|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 | |||
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
z tym ostatnim się zgadzam w zupełności ![]() Cytat:
ale cudne ![]() i wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]() piękny ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;45211571]Fanfary TADAM !Tym o to sposobem zakończyłam swój grafik ![]() ![]() Koncepcja była inna,miały być białe trójkąty "od góry" ale taśmę dałam za wcześnie i wszystko mi się rozwaliło...Postawiłam więc na spadający brokat ![]() Zmarnowałam dodatkowo lakier,Poshe i zmywacz ![]() Nie lubię malować tym lakierem.W ogóle nie przepadam za Essie ![]() cudnie ![]() ![]() Cytat:
no to super ![]() ![]() muszę zrzucić fotki z telefonu na laptopa i pokazać mani i chyba dzisiaj albo jutro będę robić nowe, bo to takie zużyte strasznie ![]()
![]() |
#1862 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVI + przeogromna dawka plotek!
![]() No jak miałam taki doping (grożenie palcami i pałkami ![]() ![]() Awww jakie guziczki ![]() Cytat:
![]() ![]() Bez sensu? Nie rozumiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale właśnie - radzimy sobie, tuszujemy co nam nie pasuje i też jest dobrze! ![]() Czuję, że jeszcze się doczekamy ![]() Cytat:
![]() ![]() Tylko, że dostępne w SP? ![]() ![]()
![]() |
#1863 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;45211571] Fanfary TADAM !Tym o to sposobem zakończyłam swój grafik ![]() ![]() Koncepcja była inna,miały być białe trójkąty "od góry" ale taśmę dałam za wcześnie i wszystko mi się rozwaliło...Postawiłam więc na spadający brokat ![]() Zmarnowałam dodatkowo lakier,Poshe i zmywacz ![]() Nie lubię malować tym lakierem.W ogóle nie przepadam za Essie ![]() [/QUOTE] Z daleka rozpoznałam Essiaka <3 ![]() Bluźnisz! ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
![]() O nieee, ale brzydkie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1864 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
jaki koncert? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też bym chciała ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1866 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Już nie będę ![]() Cytat:
![]() Byłyby pisaki w dwóch wersjach - mi to wystarczy ![]() O M G! ![]() Wygląda fenomenalnie! ![]() Smoooo! zamorduję! MT też są w jakiejś promo czy w regularnej cenie? [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;45211571]Fanfary TADAM !Tym o to sposobem zakończyłam swój grafik ![]() ![]() [/QUOTE] Strasznie mi się podobają! ![]() Cytat:
![]() Hyhyhy ![]() Nom paskudne! A jakby je jeszcze pokolorować tą metodą co ją niedawno Ala zarzuciła z jutuba, to w ogóle ble! ![]() Chyba ich jeszcze nie wrzucałam - Savina Ruby ![]() ![]() Fotki są z 7. lutego, więc troszkę nieaktualne.
![]() |
#1867 |
Zakorzenienie
|
#1868 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
![]() ale pięknaaa ![]() ![]()
![]() |
#1869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;45211571] Fanfary TADAM !Tym o to sposobem zakończyłam swój grafik ![]() ![]() Koncepcja była inna,miały być białe trójkąty "od góry" ale taśmę dałam za wcześnie i wszystko mi się rozwaliło...Postawiłam więc na spadający brokat ![]() Zmarnowałam dodatkowo lakier,Poshe i zmywacz ![]() Nie lubię malować tym lakierem.W ogóle nie przepadam za Essie ![]() [/QUOTE] świetna baza, brokacik też fajny ![]() ![]() a ja mam Smoke & Ashes ![]() ![]() wiecie? po tym jak go testowałam na sziełku (na, nie pod) to myślałam, że będzie gorzej, a on mnie znowu zaskoczył, tym razem na plus ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1870 | |
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
kocham tą Chinkę ![]() pięknie wygląda u Ciebie z tą mgiełką ![]() ![]()
![]() |
#1871 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nooo do Ruby Pumps daleko, ale czerwonuszek zacny. A ty czym zalewasz, tafla jak sie patrzy! A INM nie zawsze az taka robi. ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- ja też ja kocham, wzięłam na zapas ![]() o kurde ale strona się trafiła! Trzy mani pod rząd! Podoba mi sie ten lakier, uffff wzięłam w ostatnim rzucie na taśmę ![]()
![]() |
#1872 | |||
Konto usunięte
|
Bardzo dziękuje
![]() ![]() A co mi zrobisz jak powiem że strasznie nie lubię malować Essie,i że mam je tylko dlatego bo mają piękne kolory ![]() Cytat:
![]() Łaaaał Twoje perfekcyjne paznokcie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Super wygląda ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Lwiątko z Cintry
|
lepiej, lepiej ![]() ![]() do mnie nadal nie śpiewa ten lakier, ładny, ale nie muszę go mieć ![]() a kwadraty - ![]() nie dziwi mnie to ![]()
#1874 | |||
Zakorzenienie
|
Dziękuję!
![]() Cytat:
![]() Jeeeeej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;45214701]
Meeeega mi się podoba ![]() ![]() [/QUOTE]Dzięki! no, no ![]() Fajnie, że sie podobaja!
#1876 | ||||
leśny stwór
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;45213246]High five
![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() dziękuję, ale krzywe wyszły ![]() ![]() niestety. Ale Viperowe chyba podobne, nie? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1877 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
O fuu, to już w ogóle okropne ![]() Śliczna jest ta Savina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;45214701] A co mi zrobisz jak powiem że strasznie nie lubię malować Essie,i że mam je tylko dlatego bo mają piękne kolory ![]() [/QUOTE] ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1878 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Ty masz i RS i RP? Cytat:
![]() Cytat:
![]() hehe udało Ci się ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;45214701] Mam go,mam go ![]() ![]() Super wygląda ![]() ![]() ![]() dziękuję! ![]() Cytat:
![]() no rozumiem, on nie jest jakoś mega zbajerowany, więc na pewno jest dla wielbicielek czerni/vampów ![]() dzięki ![]() ![]() ![]() o masz ![]() dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() to cieszę się ![]() ![]() ![]() no powiem Ci, że na razie nie mam problemów, są krótkie i nie odczuwam tego żeby mi przeszkadzały. Przy dłuższych może być gorzej, bo jednak na rogi trzeba uważać, a ja się przyzwyczaiłam do migdałów i do tego że się ich nie czuje mimo długości ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1879 | ||||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Malinka Twoje mani śliczne ![]() ![]() ![]() łaahahah ![]() Cytat:
![]() ślicznotki ![]() ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;45211571]Fanfary TADAM !Tym o to sposobem zakończyłam swój grafik ![]() ![]() Koncepcja była inna,miały być białe trójkąty "od góry" ale taśmę dałam za wcześnie i wszystko mi się rozwaliło...Postawiłam więc na spadający brokat ![]() Zmarnowałam dodatkowo lakier,Poshe i zmywacz ![]() Nie lubię malować tym lakierem.W ogóle nie przepadam za Essie ![]() [/QUOTE] aaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dziękuję za wcześniejsza pochwałę ![]() ![]() Cytat:
![]() uwielbiam! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1880 | |
Zakorzenienie
|
Viv dziękuję
![]() ![]() Cytat:
![]() Smoo ładnie, w słońcu pewne będzie szał Chu śliczne mani, delikatne Mgiełka znowu mani? ![]() Anula super, ja go mam, czeka na swoją kolej ![]() I mam coś dla MaRUD ![]() ![]() lepiej? faker na pewno do poprawki, ale nie wiem co mu dolega, jak zmyję mani obadam co i jak ![]() ![]()
![]() |
#1881 | ||||||
Konto usunięte
|
Bry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Robi wrażenie ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;45211571] Fanfary TADAM !Tym o to sposobem zakończyłam swój grafik ![]() ![]() Koncepcja była inna,miały być białe trójkąty "od góry" ale taśmę dałam za wcześnie i wszystko mi się rozwaliło...Postawiłam więc na spadający brokat ![]() Zmarnowałam dodatkowo lakier,Poshe i zmywacz ![]() Nie lubię malować tym lakierem.W ogóle nie przepadam za Essie ![]() [/QUOTE] Jest prześlicznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale piękne żarówy ![]() Cytat:
![]() Ale nie byłabym sobą jakbym się nie sprzeciwiła ![]() Nie mogę się zgodzić, że baza jest czarna. Jak się przyglądam na butelkę, tam gdzie widać zużycie lakieru, albo jak rozmażę odrobinkę na szkiełku i pod światło ją - to widać, że to taki ciemny atramentowy kolor... wiesz o co mi chodzi? Cienka warstewka spływająca po szkle pokazuje to wyraźnie, ale już oczywiście na paznokciach tego nie widać ![]() Bosz... tylko po co ja to piszę? ![]() No dosłownie sztuka dla sztuki, jakby kogoś to obchodziło ![]() Miałam ofocić mani, a jak na złość słońce dzisiaj za chmurami i ciemno mam jak w d... ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1882 | |||
Oby do wiosny
|
Ten z okrągłej wygląda zaiebiaszczo
O jaaa!!! ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;45211571] Fanfary TADAM !Tym o to sposobem zakończyłam swój grafik ![]() ![]() Koncepcja była inna,miały być białe trójkąty "od góry" ale taśmę dałam za wcześnie i wszystko mi się rozwaliło...Postawiłam więc na spadający brokat ![]() Zmarnowałam dodatkowo lakier,Poshe i zmywacz ![]() Nie lubię malować tym lakierem.W ogóle nie przepadam za Essie ![]() [/QUOTE] Ale wyszło fajnie ![]() Fajne sa bo nie przeszkadzają jak cyrkonie ![]() Cytat:
![]() Hahaha Czyli rozumiesz ![]() ![]() Też tak myślę ![]() Cytat:
Mnie to by pewnie nie pomogło ![]() Ze dwa potraktowałam brutalnie i je skrwawiłam Cytat:
O kurka! Jak wklejone w Paint'cie wyglądają! hahaha |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1883 | ||
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() 4 ![]() ![]() Cytat:
Mani mam. IMG_20140218_183850.jpg Idąc za sugestia Anuli, skróciłam maluchy
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2014-02-19 o 08:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1884 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4521964 2] Świetny prezent, a te brokaty genialne ![]() [/QUOTE] Dziękuję ![]() Trzeba łapać drobinki, ale myślę, że mogę mu to wybaczyć, bo pomalowałam na jednym paznokci i się zakochałam ![]()
![]() |
#1885 |
Zakorzenienie
|
nie, na żywo są wszystkie równe, a nie mam linijki aby zmierzyć
jak zmyję mani to będę widziała co jest do poprawki, bo nie umiem tak do końca piłować z lakierem na paznokciach ![]() śliczne mani, wiosno, wiosno przybywaj
#1886 |
Konto usunięte
|
Ooo jakie śliczne
![]() Też nie wiem. Więcej poprawek muszę robić po zmyciu lakieru, niż kiedy piłuję golasy a potem maluję (właściwie wtedy prawie wcale nie poprawiam). ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1887 | ||
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4522021 5]Ooo jakie śliczne ![]() [/QUOTE] Dziękuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4522021 5]Ooo jakie śliczne
![]() Też nie wiem. Więcej poprawek muszę robić po zmyciu lakieru, niż kiedy piłuję golasy a potem maluję (właściwie wtedy prawie wcale nie poprawiam). ![]() dokładnie jest tak jak piszesz ![]() boszzzz ale mam jakiś dziwny dzień, nic mi się nie chce.... blehhh
#1889 |
Oby do wiosny
|
Mi też...
Muliście tak i szaro |
![]() ![]() |
![]() |
#1890 | |
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.