Miłośniczki Zary- część XXXVII - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-20, 07:21   #1651
faa
Zakorzenienie

GG do faa
Dot.: Miłośniczki Zary- część XXXVII

Cytat:
Napisane przez Arinka_ Pokaż wiadomość
Pięknie w sukience

Marynarka mnie na żywo kompletnie nie zachwyciła Jedynie kolor interesujący.
Przyłączam się do niektórych Dziewczyn - dresówka w ogóle nie robi na mnie wrażenia
Pasiak super i pieknie w nim wyglądasz
dziękuję no dresówka nie jest zła ale ja źle w niej wyglądam
Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość

Sukienka jak sukienka, ale jaki cudny kawaler z boku . Cierpliwy na dodatek.
dziękuję w imieniu kawalera
Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość

Corii, w sukienkach pasiastych i w tym drugim pasiaku, która się pokazywała? Faa? Piękne te sukienki!
Ja jestem za dresową, bo to taka inna wersja bluzy na co dzień Zakładam ją, do tego legginsy/rajstopy i jestem gotowa - jak to z sukienką I jest wygodna, nie krępuje ruchów, dla mnie super

Siwiec dla mnie za dużo majstrowała Sama rozważam minimalne powiększenie ust (a raczej wyrównanie proporcji między górną a dolną wargą), ale jej te wszystkie poprawki kosmetyczne naprawdę nie były potrzebne, bo z ładnej dziewczyny zrobiła się wulgarna
dziekuję
Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
w sukience w paski ładnie
dziękuję

w temacie wosków mng to mam jedne sprzed 2 lat 38 i zeszłoroczne 36 i są prawie identyczne odrobinę 36 są w pasie mniejsze, u mnie one nie wyglądają szałowo marszczą mi się w kolanach i na biodrach ale nie znalazłam jeszcze idealnych wosków

https://www.instagram.com/izka_em/
faa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 07:21   #1652
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Już widziałam, dziękuję

Kochana, niepotrzebnie się sama do nich pofatygowałaś!!! Jeśli nie zostałaś przez sklep poinformowana w terminie, kiedy powinni poinformować o rozpatrzeniu reklamacji, wtedy MUSZĄ Ci ją uznać!!! Jest to sprawdzona informacja Sama przed świętami reklamowałam mamy torebkę w Orsayu i dowiadywałam się u rzecznika praw konsumenckich, jak to wygląda. Usłyszałam, że w żadnym wypadku mam przed terminem rozpatrzenia reklamacji nie pytać o nią, choć w sklepie będą mi kazali się dowiadywać. Jeśli sklep się nie odezwie, reklamacja musi zostać rozpatrzona na moją korzyść!!! Szkoda, że się tak pospieszyłaś
Teraz proponuję udanie się do rzecznika. Na pewno Ci pomoże

Jesteś już przyzwyczajona do późniejszego wychodzenia z pracy i to dlatego Ja bym nie potrafiła się zorganizować, jakbym kończyła o np. 17:00

Ja też

Masz tą jej książkę? Warta jest zakupu?

Ja odebrałam wczoraj i zostają ze mną Za takie pieniądze żal je zwracać Do tego naprawdę fajnie wyglądają na nodze

Ja również tego fenomenu nie rozumiem, niemniej podoba mi się ona na kimś Sama bym jej raczej nie kupiła

dowiedziałam się o reklamacji oddając rzeczy ...szkoda więc d..pa i tyle a do tego rzecznika to zadzwonic czy jak?
aaa nie oddano mi dokumentacji z odrzucenia -podobno to ma zostac w sklepie? a w info na stronie rzecznika jest że musze to dołączyc więc co jest?

buty zamówiłam

Edytowane przez cocos1
Czas edycji: 2014-02-20 o 07:34
cocos1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 07:31   #1653
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Jutro obniżka. Spadają też torebki i buty.
Ech, nic co by mnie interesowało nie ma

Cytat:
Napisane przez seledine Pokaż wiadomość
takie mam pytanie do Was bo mi migneła na vivie Natalia Siwiec.
podoba się Wam?
Nie Widziałam chwilkę ten program i... Nic tylko seks Jednak trzeba jej oddać, że jest ładna i zgrabna I to by było na tyle jeśli chodzi o jej osobę

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Tak samo było z tą cool amour. Nie było, a później nawet na wyprzedaży się pojawiła.
Dokładnie Długo jej nie było, aż pewnego pięknego dnia pojawiły się znowu

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
No wlasnie, zawsze jakies dylmeaty, czy to sie nie skonczy?
Kochana, nie pocieszę Cię, to się nie skończy nigdy

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;45234121]Kochana, widzisz ... ktoś inny wczoraj na Śląsku zgarnął 24 miliony w Lotto i nie byłoby takich dylematów
[/QUOTE]

Nawet połowa z tego by się przydała

Cytat:
Napisane przez seledine Pokaż wiadomość
Koszulki Niewidki

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Hahahaa mnie właśnie też, dlatego nie ćwiczę tej płyty z shape tylko drugą. Jakoś wolę skakać i różnorodność. Ta z chłopakami właśnie jest taka zmienna, trochę skakania, trochę maty, fajna. Ja nie wiem, jak się te treningi nazywają, na pewno to nie killer, bo killera też mam, łącznie mam 3 z shape i teraz w marcu znowu ma być jakaś. Pierwsza to killer, druga jakaś metamorfoza w 4 tygodnie a trzecia to ujędrnianie, modelowanie czy jakoś tak, ta trzecia właśnie jak ćwiczy z 2 chłopakami, pokazuje różne wersje ćwiczenia -jeden z chłopaków pokazuje bardziej zaawansowaną, drugi mniej zaawansowaną a ona pośrednią.
Też bardzo lubię tę płytkę z chłopakami Właśnie dlatego, że jest różnorodna i jest między kolejnymi partiami chwilka na złapanie oddechu Właśnie wczoraj ją ćwiczyłam

Cytat:
Napisane przez cocos1 Pokaż wiadomość

dowiedziałam się o reklamacji oddając rzeczy ...szkoda więc d..pa i tyle a do tego rzecznika to zadzwonic czy jak?
Ale sama pytałaś, czy pracowincy Cię poinformowali? Kurczę, szkoda, że tego nie wiedziałaś, bo skoro było po terminie, to mogłaś to im powiedzieć i by było po sprawie!
Do rzecznika możesz zadzwonić, lub wybrać się osobiście Zależy wszystko od tego, jak Tobie bardziej pasuje. Ja chyba jednak wybrałabym się osobiście i pokazała tę kurtkę, żeby można było ocenić, czy jest szansa na ubieganie się o swoje prawa

A z butów powinnaś być zadowolona
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 07:34   #1654
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Czyli te najnowsze są mniejsze. Dziękuję , to już wiem belle8 34 będą za duże. Muszę przymierzyć te z NK.

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Iva ma 7. No tak, ale online nie wybiorę najmniejszych
Tak, mam 7 (brazowe, granat i czarne) wszystkie w rozm. 34 i sa roznice w wymiarach np. brazowe sa wieksze od granatowych

troszke inspiracji z rana...niebieska kurtka i spodnie

iva78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 07:35   #1655
Marigold19
🦄

Dziewczyny, czy ma któraś ref do takiej białej chusty w czarne wzorki z frędzlami?

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 07:36   #1656
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, nic co by mnie interesowało nie ma

Nie Widziałam chwilkę ten program i... Nic tylko seks Jednak trzeba jej oddać, że jest ładna i zgrabna I to by było na tyle jeśli chodzi o jej osobę

Dokładnie Długo jej nie było, aż pewnego pięknego dnia pojawiły się znowu

Kochana, nie pocieszę Cię, to się nie skończy nigdy

Nawet połowa z tego by się przydała

Koszulki Niewidki

Też bardzo lubię tę płytkę z chłopakami Właśnie dlatego, że jest różnorodna i jest między kolejnymi partiami chwilka na złapanie oddechu Właśnie wczoraj ją ćwiczyłam

Ale sama pytałaś, czy pracowincy Cię poinformowali? Kurczę, szkoda, że tego nie wiedziałaś, bo skoro było po terminie, to mogłaś to im powiedzieć i by było po sprawie!
Do rzecznika możesz zadzwonić, lub wybrać się osobiście Zależy wszystko od tego, jak Tobie bardziej pasuje. Ja chyba jednak wybrałabym się osobiście i pokazała tę kurtkę, żeby można było ocenić, czy jest szansa na ubieganie się o swoje prawa

A z butów powinnaś być zadowolona
nie oddali mi nic twierdząc że skoro się nie zgadzam z decyzją musi to wszystko zostac-informacja pracownic
mam tylko dokument złożenia reklamacji, zastanawiam sie czy teraz nie wysłac męża albo samej iśc w zaparte że po terminie
no i było to wczoraj czyli po terminie

kurcze pierwszy raz sie z czyms takim spotkałam ,że nie uznali mi reklamacji

Edytowane przez cocos1
Czas edycji: 2014-02-20 o 07:38
Stary 2014-02-20, 07:40   #1657
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
nie oddali mi nic twierdząc że skoro się nie zgadzam z decyzją musi to wszystko zostac-informacja pracownic
mam tylko dokument złożenia reklamacji, zastanawiam sie czy teraz nie wysłac męża albo samej iśc w zaparte że po terminie
no i było to wczoraj czyli po terminie

kurcze pierwszy raz sie z czyms takim spotkałam ,że nie uznali mi reklamacji
Kochana, ale wcześniej się sama dowiedziałaś, że reklamacja została nieuznana, tak? Przed wyznaczonym terminem rozpatrzenia reklamacji?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-20, 07:42   #1658
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, ale wcześniej się sama dowiedziałaś, że reklamacja została nieuznana, tak? Przed wyznaczonym terminem rozpatrzenia reklamacji?
wczoraj oficjalnie jakbywczoraj było po terminie
kilka dni wcześniej pracownica powiedziała,że odrzucona i kazała czekac na em -nie przyszło i ja głupia wczoraj znowu zapytałamto było w terminie nie przed

Edytowane przez cocos1
Czas edycji: 2014-02-20 o 07:44
Stary 2014-02-20, 07:42   #1659
gosica
Zadomowienie

Cytat:
Zapomniałam napisać, że butki zostają ze mną Są cudowne
Fakt, na lewym mam malutki błąd, jakby zamsz był starty, ale i tak je zostawiam. Za 49 zł żal by było je oddać
Dziś wrzucę fotki, bo wczoraj nie miałam kiedy
Forget, a jaki masz rozmiar? Z niecierpliwością czekam na foto Po Twoim zdjęciu, na pewno szybko się rozejdą
gosica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 07:47   #1660
martita_26
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt, na lewym mam malutki błąd, jakby zamsz był starty, ale i tak je zostawiam. Za 49 zł żal by było je oddać
Super! Czekam na fotki - swoje dobiorę do końca tygodnia
martita_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 07:53   #1661
Luna83
Zadomowienie

Cytat:

Czekamy na fotki
Ja swoje "krowie" butki odbiorę dziś popołudniu najprawdopodobniej, też jestem mega ciekawa

Mój blog modowy - zapraszam

http://ana-collection.blogspot.com

Mój instagram: https://instagram.com/anacollection83/

Luna83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-20, 07:54   #1662
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj oficjalnie jakbywczoraj było po terminie
kilka dni wcześniej pracownica powiedziała,że odrzucona i kazała czekac na em -nie przyszło i ja głupia wczoraj znowu zapytałamto było w terminie nie przed
Czyli ja bym jeszcze w ramach pełniejszej informacji zadzwoniła do rzecznika, ale uważam, że skoro było po czasie, to reklamacja powinna być uznana na Twoją korzyść.
Ogólnie bym upierała się przy tym, że nie zostałam poinformowana w terminie i bym nawet nie wspominała, że pracownica mnie dwa dni wcześniej poinformowała, że reklamacji nie rozpatrzyli na Twoją korzyść i masz czekać na esemesa. Chyba, że gdzieś to odnotowała, że zostałaś poinformowana, ale w o wątpię.
Ze Zarą trzeba krrótko. Oni się strasznie boją rzecznika praw konsumenckich Też miałam raz z nimi niemiłą przygodę bo kupiłam buty i choć na metce była niższa cena, pani na kasie wchodziła wyższa i sprzedała mi je po cenie wyższej. Dowiedziałam się u rzecznika, że mnie nie powinno interesować, co wchodzi na kasie. Prrzy kolejnej wizycie wzięłam te buty i żądałam zwrotu gotówki. Ile to telefonów wykonali!!! W końcu chcieli mnie zbyć informacją, że tylko Warszawa może tuaj pomóc, a tam nikt nie odbiera. Wtedy powiedziałam, że w takim razie oddaję sprawę do Rzecznika i od razu pani menadżer zadecydowała o wypłacie gotówki i uznaniu ceny z metki za cenę ostateczną Tylko kazali o tym nikomu nie mówić, że zwrócono mi pieniądze
Także dzwoń do rzecznika i walcz o swoje!!!

Cytat:
Napisane przez gosica Pokaż wiadomość
Forget, a jaki masz rozmiar? Z niecierpliwością czekam na foto Po Twoim zdjęciu, na pewno szybko się rozejdą
Wzięłam swój standardowy czyli 38
Fotki wrzucę na pewno popołudniu!!!

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:
Napisane przez martita_26 Pokaż wiadomość
Super! Czekam na fotki - swoje dobiorę do końca tygodnia
Cytat:
Napisane przez Luna83 Pokaż wiadomość
Czekamy na fotki
Ja swoje "krowie" butki odbiorę dziś popołudniu najprawdopodobniej, też jestem mega ciekawa
Dziś wrzucę
Stary 2014-02-20, 08:01   #1663
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli ja bym jeszcze w ramach pełniejszej informacji zadzwoniła do rzecznika, ale uważam, że skoro było po czasie, to reklamacja powinna być uznana na Twoją korzyść.
Ogólnie bym upierała się przy tym, że nie zostałam poinformowana w terminie i bym nawet nie wspominała, że pracownica mnie dwa dni wcześniej poinformowała, że reklamacji nie rozpatrzyli na Twoją korzyść i masz czekać na esemesa. Chyba, że gdzieś to odnotowała, że zostałaś poinformowana, ale w o wątpię.
Ze Zarą trzeba krrótko. Oni się strasznie boją rzecznika praw konsumenckich Też miałam raz z nimi niemiłą przygodę bo kupiłam buty i choć na metce była niższa cena, pani na kasie wchodziła wyższa i sprzedała mi je po cenie wyższej. Dowiedziałam się u rzecznika, że mnie nie powinno interesować, co wchodzi na kasie. Prrzy kolejnej wizycie wzięłam te buty i żądałam zwrotu gotówki. Ile to telefonów wykonali!!! W końcu chcieli mnie zbyć informacją, że tylko Warszawa może tuaj pomóc, a tam nikt nie odbiera. Wtedy powiedziałam, że w takim razie oddaję sprawę do Rzecznika i od razu pani menadżer zadecydowała o wypłacie gotówki i uznaniu ceny z metki za cenę ostateczną Tylko kazali o tym nikomu nie mówić, że zwrócono mi pieniądze
Także dzwoń do rzecznika i walcz o swoje!!!

Wzięłam swój standardowy czyli 38
Fotki wrzucę na pewno popołudniu!!!

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Dziś wrzucę
dziękuję zadzwonie do rzecznika co moge zrobic -w sumie wczoraj było po terminie nie odebrałam tej reklamacji, ni dostałam żadnej informacji na @ ani tel więc może się uda
Stary 2014-02-20, 08:10   #1664
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję zadzwonie do rzecznika co moge zrobic -w sumie wczoraj było po terminie nie odebrałam tej reklamacji, ni dostałam żadnej informacji na @ ani tel więc może się uda
Zadzwoń!!! Ja trzymam kciuki żeby wszystko zostało rozpatrzone na Twoją korzyść!!! Daj znać, jak się ta sprawa reklamacji zakończy
Stary 2014-02-20, 08:14   #1665
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Zadzwoń!!! Ja trzymam kciuki żeby wszystko zostało rozpatrzone na Twoją korzyść!!! Daj znać, jak się ta sprawa reklamacji zakończy
zadzwoniłam (przemiła pani u nas w biurze praw konsumenta )jest światełko w tunelu ide do nich z pismem
Stary 2014-02-20, 08:15   #1666
panna zet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Fajna cena,jaki kolor? Pochwal się jak przyjdą !
Kolor nude.
Jasne, że się pochwale.

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Lekki suchar od mojego TŻ:
ja-coś bym kliknęła...
tż-na Pajacyka może

ja-

Lecę do kina z moim domowym Karolem Strasburgerem i zerknę za bluzą dla Corii
Mistrz!

Ładuje baterie do aparatu i pstrykam focisze.
panna zet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 08:20   #1667
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
zadzwoniłam (przemiła pani u nas w biurze praw konsumenta )jest światełko w tunelu ide do nich z pismem
Super Trzymam kciuki jeszcze mocniej

Cytat:
Napisane przez panna zet Pokaż wiadomość
Ładuje baterie do aparatu i pstrykam focisze.
Czekamy na fotki
Stary 2014-02-20, 08:27   #1668
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dzien dobry
Jade oddawac do Zary obydwie dresowe kiecki i z mango ta w paski, zamiast neij moze woski wezme, jeszcze raz przymeirze, bo te marszczenia mi sie nie podobają
I chyba klikne te buty za to http://www.zara.com/pl/pl/nowo%C5%9B...8p1669161.html

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 08:29   #1669
martita_26
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-20, 08:32   #1670
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Super Trzymam kciuki jeszcze mocniej

Czekamy na fotki
dziękuję
Stary 2014-02-20, 08:33   #1671
martita_26
Zakorzenienie

Odkryłam tajemnicę koszulek niewidek:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (4,8 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images1.jpg (4,7 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images2.jpg (4,9 KB, 36 załadowań)
Stary 2014-02-20, 08:33   #1672
cocos1
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki!
dziękuję
Stary 2014-02-20, 08:41   #1673
a34
Zakorzenienie

Miłego dnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (37,0 KB, 66 załadowań)
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-20, 08:45   #1674
mal00nie
Zakorzenienie

jakie ładne klapki

mal00nie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 08:48   #1675
a34
Zakorzenienie

Dziewczyny, dodawajcie duże zdjęcia w załącznikach
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 08:52   #1676
martita_26
Zakorzenienie

Cytat:
Miłego dnia
Oooo tak właśnie
Stary 2014-02-20, 08:53   #1677
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Odkryłam tajemnicę koszulek niewidek:
Ufff, nie zainteresowały mnie one

Cytat:
Miłego dnia
Stary 2014-02-20, 08:57   #1678
trammer
Zakorzenienie

Dzień dobry, chociaż u mnie pochmurno i deszczowo...

Stary 2014-02-20, 09:01   #1679
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Wiecie co... My sobie tak pierdu pierdu o ciuszkach a na Ukrainie horror.
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 09:05   #1680
panna zet
Rozeznanie

Nie zapne się ze wzgledu na swój "nowy" brzuch...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03207.jpg (50,6 KB, 215 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03210.jpg (60,2 KB, 252 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03211.jpg (55,3 KB, 235 załadowań)
panna zet jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości