|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#37021 |
|
sophisticated
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później
Ewuś, bo my wiesz, wszystkie Cię
a piszczeć będziesz od dźwigania ciężarów w tej siłowni mam rozumieć? ![]() navi bardzo przyjemne prezenty Ann doleciał effaclar, dziękuję wróciła mi zdolność przełykania, więc żyć będę dziękuję Wam wszystkim za troskę dziewczynki Pingi pozdrów męża, mam nadzieję, że też się szybko pozbiera |
|
|
|
#37022 |
|
Zakorzenienie
|
o tak! koffamy badzo naszą Ewcię
Brewko-to szybciutko nawet! super! no a na wszelkie gardłowe sprawy to podobno płukanka z szałwii dużo daje |
|
|
|
#37023 | ||
|
Zakorzenienie
|
E -
annn! jaki "obcy" ??? ![]() Brewuś, 3m się zdrówka dla Pingwinmana! navi, to filiżankę widać kiepsko ale to co widać - efektowne
|
|
#37025 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu tak sobie myślę że ten szampon to rozjaśnić raczej nie rozjaśni a chodzi mi głównie o to aby te wstrętne siwulce zamalować
![]() Jak mi podpasuje to tez sobie pójdę i zamówię w sklepie ciemną czekoladę, a co Bo cena jest śmieszna
|
#37026 |
|
Zakorzenienie
|
no tylko odrost może być jaśniejszy
ale sama jutro zobaczysz i spokojnie mozesz potrzymać ok 1h ja jutro/pojutrze też farbuję,bo wygladam jak wypłosz siwulec
|
|
|
|
#37027 |
|
sophisticated
|
tak tak trzymaj dłużej Beatko
a widziałyście też farby Marion, Ann używałaś może? dla Iwonki: annLee nam zareklamowała na swoich włosach szampon Marion Maribell, który nie dość, że lśni pięknie na włosach, to jeszcze łapie siwuchy i nie niszczy włosów jak farba, bo jest szamponem ja sobie zaaplikowałam średni blond i jestem bardzo zadowolona, chociaż nie wszystkie siwe złapał, ale odcień jest idealny dla mnie i włosy są w dobrej kondycji
|
|
|
|
#37028 |
|
Zakorzenienie
|
a nie widziałam farb
ale może warto się nimi zainteresować? no z tymi siwulcami to tak na 100% super nie jest,ale mnie wystarcza nie widać ich,dopiero po kilkunastu myciach pod światło widać,że te siwe to ciut jasniejsze są,ale..plusów jest dużo więcej-dla mnie przynajmniej |
|
|
|
#37029 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
tutaj są farby, tylko opis słaby i blondy bez fotek http://www.raan.istore.pl/sklep,1846...,345154,0.htmlo a tu o blondach http://torebka.kafeteria.pl/katalog....=view&id=10746 są i ciemne http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=6069 a tu firmowa strona http://www.marionkosmetyki.pl/ |
|
|
|
|
#37030 |
|
Zakorzenienie
|
jak te zużyję to looknę w tym sklepie,może były,ale nie zwróciłam uwagi,bo nie szukałam?
no i jest farba mari color i maribell http://www.marionkosmetyki.pl/?stron...-do-wlosow.htm a Ty Beatko masz farbę czy szampon? kusi mnie orzechowy brąz
|
|
|
|
#37031 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brewko, czas najwyższy No bo przecież zgrzeszysz jakimś lodem, prawda? ![]() A co się stało Małżowi Pingi? Pozdrawiam oczywiście i Małża i Pingi Cytat:
Cytat:
Dziękuję
|
|
#37032 |
|
sophisticated
|
małż Pingi zapadł na anginę, stąd więź z nim poczułam specjalną
się mogę łączyć w bólu
|
|
|
|
#37034 |
|
sophisticated
|
o Ty niedobra
co Ci kosmatego po głowie chodzi? dziecko słucha
|
|
|
|
#37036 |
|
sophisticated
|
|
|
|
|
#37037 |
|
Zakorzenienie
|
aaaa...
on zna matkę-wie,że z niej wariatka zboczona
|
|
|
|
#37038 |
|
Rzabbocop
|
E kochana Wszystkiego co najlepsze i spełnienia marzeń
|
|
|
|
#37040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mnie znowu krew z nosa poszła ![]() Cytat:
|
|
#37041 |
|
Zakorzenienie
|
Ann ja mam szampon ale farby chyba też w tym sklepiku były, bo mi mignął napis orzechowy brąz na jakimś jaśniejszym pudełku - ale ja tak w te szampony byłam zapatrzona że na nic innego uwagi nie zwracałam
![]() Nawet jak mi odrosty wyjdą jaśniejsze to to przeżyję - głownie mi o te siwulce chodzi ![]() Na siłownie byłam przed chwilą i znowu ciasto z truskawkami upiekłam Idę je zalać galaretką
|
#37042 |
|
Zakorzenienie
|
no ja własnie podejrzewam,że taka zaptrzona w te szmpony byłam,że już na nic innego nie spojrzałam
znowu to samo ciacho? mamma mia _____________ a ja chciałam,żeby małż mi kupił zsiadłe mleko Jana a on mi kupił maślankę stracciatella bo nie było a myślał,że ja tą lubię (owszem lubiłam,ale nie piję jej już conajmniej pół roku jak nie więcej )no nic-zrobię może z niej jakiś koktail truskawkowy czy cóś
|
|
|
|
#37043 |
|
Zakorzenienie
|
To samo, tylko tym razem z budyniem
![]() A koktaile truskawkowe to też u mnie w codziennym menu się znajdują - szczególnie mo TZ w nich gustuje
|
#37044 |
|
Zakorzenienie
|
E życzę Ci wszystkiego co najlepsze, samych slonecznych dni i wszystkiego o czym zamarzysz
![]() buziaki dla wszystkich chorowitków, oby jutro było lepiej
|
|
#37045 |
|
Rzabbocop
|
dziewczyny poszły spać aż jestem w szoku
chciałam zrobić trening ale tak mnie głowa boli, że nie dam rady do tego mnie dusi i kicham strasznie a już tak fajnie było przez dłuższy czas, zapomniałam prawie co to alergia
|
|
|
|
#37046 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbko wspolczuje
podrzucony strasznie alergiczny, jak widze co przezywa to tak mi go szkoda...ja tu wpadlam powiedziec baj baj wracam i wpadam zdac obszerną relację ![]() trzymajcie kciuki zeby samolotu terrorysci nie porwali ![]() aaaa E nie wiedzialam ale juz wiem ![]() WSZYSTKIEEEEEEGO NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ!! no... to do zobaczenia Słoneczka
|
|
|
|
#37047 |
|
Rzabbocop
|
Navi pomyślnych wiatrów i miłego pobytu
|
|
|
|
#37048 |
|
Zakorzenienie
|
Navi powodzenia i miłego spędzenia czasu
baw się dobrze ![]() Chorowitki ![]() Zdjęcia wysłane, idę się uczyć |
|
|
|
#37049 |
|
Zakorzenienie
|
czeee
![]() KAWA I MATE Iwonko-jesteś śliczna i powabna i żadnych strąków nie widzę po browarku lekko się rozluźniłyście i bardzo dobrze!piękne widoczki...aż poczułam bryzę świeżości na sobie zachciało mi się nad wodę a tu do roboty trza...
|
|
|
|
#37050 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Ja też strąków nie widzę, ale zgoła z innego powodu ![]() Dzięki za życzenia Navi, leć szczęśliwie i baw się dobrze!!! Od godziny próbowałam wejść na Wizaż - wreszcie się udało
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

jaki "obcy" ??? 

co Ci kosmatego po głowie chodzi?