![]() |
#2701 |
Polka Ogarniaczka
|
Dot.: Koty - część VIII
koootki cudne <3
pytanie do warszawianek - szukamy weterynarza, coby się naszymi opiekował, a przede wszystkim zdjął na dzień dobry szwy? (najwygodniej by nam było celować w ul. Górczewską, bo i tak jakimś transportem pewnie będziemy je musieli przewieść), jakie są ceny wizyt w Wawie?
#2702 |
KOTerator
|
Aaaa tam są inne filmiki z Ravikiem!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Felut dziękuje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no nie? też oglądam ![]()
![]() |
#2704 |
Wtajemniczenie
|
o nie, tyle filmikow, a ja nie moge teraz ogladac w telefonie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2705 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Co do sterylki i metod wykonywania: u nas w schronisku wszystkim kotkom wykonują sterylizację boczną. Z tego co wiem, weci w lecznicy w której leczy się moja kota w większości również. Kleo ma ok. 3 lat. Najbardziej mnie wkurza to, że wydaja zwierzęta "odrobaczone", "zdrowe": z grzybicą, tasiemczycą i nibywysterylizowane. Jeszcze żeby wprost mówili: tak, to jest grzybica, proszę leczyć na własny koszt - to ok. Ale wetka w schronisku powiedziała że to na pewno nie jest grzybica i że nie ma się czym martwić...Po czym za wypełnienie książeczki zdrowia zainkasowała 40zł... A późno wdrożone leczenie (po ok 2 tygodniach od wzięcia koty ze schroniska zaniepokoiło mnie że placek się powiększa zamiast maleć, więc na własną rękę zrobiłam posiew) kosztowało nas mnóstwo stresu i ponad 1000zł... Ale taka kocia miłość i wdzięczność rekompensuje wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | |
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 05:14 ---------- Poprzedni post napisano o 05:11 ---------- Mimo dużej ilości zjadanych słodyczy, mój poziom cukruj jest bardzooo poniżej normy, więc dawaj ![]() ---------- Dopisano o 05:18 ---------- Poprzedni post napisano o 05:14 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co tak mało? ![]()
![]() |
#2707 |
Rozeznanie
|
Zdjęcie, jak śpią na dywaniku
![]() ![]() ![]() Po moje koty nie ma kolejki, nie wiem, czy ma mi być przykro, czy mam się cieszyć, że są bezpieczne ![]() ![]() Ja znam na żywo Mallę chyba tylko, ale facebookowo kilka innych osób jeszcze ![]() ![]() Swoją drogą Iwona, za dwa tygodnie będę na weekend w Poznaniu... ![]() Edytowane przez ziazik Czas edycji: 2014-02-21 o 07:06 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2708 |
Zadomowienie
|
Super, że uprzedzasz - zarygluję drzwi
![]() ![]()
#2709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2710 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Powiem dyplomatycznie: wszystkie Wasze koty są piękne, a żadnych nie chcę kraść, bo mi starczy moich i tych którymi się opiekuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Chyba każdy wrzeszczy 'ej' ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A kociaki wszystkie śliczne i wygłaskać ode mnie ![]() Nie nadrobiłam wszystkiego bo siedzę i prawie rzygam z nerwów, moi studenci z Ukrainy są u siebie w kraju i piszą do mnie co się tam dzieje. Matko jedyna horror.
![]() |
#2712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Piękne koty. I strasznie podoba mi się Twoja fryzura. Sama mam krótkie, 2-5 cm (zależy w którym miejscu), ale krócej i na równo zawsze się obawiałam, bo nie wiem czy mam na tyle ładną i kształtną głowę ![]() ![]()
![]() |
#2713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jakie ceny... za zdjęcie szwów pewnie 20-30 zł, a wizyta to już zależy, co jest robione, jakie są koszty leków itd. Pewnie sama wizyta koło 40zł. Jeśli ktoś przyjdzie z kotem na wizytę, kot zostanie zbadany, lekarz oceni jego stan zdrowia, ale nie dostanie żadnych leków, to też jest wizyta, gdyby ktoś miał wątpliwości . Więc to nie jest tak, ze lekarz zdzierca wziął 40 zł za nic ![]() proszę zachowac spokój Edytowane przez esfira Czas edycji: 2014-02-21 o 08:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
Piękne macie te kociaste...
![]() U nas z Olimpią już lepiej, dzięki Bogu nie ma już żadnej krwi... ![]() ![]() ![]() Też Wam pokaże kilka zdjęć moich dziewczynek.. z góry przepraszam za jakość, ale aparat w telefonie mówi sam za siebie... ![]() ![]()
![]() Zuzka - ur. 19.11.2009 ![]() Julcia - ![]() II - 22.05.2014 ![]() Natalka - 28.01.2015 ![]() 16.01.2015 Edytowane przez meire Czas edycji: 2014-02-21 o 08:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Rozeznanie
|
ziazik Co do fryzury zgadzam się z Kretką super Ci pasuje i uwydatnia twoje piękne, duże oczy.
![]() Meire kiciaki słodkie aż za bardzo ![]() ![]()
“I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve.” J.R.R. Tolkien ![]() Edytowane przez Gosia X Czas edycji: 2014-02-21 o 08:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | ||
KOTerator
|
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...24&postcount=7
---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
Ja mam koleżankę w Rosji, alarm bombowy mieli w akademiku w związku z sytuacją na Ukrainie ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
25 październik 2o1or - AVONujemy ![]() 1o maj 2o12r - jeździmy ![]() 22 grudzień 2o12r -kochamy ![]() _____________ http://papuzki.webd.pl/forum/index.php KLIK! chcesz się poradzić? FORUM O PAPUGACH KOTY TO MIĘSOŻERCY!!! -czytaj skład karmy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cudne pluszaki ![]() Nie wiem jak Wy to robicie, że kanapa jest cała? U nas skóra jest poorana od kocich skoków i biegów ![]()
![]() |
#2719 |
Zakorzenienie
|
Mają obcięte pazurki? Nie wiem, Florki mają obcięte i w ogóle nie zadrapują boków kanapy, jest cała, bez śladów kota. Jedynie narzuta na siedzeniach trochę pozaciągana, bo tam bawimy się i zahaczają.
#2720 |
Polka Ogarniaczka
|
Mówiłam Wam, że Lila jest takim maleńkim dzikusem? Wczoraj po zastrzyku ganialiśmy latającego po ścianach kota, bo się nie dała złapać. Co więcej, ugryzła weta wczoraj (faceta większego i grubszego ode mnie
![]() ![]()
#2721 |
Zadomowienie
|
Jeśli operujemy też kocimu
I ksywkami, zdrobnieniami to Perłe nazywam Luśka..:p I poranne Luśkowe love ![]() ![]() ![]()
25 październik 2o1or - AVONujemy ![]() 1o maj 2o12r - jeździmy ![]() 22 grudzień 2o12r -kochamy ![]() _____________ http://papuzki.webd.pl/forum/index.php KLIK! chcesz się poradzić? FORUM O PAPUGACH KOTY TO MIĘSOŻERCY!!! -czytaj skład karmy Edytowane przez CzekoladowyMus Czas edycji: 2014-02-21 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ziazik może być kawa - może być ciastko a nawet piwo. Nawet możesz koty poznać jak masz ochotę ![]() Możemy nawet kanapy użyczyć jak będzie potrzeba ![]()
![]() |
#2723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kanapę mamy całą, mimo, że urządzają sobie codzienne gonitwy po niej... ![]() ![]() ![]() CzekoladowyMus, jakie cuuuudooooooooooo... ![]() ![]()
![]() Zuzka - ur. 19.11.2009 ![]() Julcia - ![]() II - 22.05.2014 ![]() Natalka - 28.01.2015 ![]() 16.01.2015 Edytowane przez meire Czas edycji: 2014-02-21 o 09:56 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 | |
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby był plebiscyt na najbardziej szalonego i walnietego kota na forum to moja Suara nie ma sobie równych ![]()
![]() |
#2726 | |
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
A Lila lubi być noszona, ale tylko przeze mnie i Tż, nawet na zastrzykach się wtula we mnie i jest ok, inaczej nie toleruje
![]() |
#2727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja sie pochwale bo nie wszystkie chodzicie na psi watek - wczoraj Cycek powachal sie z Kala nosek w nosek i Kala polizala mu czolko, mina Cyca bezcenna 'WTF?' dokladnie taka, i potem siedzial 10 minut i ciagle ten sa sam wyraz pyszczka Skuter wczoraj obwachal spiaca Kale 3 razy, takiego obrzydzenia na jego pyszczku nigdy nie widzialam, galy robila jak pieciozotowki i patrzyl na mnie z potepieniem co ja trzymam na tych kolanach. Dzisiaj nie uciekl jak Kala podeszla, zdzielil ja po glowie, Kala zapiszczala i uciekla, jak sprobowala podejsc do Skutera jeszcze raz ten ja zaczal gonic. Nie mowilam ze mam fajne koty? Runia nadal unika bezposredniej konfrontacji ale potrafi byc w jednym pomieszczenu z Kala i obserwuja ja z dystansu.
Fotograf wizerunkowy/biznesowy, portretowy i ślubny Miłośniczka psiaków, kawy i naleśników Moja praca i pasja Blog fotografa Poza pracą fotografa Edytowane przez Rybiorek Czas edycji: 2014-02-21 o 10:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z drugiej strony włos nie ręka, odrośnie. Pracuję w domu, więc jeśli nawet będę wyglądać jak chory porąbaniec to mogę poczekać aż odrosną ![]() Dałam dziś Florkom tabsy na odrobaczanie, wsypałam do śniadania, ale nie zjadły całego przez te tabletki... Tak połowę zjadły. Tabletka zadziała czy iść do weta po kolejne, czy co? Sama nie odrobaczałam jeszcze kota.
![]() |
#2730 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.