Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: VII część:
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 1 2,86%
Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki 1 2,86%
Szczerze ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki 12 34,29%
Już pół roczku prawie mamy, nasze mamusie bardzo kochamy 0 0%
Mleczko pijemy, obiadki wcinamy, lecą nam w górę wciąż kilogramy 3 8,57%
Mam już ząbka, może dwa - wszystko gryzę tralala 4 11,43%
Znów z ubranek już wyrastam, mama znowu kasa szasta 3 8,57%
Buzia okrągła, nóżki grubiutkie, już ze mnie nie jest dziecię malutkie 3 8,57%
Już z gondolek wyrastamy, w spacerówkę się przesiadamy 5 14,29%
Jem ziemniaki, pluję marchwia, a mamusie wciąż się martwią 3 8,57%
Głosujący: 35. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-20, 23:02   #2461
Larysa88
Zakorzenienie

Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Kjujik brzydal

Specjalnie taki asymetryczny i w ogóle... czerwone elementy szeleszczą, a w środku jest grzechotka.

Musze mu poprawić oczy, bo tak przerażają...
śmieszna ale bardzo fajnaaa
Stary 2014-02-20, 23:04   #2462
Madziuchna27
Zakorzenienie

Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
ja tez raz bylam i tez byl ryk...ale to bylo w listopadzie
licze ze juz dorósł do wycieczki z mama

naprawde w smyku jest pokoj dla matki z dzieckiem???
wow
i pewnie w takim pokoju ktoś się nie bał i za.... mechanizm grający od naszej karuzeli Słuchajcie historii. Julek dostał od siostry TŻ karuzelę z pozytywką z miśkami. Nie rozpakowywaliśmy jej, bo ma rainforesta. Ale jak jechałam do mamy, mówię do TŻ, chodź sprawdzimy tę od Marty, może jakoś da się w turystyku zamontować. Rozkładamy karuzelę i okazało się, że brakuje tego mechanizmu, tej całej pozytywki

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 23:06   #2463
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
i pewnie w takim pokoju ktoś się nie bał i za.... mechanizm grający od naszej karuzeli Słuchajcie historii. Julek dostał od siostry TŻ karuzelę z pozytywką z miśkami. Nie rozpakowywaliśmy jej, bo ma rainforesta. Ale jak jechałam do mamy, mówię do TŻ, chodź sprawdzimy tę od Marty, może jakoś da się w turystyku zamontować. Rozkładamy karuzelę i okazało się, że brakuje tego mechanizmu, tej całej pozytywki
masakra... co za ludzie. no lipa bo nawet nie ma jak zareklamowac nie?
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 23:13   #2464
Madziuchna27
Zakorzenienie

Stary 2014-02-20, 23:15   #2465
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

czy tylko ja piorę dziecięce ubranka w normalnym proszku i lenorze/? nic mojemu nie jest to się bawić nie muszę w milion proszków
Nie, nie tylko Ty Ze 3 miechy piorę już w zwykłym proszku z Aldi, razem z naszymi "dorosłymi" ciuchami tylko do płukania używam jakiegoś płynu Biały Jeleń. Poza tym odkryłam płyny do prania Biały Jeleń kolor i biel i bardzo fajnie się sprawdzają. Wreszcie na ciemnych ubraniach nie ma zacieków z niewypłukanego proszku
Młody nie ma wysypek, krostek itp. Zaczęłam też mu gotować zupki z kurczakiem i indykiem i wcina aż miło patrzeć Z kurczaka chyba całkiem zrezygnuję i przejdę na indyka. Przydałby się gołąbek i królik ale skąd to wziąć?

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 23:19   #2466
Madziuchna27
Zakorzenienie

http://www.tvn24.pl/kacper-nie-mowi-...,400309,s.html

zabiłabym....

Stary 2014-02-20, 23:27   #2467
87czarna
Zakorzenienie

ewacia ooo, bomba! w prostych Ci ładniej

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Dobranoc mamuśki

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 23:30   #2468
ja :)
Zakorzenienie

Halo! Nie nadrabiam bo padam na twarz i ide sie zdrzemnac. Cala noc nie moglam spac, a jak juz zasnelam to snily mi sie koszmary i zaraz zala potem zalana sie budzilam. Za duzo seriali o zabojcach chyba..

Ewacia, niezła ziana u fryzjera To chyba nie proste zadanie rozprostować takie loczki!

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...aign=FB_Gazeta
Fajnie, że ludzie jeszcze nie mają wszystkiego w d*

To tyle. Wpadłam się tylko przywitać Dobrej nocy!
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 23:30   #2469
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
poczytałam coś o dopochwowym biznesie, lasce paszczurze, co ją ktoś pukał jak miała torbę na głowie i doradztwie fryzurowym.
mogę się uznać za będącą na bieżąco
a ja durna cały dzień nadrabiam
Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Aa to nie moja gwara haha
jak chodziłam do szkoły (śląsk, okolice misi i czarnej) to poszłam do sklepu i mówię: poproszę tą słodką bułkę. a babka do mnie: ale... cukrem ci ją posypać?
a mi chodziło o taką z budyniem, u mnie się mówi słodka bułka a tam kołaczyki są
Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
kaska weź Ty takich fotek na wieczór tutaj nie wstawiaj

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Kaśka ale to są "oponki" a nie obwarzanki.Tudzież donuty:P

to jest obwarzanek http://www.hm.com/pl/product/10050?article=10050-C
to jest czapka
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
kaszanka to kasza i krew, a kiszka to ziemniaczana
oooo krupnioka bym tyrpła
Cytat:
tassia Co do głodu-ja ostatnimi czasy też ciągle go odczuwam i już naprawdę nie wiem co jeść,żeby dawało to efekty w spadku wagi... Nie chcę takiej typowej diety,bo czuję,że nie dam rady na siłowni,a jednak chodzę 4,5 razy w tygodniu...
Brak mi weny co do produktów
jak mnie ciśnie głód to zjadam jajko na twardo. Zatyka dobrze a efekty... u mnie były a w tym tyg stoi wszystko... jakis etap stagnacji...
Cytat:
haha nie zawiesilo mi apki na poscie od ciebie
najgorsze ze rodzice sa nieodpowiedzialni i zaprowadzaja chore dzieci do przedszkoli i zlobkow
u tz w rodzinie jest taka gwiazda co zaprowadza chore dziecko
i zawsze konczy sie zapaleniem.oskrzeli
a teraz jej sie na.pluca rzucilo
A Nawe nie chce wiedziec co inni rodzice na to

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
najgorzej... jak robiłam w przedszkolu to te zasmarkane dzieci się do mnie przytulały i też byłam chora non stop

cdn
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-20, 23:44   #2470
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Jutro jedziemy na usg przezciemiączkowe, więc proszę o kciuki We wtorek mamy wizytę u drugiego neurologa żeby skonsultować te informacje, o których mówiła ta baba z rehabilitacji. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok i w końcu się uspokoję.

Cytat:
ja widze załacznik ale pewnie cos nie teges wiec
jeszcze raz
Załącznik 5590025
akcja gender

Cytat:
moja babcia zmiażdżyła system byliśmy u niej, a ona mieszka z moją kuzynką i ta kuzynka mówi, że niby dzieci nie można do lustra bo coś tam, a na to babcia "a jakieś durne zabobony"
mądra babcia
Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
nie śmiać sie
moim zdaniem lepiej Ci w prostych
Cytat:
masakra :-(

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 00:24   #2471
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzisiaj mi się TŻ odwdzięczyła za wczorajszy psikus, mały spał w pokoju, a ja w kuchni sprzatałam, TŻ wszedł cicho do domu, i robił "ciiii" do niani, ja stoję i nasłuchuję co to, myślę, ja pierd... muszę tam iść, przecież moje dziecko tam leży.... Poszłam i widzę jakieś cienie bo zaluzja niedomknięta, posrana już w gaty wchodze, a TŻ przebiera sie z łachów roboczych i krztusi sie ze śmiechu.

Żeby nie było wszystko mówiłam na głos do siebie w domu.

planujesz coś? odwecik? czy koniec?
Cytat:
Moja pierwsza żaba
Wiem,że mała i w ogóle,ale dawno nie miałam igły ręku
super!
Cytat:
a jak to się utrzymuje w higienie?
nie wiem czy to takie same ale moja sąsiadka ma i normalnie pierze się w zmywarce tamto btw bardzo sobie to chwali
Cytat:
Dziś gadałam z moją babcią na skype i jak zobaczyła Bartka to (cytuje) ale gruby, czym go PASIESZ? ej tak obiektywnie to serio jest gruby?
eeee tam, moją jak widzieli to każdy myślał, że kolosa wypchnęłam: jaka ona duża!!! itp. A jak byliśmy w PL to jak ją zobaczyli to mówili, że maleństwo
Cytat:
nie śmiać sie

Cytat:
powinni mu zrobić to samo

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

A teraz o mnie.
Stary ma w sobotę imprezę urodzinowa. Jutro muszę zacząć szykować szame...
Tortu nie będzie bo nie wyrobie ale lasagne ze szpinakiem robie przerwę od diety w sobotę od 19 do 24
No chyba że jutro okaże się że nie schudlam w tym tyg
Jutro foty w k.

Pisałyście wcześniej że czasem musiały niektóre z was chodzić z dzieckiem do kibela nawet
Ja ma sposób taki, że rozbieram Ninę do samej pieluchy, wsadzam do łóżeczka, daję misia i pół godziny dziecka nie ma a tak macha syrami i piszczy że szau

09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 00:58   #2472
matallewar
Zakorzenienie

Moje dziecko jakieś rewolucje wymyśla. Budziła się o 4, budziła o 2, ale wstawać w pół do pierwszej?? Ja się jeszcze nie polozylam, a ona dzień zaczyna... jutro będzie dzień trupa nie lubię

Ewacia, ślicznie wygladasz, fajnie tak w prostych tylko ciężko porównać, co zmenilas, bo zawsze kręcone pokazywalas

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 02:47   #2473
jo_asiek
Zadomowienie

Cytat:
witam nawet nie próbuje nadrabiac bo padam a nóżki mi do doopki właża fryzjer zaliczony troszke tylko podciełam i pasemka a;le się wysiedziałam ponad 4 godziny
potem z buta do domu w 15 min obiad robiłam i tak nie wyrobiłam i tż wócił z pracy to naleśniki smażył a ja pojechałam po dzieci do przedszkola...wróciłam zjadłam 2 naleśniki.....zostawiłam bajzel ubrałam dzieci i poszłam do sąsiadki robiącej renament w szafie i pare ciuszków przywłaszczyłam powrót do domu usypianie seby.....szybkie sprzatanko ...i tu z nieba spadła mi teściowa bo miałam sebe budzic i brać na próbe do przedszkola jakichs śpiewów na niedzielną msze dzisiaj się dowiedziałam że jest wróciłam wiec kąpanie ,karmienei usypianie itp....teraz czekam aż mi się drugie pranie skończy zeby powiesić ....normalnie nie wiem w co rece wsadzić tyle mam zaległości i jutro tez beznadziejny dzięń bo adriana mam wybrać wcześniej z przedszkoal i potem zonu przyjecac na 16 na lekcje pokazową z j.ang. i sebe muszę ciągnąć z nami a takmi się nei chce i tak mi się dzień skończył a na dodatek myślałam że dzisiaj środa
Matka Polka normalnie wcale się nie dziwię
, że w całym tym wirze obowiązków nie ogarniasz dni tygodnia

Cytat:
Dziś gadałam z moją babcią na skype i jak zobaczyła Bartka to (cytuje) ale gruby, czym go PASIESZ? ej tak obiektywnie to serio jest gruby?

według mnie Bartus nie jest gruby. Sliczny bobasek z niego, taki w sam raz

Cytat:
Uff
TŻ mnie dziś rozwala. Wrócił szybko z pracy i pytam czym wracał on mówi z Agnieszka ja na to ok. Później mówi jutro rano jadę z Agnieszka do pracy. Ja że w porządku. Później mówi że ta Agnieszka coś tam i coś tam. Zero reakcji a mi się już śmiać chce. TŻ myśli myśli i mówi "nie zapytasz mnie co to za Agnieszka?" Ja mówię że nie a on "czy tobie wogóle na mnie zależy?"

hehe, dobre

Cytat:
moja babcia zmiażdżyła system byliśmy u niej, a ona mieszka z moją kuzynką i ta kuzynka mówi, że niby dzieci nie można do lustra bo coś tam, a na to babcia "a jakieś durne zabobony"

o! Brawo dla babci W końcu jalas bardziej współczesna.

Cytat:
zanim nadrobię to kilka słów ode mnie

wizyta u orto pozytywnie, wszystko jest super
skonsultowaliśmy się przy okazji z naszą pediatrą (tą priv) i przepisała Szymkowi bebilon pepti, bo wyniki z krwi i ulewania wskazują na alergię na mleko. mam go obserwować, jak będzie reagował na pepti.

szokującą wiadomością jest to, że byłam na basenie i przepłynęłam 20 długości (oczekuję oklasków )

a teraz

super, że wizyta udana. Co do basenu to SZACUN

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
puscilam dżoane (imie robocze) w kuli na podloge a moj kot sie jej bal
widac ogarnela juz temat zmiany miejsca bo zaczela teraz szalec i wspinac sie po klatce mam nadzieje ze jutro przyjdzie wypas rezydencja bo poki co to ma tymczasowy meldunek w malej pipidowce.

dżoana ? Hm... Podoba mi się! W pracy kilka koleżanek tak do mnie mówiło, ale w sumie dla zwierza też może być

Cytat:

masakra!

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Moje dziecko jakieś rewolucje wymyśla. Budziła się o 4, budziła o 2, ale wstawać w pół do pierwszej?? Ja się jeszcze nie polozylam, a ona dzień zaczyna... jutro będzie dzień trupa nie lubię
O kurde mam nadzieję, że już dawno spicie obie

jo_asiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 06:21   #2474
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

Ewacia, ślicznie wygladasz, fajnie tak w prostych tylko ciężko porównać, co zmenilas, bo zawsze kręcone pokazywalas
jak to co odrostów nie ma no i beda krótsze jak sie skrecą

dziękuje dziękuję w prostych inaczej ale szybciej mi się włosy przetłuszczają zawsze każdy mi mówi że lepiej kecone wiec wy pierwsze stawiacie na proste odczzasu do czasu można zmienić to jest ten plus a że ja mam włosy poddatne to prostowanie trwa 15 min dobra skończyłam kawe i zaczynam walczyć z obowiązkami gospodyni domowej
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 06:25   #2475
agaabuu
Raczkowanie

No w końcu nadrobiłam
Ewacia super wyglądasz w prostych włosach
Kurczę moje dziecko ma mnie już chyba dość.....wczoraj wieczorem już tak marudziła nic jej się nie podobało...a jak TŻ wrócił z pracy to tak się z nim chichrała i bawiła, że szok......no nie powiem żeby mi nie było przykro
U nas w końcu od kilku dni mała ma stały rytm tzn. wstaje ok 8...potem o 10 robi drzemke na 40 min., potem kolejna drzemka po 13 i trwa tak do 15, następnie zasypia po 17 na 30 min., a po 22 zasypia już na noc. W nocy też nie ma tragedii bo budzi sie po 1 i o 5. Ale ja już zwykle od 5 na nogach jestem, bo chce mieć chwile tylko dla siebie
Stary 2014-02-21, 07:51   #2476
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Z tym basenem to boję się,że wykupię, a młodej coś się zacznie dziać i co?i przepadnie.

a dzisiaj zauważyłam taką białą wydzielinkę na pipi i się zastanawiam:
a) basen
b) gluten i jakoś się tam dostało i zadziałało?
c) jakaś inna przyczyna
Są usprawiedliwienia lekarskie.
Stary 2014-02-21, 08:05   #2477
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaabuu Pokaż wiadomość
No w końcu nadrobiłam
Ewacia super wyglądasz w prostych włosach
Kurczę moje dziecko ma mnie już chyba dość.....wczoraj wieczorem już tak marudziła nic jej się nie podobało...a jak TŻ wrócił z pracy to tak się z nim chichrała i bawiła, że szok......no nie powiem żeby mi nie było przykro
U nas w końcu od kilku dni mała ma stały rytm tzn. wstaje ok 8...potem o 10 robi drzemke na 40 min., potem kolejna drzemka po 13 i trwa tak do 15, następnie zasypia po 17 na 30 min., a po 22 zasypia już na noc. W nocy też nie ma tragedii bo budzi sie po 1 i o 5. Ale ja już zwykle od 5 na nogach jestem, bo chce mieć chwile tylko dla siebie
plan drzemek w ciagu dnia jak u nas
tyle ze na nasze szczescie dziec idzie spac o 20
i budzi sie max raz
chwilowo sie nie budzi, ale nie ciesze sie bo zapeszac nie chce

dzien dobry
dzis u mnie wariacki dzien
najchetniej oddalabym komus dziecko bo ciezko podolac bedzie i bez niego
w planie fryzjer, kosmetyczka, pakowanie sie do warszawy, gotowanie dwoch obiadow (na dzis i do wawy do pojemniczka), upiec ciasteczka, spakowac macka na basen, spakowac macka na noc do mojej mamy, popoludniu przewiezienie.tego do mamy, a wieczorem impreza u tesciow
oszaleje
przy czym moje dziecko chwilowo nie daje mi 3sekund wytchnienia

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 08:12   #2478
pszczoua
Zakorzenienie

Ewacia ladniej Ci w prostych

Tassia faktycznie harmonogram masz napiety... Ja mam taki charakter ze od razu jestem nerwowa jak wiem ile rzeczy mam do zrobienia dlatego nie lubie przygotowywac imprez typu urodziny bo stres mnie zzera (musze podkreslic ze u nas takie imprezy sa zazwyczaj na ok. 20 osob + dzieci).

U Julka z katarkiem lepiej. Ide zjesc sniadanie poki spi i bede znow polowac na siuski na posiew
Stary 2014-02-21, 08:14   #2479
misia332
Zakorzenienie

motyl mamy tą 68 i Kornel ma jeszcze za duża.

czarna trzymamy za słowo !

teacherka królik super !

kaska ja the following lece już drugi sezon. nie tlko Ty pierzesz w normalnym proszku, ja tez

ewacia
super

nena no własnie obmyslam plan zemsty, ale no chłodno

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 08:30   #2480
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
No i z lekam jest masakra Więcej wypluwa niż połyka... A połyka tylko niechcący.
Podawaj strzykawka. Tak po ściance lej to. Czy bedzie chciala czy nie to polknie

Cytat:
co? serio już trzeba pastę?
w sumie u nas najpierw trzeba mieć zęby, potem pastę
La pastę kupiłam po roku. A tak to mylam woda, ta silikonowa szczoteczka.

Co do drugiego

Cytat:
Nie jest gruby

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
poli jak to się myje ?
Ja szorowałam szczoteczką

Cytat:
czy tylko ja piorę dziecięce ubranka w normalnym proszku i lenorze/? nic mojemu nie jest to się bawić nie muszę w milion proszków
Nie czyta się już ktoś parę razy o to pytał
Ja piorę już dawno w normalnym.

Cytat:
nie śmiać sie
Ślicznie

Cytat:
zanim nadrobię to kilka słów ode mnie

wizyta u orto pozytywnie, wszystko jest super
skonsultowaliśmy się przy okazji z naszą pediatrą (tą priv) i przepisała Szymkowi bebilon pepti, bo wyniki z krwi i ulewania wskazują na alergię na mleko. mam go obserwować, jak będzie reagował na pepti.

szokującą wiadomością jest to, że byłam na basenie i przepłynęłam 20 długości (oczekuję oklasków )

a teraz

Cytat:
Boże...

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...aign=FB_Gazeta
Fajnie, że ludzie jeszcze nie mają wszystkiego w d*

To tyle. Wpadłam się tylko przywitać Dobrej nocy!
Widziałam to wczoraj.

Dobrej!

Trzeba brać się za sprzątanie. Najpierw śniadanko i pewnie Małżon zaraz z pracy wróci to zjemy razem
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 08:30   #2481
logoasia
Zakorzenienie

hej

Cytat:

Cytat:
i budzi sie max raz

dzien dobry
w planie fryzjer, kosmetyczka, pakowanie sie do warszawy, gotowanie dwoch obiadow (na dzis i do wawy do pojemniczka), upiec ciasteczka, spakowac macka na basen, spakowac macka na noc do mojej mamy, popoludniu przewiezienie.tego do mamy, a wieczorem impreza u tesciow
oszaleje

aktywny dzień
ale szczerze mówiąc ja wolę mieć co robić bo jak nie to mam dzień kupy
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 08:35   #2482
policzanka
Wtajemniczenie

Bajeczko masz kota wegetarianina?O kurcze,ewenement Ci się trafił

Papuzko-tak polewam wrzątkiem.

Ewcia-pięknie Ci w wyprostowanych!!!:l ove:

Dzien dobry!

u mnie standardowo tragiczna nocka.Lilka się non stop wierci..te wiercenie budzi ją..probowałam nagrac filmik ale zaczęła płakac ..
wogole to obudziłam się z katarem i swędzącym gardłem
nie cierpie byc przeziębiona!obym Lilki nie zaraziła..
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 08:36   #2483
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość

wspolczuje mam nadzieje, ze nie bylo duzo szkod...
wazne, ze nikomu nic sie nie stalo

Auto tak średnio wygląda. Drugi gorzej. Boimy się kosztów.
Stary 2014-02-21, 08:38   #2484
logoasia
Zakorzenienie

a ja od rana mam ochotę powiedzieć kur** kur** kur**! sra gdzie popadnie i jeszcze ma pretensje że brudno. co ja mam zrobić zeby uchronić dzieciaki przed naszymi scysjami? jak odetchnąć jak człowiekowi noz sie otwiera w kieszeni?
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 08:41   #2485
pszczoua
Zakorzenienie

Co do kotow wegetarian to ja mialam kiedys takiego ktorego przysmakiem byly pomidory i truskawki I jak u rodzicow zbieralismy truskawki to trzeba bylo koszyki chowac od razu do domu zeby kot sie do nich nie dobral

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Auto tak średnio wygląda. Drugi gorzej. Boimy się kosztów.
Ale jesli to wina tego drugiego to dostaniecie przeciez odszkodowanie z jego OC
Stary 2014-02-21, 08:43   #2486
Zakorzenienie

Cytat:
i budzi sie max raz

dzien dobry
oszaleje

No rZeczywiscie napięty grafik! Powodzenia

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
motyl mamy tą 68 i Kornel ma jeszcze za duża.

czarna trzymamy za słowo !

teacherka królik super !

kaska ja the following lece już drugi sezon. nie tlko Ty pierzesz w normalnym proszku, ja tez

ewacia

super

nena no własnie obmyslam plan zemsty, ale no chłodno

Ja tez lecę drugi sezon i juz mi sie w głowie przedstawia od tych krwawych seriali koszmary mi sie śnią

Stary 2014-02-21, 08:43   #2487
kaska87
Zakorzenienie

hej

co do babci to dodam jeszcze, że we wrześniu będzie miała 90 lat

był gościu z gazowni na odczyt licznika wyliczyłam sobie, że 1550zł ale mam nadpłatę więc luz- muszę tylko 5 stówek dopłacić

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 08:46   #2488
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Podawaj strzykawka. Tak po ściance lej to. Czy bedzie chciala czy nie to polknie

La pastę kupiłam po roku. A tak to mylam woda, ta silikonowa szczoteczka.

Co do drugiego

Nie jest gruby

Ja szorowałam szczoteczką

Nie czyta się już ktoś parę razy o to pytał
Ja piorę już dawno w normalnym.

Ślicznie

Boże...

Widziałam to wczoraj.

Dobrej!

Trzeba brać się za sprzątanie. Najpierw śniadanko i pewnie Małżon zaraz z pracy wróci to zjemy razem

No właśnie wy juz wstajecie a ja idę spac bo północ dochodzi

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
a ja od rana mam ochotę powiedzieć kur** kur** kur**! sra gdzie popadnie i jeszcze ma pretensje że brudno. co ja mam zrobić zeby uchronić dzieciaki przed naszymi scysjami? jak odetchnąć jak człowiekowi noz sie otwiera w kieszeni?

Nie wiem ale mój to samo.. Szlag mnie trafia zawsze jak widzę ze pierdyknie wszystko byle gdzie

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Bajeczko masz kota wegetarianina?O kurcze,ewenement Ci się trafił

Papuzko-tak polewam wrzątkiem.

Ewcia-pięknie Ci w wyprostowanych!!!:l ove:

Dzien dobry!

u mnie standardowo tragiczna nocka.Lilka się non stop wierci..te wiercenie budzi ją..probowałam nagrac filmik ale zaczęła płakac ..

wogole to obudziłam się z katarem i swędzącym gardłem

nie cierpie byc przeziębiona!obym Lilki nie zaraziła..

Dużo Zdrowka

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

No to idę w kime. Proszę o kciuki bo jutro TZ ma operacje. Mam nadzieje ze będzie krótka i mało inwazyjna..

Stary 2014-02-21, 08:50   #2489
kaska87
Zakorzenienie

co do snów to ja 2 noce wstecz miałam koszmar aż się obudziłam
trzymałam Mikusia na rękach i odpalałam zapałkę no i wiecie one czasem ta strzelają, że iskra leci no i ta iskra wylądowała pod lewym oczkiem Mikiego i się paliło położyłam go na łóżku i miał takie czerwone normalnie się zerwałam, wycałowałam (spał ze mną) masakra, dobrze, że to tylko zły sen

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 08:54   #2490
dodinha
Wtajemniczenie

Witam.U nas noc jak zwykle,czyli pobudki co dwie godziny,nawet po mm,mimo,że na początku budziła się po prawie pieciu.Więc wracamy do starych przyzwyczajeń.Masakra,to się nigdy nie zmieni a ja przez najbliższe lata nie przespie nocy:banghead: Dziewczyny jak wygląda ten skok 5/6miesiąca?Da się przeżyć?

Wysyłane z mojego GT-S7500 za pomocą Tapatalk 2
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości