podleciało moje najukochańsze dziecko i wycisnęło na nią krem do rąk w ogóle lubię takie lamaniowe. Marzy mi się biała taka jak ta biała lub niebieska M.R. tylko trochę dłuższa i z materiału, który nie będzie błyszczał
Pokazuj, pokazuj fajnie, że dotarły. To też już sama nie wiem kto je roznosi...
a wczoraj wysłali z mangooutlet moje szpilki z metalowym czubem

Przeszukuję allegro i znalazłam dwie szyte na miarę i o taką mniej więcej mi chodzi... czerwona dobrze obrazuje długość na jakiej mi zależy
ja szyłam sukienkę na studniówkę na wzór tej: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...5Xt5N0Qse-II53
i niestety nie do końca byłam zadowolona z efektu a na całość przeznaczyłam 200 albo 250zł. Więc zazdroszczę Ci sprawdzonej krawcowej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _DSC7585_20102011_655.jpg (61,3 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia-wizytowa-lata50-te.jpg (27,3 KB, 8 załadowań)
Stary 2014-02-18, 17:20   #202
Rintje
Raczkowanie

Kupiłam na answer Melissa sweet dreams
http://answear.com/szukaj.html?search=Melissa+sweet
Wykorzystałam kod za newslettera więc wyszły 199.
Ciekawe jak będą leżeć na nodze. Marzy mi się do nich żółta sukienka

Tak, ta strona nextdirect.com to oficjalna, ceny podane w zł, przesyłka od 70 zł darmowa. Wysyłają w ciągu 3 dni roboczych. Jedynie ewentualny zwrot jest drogi, bo odesłać trzeba do UK.
Rintje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 17:28   #203
Olcia
Zakorzenienie

kilka fotek na stopach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Sweet%2Bdreams.jpg (117,8 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (8,0 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ii.jpg (9,5 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg indeks.jpg (16,3 KB, 30 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-18, 17:40   #204
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Mam 4 awiza
Szalona

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 17:50   #205
arc-en-ciel
Raczkowanie

piekne te sweat dreams musza byc dobrze dopasowane, bo na zdjeciu te niebieskie niefajnie wygladaja, bo widac, ze sa za duze, najlepiej wygladaja czarne
arc-en-ciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 19:06   #206
98agnyk
Raczkowanie

Cytat:
kilka fotek na stopach
Rozowe

Ja chyba zaczynam chorować na dragony z różowymi kokardami :/ (Ale pustka z rozmiarem 37 w rozsądnej cenie ) I nie wiem czy dałabym radę w nich chodzić - nie ukrywam, że wolę "cichobiegi" Jak dla mnie, mogliby zrobić balerinki jak dragony - z chęcią bym kupiła

Edytowane przez 98agnyk
Czas edycji: 2014-02-18 o 19:10
98agnyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 19:17   #207
pyati
Kocia mama

Na hegos są nowe modele

Widziała któraś z Was może gdzieś mel pop koronkowe? rozmiar 37.

pyati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 19:21   #208
98agnyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pyati Pokaż wiadomość
Na hegos są nowe modele

Widziała któraś z Was może gdzieś mel pop koronkowe? rozmiar 37.
http://www.snowboard-online.pl/buty-...d-clear-beige/ tutaj przezroczyste, czarne są ale 35/36 i 39.
98agnyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 19:39   #209
pyati
Kocia mama

Cytat:
Napisane przez 98agnyk Pokaż wiadomość
http://www.snowboard-online.pl/buty-...d-clear-beige/ tutaj przezroczyste, czarne są ale 35/36 i 39.

OOO, super, dziękuję Znalazłam na innej stronie jeszcze czarne w moim rozmiarze i teraz sie zastanawiam, czy białe czy czarne :P Czy może czarne z kwiatkiem...

pyati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 19:49   #210
Lukardis
Zaczytanie

Cytat:
Napisane przez 98agnyk Pokaż wiadomość
Rozowe

Ja chyba zaczynam chorować na dragony z różowymi kokardami :/ (Ale pustka z rozmiarem 37 w rozsądnej cenie ) I nie wiem czy dałabym radę w nich chodzić - nie ukrywam, że wolę "cichobiegi" Jak dla mnie, mogliby zrobić balerinki jak dragony - z chęcią bym kupiła
Przecież w nich praktycznie nie czuć wysokości. Mają 9-10 cm, a czuję się jakby miały max 6-7

"Ile razy masz ochotę kogoś krytykować przypomnij sobie, że nie wszyscy ludzie na tym świecie mieli takie możliwości jak ty"
Francis Scott Fitzgerald – Wielki Gatsby
Lukardis jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości