![]() |
#2071 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)
Od prywatnego też.
#2072 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
Ana***,mi już przeszły w 8 tc
![]() Ale w sumie nigdy jakiś wielkich nie miałam,na poszczególne produkty mdliło tylko a teraz to w ekstremalnych sytuacjach. Denaris,mi wczoraj tak pykało nad nerką ale po lewej stronie chyba z 15 minut i tylko masażyk pomógł... ![]() Ale jak trzeba to trzeba. poppy,zajady to raczej od witaminy B. Ale biorę witaminer i tam dużo jest tych witamin z grupy B,więc dziwne. Chyba,że maluch mi pożera wszelkie dobre substancje i stąd to. małaPaulina,ja znalazłam na Allegro,bo nie mam ochoty łazić po sklepach a po za tym do najbliższej galerii,gdzie coś w miarę fajnego znajdę mam tylko 60 km... ![]() Tż po mnie przyjechał dzisiaj i mu się rozwyłam w aucie jak bóbr ![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2074 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No coż zrobić, taki zawód nieszczęsnej recepcjonistki ![]() Co to za załamka? Bo dzidziusiowi się udzieli! ![]() ![]()
![]() |
#2075 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sent from my GT-I8190 using Wizaz Forum mobile app
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Zakorzenienie
|
Bo zaczęłam ryczeć,że zapomniał o moich urodzinach. Przyjechał po mnie i zaczął być taki obojętny,chciałam dać mu buzi na przywitanie a on"dobra wsiadaj,bo się spieszę" a ja mówię,gdzie? "a do kolegi pogadać,nie mam czasu,jadę Cię szybko zawieźć i lecę". To ja z krzykiem na niego,że ja mam urodziny,zapomniał,nawet życzeń mi nie złożył,że jest świnia. I się zatrzymał i dał mi kwiatki i czekoladki,złożył życzenia,bo uznał,że nie da rady patrzeć na moje łzy i jak się denerwuję a chciał poczekać do wieczora,żebym myślała,że zapomniał,bo nie spodziewał się takiej mojej reakcji,ale jedynie skwitował to jednym słowem"hormony",bo zawsze miałam to gdzieś czy ktoś składa mi życzenia i w ogóle a teraz jakaś taka zrobiłam się wrażliwa
![]()
Synuś ![]() Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
Dzieki za przyjęcie
![]() Tak jak pieszecie do becikowego zaswiadczenie moze wystawic lekarz prywatnie i na nfz i to nie ma znaczenia ![]()
![]() |
#2078 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja mam dosć mdlosci. juz nie wiem co mam jeść, mam mdłosci jak cos zjem, a jeszcze gorsze jak czegos nie zjem. Oczwiście nie cały dzień, ale niektóre momenty to masakra. Ale nie wymiotuje. Słodkiego nie jem, wolę kwaśne. ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- WItaj :0
#2079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spróbuj imbir, herbatkę z imbiru albo jakieś pastylki imbirowe... są też leki na recepte ale to już gin ustala ![]() Też mam mdłości i nasilają się jeszcze bardziej jak nie zjem nic...
![]() ![]() |
![]() |
#2080 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() No to wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
![]() |
#2081 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i oczywiście sto lat, duzo zdrówka dla ciebie i robaczka ![]() Sent from my GT-I8190 using Wizaz Forum mobile app
![]() ![]() |
![]() |
#2082 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kolejną wizytę też mam 11 marca. Już się nie mogę doczekać, cudny widok jak maleństwo się kręci i macha tymi swoimi tyci rączkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Wtajemniczenie
|
Metamfetaminax dobra jestes
![]() To wszystkiego najlepszego dla Ciebie i dzidzi ![]() katiusza1985 nie znoszę jak ktoś się wtrąca do mojego życia...juz widze jak mi ona dziecko wychowuje ![]() Coś bym zjadla ale nie mam co ![]()
#2084 |
Raczkowanie
|
Agnes może nie doczytałam, ale dlaczego masz zwolnienie leżace?
#2085 |
Wtajemniczenie
|
Moj M pichci cos dobrego i nie mogę do kuchni bo to suprajs hihihi
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2086 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję(my) za życzonka
![]() A ja sobie taki wyjściowy dres kupiłam http://allegro.pl/hot-street-style-s...980142203.html , na początek,bo potem to już pewnie jakieś ambitniejsze ![]() Ja głodna jestem jak nie wiem a nie wiem co mam zjeść... Chyba za dużo w tyłku mam,że tak wybrzydzam. Myślałam,że wtrąbię dzisiaj zapiekankę z makaronem,jajkiem,szpinak iem,filetem i pieczarkami,ale jednak obrzydziło mnie to...
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Raczkowanie
|
A widziałyści, że jjuż jest forum mam październikowych?
jak ten czas leci :P A jaki fajny tytuł: Brzuchy rosną, w nich maluchy, już jesienią będą zuchy. Mamy październikowe 2014 ![]() ![]() ![]()
Nadzieja uczy czekać pomaleńku... Czekamy: 24.09.2014 Edytowane przez katiusza1985 Czas edycji: 2014-02-18 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() P.S. Dziękuję za docenienie tytułu ![]() Podczytująca Was mama październikowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 |
Zadomowienie
|
w 6 tygodniu wylądowałam w szpitalu z krwawieniem, byłam już nawet przygotowana w szpitalu do zabiegu bo lekarz który kierował mnie do szpitala stwierdził że widzi dwa pęcherzyki ale tylko w jednym zarodek bez funkcji życiowych. Ale następnego dnia przed zabiegiem powtórzono usg i moja mała istotka, mimo tego że mocno spłaszczona przez silne skurcze macicy, zamigała nieśmiało serduszkiem więc lekarz się wstrzymał z zabiegiem. Po kolejnych dwóch dniach w szpitalu, usg pokazało poprawę i wróciłam do domu, ale ciąża dalej jest mocno zagrożona. Chociaż dzisiejsza wizyta pokazała że łobuz ma się całkiem dobrze
![]() A co do humorów i wrażliwości to coś w tym jest. Mi się ostatnio przyśniło że strasznie się pokłóciłam z mężem, który jest aktualnie na wyjeździe i tak się tym przejęłam że w nocy jak jakaś głupia ryczałam jak bóbr. ![]() Edytowane przez agnes 20 Czas edycji: 2014-02-18 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2090 |
Zadomowienie
|
Kurcze już odliczalam dni do usg prenatalnego które miało być 25 lutego i przed chwilą dostałam tel ze wizyta przesunięta na 28 bo lekarzowi coś wypadło :/ i martwi mnie to bo po zmianie bede w 14tyg i 2 dniu ciąży :/ to nie za późno? A co do smaków to mi też smakuje wszystko co kwaśne i dlatego liczę na dziewczynkę bo w dwóch poprzednich ciazach objadalam się slodyczami i mam dwóch synkow. Sny mam tak porabane ze budze sie w nocy zaryczana bo ciagle sni mi się ze moj mąż mnie zdradza :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Wtajemniczenie
|
perelka_np to tylko sen
![]() ![]()
#2092 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sent from my GT-I8190 using Wizaz Forum mobile app
![]() ![]() |
![]() |
#2093 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Jedno co dobre to przynajmniej wiem ze zdrady nigdy bym nie wybaczyla bo nawet nie da się opisać co czułam w tym snie a wiem ze w prawdziwym zyciu bylo by tak samo. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2094 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() kurcze, ale Ci maluszek numer zrobił ![]() ![]() Niestabilna, DorissiriD, WwikIi, Metamfetaminax dziękuję za odpowiedzi odnośnie mdłości ![]() ![]() ![]() No i ciesze się, bo ból podbrzusza poszedł w siną dal, ale brałam nospę i od 14 leżałam. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Wtajemniczenie
|
perelka_np ale ja sie naprawde rozryczalam po tym co napisalas, jestem nienormalna
![]() Dziewczyny stalo sie cos strasznego ![]() Dziś sie zmierzylam...w biodrach mi przybyly 3cm,mam aktualnie 96cm ![]() ![]() W brzuchu (mierze w najszerszym miejscu pod pępkiem) przybylo mi 8cm Ryczę dziś po raz drugi,TŻ się śmieje a ja zaraz coś rozniosę ![]() ![]() ![]()
#2096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Raczkowanie
|
Metamfetaminax - sto lat sto lat
![]() ![]() Jak najmniej stresów związanych z ciążą ![]() kujon - ja czekałam na wyniki kilka godzin. Robiłam w diagnostyce. Jeżeli wyrobisz sobie ich kartę to wyniki online są z reguły wieczorem. Niestabilna - ja kocham mamazone ![]() agnes - super ![]() God Of War - witaj witaj! ![]() perełka - ponoć usg genetyczne robi się 11t0d do 13t6d - ja bym zadzwoniła i zapytała czy taka różnica dni nic nie zmienia - żeby wyniki nie były zafałszowane. A sny masz okropne ![]() Co do zachcianek - mój zestaw o godz. 22.00 - 0,5kg kiszonej kapuchy + puszka coli ![]() Dzisiaj byliśmy z młodym u alergologa - masakra. Czekania 3,5 msc a zrobiła mu... 6 prób! I to na produkty których on w ogóle nie je! Jestem wkuta. Następne testy za 4 msc! To jest nie do pomyślenia. Dzisiaj jeszcze byłam na uczelni i też ciśnienie skoczyło mi do nieba - okazało się, że mój indeks zaginął i tak w ogóle to tylko i wyłącznie moja sprawa i nikogo to nie obchodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2098 |
Zakorzenienie
|
Metamfetaminax właśnie wszystkiego najlepszego
![]() Miminek kurczę współczuje tej sytuacji z indeksem ![]() a co do zachcianek to mój M. był mi po kalafiora ![]() ![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2014-02-18 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miminek mi sie jutro też zaczyna 12 tydzień ![]()
![]() |
#2100 |
Zakorzenienie
|
Byłam dziś na badaniach genetycznych,niestety,pob rali mi tylko krew,bo maleństwo jest jeszcze troszkę za małe.To był inny aparat do usg i wskazał dokładnie taki wiek ciąży jak poprzedni.Według OM dziś zaczęłam 13 tydzień,ale dzieciątko jest w 11 tj.półtora tygodnia różnicy.Ale od niedzieli urosło 0,5 cm,to chyba sporo
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Swoją drogą,nie wiedziałam,że usg może być bolesne.Tak mocno mi sondą po brzuchu jeździła,że myślałam,że do kręgosłupa dojdzie,aż brzuch mnie do teraz boli ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.