|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
A ja właśnie szukam kwatery nad morzem, jaką mieścinke polecacie ?
![]() Chcę jechać w sierpniu z kumpelą na tydzien/dwa Przychylam się do Międzywodzia i Rewala
|
|
#3602 | |
|
Wtajemniczenie
|
zaraz poszukam jaka ja mam
![]() Cytat:
![]() ja tez przeszlam na maszynke + pianke. wosk niestety tez nie dla mnie - naczynka
|
|
#3603 | |
|
xxyy
|
Cytat:
|
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku padam...
Jak wyszłam z domu o 6.00 tak teraz wróciłam :P Co za intensywny dzień. A cały weekend taki mi się zapowiada A upał tak doskwiera że szok
|
|
#3605 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hm...
myślałam, że jesteś z II LO ![]() Cytat:
Cytat:
- jeśli chodzi tylko o balsamy, a nie kremy ![]() Codziennie rano i wieczorem ![]() W sumie przeraża mnie to trochę, bo praktycznie do każdej częsci ciała używam innego balsamu/kremu/żelu. Ja i moje odchyły... Najgorzej że trwa to już kilkanaście miesięcy. Cytat:
Dziękuję za zdjęcia Aniu ![]() Cytat:
I z czystym sumieniem mogę Ci polecić pobyt w tamtych rejonach Cudnie...A ja miałam kolejny zabiegany dzień Dla odmiany zakupów spożywczych, pojechałam do centrum, praktycznie tylko po perfumy, ale... no właśnie. Wpadł jeszcze eye liner, krem, 2 pary krótkich spodenek, tunika, blyszczyk, te perfumy, słoiczki na przyprawy ( ) i kolczyki... A pojechałam tylko po jedną rzecz ![]() ![]() Ech... byłam już w większości tych większych sklepów w swojej wiosce i nigdzie nie mogę znaleźć kilku produktów których szukam ![]() Ostatni na liście jest e leclerc - tylko znając życie nie będzie tam nic poza tym co jest w tesco, carrefourze, auchanie, kauflandzie, realu... ![]() Nie wiem gdzie kupić te sosy fit up i dżem kokosowo - ananasowy (OK już nie marudzę Wam )
|
||||
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
bo jestem z 2LO
![]() Miłego Dnia! ![]() Orzeszek sie dzisiaj uczy ![]() oby mi wyszło ![]()
Yesterday I was sad Today I am happy Yesterday I had a problem Today I still have a problem But today I changed the way I look at it Edytowane przez orzeszek01 Czas edycji: 2007-06-09 o 08:14 Powód: trzeba sie uczyc:) |
|
|
|
#3607 |
|
xxyy
|
dzien dobry
![]() dzis czeka mnie cudowny dzien z ksiazkami - zyc nie umierac ale za to wieczorem ide z TŻ-tem do kina na cos fajnego milego dnia
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
witam
a ja ide opalać do ogródka zaraz
|
|
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3610 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Cytat:
Wosk...pewnie też bolesny Cytat:
Miałaś pasjonujący, wykładzinowo-meblowy dzień I jeszcze ten konsultantCytat:
Cytat:
![]() U mnie to już nie ma e leclerca nawet Hmmm,może i coś wyjdzie Cytat:
Miłego opalania ![]() Ja natomiast muszę się wybrać na zakupki kosmetyczno-ubraniowe Potem będzie spacerek,a jak wrócę,to trzeba będzie napisać parę referatówNo cóż,muszę się jeszcze przez te kilka dni pouczyć Chyba od poniedziałku przejdę na redukcję Denerwuje mnie mój brzuchChociaż jeszcze muszę się zastanowić
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||||
|
|
|
#3611 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam w planach dziś opalanko na balkonie co prawda, bo nie chce mi się jechać samej na działke - koleżanki to lenie wolą sie dłużej w łózku wylegiwać hehe :P
![]() Dziś wypada się pouczyć coś....Ehh no nic nie zbawią mnie te 2 h nauki
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi siostry zostawiły kompa wolnego
Dziękuję za trzymanie kciuków za mnie w poniedziałek Atram jak tam balsamik ![]() i wczorajsze zakupy Taka ładna pogoda, że nic się robić nie chce Ja już od rana niby się uczę Ale przy tej temperaturze trudno o produktywną naukę Miłego dnia |
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
no juz po opalaniu od przodu jest cacy nad tyłem bardziej popracujemy może jutro :PP
tylko te rozstepy..eh ;/ |
|
|
|
#3614 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie dzis pogoda przystopowala i az tak duszno nie jest wczoraj postanowilam juz (chyba) na pewno, keidy wracam do domku
|
|
#3615 |
|
xxyy
|
zakupy to dzisiaj
przed pojsciem do kina zamierzam wstapic na zakopianke i jakis balsamik zdobyc chociaz nie jestem teraz pewna z tym kinem, chcielismy isc na Taxi 4 ale juz nie graja. no i nic fajnego poza tym nie leci.ja tez prosze o trzymanie kciukow w poniedzialek bardzo sie przydadza bo ciemno to wszystko widze
|
#3616 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
tym razem nawet trochę miła byłam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wow, to musiałaś być bardzo zdolnym dzieckiem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i ja też proszę o kciuki i też czarno to widzę bo praktycznie jeszcze nie zaczęłam sie uczyć
|
||||||
|
|
|
#3617 |
|
xxyy
|
wiedza mi paruje z glowy
![]() jednak dzis do kina nie ide, mala zmiana planow, jedziemy z TZ-tem na zakupy a potem na grilla. ale i tak fajnie bo milo spedze wieczor ( z dala od tych wstretnych ksiazek ) co tam u Was?
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
please click: http://www.radiodeejay.hr/forum/lang/inexed.htm
Wróciłam ![]() Jak na razie mam jeszcze w planach zrobienie 2referatów i pouczenie się Może jeszcze rowerek będzie,bo trzeba spalić te słodkości,co dzisiaj zjadłam ![]() Oczywiście trzymam za wszystkie zdające cokolwiek kciuki,za mnie również proszę trzymać w tym tygodniu! Edit: Nie klikajcie w ten link,nie wiem co to jest
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3619 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skoro paruje z głowy, to znaczy ze juz w tej glowie jest, czyli nie jest zle ![]() ja od czwartku do dzis jestem na tym samym etapie - na zadnym ale do examinow u mnie jeszcze troche. tylko ze wszystkie naraz ![]() ale dzis u mnie ogolnie dzien dobrych wiadomosci, nie dosc ze wkoncu zdecydowalam kiedy wracam, to jeszcze z TŻtkiem sie "pogodzilismy". troszke ostatnio niemilo bylo. Milka co jesz zeby nie miec niedoborow zelaza? bo ja cos czuje ze ostatnio zdecydowanie za malo zelaza jadlam, i musze to jakos nadrobic nim sie zaczna jakies problemy
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
please click: http://www.radiodeejay.hr/forum/lang/inexed.htm
Cytat:
|
|
|
|
#3621 |
|
Wtajemniczenie
|
ufff. dobrze ze najpierw przeczytalam Twoj post do konca, bo juz mialam kursor prawie na tym linku, a to pewnie znowu jakies wirusy na wizazu grasują :/ moze napisz zeby ni eklikac przed tym linkiem Agus
|
#3622 |
|
Wtajemniczenie
|
no wlasnie bardzo jestem uradowana. najgorzej to tak tkwic w nieswiadomosci, a teraz poprostu wkoncu sie namyslilam i zdecydowalam ze raczej nie chce spedzic calych wakacji w miescie, wiec najpierw pojade do domku, pobede troche z TŻ a pozniej sobie gdzies wyskocze (niestety sama, bo TŻ bedzie pracował). a pozniej czeka mnie jeszcze kilka examinow w PL
![]() EDIT: tzn nie sama tylko jakas kumpele wyciagne
|
#3623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę je usuwała z wiadomości ![]() Cytat:
||
|
|
|
#3624 |
|
Wtajemniczenie
|
wlasnie wczesniej tez byly zaplanowane - mialam pracowac.. ale takie cale wakacje w pracy i w jednym miejscu to chyba nie dla mnie (jeszcze pewnie sobie w wakacje popracuje po studiach.. wiec narazie dam sobie spokoj).ale teraz nawet mi szkoda ze juzniedlugo bede sie musiala pakowac jeny, tak zle i tak niedobrze
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
ale dziś upał był, spaliłam się że mnie teraz plecy pieką
teraz znowu na burzę się zanosi poćwiczę sobie zaraz bo chyba dziś odpuszczam wszelkie imprezowanie i poczytam potem ksiązkę
|
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gujanko a jakie są objawy niedoboru żelaza Bo ja robiłam ostatnio morfologie, ob i wyszło idealne, ale o żelazie zapomniałam zupełnie Kciuki będę trzymać ![]() U mnie nic nie paruje, bo nie ma co Pewnie będę się tak denerwowała, że nic nie powiem na tym ustnych Dziś mnie już głowa boli i spać mi się chce, a czuje, że i tak nic nie wiem Najgorsze jest to, że ja się nie potrafie tak na blache uczyć, a przydałaby mi się teraz taka umiejętność
|
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też się podobało w Jastrzębiej Górze, dwa lata temu byłam tam aż na miesiąc
Teraz dla odmiany Rewal
|
|
#3629 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie tam do końca ![]() bardzo dobrze zę robisz sobie przerwę w nauce, bo nadmiar szkodzi zdrowiu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
(więc nie mam wyjścia, muszę wierzyć )wracam o książek, muszę przygotować tłumaczenie i komentarz.......
|
||||||
|
|
|
#3630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc tylko wiara nam zostaje Ale podobno wiara góry przenosi, więc będzie dobrze Możemy się zamienić Ale zależy co to za tłumaczenie Bo jak z niemieckiego, to ja odpadam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

Przychylam się do Międzywodzia i Rewala

mam nadzieję ze będzie miłe (tylko muszę pamiętać żeby nie zachowywać sie jak wiedźma
) szkoda tylko ze do 21.30 tak daleko 

ja niecałe 17