Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-19, 17:09   #541
mojakaren
Zakorzenienie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
A u mnie już tylko 80 dni

I znalazłam znowu fajną fryzurkę ... tylko nie mam takich długich włosów
ale z tymi kwiatami to tak niezbyt...

ysia krótki będzie pasował spokojnie

Lady Million 10 dni !!!!!
jesteś oazą spokoju ja już pewnie będę na jakichś uspokajaczach lecieć

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Dziewczyny orientujecie się czy istnieje możliwość żeby przesyłka z ebay zaginęła? Zamówiłam tam kolczyki ślubne, 16 stycznia za nie zapłaciłam i zostały one wysłane a do tej pory ich nie ma i zastanawiam się czemu to tak długo schodzi...
rzeczywiście długo.. ja na przesyłkę kolczyków z ebay czekałam 5 dni, a Twoje idą z Chin? bo jak tak to około miesiąca spokojnie się czeka

say-hello ale odlotowy tort wrzuciłaś o jaaaa

Cytat:
Dziewczyny... jestem na etapie szukania biżuterii .. i nic nie mogę znaleźć... jak już mi się coś podoba to cena mnie przerasta...
Macie już biżuterie ? Jaką i skąd? Może któraś mi coś poradzi
ja zamówiłam z ebay - tak jak polecały dziewczyny dużo niższe ceny

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Witam!
Mogę do Was dołączyć ?
Ślub 07.06.2014 I coraz mniej czasu a tyle jeszcze rzeczy do zrobienia
cześć

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
W ogóle nam dużo ludzi opowiada że teraz tyle ludzi odmawia, że zaczynam się bać że mało kto przyjdzie do nas Nie macie podobnych obaw??
ja miałam obawy na początku, że dużo ludzi nam odmówi, zwłaszcza, że TŻ-a siostra ma ślub dwa miesiące przed nami, a do nas muszą dojechać około 400-500km.

Ale teraz, szczerze? mam wielką nadzieję, że od niego duuużo osób odmówi i wyjdzie nam wesele na max 100 osób

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
Stylówka młodych ekstra
fryzura młodej

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 17:15   #542
iza1336
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
cześć kochane

długo mnie nie było wybaczcie

u mnie dalej przestój ślubny ehhh... z utęsknieniem czekam na maj

dziewczyny będziecie miały piosenkę dla tż z dedykacją? i na odwrót?
Ja będę śpiewała dla TŻ o ile się nie popłaczę, ale walne kilka szybkich przed i będzie ok

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
to prawda

jadę na salę, ustalić w końcu jakieś szczegóły
Aleee super!! Powodzenia

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

My zapraszamy razem 180 osób, ale myślę że z 80 nie będzie ze względu na różnicę kilometrów. 108 osób to od Tż, a u mnie 80 to już z zespołem, więc dużo osób zapraszamy. Ile będzie ostatecznie to się okaże
iza1336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 17:26   #543
cornflower_girl
Zakorzenienie

Cześć
Witam się z Wami w nowym wątku - wróciłam też z delegacji, sporo się działo również w sprawach ślubnych. Postaram się Was jak najszybciej nadrobić, mam nadzieję że same dobre wieści u Was

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 17:31   #544
positive rebel
Rozeznanie

Cytat:
Dobrze to wymyśliłaś I co zgodził się?
Nawet jakby chciał to niech się turla Mamy zaproszenia do porozdawania i na żadne pijaństwo nie wyrażam zgody! Powoli budzi się we mnie bridezilla
Swoją drogą, wczoraj wreczyliśmy dwa pierwsze zaproszenia - dla moich rodziców i świadkowej. Wszystkim się podobały, a moj tato stwierdził, że są oryginalne. Tylko że w jego przypadku nie wiem czy to dobrze
Stary 2014-02-19, 17:36   #545
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
obrączki wrzucone przez Linaewen to są obrączki od Bielaka, które są robione starą, unikatową japońską techniką, stąd cena. Mnie by się nie znudziły, mając świadomość, że są jedyne w swoim rodzaju, ponoć nigdy dwie takie same pary nie wyjdą, ba, sztuki nawet. I on jest jedyny w pl ponoć jeśli o tę technikę chodzi

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cześć Kochana,
My tak - ja mu jedną z ulubionych numerów - "My favorite game" The Cardigans, a on mnie - jeszcze się nie przyznał co :p

http://www.youtube.com/watch?v=XnSuuNg0WB4

W ogóle znajomym też i rodzinie mamy masę numerów dedykowanych tego wieczoru
Jest jedyny więc sobie ceny ustawia jakie chce. I nas one niestety odrzucają na wstępie. Zakładany budżet był do 1500 na krążki, a będzie znacznie mniej:-D
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 17:39   #546
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Elrosa te srebrne są cudne. Mogę wiedzieć skąd? ? Bo mój też poszukuje.
A co do niebieskiego - patrzyłaś w Bytomiu? Na cywila tam kupiliśmy i mieli naprawdę spory wybór kolorów.

Uwaga mój mąż dziś oświadczył, że będziemy liczyć 1 litr alko na osobę! (wesele jednodniowe). Powiedziałam, że się zgadzam pod warunkiem że w weekend, przez 10 godz. wypije litr i będzie jeszcze stał na nogach. On po pół litra będzie leżał
My planujemy litr na dwa dni:P ale u mojego brata było liczone pol litra na osobę na jeden dzień i zeszło tylko 30% tego co mieliśmy... a liczyliśmy osoby pijące tylko a nie całość. no ale był też stolik z różnymi alkoholami i tam zeszło dosyc sporo

A jak u was z piciem dziewczyny? TŻ i PM piją normalnie czy nie? Bo my planujemy mieć dwie swoje wódki oznaczone- sukienka pani młodej / muszka lub krawat i jedną z wódką a drugą z wodą.

Edytowane przez zakrecona_kropka
Czas edycji: 2014-02-19 o 17:41
zakrecona_kropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 17:39   #547
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
Natomiast obrączki chcemy takie:

http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,12341

Tylko nie wiem czy z A...., bo masakrycznie drogo ;P
Cena
Cytat:
Napisane przez Lady Million Pokaż wiadomość
Teraz muszę Wam powiedzieć że jesteście jak F1 nie mam mnie tu teraz często ponieważ do Naszego Wielkiego Dnia zostało 10 dni, wszystko zapinamy na ostatni guzik.
[/FONT]
[/SIZE]
Aaaaale super!

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2014-02-19 o 17:42
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 17:42   #548
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
A to moje obrączki Robiłam u tego samego złotnika co cikulada
super! gratulacje
Cytat:
Jestem taka szczęśliwa mam suknie w domku...
Wszystko tak ja chciałam, szybka i miła obsługa w salonie.

Teraz muszę Wam powiedzieć że jesteście jak F1 nie mam mnie tu teraz często ponieważ do Naszego Wielkiego Dnia zostało 10 dni, wszystko zapinamy na ostatni guzik.

ale Ci fajnie! to już tuż tuż!
Cytat:
Lady Million czyli tak naprawdę wszystko już u Was na finishu

Jak czytam takie posty czuję takie podekscytowanie że aż nie mogę sobie wyobrazić jak to będzie gdy to u mnie będzie już tak blisko.
Ale jedno wiem na pewno, będę przeżywać i się ekscytować ślubem każdej z Was
ja tak samo
Cytat:
Dziewczyny orientujecie się czy istnieje możliwość żeby przesyłka z ebay zaginęła? Zamówiłam tam kolczyki ślubne, 16 stycznia za nie zapłaciłam i zostały one wysłane a do tej pory ich nie ma i zastanawiam się czemu to tak długo schodzi...
ja zamawiałam z ebay, z Wielkiej Brytanii, bransoletka doszła w 5 dni, a kolczyki jeszcze nie, a już minęło 2 tygodnie, boję się, że nie przyjdą już ;/

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 17:50   #549
positive rebel
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
My planujemy litr na dwa dni:P ale u mojego brata było liczone pol litra na osobę na jeden dzień i zeszło tylko 30% tego co mieliśmy... a liczyliśmy osoby pijące tylko a nie całość. no ale był też stolik z różnymi alkoholami i tam zeszło dosyc sporo

A jak u was z piciem dziewczyny? TŻ i PM piją normalnie czy nie? Bo my planujemy mieć dwie swoje wódki oznaczone- sukienka pani młodej / muszka lub krawat i jedną z wódką a drugą z wodą.
My podobnie - choć wolałabym, żeby to były dwie butelki z wodą ja nie jestem szczególnie pijąca, Tż już bardziej, ale on ma słabą głowę. Tak sobie myślę, czy w ogóle zrezygnować z wódki, a jedynie winko pić.
Stary 2014-02-19, 18:06   #550
enzunio
BAN stały

My normalnie będziemy pili, tzn. ja normalnie, bo nie upijam się na weselach, ale nie wyjdę na parkiet trzeźwa jak świnia , a TŻ mówi, że upić się nie upije, ale też nie zamierza pić wody
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 18:13   #551
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość

Dziewczyny, macie już wstępnie wycenione bukiety ślubne?
Wysłałam maile do kilku florystek, koszt bukietu to ok 300 zł, załączyłam zdjęcia jak niżej. Nie wiem czy to dużo bo wg mnie tak ale może takie są ceny...
Ja wybrałam na tę chwilę Twój trzeci bukiet, mam go w klubie w inspiracjach i mi powiedzieli, że max 300 zł.

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Mi też sie nie podoba obrączka z pierścionkiem na jednym palcu. Teraz pierścionek noszę na serdecznym palcu prawej ręki, a w dniu ślubu przeloze go na serdeczny palec lewej ręki.
Ja też nie lubię widoku obrączki i pierścionka na jednym palcu Też noszę na serdecznym prawej, potem przełożę na lewą.

Cytat:
Gratulacje

Cytat:
Kurcze, teraz wymyśliłam, że może kupię po prostu welon do urzędu na i na przyjęcie taki: http://butterfly-dodatkislubne.pl/welon-100cm-z-cietymi-brzegami-gesty-p-16.html . 1m to mi nie będzie przeszkadzał, a ten długi nie będę obcinać tylko wykorzystam na sesji? Myślicie że taki krótki będzie pasował do sukni?
Oczywiście, że będzie pasował!

Cytat:
Ale Ci zazdroszczę!
My jeszcze 108 ddś
Cytat:
Wszystko zależy skąd zamówiłaś. Ja zamówiłam jakoś też w połowie stycznia kilka przesyłek na ebay, ale z Chin. Część dotarła, a część nie. U mnie gorszy problem, bo te z Chin są wysyłane listem zwykłym.
Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
no i muszę się pochwalić ,że mamy dziś 8 lat razem
Gratulacje

Cytat:
Tu moja suknia..
Bardzo ładnie w niej wyglądasz!

Cytat:
Witam!
Mogę do Was dołączyć ?
Witaj Chociaż znamy się już z wątku czerwcowego. Mamy w tym samym dniu ślub
Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
my z Tztem planujemy zaczac sie solarowac na miesiac przed slubem, chociaz Tżta pewnie wysle wczesniej - bedzie mial duzo pracy, wiec czesciej niz raz w tyg na 5 minut nie pojdzie... Ja spokojnie bede mogla chodzic dwa razy w tygodniu, wiec zdążę złapać naturalnego złota
TŻ na solarium? Ja jestem mega blada, ale na solarium się nie wybieram. TŻ nawet wołami bym nie zaciągnęła na solarkę Jesteśmy mega przeciwnikami opalania się w solarium.

Co do picia wódki - ja w ogóle wódki nie pije, a już na swoim własnym weselu TŻ też nie będzie pił.

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2014-02-19 o 18:14
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 18:22   #552
Opiumalfa
Zakorzenienie

Ja wodki nie pije w ogole, ale bede pila szampana w trakcie koktajlu, wino do obiadu a potem piwo

Tak w ogole, to zaczelam pakowac wszytskie duperele na slub w jednym miejscu bo boje sie ze o czym zapomne. Dzis odkrylam plastry compeed skitrane w szafce. Juz mam dwie torby z Ikei dekoracji i ☠☠☠☠☠☠☠ w jednym miejscu
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 18:30   #553
amputee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Odnosnie ponczoch pod rybke to ja kupuje pas i ponczochy wezme na przymiarke i ocenie czy jest wygodnie czy nie, ale podejrzewam, ze problemow nie powinno byc na wszelki wypadek kupie tez samonosne
dziękuję za odp.
dziś byłam w salonie na pstrykaniu fotek w sukni [dla fryzjerki np.] i pani powiedziała, że spokojnie pas można wkładać

oglądając siebie w lustrze upewniam się w przekonaniu, że moja suknia to właśnie TA JEDYNA..

Cytat:
Dziewczyny... jestem na etapie szukania biżuterii .. i nic nie mogę znaleźć... jak już mi się coś podoba to cena mnie przerasta...
a jaka cena może cię przerastać i gdzie taką biżuterię znajdujesz? ja byłam w zeszły weekend w sklepie Bijou Brigitte i myślałam, że mi oczy wyskoczą, takie piękne rzeczy były tam średnie ceny kolczyków/bransoletek [taka biżuteria interesuje] to ok. 20-80 zł.
26.07.2014
amputee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 18:31   #554
mimi_77
Zakorzenienie

Hejka!

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
A w ogole dopiero sie zorientowalam, ze dzis rowne 4 miesiace do slubu!
oj już coraz bliżej

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Witam się
i u mnie zmiana kodu: 199 dni

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
zmiana kodu 199 dni

Cytat:
ładne! klasyka wraca na salony

Cytat:
Jestem taka szczęśliwa mam suknie w domku...
Wszystko tak ja chciałam, szybka i miła obsługa w salonie.

matko toż to zaraz...

Cytat:
Ja kolczyki będe miała piżyczone od mamy - srebrne z dużym oczkiem z cyrkoni. A na szyi łancuszek z medelaikiem, którego nigdy nie zdejmuje. Bransoletki nie przewiduje

Cytat:
Napisane przez bachara Pokaż wiadomość
no i muszę się pochwalić ,że mamy dziś 8 lat razem

Cytat:
Napisane przez Dotka90;45224233
[B
Zmiana kodu, 1 z przodu - 199 dni! Jestem przerażona [/B]

Cytat:

My bedziemy miec wode w butelce. U mnie mieszanka alko + stres wychodzi ból głowy a tego chce sobie oszczędzić. W drodze na sale (po kościele) wypijemy troche w samochodzie na odwage.

W poniedziałek jestesmy umowieni na rozmowe z dekoratorką sali Musiąłam z czymś ruszyć bo wkurza mnie ten ślubny zastój.

U nas jeszcze 171 dni...

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 18:36   #555
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Gartuluję obrączek, rocznic, oraz zmienionych kodów

Cytat:
ja koniecznie chce mieć nalaną wodę, nie lubię wódki, poza tym mam słabą głowe do picia...

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-19, 18:37   #556
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
My normalnie będziemy pili, tzn. ja normalnie, bo nie upijam się na weselach, ale nie wyjdę na parkiet trzeźwa jak świnia , a TŻ mówi, że upić się nie upije, ale też nie zamierza pić wody
to tak jak u nas ja nigdy trzeźwa nie tańczę, wody do butelki po wyborowej wlewać nie będziemy, pewnie będę pić po pół kieliszka dla bezpieczeństwa
a TZ bedzie pil drinki bo one nie mają szansy go zabić w przeciwieństwie do kieliszka
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 18:50   #557
asiulek8
Wtajemniczenie

Tydzień w plecy z forum i nie daję rady nadrobić Przeleciałam tak mniej więcej.

Zrobiliśmy w weekend kurs przedmałżeński. Mój zadek nadal dochodzi do siebie po drewnianych krzesłach. Ale ogólnie mi się bardzo podobało. Byłam nastawiona na typowe kazania, czyli to wolno a tu jest zakaz. I muszę powiedzieć, że byłam baaardzo miło zaskoczona Dużo zależy od księdza i jego podejścia do spraw przedmałżeńsko-małżeńskich.

Co do picia alkoholu. Na początku chciałam, żeby na naszym stole w ogóle nie było alkoholu, ale mnie zbesztali w domu wszyscy . Sama będę pewnie wino piła. A TŻ'ta poproszę, żeby do północy się opamiętali ze świadkiem i narzeczonym świadkowej (z którymi będziemy siedzieli) z ilością wódki.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 19:41   #558
kammmm
Raczkowanie

melduję się i ja
Stary 2014-02-19, 19:43   #559
ana909
Erudycja

ja na pewno walne kielona (albo dwa) przed wejsciem do kosciola! Bo inaczej nie wiem jak wydusze z siebie slowo podczas przysięgi i Tż pewnie to samo.

Na stole na pewno bedzie i wodka i woda, a dla mnie winko
Stary 2014-02-19, 19:43   #560
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
mi kiecka przyszła po 1,5 miesiąca

Zjadło mi cytowanie
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 19:49   #561
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
TŻ pewnie będzie pił wódkę, ja się jeszcze waham czy nie winko. Chciałabym mieć w "zapasie" ze 2 flaszki z wodą tylko nie wiem jak to zrobić skoro Stock ma korek niekapek

Przestrzegam was za to przed mieszaniem wódki z wodą takiego okropieństwa nigdy nie piłam!
Stary 2014-02-19, 19:52   #562
little_zosh
Rozeznanie

Ja wódki nigdy nie piję, więc i na własnym weselu nie zamierzam Pewnie wypiję wino musujące na początku, a potem będę jakieś winko sączyła. Ewentualnie jakiejś nalewki, bo sami robimy
TŻ pewnie będzie trochę pił, ale na pewno niewiele.

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 19:55   #563
Kaigara
Rozeznanie

U mnie nie ma wódki.
Będziemy pili kieliszek szampana za nasze zdrowie, a potem wino do obiadu. Myślę że ja wypiję max. jeden kieliszek. Mój już-wtedy-mąż pewnie wypije mniej, bo prowadzi samochód.
Jutro idziemy odebrać obrączki! Na razie jeszcze nie dzwonili, ale mamy jutrzejszą datę wpisaną na pokwitowaniu to chyba się wyrobią.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 20:00   #564
misia880
Zakorzenienie

Ja wodki nie pije wcale nawet w drinkach. Wypije szampana i winko do obiadu, TZ tez on bedzie pil wode z kieliszka.
Po weselu bedzie prowadzil samochod ;

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 20:01   #565
adziia13
Rozeznanie

ależ pędzicie, witam się w nowym wątku
nie będę nadrabiać, bo cierpię na ciężki niedoczas
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 20:05   #566
misia880
Zakorzenienie

A i zadzwonilam dzis do salonu, w ktorym kupilam suknie i kazali mi przyjsc 1 lipca na 1 przymiarke
Moja reakcja na to: TAK POZNO ;d

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 20:10   #567
21klaudyna
Zadomowienie

Znalazłam Dziewczynę,która zajmuje się dekoracją.Jesteśmy wstępnie umówieni ,10 marca jak wróce z Tż z UK mamy spotkanie.
Prawdopodobnie będziemy mieć dekoracje podobną do tej

https://www.facebook.com/media/set/?...7136479&type=1 (to jej strona )

Dodatkowo prosiła mnie o przesyłanie wszelkich inspiracji , żebyśmy mogły stworzyć coś fajnego. Wykonuję też zaproszenia i całą ślubną papeterię więc już zrobimy chyba w jednym stylu
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 20:12   #568
madzixx88
Zakorzenienie

Odebraliśmy zaświadczenia z USC o braku okoliczności wyłączających zawarcie małżeństwa nic tylko trzeba wychodzić za mąż

Cytat:
Witam!
Mogę do Was dołączyć ?
Witaj
Cytat:
Stylówka młodych ekstra
faajnie ale mnie oczywiście razi ta biała koszula do ecru sukni

co do pierścionka zaręczynowego to ja po ślubie przełożę na lewą rekę na serdeczny palec

co do picia na weselu to będę pić normalnie, a potem ew po pół kieliszka zresztą przy takiej ilości jedzenia i jeszcze większej tańczenia nie przewiduję możliwości upicia się o TŻ jestem spokojna, bo zna umiar i nigdy nie widziałam go w stanie bardziej wskazującym

do ślubu 72 dni, 20 h i 49 min
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 20:14   #569
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
TŻ pewnie będzie pił wódkę, ja się jeszcze waham czy nie winko. Chciałabym mieć w "zapasie" ze 2 flaszki z wodą tylko nie wiem jak to zrobić skoro Stock ma korek niekapek
Lemon każdy korek nie kapek da się wyciągnąć:P więc dont worry!
Ja wódkę pije i w dniu ślubu na pewno też się coś napije Piwa i wina nie lubie.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 20:15   #570
Kaigara
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Znalazłam Dziewczynę,która zajmuje się dekoracją.Jesteśmy wstępnie umówieni ,10 marca jak wróce z Tż z UK mamy spotkanie.
Prawdopodobnie będziemy mieć dekoracje podobną do tej

https://www.facebook.com/media/set/?...7136479&type=1 (to jej strona )

Dodatkowo prosiła mnie o przesyłanie wszelkich inspiracji , żebyśmy mogły stworzyć coś fajnego. Wykonuję też zaproszenia i całą ślubną papeterię więc już zrobimy chyba w jednym stylu
Bardzo ładne! Jaki macie kolor przewodni?

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Odebraliśmy zaświadczenia z USC o braku okoliczności wyłączających zawarcie małżeństwa nic tylko trzeba wychodzić za mąż

do ślubu 72 dni, 20 h i 49 min
Gratuluję zaświadczenia i 72 dni!

Edytowane przez Kaigara
Czas edycji: 2014-02-19 o 20:21
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości