|
|
#271 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV
Tanio
|
|
|
|
#272 |
|
Rozeznanie
|
Dostałam swoje Melisski Popstar. Są super
![]()
|
|
|
|
#273 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sukienkę pokażę po weselu bo "się szyje" to nieco przerabiany gotowy model, nie mam żadnych zdjęć. A taka długa zabawa ma swój urok, ten najfajniejszy dzień można sporo przeciągnąć. Podobno są wesela które i po 3 dni trwają W TK widziałam kiedyś Mel Fresh ale to jakieś niedobitki pojedyncze były... Cytat:
Takie wakacyjno - marynarskie, pasowałyby mi do moich długich kiecek wrzuć więcej zdjęć na drugi wątek
Book Positive It was legen ... wait for it ... married! Legenmarried! ![]() "Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
|
|||
|
|
|
#274 |
|
Rozeznanie
|
O.k. zrobię więcej zdjęć. Teraz tylko cyknęłam "na szybko" żeby się pochwalić
. A tak na marginesie - nie mają klejonych pasków, więc będą lepsze niż zeszłoroczne (chyba).
|
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Olcia co kupiłaś w M?
Ja teraz spodnie kliknęłam przed chwilą, a miałam tam nie wchodzić ![]() Kitikejt trzymam kciuki za efekt końcowy ![]() Nie na każdą okazję, ale prawie Wybraliśmy fioletowo-purpurowy kolor. Taki jak w załączniku, więc jedynie co kulki moje by mi pasowały Cream gratuluję Buty nie w moim stylu, ale kolorki wakacyjne
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie dotarły moje Ultragirl Sweet III.... Mierząc na grubsze rajstopy albo na gołą stopę to troszkę hm nie to że cisną ale tak jakoś dziwnie... Dopiero na cieniutkie stopki jest ok... Centymetr ruszył w ruch i wyszło 23,5cm... Guma jest mięciutka, kokardy przygwożdżone
Myślicie, że trochę się rozklapią? Tzn rozprostują bo gdyby nie ten zadarty do góry nosek to byłoby ok z rozmiarem Jakbym miała szerszą stopę to pewnie by mi tak do przodu nie leciały i byłyby idealne. Hmm 38 pewnie byłyby za duże bo są dość szerokie. Ale raczej się ich nie pozbędę |
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
37 powinno mieć 24, ale jak ma 23,5 toi na mnie powinny być ok pokaż je ![]() morelle, zamówiłam te szpilki z metalowym czubkiem i kilka koszulek
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już Ci zazdroszczę ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- bo na nowości tylko - 10 %, na stare kolekcje nawet do 50 % ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- [QUOTE=Olcia;45242606] )Jak Ci się koncert podobał? Ja momentami byłam bardzo wzruszona, ale pamiętam też, że było mi strasznie zimno :P Ja odmarzłam i pociągałam potem nosem :-( Koncert był super... no i nawet zmieniłyśmy z koleżanką miejsca na lepsze )) Ja bardzo lubię piosenki i teksty AK.... niektóre pasują jak ulał do mojego życia więc momentami było mega wzruszająco - prawie się poryczałam!---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- ciekawie wyglądają ![]() wrzuć fotki na nogach
|
||
|
|
|
#279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie dam rady w nich chodzić po domu... ale przez zapach ![]() Proszę się nie przestraszyć mojego "ubioru do garów"
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=morelle_;45245668]pewnie pięknie będzie
Na pewno będzie pięknie |
|
|
|
#281 | ||
|
Zakorzenienie
|
jaka wysokość koturny i platformy?
---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- na coggles kod na -20%
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nakręciłam Bratową na miętowe trippy z hegos (moje wymarzone )
))Kupiła jeszcze niebieskie campana dla Bratanicy ![]() Jestem naciągaczem Melissowym :-D |
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś ma
http://www.coggles.com/flats-women/-.../10843999.html ? EDIT: kupilam..
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2014-02-20 o 21:46 |
|
|
|
#284 | |
|
Kocia mama
|
Cytat:
Ja bardzo chciałam te trippy, ale nie mieli mojego rozmiaru ;( ;( ale kupiłam za to mel pop
|
|
#285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kurczę podobają mi się już od jakiegoś czasu i cena fajna, ale boję się, bo lordsy zawsze mi odstają. ![]() i gratuluję łupów dziewczyny! ![]() Edit: i tak nie ma mojego rozmiaru.
Edytowane przez Snula Czas edycji: 2014-02-20 o 23:47 |
|
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to wyglądają ciut bardziej zabudowane
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
Na hegos są różne kolory sweet dreams
![]() Chyba oddam te niebieskie i kliknę czarne bo o czarnych marzyłam. http://www.hegos.pl/produkty/4/ |
|
|
|
#288 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przyszły wczoraj moje 3 sukienki z A. Są super
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
poka sie na żywo potem
![]() moich zamowien jeszcze nie ma, wysalne 15go, a Twoje kiedy?
|
|
#290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]() Zrobię foto wieczorem czerwonych. Czarną mam na sobie to później na przerwie wrzucę. Asos Petit faktycznie rozmiar większą wzięłam i jest git ![]() Jaki rozmiar nosi Twoja mama? Bo moja wczoraj oglądała sukienki na mój ślub, ale nosi 46. I nie wiem czy UK16 byłoby ok? Orientujesz się kochana?
|
|
#292 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Także jestem większą 37 wg Melissy Te buty miały być do codziennego latania na wiosnę a w takiej sytuacji chyba nie byłoby mi komfortowo :/ Tylko bym się zraziła ![]() Dobrze, że został jeszcze rozmiar 38 na sarenzie bo bym się z nimi bujała... Tak na marginesie ktoś już miał "przyjemność" wymiany u nich? |
|
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja i Olcia też mamy długość stopy 23,5 cm. Ale ja noszę z reguły 36/37. Mi stopa jakimś cudem wchodzi w 23,5 cm wkładkę. Niektóre modele są na nas dobre w tym samym rozmiarze, a czasami ja mam 37, ona 38. Myślę, że Ty też tak masz jak Olcia Olcia mam nadzieję, że nie masz za złe, że piszę o Twoich stopach
|
|
#294 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo właśnie znikł zaklepany przeze mnie rozmiar Także chyba przebiegnie to sprawnie Ja jak mierze swoją stopę to mam 24 cm Ale mam Melisse Dance i Marine 37 i są ok... A co do rozmiarów w ramach podpowiedzi ja np jestem PL L/40 a z UK12. UK14 są już na mnie za duże ![]() Aaaaa pochwalę się Wam jeszcze, udało mi się wygrać Mel RASPBERRY w dowolnym kolorze
|
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
morelle
mama ma 50, 22 bierze z ang. ja mam 46, to Ci powiem jak przyjdzie paczka [bralam 18 choć czasme 16 dobre też są]
Edytowane przez LadySith Czas edycji: 2014-02-21 o 10:23 |
|
|
|
#296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za rozmiar. Czyli 46 to UK18? Gratuluję Gdzie udało Ci się wygrać? W czym?---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
morelle, prv
|
#298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na zdjęcie jak spędzasz walentynki - i jakoś się udało Nic zmykam do pracy Miłego dnia Melissomaniaczki |
|
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam teraz tą
![]() http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=3426504 ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
Fajnie
|
|
#300 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak się stoi to wydają się ok, ale nawet na logikę...jak but, który jest mniejszy od stopy może być dobry, nie uciskać ![]() Cytat:
żartuję ![]() To nie jest cud, że wchodzi Ci w buta 23,5, bo ja mam tak samo z mel strawberry czy chociażby jak ubrałam te trampki z allegro, z którymi miałam potem problem, też miały 23,5 ![]() Cytat:
Jak wygrałaś? ![]() morelle, czekam też na fotki sukienek a moje szpilki z mng ok, ale wiem, że wcale ich nie potrzebowałam ![]() edit: doczytałam o konkursie
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

wrzuć więcej zdjęć na drugi wątek 

pewnie są za duże