|
|
#4861 | |
|
Mother of Cats
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
|
|
|
|
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oczywiście łażę po sklepach, bo buta bez przymierzenia z all nie chcę brać, bo rozmiar rozmiarowi nierówny
|
|
#4863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wszystko jest do spodni chyba długie Zochy a do kiec rajtki |
||
|
|
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylo się przyznaj jak już wygrasz
|
|
|
|
|
#4866 | ||||
|
Zakorzenienie
|
otóż to! nadrabiałam stronicami
Cytat:
![]() 2. miałam pisać Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do spożywki to oczywista oczywistość. ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- powiedziałą moderatorce modowego forum ![]() Ja myślę, że Red przegląda celem wyłuszczenia czegoś fajnego, jak niby inaczej miałaby to zrobić? Ja jak szukam to też przeglądam, dokonuję selekcji. Tylko ja zazwyczaj sama sobie przeglądam i sama sobie odpowiadam, rzadko pytam kogoś o radę. Jakbym miała pytać to bym chyba nic nigdy nie miałą, gdyż zawsze znajdzie się ktoś o odmiennym zdaniu. Niestety nie mam tak ze wchodzę do pierwszego sklepu i mówię - bierę to to i to, bo nawet jeśłi mi się podoba, a w CCC tej jesieniozimy podobało mi się z 30 par, to cena mi nie pozwala na takie decyzje.
|
||||
|
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kociska narazie ignorują i oglądają małego z bezpiecznej odleglości, a Rudolf z bliższej, nawet troche dal się wciągnąć do zabawy . Nie boją się jakoś szczególnie, nie atakuja, tylko patrzą co to, czyli połowa sukcesu ![]() Czester też obwąchuje, obserwuje, ale glownie ignoruje
|
|
|
|
|
#4868 | |
|
Nindżopesz
|
Rzecz w tym, że nie patrzę
To moda patrzy na mnie i mówi "takiego wała, w tym sezonie będziesz chodzić boso albo dasz się zmanipulować, że te paskudne adidasy z trąbką na koturnie są ładne" ![]() Cytat:
![]() BTW policzyłam swoje buty, nie jest źle, tylko 11 par Z tego jedne chętnie bym wymieniła/sprzedała więc może jeszcze będzie 10.
|
|
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
Uzależniłam sie od tego pesto - dziś jem to samo. 2 lata niejedzenia makaronów i teraz bum! No ale tak mam - jem zawsze tylko to czego mój organizm sie domaga, a to czego nie - to nie. W sumie pomidorce z puszki też się nadadzą. JA już swojego nie doprawiam bo to pesto Lidlowe ma taki smak że nie czuję potrzeby użycia ani czosnku ani przypraw.
|
|
|
|
#4870 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dadzą radęCytat:
![]() Idę dziś do szpitala ![]()
|
|
#4871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
pochmurny dzień ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znakomite jest z rukoli na słoneczniku ale to już na prawdę dla fanów gatunku Ja rukole wcinam saute tak ją uwielbiam. Ale wiem, że to akurat trudny skłądnik - albo się kocha albo nienawidzi. 2. rozumiem.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-19 o 13:30 |
|
|
|
|
#4873 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No takie niestety doświadczenia mam
![]() Wszystko o czym napisałam wiem od lekarzy którzy leczą mi moje próchniaki. Rozmowy na temat cen, jakości wypełnień itp ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
Ogólnie się wkurzyłam bo przymierzałam bluzki i w każdej wygladałam beznadziejnie, a jak nadziejnie to wujowo uszyta ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
Psychologia wie że psychiatria wie i nic z tego nie wynika.Dlatego bardziej ufam psychiatrom niż psychologom... Ale w sumie masz rację, obie są mętne jeśli jednym z pierwszych leków przeciwdepresyjnych był lek na gruźlicę bo uwaga : lekarze zauważyli że bardzo poprawia nastój iiiii zaczęto go stosować u ludzi z depresją ale bez gruźlicy...
|
||||
|
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad.2. Wczoraj mnie tak trzepnęło bo byłam na świeżo po info, teraz już lepiej
|
|
#4876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 obecnie nie bada się tak dokładnie leków jak kiedyś 2 dzieci muszą przyjmować leki starszej generacji , bo wiadomo że nie szkodzą a nowe nie są już poddawane takiej weryfikacji jak kiedyś 3 na moją prośbę o przepisanie mi nowego "przełomowego" leku usłyszałam. Nie przepisuję tego leku bo brałem udział w badaniach klinicznych..." To nie moje słowa jakby co SzatAnka71 jak się trzymasz? ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
Już wiadomo co z imieniem ? Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-19 o 14:04 |
||
|
|
|
#4877 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- ![]() Kurde nie mogę ogarnąć postów dziś ... Dziewczyny podobno miss dior cherie jest identyczne jak Nike 5 th element wypowiecie się? Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-02-19 o 14:15 |
|
|
|
|
#4879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym roku mam zamiar wysiać sobie masę bazyli w rożnych odmianach, masę rukoli i jeszcze parę innych dziwadełek . No i melony Cytat:
![]() 2. Spróbuj, najwyżej będziesz wiedziała ze to jednak nie dla Ciebie. 3. Jeszcze nie. Narazie sprzeczka między Bolcem a Maksiem. Pewnie stanie na czymś innym ostatecznie bo jest 2 ; 2 |
||
|
|
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i ja muszę po prostu muszę skropić balsamicznym bo lubię kwas mnie też |
|
|
|
|
#4881 |
|
Nindżopesz
|
Nie pamiętam jak smakuje granat. Żurawina suszona. A no i w oryginale był ocet balsamiczny, ja robiłam bez.
|
|
|
|
#4882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Błagam zmieńcie mu imię Bolec nie dobra? ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Ale wtedy to nie jest pesto chyba
|
|
|
|
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam oj tam a czy musi
mam tak jak pisałam poprzednio, tj wczoraj makaron plus pesto gotowe i dorzucam pomidorce no to mam pesto z pomidorcami ![]() Oszukane ale lepsze. Poza tym są pomidorowe pesta też
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-19 o 14:46 |
|
|
|
#4884 |
|
Nindżopesz
|
O, znalazłam idealne buty, akurat przecenione o 30%
|
|
|
|
#4885 | |||
|
Zakorzenienie
|
Lepiej
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja głosuję na Maxia i jest 2:3 więc będzie Max ![]() Cytat:
|
|
#4886 | |
|
Wtajemniczenie
|
macham Baru
Czy ktoś wie (może Mić? albo Parabelka?) jak obszyć futerko, co by kłaki zeń nie wyłaziły? Kupiłam pół metra, wycięłam kliny na czapkę i... pół chałupy zasłane sztucznym włosiem futerkowym ![]() Szyję ręcznie ![]() Wystarczy obszyć wzdłuż zwykłym ściegiem, czy lepiej "na okrętkę"? ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Też jestem za mMaksiem ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
co za cena
![]() Edytowane przez tricolor Czas edycji: 2014-02-19 o 15:21 |
|
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o takiNie przesadzaj, wysyłka za darmo przecież Ja ostatnio zaguściłam w ciężkich i puchatych zapachach, ja świeżakówna
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2014-02-19 o 15:35 |
|
|
|
|
#4889 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i zazdraszczam po trochu możliwości jedzenia na co ma sie ochotę - u mnie starzy kupują i każą żreć to, co i oni, wszelkie odstępstwa od normy to zaraz pogadanki o mojej rzekomej anoreksji ![]() Cytat:
Doleciały moje spódnice z all, taka i taka stalowa (chciałam ją dobrać do szarego żakietu, ale nie trafiłam, ma o wiele cieńszy materiał). Którąś pewnie założę na poprawiny do tej czarnej bluzki z baskinką, tylko nie wiem, którą. Chciałabym ten latex, ale nie wiem, czy wypada
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

Ja rukole wcinam saute tak ją uwielbiam. Ale wiem, że to akurat trudny skłądnik - albo się kocha albo nienawidzi.
rozumiem.