Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-18, 20:22   #331
positive rebel
Rozeznanie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Sa jeszcze do niej gatki, takie z WELONEM ale nie bralam http://www.etam.com/lingerie/la-coll...ille-ecru.html
Och mamuniu, kuloty z welonem!!!

Cytat:
Napisane przez ewaden Pokaż wiadomość
ja raz , tutaj w Stanach, miałam zrobiony za jednym posiedzeniem peeling i mikro, i przez 3 dni wyglądałam jak ofiara pożaru
No właśnie... Dobrze, że w tym czasie nie nabawiłaś się blizn i plam, bo odsłonięcie mechaniczne głębszych warstw skóry + słońce = wiele trudnych do usunięcia plam Nie polecam, lepiej systematycznie chodzić na delikatniejsze złuszczanie.

Cytat:
Napisane przez Lg_ago Pokaż wiadomość
A jaj mam z kolei trądzik na dekolcie, ramionach i plecach, plus blizny W zimę mam wysyp, bo ciągle długie ubrania, ciepło, mniejszy przewiew.
A doradzis jak zacząć opalanie na solarium, żeby było w miarę zdrowo i efektywnie? Ile przed ślubem powinno się zacząć, co ile chodzić i na jaki czas? Chodzi mi o lekką, bardzoo naturalną opaleniznę
Oczywiście Opalanie najlepiej rozpocząć tak miesiąc, półtora miesiąca przed. Przy pierwszej wizycie (nawet jeśli nie jest to nasza pierwsza wizyta w życiu, ale np. pierwsza od dłuższego czasu) pracownik solarium powinien ocenić stan naszej skóry, jej fototyp i dobrać odpowiednią ilość minut i częstotliwość opalania. Ale to fikcja i bardzo rzadko się tak dzieje - najlepiej od razu przy wejściu poprosić o taka poradę - jak pomogą to możemy zostać w takim gabinecie. Jeśli pani zza lady nie potrafi nawet ocenić naszego typu skóry to uciekamy gdzie pieprz rośnie.
Dla typowej, polskiej karnacji (fototyp III) proponuję na początku wizyty raz w tygodniu - ocenimy jak nasza skóra reaguje na słońce i jak długo potrzebuje aby się zregenerować (czyli kiedy znika zaczerwienienie i dyskomfort np. w ciepłej kąpieli). Niestety tak na sucho trudno dobrać długość opalania, bo wszystko zależy od lamp. Te w tzw. "nowej normie" opalają słabo i na początek można iść nawet na 10 min. , w przypadku mocniejszych proponuję 6-7 min. Stopniowo można zwiększać ilość minut, ale bez szaleństwa, bo o oparzenia i schodzącą skórę nietrudno Nie przekraczamy częstotliwości 2 wizyt tygodniowo w solarium (biologiczny proces uzyskania pełnej opalenizny to 48 godzin i nie powinno się częściej opalać). To tyle ode mnie A i zawsze patrzmy czy łóżko zostało przed nami zdezynfekowane - o grzybka niestety nietrudno

A i jeszcze jedno - zazwyczaj na łopatkach i tuż nad pośladkami po opalaniu zostają białe nieopalone placki - te części ciała przylegają mocno do dolnej płyty solarium, są niedotlenione i nieukrwione więc i promienie słabiej te miejsca opalają - żeby uniknąć tych "placków" należy delikatnie zmieniać pozycję. Nie trzeba się obracać, jedynie nieco wiercić :p Dla nas ma to znaczenie, bo pewnie większość będzie mieć odsłonięte łopatki w sukniach.

Edytowane przez positive rebel
Czas edycji: 2014-02-18 o 20:27
positive rebel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 20:28   #332
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Zaraz was nadrobie, ale najpierw pochwale sie co dzis upolowalam!

Koszulke na noc poslubna z Etam, wlasnie jest dostepna mala kolekcja slubna!

Do tego dobralam podkoszulke (moze na przygotowania), ktora mowi OUI!

Strasznie sie ciesze! ze udalo mi sie ta koszulke upolowac, bo za ta cene, 100% jedwab zadko sie zdarza, a przeszlam cale miasto za moim rozmiarem!
śliczna bielizna

Cytat:
A jaj mam z kolei trądzik na dekolcie, ramionach i plecach, plus blizny W zimę mam wysyp, bo ciągle długie ubrania, ciepło, mniejszy przewiew.
A doradzis jak zacząć opalanie na solarium, żeby było w miarę zdrowo i efektywnie? Ile przed ślubem powinno się zacząć, co ile chodzić i na jaki czas? Chodzi mi o lekką, bardzoo naturalną opaleniznę
kurcze ja też mam problem z plecami masz jakieś metody na trądzik na plecach wlaśnie?

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 20:34   #333
ewaden
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
No właśnie... Dobrze, że w tym czasie nie nabawiłaś się blizn i plam, bo odsłonięcie mechaniczne głębszych warstw skóry + słońce = wiele trudnych do usunięcia plam Nie polecam, lepiej systematycznie chodzić na delikatniejsze złuszczanie.
Zdecydowanie się zgadzam z Tobą.
Już do tamtego salonu/ SPA nie chodzę. Byłam przerażona tym co się stało z moją twarzą po, a za zabieg zapłaciłam prawie 400zł Nie palcie mnie na stosie myśląc, że rozrzutna jestem- tu takie są średnio ceny za pielęgnację w gabinetach (może byc +/- $20). Skóra mi się zaczęła buntować po zmianie klimatu i wody, chciałam ją ratować i się żachnęłam Od tamtego czasu zajmuję się swoją twarzą sama, a na zabiegi poczekam do wizyty w Polsce.
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 20:36   #334
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Mam ją!!!!! Kupiłam ją na jesień, na grudniową podróż poślubną na Hawaje- stwierdziłam że zaskoczę męża i wyskoczę ze swojej zimowej flaneli Jest cudowna, w dotyku i noszeniu, piekna, romantyczna i seksowna, a mężu nie mógł szczęki podnieść po jej opadzie gdy ją zobaczył (wszystko mu się w niej podobało, a zaraz po mnie to chyba najbardziej to wiązanie na plecach). Nadal ją od czasu do czasu zakładam- gdy podkręcę ogrzewanie Wiem, jak zadowolona z niej musisz być Gratuluję świetnego wyboru!
ja nie sadze, ze bede ja miala w noc poslubna tuz po slubie bo pewnie padniemy na pyski, ale w kolejna, juz wlasciwa noc poslubna, mam zamiar w niej wystapic. Jest boska!!!

Cytat:
Och mamuniu, kuloty z welonem!!!

niezle sa nie?

mam pytanie, skad pochodzisz? Bo pierwszy raz slysze "kuloty", szczegolnie ze po francusku majtki to wlasnie culotte.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 20:36   #335
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez annic Pokaż wiadomość
piękny

Mi bardzo podoba się ten:

„Czy zechcesz los swój złożyć w moich dłoniach ?
Odpowiesz - tak - bo serce mi dałaś
Lecz kiedy włos zbieleje na skroniach
Bądź mi tym wszystkim czym dzisiaj być chciałaś "

„Czy zechcesz ze mną przeżyć dni wyśnione
Odpowiesz - tak - bo ufasz mi szczerze
Lecz kiedy już wszystko będzie spełnione
Bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę ”

ale chyba na zaproszenie niezbyt pasuje.
Czemu nie pasuje? Moim zdaniem bardzo.

Cytat:
nie byłam pewna, więc sprawdziłam- to "Martha Stewart Weddings"
a raz wpadło mi w ręce GO- Grace Ormonde Wedding Style- o luksusowych ślubach- normalnie opad cycków poganiany opadem szczęki...
Ja w takie miejsca nie zaglądam bo i tak nie będę mogła sobie na takie rzeczy pozwolić (nawet zbliżone)
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 20:39   #336
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
Oczywiście Opalanie najlepiej rozpocząć tak miesiąc, półtora miesiąca przed. Przy pierwszej wizycie (nawet jeśli nie jest to nasza pierwsza wizyta w życiu, ale np. pierwsza od dłuższego czasu) pracownik solarium powinien ocenić stan naszej skóry, jej fototyp i dobrać odpowiednią ilość minut i częstotliwość opalania. Ale to fikcja i bardzo rzadko się tak dzieje - najlepiej od razu przy wejściu poprosić o taka poradę - jak pomogą to możemy zostać w takim gabinecie. Jeśli pani zza lady nie potrafi nawet ocenić naszego typu skóry to uciekamy gdzie pieprz rośnie.
Dla typowej, polskiej karnacji (fototyp III) proponuję na początku wizyty raz w tygodniu - ocenimy jak nasza skóra reaguje na słońce i jak długo potrzebuje aby się zregenerować (czyli kiedy znika zaczerwienienie i dyskomfort np. w ciepłej kąpieli). Niestety tak na sucho trudno dobrać długość opalania, bo wszystko zależy od lamp. Te w tzw. "nowej normie" opalają słabo i na początek można iść nawet na 10 min. , w przypadku mocniejszych proponuję 6-7 min. Stopniowo można zwiększać ilość minut, ale bez szaleństwa, bo o oparzenia i schodzącą skórę nietrudno Nie przekraczamy częstotliwości 2 wizyt tygodniowo w solarium (biologiczny proces uzyskania pełnej opalenizny to 48 godzin i nie powinno się częściej opalać). To tyle ode mnie A i zawsze patrzmy czy łóżko zostało przed nami zdezynfekowane - o grzybka niestety nietrudno

A i jeszcze jedno - zazwyczaj na łopatkach i tuż nad pośladkami po opalaniu zostają białe nieopalone placki - te części ciała przylegają mocno do dolnej płyty solarium, są niedotlenione i nieukrwione więc i promienie słabiej te miejsca opalają - żeby uniknąć tych "placków" należy delikatnie zmieniać pozycję. Nie trzeba się obracać, jedynie nieco wiercić :p Dla nas ma to znaczenie, bo pewnie większość będzie mieć odsłonięte łopatki w sukniach.
Bardzo Ci dziękuje za rady !!!
Ja jak chodziłam kilkakrotnie, to zawsze do stojącego - mam obawy, przed leżącym
A jeszcze takie pytanie co polecasz żeby zasłonić biust do opalania, ale by plecy pozostały odsłonięte? U mnie nisko opuszczony biustonosz niestety średnio się sprawdza, bo bardzo mi zjeżdża i sama za każdym razem nie potrafię w tym samym miejscu go ułożyć, co poprzednim razem.
Niestety, ale raz poparzyłam sobie cycki, bo mi się zsunął

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
kurcze ja też mam problem z plecami masz jakieś metody na trądzik na plecach wlaśnie?
Staram sie robic regularne peelingi. Ale nic wprawdzonego skutecznego nie znam To jest wkurzające, bo jak jest zima, czy mam większy stres to zaraz mnie wysypuje Suknia z zabudowaną górą to właśnie m.in. ze względu na to + mały biust

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 20:40   #337
positive rebel
Rozeznanie

Cytat:
ja nie sadze, ze bede ja miala w noc poslubna tuz po slubie bo pewnie padniemy na pyski, ale w kolejna, juz wlasciwa noc poslubna, mam zamiar w niej wystapic. Jest boska!!!

niezle sa nie?

mam pytanie, skad pochodzisz? Bo pierwszy raz slysze "kuloty", szczegolnie ze po francusku majtki to wlasnie culotte.
Z dolnego śląska, mais je parle le francais bien C'est pourquoi je connais le mot " culotte"
Stary 2014-02-18, 20:42   #338
iza1336
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annic Pokaż wiadomość
piękny

Mi bardzo podoba się ten:

„Czy zechcesz los swój złożyć w moich dłoniach ?
Odpowiesz - tak - bo serce mi dałaś
Lecz kiedy włos zbieleje na skroniach
Bądź mi tym wszystkim czym dzisiaj być chciałaś "

„Czy zechcesz ze mną przeżyć dni wyśnione
Odpowiesz - tak - bo ufasz mi szczerze
Lecz kiedy już wszystko będzie spełnione
Bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę ”

ale chyba na zaproszenie niezbyt pasuje.
Ja mam to na zaproszeniu
iza1336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 20:42   #339
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
nie nadrabiam, bo nie ogarniam znów niczego, w weekend miałam wspólną imprezkę z koleżanką (robiłyśmy 60 :P ), obłowiłam się w prezenty, wszystkie mega udane (dostałam m.in. Gucci Rush, które użyję na ślub oraz kolczyki z apartu, które moim zdaniem idealnie pasują do sukni ).
Przegapiłam Twoje urodziny? Wszystkiego najlepszego!
Super prezenty, te kolczyki były na mojej liście

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Dowod na to, ze ta praca mnie wykancza i na nic nie mam czasu ani siły: wlaśnie rozebrałam choinke
Nic nie mów, moja jeszcze stoi
To wina za dużego mieszkania, nie siedzę w ogóle w salonie a ona stoi na komodzie pod ścianą i ma tylko 40 cm... Na drzwiach wisi też wieniec "Merry Christmas" Kilka dni temu oidpadł i TŻ mówi że to chyba czas na schowanie dekoracji ale dalej go powiesił na drzwi

Króliczku zdrówka dużo!

Cytat:
Napisane przez ilussia Pokaż wiadomość
Fajny

Z serii głupich pytań-gdzie nosicie zaręczynowy pierścionek? I jak będziecie nosić po nałozeniu obrączki?
Standardowo noszę na serdecznym palcu prawej ręki, po ślubie powędruje tam obrączka a pierścionek na lewą rękę. Na jednym palcu mi sie nie podoba, poza tym nasze obrączki są tak śliczne że chcę ją nosic samą

Cytat:
ja dla mojego coś chciałam jeszcze na wągry możecie coś dobrego polecić?
Mój TŻ pracuje w brudzie, budowa, stocznia, namioty po piaskowaniu, miał sporo wągrów. Kupiłam mu alkoholowy tonik Clean & Clear przeciw wągrom i działa super! Niestety wysusza skórę i trzeba nakładac krem ale coś za coś...

Opium super zakupy! O majtach z golfem to słyszałam ale majtki z welonem? wbrew pozorom wyglądają uroczo

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 20:45   #340
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
A ja kupiłam dziś dwa staniki z firmy dalia na ślub bardotkę i normalny wykrojony mam nadzieje że któryś będzie pasował bo 200zł poszłooo
mam dylemat co do tekstu na zaproszeniach poskładałam z 3 różnych całość i sama nie wiem czy fajnie to brzmi.. co o tym myślicie dziewcyzny?

" ... Ty i ja spośród tysięcy, mocno trzymamy się za ręce.
Niezwykły dzień, doniosła chwila i szept nieśmiały: miły...miła...
Odtąd już razem zawsze i wszędzie, tak miało być i tak będzie...

Zakochani i świadomi, że ich miłość to nie wiatr,
Mają zaszczyt zawiadomić, że chcą razem iść przez świat
Natalia xxxxx i Adrian xxxx
wraz z Rodzicami mają zaszczyt zaprosić
Sz. P…………………………………………….
na uroczystość zawarcia związku małżeńskiego, która odbędzie się dnia 15 września 2014 roku
o godzinie 11:00 w Kościele p.w. WNMP w xxxx
Po uroczystości ślubnej zapraszamy serdecznie na dwudniowe przyjęcie weselne
w Domu Przyjęć xxxxx"
Bardzo lubię staniki Dalii, moje codzienne staniki to w zasadzie tylko z tej firmy Dobry wybór!

Co do treści zaproszeń - początkowy cytat z Leśmiana kocham I na 100% będziemy go mieć na zaproszeniu. Jednak zestawienie go z rymowanką "zakochani i świadomi..." to dla mnie koszmarek i niemal profanacja tego cudownego wiersza Leśmiana, nie cierpię tej rymowanki... dla mnie to zestawienie dobrego poety z kiczem i tandetą, robi naprawdę mocny kontrast mam nadzieję, że się nie obrazisz, chciałam być po prostu szczera i dobrze doradzić Sama treść super, tylko jeśli podobają Ci się obydwa cytaty - wybierz jeden, a nie zestawiaj ich obok siebie bo naprawdę rażą różnicą stylu, takie jest moje zdanie.

Cytat:
Z serii głupich pytań-gdzie nosicie zaręczynowy pierścionek? I jak będziecie nosić po nałozeniu obrączki?
Ja noszę zaręczynowy na serdecznym prawej ręki Po ślubie obrączkę będę nosić na serdecznym prawej, a zaręczynowy baaardzo chciałabym nosić na serdecznym lewej, ale jest za duży Na pewno nie chcę ich nosić na jednej dłoni razem, bo mój pierścionek źle wygląda "w towarzystwie", a z kolei na środkowym palcu nie lubię nosić biżuterii... ale chyba nie będę miała wyjścia

Cytat:
Zaraz was nadrobie, ale najpierw pochwale sie co dzis upolowalam!

Koszulke na noc poslubna z Etam, wlasnie jest dostepna mala kolekcja slubna!

Do tego dobralam podkoszulke (moze na przygotowania), ktora mowi OUI!

Sa jeszcze do niej gatki, takie z WELONEM ale nie bralam http://www.etam.com/lingerie/la-coll...ille-ecru.html
Sa tez i bez welonu, ale nie stringi, a ja zwyklych nie lubie.

Strasznie sie ciesze! ze udalo mi sie ta koszulke upolowac, bo za ta cene, 100% jedwab zadko sie zdarza, a przeszlam cale miasto za moim rozmiarem!
Super zakupy! Koszulka na noc poślubną piękna, sama bym taką chciała na noc poślubną ale niestety lata noszenia źle dopasowanego stanika zaskutkowały tym, że bez biustonosza w takich koszulkach wyglądam fatalnie Ale jest naprawdę cudna! Na przygotowania sama myślę nad jakimś białym podkoszulkiem z fajnym napisem

Cytat:
Podbają mi się te talerzyki !!
Co to oznacza ciasteczkowy?
Cieszę się! Chyba na dniach taki zamówię Tak się zastanawiałam, czy to zrozumiałe pojęcie Chodzi o to, że jakby "warzył" się na twarzy, był widoczny i źle cera wyglądała.
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 20:47   #341
iza1336
Raczkowanie

Mi poduszeczkę na obrączki zrobi mama na szydełku, mamy specjalny wzór, a ją chyba włożę do drewnianej skrzyneczki.

Nie mogę uwierzyć! Dostałam wyzwanie na fb hahaha!! na 20 pompek, no to jest motywacja, bo póki co zrobiłam 5 i to nie wiem czy dobrze :P
Stary 2014-02-18, 20:48   #342
Atomoowka
Wtajemniczenie

Hej kobietki nie było mnie od soboty u tu nowy wątek i tyle postów.

Nie jestem w stanie nadrobić rzecz jasna tyle teksu.

Chciałam napisać ze prawdopodobnie znikam na kilka dni. Jutro sie okaże czy uda sie z TŻ zrealizować spontaniczny pomyśł i wyjechac na kilka dni. Jezeli tak to dopiero w week wróce.

Buziole

Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalk now Free

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 20:53   #343
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=jDTuG5YSqkY ale ładny teledysk, jest nawet suknia ślubna
ja wolę teledyski w tym stylu http://www.youtube.com/watch?v=D51PdgEvQ1s

a ten mi się nie podoba, ale wstawiam jako ciekawostkę przyrodniczą (pierwsza część teledysku), winter is coming http://www.youtube.com/watch?v=_Wbubyzqao4

Edytowane przez annic
Czas edycji: 2014-02-18 o 20:57
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 20:54   #344
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość

Nic nie mów, moja jeszcze stoi
To wina za dużego mieszkania, nie siedzę w ogóle w salonie a ona stoi na komodzie pod ścianą i ma tylko 40 cm... Na drzwiach wisi też wieniec "Merry Christmas" Kilka dni temu oidpadł i TŻ mówi że to chyba czas na schowanie dekoracji ale dalej go powiesił na drzwi
D
Jak dobrze wiedziec, ze nie tylko my tak mamy

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Cieszę się! Chyba na dniach taki zamówię Tak się zastanawiałam, czy to zrozumiałe pojęcie Chodzi o to, że jakby "warzył" się na twarzy, był widoczny i źle cera wyglądała.
No wiadomo, kazda cera jest inna. Ale tez moze zależy od tego jaki krem sie uzywa pod ja pod revlona nakladam tylko takie lekkie nawilzajace serum plus baze pod podklad, i czesto ktoś mnie pyta jakiego podkladu uzywam bo mam ładną cere (z podkładem oczywiście) a jak mam gorszy dzien i moja twarz wygląda zle to nakladam dwie warstwy Revlona colorstay plus korektor eveline art scenic, zakrywa wszystko

Ale tak jak pisałam, nie mam wielkich problemów z cerą. Czasami jest troche przesuszona, szara, z podkrazonymi oczami :/

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-02-18 o 20:56
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 20:57   #345
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Z dolnego śląska, mais je parle le francais bien C'est pourquoi je connais le mot " culotte"
Ah, voila, maintenant je comprend pourquoi t'a dit kuloty c'est chouette
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-18, 20:58   #346
iza1336
Raczkowanie

Jak tak już o teledyskach, dumnie wysyłam filmik moich ślubnych uwieczniaczy
http://vimeo.com/86987863?utm_source...MzMxfDc3MDE%3D

Kocham Ich! <3
Stary 2014-02-18, 21:05   #347
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
My zrobimy albo poduszeczkę albo drewnianą szkatułkę na obrączki
Zrobiłam sobie identyczne drewniane pudełko Tylko teraz powinnam je polakierować i tak bardzo mi się nie chce...

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Myślałaś może już nad sukienką na drugi dzień? z racji tego ze też jestem xl może masz jakieś propozycje?
Też jestem xl-ką i waham się między dwiema kieckami najpierw wpadła mi w oko ta morska, ale potem wyhaczyłam na wyprzedaży białą i chyba jednak na poprawiny wezmę tę drugą. W 2014 oprócz mojego będą jeszcze dwa wesela, więc kiecek nigdy nie za wiele

Stary 2014-02-18, 21:08   #348
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Zrobiłam sobie identyczne drewniane pudełko Tylko teraz powinnam je polakierować i tak bardzo mi się nie chce...

Też jestem xl-ką i waham się między dwiema kieckami najpierw wpadła mi w oko ta morska, ale potem wyhaczyłam na wyprzedaży białą i chyba jednak na poprawiny wezmę tę drugą. W 2014 oprócz mojego będą jeszcze dwa wesela, więc kiecek nigdy nie za wiele

Super pudełko
A sukienki obydwie piękne bierz dwie!

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 21:09   #349
alloffkowa
Zakorzenienie

Piszecie o cerze. Ja mam tłustą, ale nie rozpaczam z tego powodu bo taka sie później starzeje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 21:09   #350
KaEs
Wtajemniczenie

Allllllleeeeeeee jestem opóźniona nowy wątek, 12 stron naklepanych, a ja dopiero się odzywam

WITAM W NOWYM WĄTKuuuuu

Która wpadła na taki tytuł?

Mam dla Was przepiękny makijaż, fryzurę, kolczyki... jak można być takk pięknym!!!

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 21:14   #351
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iza1336 Pokaż wiadomość

Kocham Ich! <3
bardzo ładny
my nie będziemy mieć kamerzysty i teraz trochę żałuję, ale pewnie zaraz mi przejdzie zwłaszcza jak sobie przypomnę, że strasznie sztywniejemy na widok kamery. Wizja tego jak fatalnie byśmy wyglądali zawsze pomaga w walce z wątpliwościami

edit.
ten jeszcze jest niezły, zazdroszczę luzu http://www.youtube.com/watch?v=OcGl2tW_FdM

Edytowane przez annic
Czas edycji: 2014-02-18 o 21:18
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 21:21   #352
cikulada
Zadomowienie

Odebraliśmy obrączki Tylko moje paznokcie wyszły strasznie dziwnie na zdjęciu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_000228000.jpg (41,8 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_000232_001.jpg (41,9 KB, 100 załadowań)

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 21:22   #353
niulka_1985
Zadomowienie

Witam i ja!
Trochę się załamałam, bo mimo poprawek moja suknia jest nadal za duża w biuście.... Zamówiłam wkładki silikonowe do stanika i mam nadzieję, że mi pomogą, bo jak nie to muszę nowej krawcowej poszukać
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 21:28   #354
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:

Ja wrzuciłam tę białą sukienkę! Jest cudowna i genialna! Bierz obie! Na wesele i nawet poprawiny myślę, że fajnie mieć miała i się trochę wyróżniać wśród gości

edit.
Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
oo ładne! My będziemy mieć prawie takie same

Edytowane przez Kaigara
Czas edycji: 2014-02-18 o 21:30
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 21:34   #355
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iza1336 Pokaż wiadomość

Kocham Ich! <3
fajowy!
Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Witam i ja!
Trochę się załamałam, bo mimo poprawek moja suknia jest nadal za duża w biuście.... Zamówiłam wkładki silikonowe do stanika i mam nadzieję, że mi pomogą, bo jak nie to muszę nowej krawcowej poszukać
Klasyka rządzi ! Już nie mogę się doczekać naszych- odbieramy za tydzień.

Co do KULOTÓW.....PADŁAM
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 21:35   #356
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
"Oto jest miłość: dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się że czekali na siebie całe życie".
Victor de Lima
Przepiękny że też wcześniej go nie widziałam

Cytat:
Fajny

na serdecznym u prawej, po ślubie bede nosić na lewej rece też na serdecznym

Cytat:
Dziękuję jakaś grypa żołądkowa się przyczepiła do mnie, po tonach leków jest minimalnie lepiej.. ehhh
też miałam, chyba jakiś wirus Polskę opanowął...

Cytat:
Napisane przez amputee Pokaż wiadomość
czyli jednak jesteś do przodu
no fakt

Cytat:

piękne pudełko i piękne sukienki!

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Allllllleeeeeeee jestem opóźniona nowy wątek, 12 stron naklepanych, a ja dopiero się odzywam

WITAM W NOWYM WĄTKuuuuu

Która wpadła na taki tytuł?

Mam dla Was przepiękny makijaż, fryzurę, kolczyki... jak można być takk pięknym!!!
Cytat:
piękny

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 21:38   #357
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Witam się w nowym wątku

Zastanawiam się nad grawerem na obrączkach A Wy już wiecie co chcecie mieć wygrawerowane?

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-18, 21:40   #358
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ładne, gratuluję! I zazdroszczę, że macie fotkę z nimi na dłoniach, mój TŻ wywrócił oczami na taki pomysł

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Witam i ja!
szkoda. Oby te wkładki pomogły, jak nie to szukaj kogoś innego, kto Ci przerobi suknię, bo nie ma sensu tracić nerwów na krawcową, która sobie z tym nie radzi. Chyba, że to wina sukni Chociaż wątpię, żeby miseczki były w jakiś specyficzny, niedający się pomniejszyć sposób wyprofilowane.
Stary 2014-02-18, 21:48   #359
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ładne ! klasyk to jest to

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-02-18, 21:49   #360
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Bardzo lubię staniki Dalii, moje codzienne staniki to w zasadzie tylko z tej firmy Dobry wybór!

Co do treści zaproszeń - początkowy cytat z Leśmiana kocham I na 100% będziemy go mieć na zaproszeniu. Jednak zestawienie go z rymowanką "zakochani i świadomi..." to dla mnie koszmarek i niemal profanacja tego cudownego wiersza Leśmiana, nie cierpię tej rymowanki... dla mnie to zestawienie dobrego poety z kiczem i tandetą, robi naprawdę mocny kontrast mam nadzieję, że się nie obrazisz, chciałam być po prostu szczera i dobrze doradzić Sama treść super, tylko jeśli podobają Ci się obydwa cytaty - wybierz jeden, a nie zestawiaj ich obok siebie bo naprawdę rażą różnicą stylu, takie jest moje zdanie.
dziękuje za szczerą odpowiedz muszę się jeszcze zastanowić ale chyba zostanę przy Leśmianie no chyba że TŻ będzie się upierał..

Cytat:

Piękna ta morksa zastanawiałam się nad kolorem na drugi dzień i myślałam o czymś takim właśnie ale z drugiej strony biel też byłaby fajna..

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości