W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-18, 20:15   #3601
kascysko
Zakorzenienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy jeśli na ściankach słoika z maską osadza się woda, to znaczy, że zaczyna się ona psuć? Tak robi się właśnie z moim Kallosem Latte.
Znaczy, że traci stabilność. Ale tragedii jeszcze nie ma, "psucie się" zaczyna się wtedy, gdy produkt się rozwarstwia.
Cytat:
Napisane przez kwrobel2 Pokaż wiadomość
Kaś, jutro powinnam wysłać do Ciebie paletki, a jak nie to w piątek już na 100%
Spokojnie Wróbelku, napisałam Ci PW, nie musisz się spieszyć
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 20:44   #3602
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Też dzisiaj jadłam parówki
A tak apropo rudego, to dzisiaj cały dzień chodzi mi po głowie ta piosenka
Ktoś mi to nawet ostatnio zadedykował, co sprawiło, że zaczęłam na poważnie myśleć o odświeżeniu koloru.

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 20:53   #3603
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
Ktoś mi to nawet ostatnio zadedykował, co sprawiło, że zaczęłam na poważnie myśleć o odświeżeniu koloru.
ale Ty nie jesteś ruda, widziałam!
Stary 2014-02-18, 20:55   #3604
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Powiem Wam, że jak na razie po masce z dove mam GHD, gładkie włosy, sypkie, mięsiste, nawilżone ale nie ma jakiegoś WOW, nie pamiętam kiedy ostatnio miałam WOW, ostatnimi czasy wszystkie produkty działają na mnie tak jak wyżej opisałam
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 20:57   #3605
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Ediza jak dla mnie jest ok, przejrzyście, ale aż prosi się o jakiś kosmetyczno apetyczny nagłówek!
Stary 2014-02-18, 21:15   #3606
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
Ediza jak dla mnie jest ok, przejrzyście, ale aż prosi się o jakiś kosmetyczno apetyczny nagłówek!
Się pojawi, jest to jednak kwestia czasu i mojej weny
EdizA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 21:32   #3607
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Post Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX

EdizA to czekam na wenę i trochę czasu, bo mi się podoba

ogólnie to planuję jakoś w połowie marca mniej więcej ściąć włosy o jakieś 10 cm, widzę, że potrzebują tego

wiecie co teraz mi się przypomniało: moja współlokatorka kiedyś spała na wykładzie, u Krwawej Basi, gdy siedziałyśmy w pierwszym rzędzie, współlokatorka była prawie na przeciwko prof.
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 23:17   #3608
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Cytat:
ale Ty nie jesteś ruda, widziałam!
Czyli nie jest aż tak źle? Uff, pocieszyłaś mnie. Ale i tak odrost już straszy...

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 05:19   #3609
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kascysko
Załatwiłam te praktyki
No i niepotrzebne drgawki były.

Cytat:
Napisane przez kwrobel2
Rosyjskie dobroci... co tylko dusza zapragnie
"Rosyjskie dobroci", zapewne popytem rozbisurmanione, schodzą w tempie iście zawrotnym na psy. Ja to mówię : ich entuzjastka i propagatorka. Była ! Była entuzjastka. Nawet w moim szamponie i odżywce zamataczyli i, jak to zwykle bywa : bubel powstał.

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Winowajcą może być Apis?
Winowajcami mogą być wszystkie kremy z Apisu. Jak na moje macanie to marne kosmetyki.

Cytat:
Napisane przez Kaveri
Z drugiej strony, mogę dalej się kwasić
Że się tak mało dyskretnie zapytam : a po co Ty się chcesz kwasić ? Z Twoich opowieści wnioskować można, iż nawet woda źródlana uszczerbek na zdrowiu/skórze Ci robi {prawie tak jak i mnie}. To po co sobie jeszcze szkodzić ? Ja i tysiące osób palcem tzw. kwasów nie dotyka i żyje. A jak już dotyka, to na pewno nie samodzielnie, nie w warunkach domowych. Ja, bawiąc się w domorosłego kosmetologa, wielokrotnie więcej szpetoty niż urody sobie przyspożyłam.
Ale jak czytam : skóra Twoja dobrze na maski do włosów Binko reaguje. To, w porównaniu ze mną,pancerna jesteś.

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
na prawdę nic za to nie chcesz ?
Nic. Wystarczy świadomość, że kogoś o uśmiech przyprawiłam.

Cytat:
prócz jednej Alterry
Ja, z Twoją wrażliwością, kremów alterrowych nie polecałabym . Macałam. Wyjątkowo paskudne , no i zajzajery straszliwe. Moja subiektywna opinia oczywiście.

Ewuniaa16 - masz ten krem od La Roche-Posay ? Od momentu kiedy psiknęli alkoholem do filtra przeciwsłonecznego, całkowicie bojkotuję tę firmę. Ale to było jakiś trzy lata temu. Może wrócił im rozum. Dlatego pytam : nie gryzie ten krem ?

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
do wrażliwej polecam (...) jojobę zmieszaną z kwasem hialuronowym
Po oleju jojoba kfiaty mi takie na licu kwitną, jak nie przymierzając : wiosną na głównym klombie w moim mieście. A klomb ten wyjątkowo imponujący jest. Tak samo działa na mnie i arganowy.
Kwas hialuronowy stosowałam pod różnymi postaciami i w rożnych konfiguracjach. Wielka i osobliwie nietuzinkowa porażka. Więc nie dla wszystkich to ratunek. Jak wszystko : osobnicze odczucie. Mnie natomiast hydromanil krzywdy nijakiej nie robi.
Ja raczej podpowiedziałabym Kaveri: oleje pestkowe { śliwka, malina, porzeczka}.

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gdzie dostanę kartony?
W sklepach. Jako odpady. Ale trzeba trafić na sympatyczną panią sprzedawczynię, a to nie takie proste. W ostateczności - na poczcie.

Cytat:
Napisane przez Kaveri
Krem za 60 zł musiałby robić mi masaż, dopieszczać włosy i przyrządzać drinki z palemką
Jak w każdej dziedzinie życia : wszystko jest kwestią priorytetów. Policz na przykłada ile na lakiery do paznokci wydałaś. A dla mnie nie zrozumiałym jest : po co komu więcej niż trzy lakiery do paznokci. U mnie przede wszystkim zadziałałby natychmiast syndrom osiołka i żłobu. Nie byłabym szczęśliwa. No i zdecydowanie wole mieć komfort na twarzy, niż konfetti, futro czy żwir na paznokciach.

Ostrzeżenie. Wczoraj byłam na poszukiwaniach toniku do twarzy. Miałam w ręku jakiś z firmy Nivea. Nie pamiętam jaki. Na drugim miejscu w składzie : alkohol dent.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 05:37   #3610
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Się pojawi, jest to jednak kwestia czasu i mojej weny
Edi, faktycznie blog dużo lepiej się przegląda

Okazało się, że mój wspaniały wychowawca jest nieobecny do końca tygodnia . Taki bul, że aż niektóre koleżanki się popłakały ze szczęścia, że mają tydzień oddechu . Wszyscy skakali i piszczeli Nie myślałam, że jest aż tak źle ..

Tymczasem, zmykam na sprawdzian z filozofii .
Miłego dnia !

Edytowane przez delightful_
Czas edycji: 2014-02-19 o 05:40
delightful_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 06:55   #3611
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Jak w każdej dziedzinie życia : wszystko jest kwestią priorytetów. Policz na przykłada ile na lakiery do paznokci wydałaś. A dla mnie nie zrozumiałym jest : po co komu więcej niż trzy lakiery do paznokci. U mnie przede wszystkim zadziałałby natychmiast syndrom osiołka i żłobu. Nie byłabym szczęśliwa. No i zdecydowanie wole mieć komfort na twarzy, niż konfetti, futro czy żwir na paznokciach.
Żeby jeszcze wspaniałość kremu za jego ceną podążała

Sama mam chyba ze 300 lakierów do paznokci, ale nienawidzę kupować butów i nie wiem, jak można mieć np. 10 par obuwia
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 08:02   #3612
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Żeby jeszcze wspaniałość kremu za jego ceną podążała
"Wspaniałość" to rzecz, i tu się posłużę Twoim określeniem : osobnicza. Dla każdego oznacza co innego. Dla mnie ma ją „mój” krem, którego od trzech lat używam, a cena jego też porządnie dwucyfrowa. Nie podrażnia, nie gryzie, nie czerwieni, fantastyczny komfort i ukojenie mojej skórze przynosi. I to nazywam : wspaniałością. A więc mimo swojego wyjątkowego krytycyzmu i mimo nadludzkich wymagań, znalazłam to co mi służy. Nie przeszkadza mi to jednak zamienników szukać, bo nauczona smutnym doświadczeniem : znajdę coś co mi dobrze zrobi, natychmiast z produkcji wycofają. Już i do mojego kremu nowy epitet : „forte” dodali. Co z tym epitetem sprezentowali konsumentowi ? Jeszcze nie wiem.
Pewnie, że wolałabym, aby na wyżyny ekstazy wynosił mnie krem za pięć złotych. Jakoś taki cud mi się jeszcze nie trafił. Ale, jeśli orgazmicznie zadziała na mnie krem za przykładowo : sześćdziesiąt złotych, nie zawaham się go kupić i wcale nie musi mnie dodatkowo masować czy manicure robić. Dlatego potrafię w tym temacie zrozumieć innych. Nie zawaham się także wyrzucić do śmieci kosmetyku, który mi krzywdę robi i wprawia mnie w zdumienie podejście : to nie jest dla mnie dobre, ale zużyję lub dzięki Bogu, już dno widać, bo to złe było. Mój umysł takiego postępowania nie ogarnia.

Cytat:
Napisane przez kascysko
Sama mam chyba ze 300 lakierów do paznokci, ale nienawidzę kupować butów i nie wiem, jak można mieć np. 10 par obuwia
Matko kochana ! Toż butów nigdy za wiele. Prawdę rzekłam, pisząc, iż wszystko to sprawa priorytetu. U mnie przepełnione { sic !} półki na buty zajmują prawie dwie ściany. Liczyć nie będę. Nie, nie chomikuję. Pozbywam się „starych”. Teraz chyba moja kolekcja zmniejszy się znacznie, bo nie chodzę w trampkach czy też tenisówkach po ulicy. A teraz tylko takie w sklepach. Do tego z suwakami, ćwiekami i łańcuchami. Nie komentuję, wszakże : de gustibus non disputandum est.
Stary 2014-02-19, 08:29   #3613
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Że się tak mało dyskretnie zapytam : a po co Ty się chcesz kwasić ? Z Twoich opowieści wnioskować można, iż nawet woda źródlana uszczerbek na zdrowiu/skórze Ci robi {prawie tak jak i mnie}. To po co sobie jeszcze szkodzić ? Ja i tysiące osób palcem tzw. kwasów nie dotyka i żyje. A jak już dotyka, to na pewno nie samodzielnie, nie w warunkach domowych. Ja, bawiąc się w domorosłego kosmetologa, wielokrotnie więcej szpetoty niż urody sobie przyspożyłam.
Ale jak czytam : skóra Twoja dobrze na maski do włosów Binko reaguje. To, w porównaniu ze mną,pancerna jesteś.

Ja, z Twoją wrażliwością, kremów alterrowych nie polecałabym . Macałam. Wyjątkowo paskudne , no i zajzajery straszliwe. Moja subiektywna opinia oczywiście.

Po oleju jojoba kfiaty mi takie na licu kwitną, jak nie przymierzając : wiosną na głównym klombie w moim mieście. A klomb ten wyjątkowo imponujący jest. Tak samo działa na mnie i arganowy.
Kwas hialuronowy stosowałam pod różnymi postaciami i w rożnych konfiguracjach. Wielka i osobliwie nietuzinkowa porażka. Więc nie dla wszystkich to ratunek. Jak wszystko : osobnicze odczucie. Mnie natomiast hydromanil krzywdy nijakiej nie robi.
Ja raczej podpowiedziałabym Kaveri: oleje pestkowe { śliwka, malina, porzeczka}

Chciałam zlikwidować przebarwienia, zmniejszyć zmiany, zaskórniki, kaszkę. Ogólnie nie mam złego ryjka, chyba, że akurat mam pogorszenie, wtedy jest zmiana na zmianie; zakażenie, guzy ropne, wrzody o śr. co najmniej 1 cm, rozsiana opryszczka... Na kwasy nie zdecydowałabym się nigdzie poza domem, z resztą wszystko konsultuję z Kasią, a kobita już nie raz mi mordę uratowała, wie na co choruję, jak sprawa wygląda i wie na ile może mi pozwolić, no po prostu cud kobieta (będę musiała ją w testamencie ująć ). Dobrze na mnie działa tylko maska Bingo do twarzy z zieloną glinką. Inne też testowałam i klops.

Powiem Ci, że najdłużej używałam tego z orchideą, jedno opakowanie, reszta uczulała mnie po próbie.

Poszukam tych olei
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 08:51   #3614
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

właśnie przeżywam pierwszy raz z olejem arachidowym, muszę się powstrzymać przed testowaniem innych dobroci, a to takie trudne
Stary 2014-02-19, 09:05   #3615
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
właśnie przeżywam pierwszy raz z olejem arachidowym, muszę się powstrzymać przed testowaniem innych dobroci, a to takie trudne
Bo pierwsze razy są fajne
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 09:24   #3616
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Bo pierwsze razy są fajne
no trochę ich mnie czeka w najbliższym czasie
Stary 2014-02-19, 09:28   #3617
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
no trochę ich mnie czeka w najbliższym czasie
Ale masz fajnie...
2016

Stary 2014-02-19, 09:32   #3618
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Ale masz fajnie...
temu kto wymyślił wymianki powinni pomnik postawić
Stary 2014-02-19, 09:37   #3619
izaa29
Zakorzenienie

Witam !

Dziś mam dzień wolny więc posprzątałam w pokoju zmalowałam paznokcie, zaraz idę odwiedzić babcie Włosowo wczoraj zakręciłam włosy na opaskę, wszystko fajnie pięknie w nienaruszonym stanie trzymają się już ponad 2h tylko do tego potrzeba dłuższych włosów Rulony robią się tak od połowy włosów

Widziałyście już nowe wyzwanie na fb? Tym razem chodzi o oddanie krwi oczywiście filmik obowiązkowy, jest na to miesiąc czasu a jeśli nominowany tego nie zrobi stawia pudło czekolady
Ciekawe jakie będzie gdzieś tak za dwa tyg
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 09:38   #3620
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
temu kto wymyślił wymianki powinni pomnik postawić
ooo tak... Pozbyłam się już ponad 20 kosmetyków wreszcie mam luźniej w szafce. Choć jeszcze kolorówki mogłabym sie trochę pozbyć. Jak na razie nasza Kaś mi tylko w tym pomaga
2016

Stary 2014-02-19, 10:02   #3621
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Ostatnio coś się budzę w nocy, coś jest na rzeczy
Nie strasz

Cytat:
Ewuniaa16 - masz ten krem od La Roche-Posay ? Od momentu kiedy psiknęli alkoholem do filtra przeciwsłonecznego, całkowicie bojkotuję tę firmę. Ale to było jakiś trzy lata temu. Może wrócił im rozum. Dlatego pytam : nie gryzie ten krem ?

Po oleju jojoba kfiaty mi takie na licu kwitną, jak nie przymierzając : wiosną na głównym klombie w moim mieście. A klomb ten wyjątkowo imponujący jest. Tak samo działa na mnie i arganowy. Kwas hialuronowy stosowałam pod różnymi postaciami i w rożnych konfiguracjach. Wielka i osobliwie nietuzinkowa porażka. Więc nie dla wszystkich to ratunek. Jak wszystko : osobnicze odczucie. Mnie natomiast hydromanil krzywdy nijakiej nie robi.
Ja raczej podpowiedziałabym Kaveri: oleje pestkowe { śliwka, malina, porzeczka}
Nie kupowałam dawno tego kremu, ale mam jeszcze opakowanie ze składem:
aqua/water, glycerin, cetearyl alcohol, isohexadecane, glyceryl stearate, cyclohexasiloxane, caprylic/capric/succinic triglyceride, petrolatum, butyrospermum parkii butter/ shea butter, peg-100 stearate, tocopherol, chlorhexidine digluconate, polyphosphorylcholine glycol acrylate, capryl glycol, ceteareth-20, citric acid, parfum/ fragrance.
Nie robił mi żadnej krzywdy, świetnie nawilżał, dość szybko się wchłaniał.
Z pestkowych śliwki nie polecę, mam armagedon po niej. Czarna porzeczka, malina, truskawka, arbuz jak najbardziej
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 10:24   #3622
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
wszystko konsultuję z Kasią, a kobita już nie raz mi mordę uratowała, wie na co choruję, jak sprawa wygląda i wie na ile może mi pozwolić
Ależ ja nie twierdzę, że nasz ekspert źle radzi. Sama na własnej skórze przekonałam się, iż należy kascysko słuchać i nie pyskować.

Nie twierdzę również, że tylko drogie kosmetyki są dobre. Nie. Często te tanie – lepsze. Wszystko zależy od indywidualnych predyspozycji. Na przykład mnie, produkty BingoSpa {oprócz niektórych do nóg i stóp}, maltretują i masakrują gorzej niż Inkwizycja.
A że Istota Najwyższa lub jak kto woli - Kosmici tak nas stworzyli, iż różnimy się od siebie, oto przykład : nigdy, mając Twoje problemy nie zdecydowałabym się grzebać sama w twarzy. Nawet po najmądrzejszych radach na odległość.

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Nie robił mi żadnej krzywdy, świetnie nawilżał, dość szybko się wchłaniał.
To : dość szybko się wchłaniał, nie działa u mnie jako zaleta. Jako ekstremalny sucholec lubię tłustości. Ale zainteresuję się tym kremem.

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16
Z pestkowych śliwki nie polecę, mam armagedon po niej. Czarna porzeczka, malina, truskawka, arbuz jak najbardziej
No popatrz, a u mnie olej z pestek śliwki gości na stałe. Nie wyobrażam sobie bez niego życia. W moim prywatnym rankingu, od paru lat, właśnie ten olej zajmuje pierwsze miejsce.
Stary 2014-02-19, 10:57   #3623
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

zastanawiam się nad dyfuzorem, co myślicie o tym: http://allegro.pl/clatronic-suszarka...959778753.html niby ma i jonizację i zimny nawiew, nada się chyba nie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-19, 11:20   #3624
EdizA
Zakorzenienie

Perfum na allegro szukać mi się zachciało. O matko! Ile podróbek
Stary 2014-02-19, 11:33   #3625
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Perfum na allegro szukać mi się zachciało. O matko! Ile podróbek
a ja testuję moje odlewki perfum, które mi poleciłaś, ze sklepu, który heroldin poleciła
Na razie nie mogę się zdecydować co jest do kupienia pełnowymiarowo
Stary 2014-02-19, 11:38   #3626
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
a ja testuję moje odlewki perfum, które mi poleciłaś, ze sklepu, który heroldin poleciła
Na razie nie mogę się zdecydować co jest do kupienia pełnowymiarowo
Wszystkie się podobają, czy wszystkie są Ci obojętne ?
Stary 2014-02-19, 11:43   #3627
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Wszystkie się podobają, czy wszystkie są Ci obojętne ?
najbardziej chyba ten od kupowatego flakonika mi się podoba
wszystkie ładne!
Chociaż takie na zimę, dość ciężkie, ale tej rihanny jeszczem nie testowała i czegoś tam innego, więc zobaczymy!
a jak nie to Cię pomęczę jeszcze o coś na lato potem
Stary 2014-02-19, 11:49   #3628
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
zastanawiam się nad dyfuzorem, co myślicie o tym: http://allegro.pl/clatronic-suszarka...959778753.html niby ma i jonizację i zimny nawiew, nada się chyba nie?
Ja ją mam, poleciła mi Alex
Jedynym minusem jest bardzo uciążliwe ściąganie dyfuzora z suszarki - już kilka razy szarpnęłam tak mocno, że latał po całym pokoju i jest naprawdę duży. Niemal jak deszczownica pod prysznicem.
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 11:51   #3629
EdizA
Zakorzenienie

Cytat:
najbardziej chyba ten od kupowatego flakonika mi się podoba
wszystkie ładne!
Chociaż takie na zimę, dość ciężkie, ale tej rihanny jeszczem nie testowała i czegoś tam innego, więc zobaczymy!
a jak nie to Cię pomęczę jeszcze o coś na lato potem
Ah ten cudowny flakon.. (słyszałyście kiedyś o flachonie? ja się niedawno z tym spotkałam. Irytuje mnie i śmieszy jednocześnie. Taka mieszanka flachy z lachonem )
Rihanna ta z kremowym paskiem coraz bardziej mnie do siebie przekonuje, ale flakon mnie denerwuje, jakiś taki nieporęczny.
Męcz do woli
Stary 2014-02-19, 11:56   #3630
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Ja ją mam, poleciła mi Alex
Jedynym minusem jest bardzo uciążliwe ściąganie dyfuzora z suszarki - już kilka razy szarpnęłam tak mocno, że latał po całym pokoju i jest naprawdę duży. Niemal jak deszczownica pod prysznicem.
ja normalnie nie używam sszarki w ogóle, ale kusi mnie dyfuzor, może skręt polepszy czy cuś, więc końcówek nie będę zmieniała pewnie
Dzięki!

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Ah ten cudowny flakon.. (słyszałyście kiedyś o flachonie? ja się niedawno z tym spotkałam. Irytuje mnie i śmieszy jednocześnie. Taka mieszanka flachy z lachonem )
Rihanna ta z kremowym paskiem coraz bardziej mnie do siebie przekonuje, ale flakon mnie denerwuje, jakiś taki nieporęczny.
Męcz do woli
flachon
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości