|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.34
Dzięki za odpowiedzi i opinie o tuszach SS i SS Max.
Uwielbiam ten Avon, dają na 50% to o co pytam.Wczoraj pytałam o ten tusz Max i dzisiaj jest w dobrej cenie.Za Waszą radą nie będę namawiać klientki na zmianę.Ale za 8,99 zrobię mały zapasik. Wcześniej prosiłam ich o farbę i też dali kolor farby na 50% który chciałam. Teraz marzy mi sie drogi Avonie duży upust na kremy do depilacji, bo u mnie dużo ich schodzi. Pozdrowienia dla pracowników Avonu,którzy służbowo czytają to forum. Jeszcze mam pytanie: czy ten tusz SSMax w piórka oprócz opakowania różni sie czymś od zwykłego SS Maxa?
Wszak to rzecz jest oczywista, że się nie wysyła LISTA. Więc jakiż rogaty wciąż kusi cię bies, że ślesz ESEMESA, a nie ESEMES? Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2014-02-21 o 11:23 |
|
|
|
#3662 |
|
szeryfcio
|
No to bez sensu, bo w ulotce "mieszaj i łącz" wychodzi za mniej niż 10 zł.
( Dwa produkty za 19,98 odjąć opust.) Tzn. w strefie jest jednak SS MAx, a w ulotce SS. Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2014-02-21 o 11:27 |
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie cena tego tuszu już się zmieniła ,rano było 39,99 teraz jest 17.99
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w 4 katalogu współpracy, z tyłu ulotki Twój pewny start, jest informacja o katalogach że 10 sztuk w cenie 5, i po wpisaniu kodu w zamówieniu, cena wynosi 0 zł, czy później doliczą te 7 zł ? i w ogóle wyskakuje mi przy zamówieniu żebym zaznaczyła ile chce katalogów.
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja to mądra jestem, złożyłam zamówienie na kolejne wody Femme, przekroczyłam 35 sztuk i zapomniałam wpisać kod na tablet...
|
|
|
|
#3666 |
|
Raczkowanie
|
zareklamowałam wodę LBD 30ml z zestawu tego co jest lakier i tusz bo po naciśnięciu atomizera nie psikał tylko jakby się wylewał spod nakrętki... klientka niezadowolona ale naszczęście kazali nie odsyłać tylko dopisali mi do konta nowy
|
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3668 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam pytanko: czy któraś z Was kupiła/ widziała szal Brook- taki granatowo-turkusowo-szary? W katalogu wygląda pięknie, ale jak jest w rzeczywistości? Jaka jakość i jaki jest w dotyku?
|
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
chyba tego nikt nie wstawiał
![]() Temat: Terminowe regulowanie płatności w Avon – informacja. Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie Informujemy, że od dnia 13 lutego Avon zmienia stawki opłaty windykacyjnej naliczanej od nieterminowych płatności za faktury wystawione od Katalogu 03/2014. (okręgi prognozujące K 05/2014). Wysokość naliczonej opłaty będzie kształtowała się na poziomie: 7zł - I ponaglenie 10zł -II ponaglenie 14zł -III ponaglenie W przypadku braku wpłaty za fakturę pierwsze ponaglenie zostanie wysłane w drugim dniu po upływie terminu płatności faktury i naliczona opłata windykacyjna 7zł. W przypadku niedokonania wpłaty przez kolejne 14 lub 21 dni (od daty poprzedniego upomnienia), zostaną naliczone kolejne opłaty windykacyjne w wysokości odpowiednio 10 zł i 14 zł. W celu wsparcia terminowych płatności w dniu terminu zapłaty wskazanym na fakturze wysyłamy sms-a przypominającego o uregulowaniu opłaty za zamówienie. Dodatkowo bieżące saldo można sprawdzać w: - Strefie Konsultantki na stronie powitalnej i zakładce Dane finansowe - Avon non stop- informacje o koncie (opcja 1)->saldo (opcja 1) Zasady dostępne będą w Strefie Konsultantki/ Dane finansowe oraz w zakładce Serwis/Zyski/Termin płatności. Pragniemy przypomnieć, że regulowanie płatności zgodnie z datą wskazaną na fakturze i dowodzie wpłaty gwarantuje terminową realizację składanych zamówień. Pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3672 |
|
Raczkowanie
|
Jestem załamana... Przyszła paczka, a tam żadnego balsamu Femme. Zamówiłam 7 wód, miałam wszędzie zielone kropki, a na fakturze w przesyłce informację, iż będą dostępne dopiero 26 lutego. Klientka wyjeżdża w środę, a ja mam niepełne zestawy. Nie wiem, co teraz zrobić... Dzwoniłam do BOK i tak mnie tam niemiło potraktowano! Że to moja wina, że nie umiem czytać, bo na pewno miałam żółtą kropkę, no przecież gdybym miała żółta kropkę, to nie zamawiałabym zestawów dla tej klientki, co wyjeżdża
Jestem taka zła... Szminka Luxe Bare Elegance - jestem w szoku, zupełnie inna niż w katalogu. Bieli jak korektor zmieszany z różem, a prezentowała się na ciemny nudziak... Przestrzegam... Zrobiłam fotę, zaraz wrzucę. Szminki UC z wiosennej kolekcji wyglądają tak, jak zdjęcia, które dodałam na katalogowym. Na początku na bardzo ciemne, ale na dłoni i ustach - są to pastelowe, delikatne odcienie, takie wiosenne, takie subtelne Błyszczyk luxe pink proper - fajny, ale za gęsty, strasznie się ciągnie, plus za brak drobinek, tusz aero volume, rzeczywiście nie pogrubia, zrobiłam zdjęcie jak prezentuje się na moich rzesach. Lakier Cultured Purple w katalogu przypominał mi bezdrobinkowy blue water lilies, a w rzeczywistości to taki pastelowy, liliowy fiolet, CC natural beige jest strasznie jasny, jak ivory albo shell każdego innego podkładu z avonEdytowane przez SzalonaDziewczyna Czas edycji: 2014-02-21 o 15:24 |
|
|
|
#3673 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero w trzecim zamówieniu przekroczyłam 35 sztuk (drobnym druczkiem przy ofercie z tabletem jest napisane, że oferta działa w czasie trwania katalogu 3, więc jest ok). Zadzwoniłam, ale faktura już była wystawiona, więc pani powiedziała, żeby nie zapomnieć dopisać sobie w kolejnym zamówieniu.
|
|
|
|
#3674 |
|
Raczkowanie
|
No i nie wiem co sądzić o "luksusowym balsamie zmiękczającym z lawendą" bo jest tak gęsty i zbity... milion razy trzeba nim majtać w tym małym pudełeczku i w dalszym ciągu na naszych dłoniach jest minimalna ilość kosmetyku i potem tą odrobinkę wcierać w suche stopy - no ja jestem za nie. Takie rozwiązanie by uszło gdyby ten balsam był do rąk, bo i tak podczas wydobywania produktu część osadza i wchłania się w dłonie. Dawno nie byłam tak niezadowolona z avonu, jedynie zapach Femme to rekompensuje, ale coś mi się porąbało i zamiast zamówić sobie dwa, wzięłam jeden, a teraz już nie będę mieć okazji -50%... Może moja liderka się ze mną podzieli?
|
|
|
|
#3675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wącham żel My Moment (wzięłam kilka żeli z Mieszaj i Łącz jako gratisy, sama ich nie używam) i pachnie bardzo podobnie do zielonych chusteczek dla dzieci Pampers
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2014-02-21 o 15:47 |
|
|
|
|
#3676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3677 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Moje wrażenia: krem się wchłania i nie zostawia żadnego koloru, na początku bieli, a potem nic... Nałożyłam 3 warstwy i koloru prawie, że żadnego, podkreślenie suchych skórek (a to ponoć krem nawilżający) i delikatne rozświetlenie. Nie wiem, co autor (avon) miał na myśli wypuszczając ten krem i szkoda, że nie można zamówić z katalogu jego młodszego brata - BB. Po kilkunastu minutach czuję, że moja skóra jest sucha jak wiór... O nie, pędzę zmyć to dziadostwo Szkoda... Gdyby chociaż nawilżał to używałabym jako zwykłego kremu.
Edytowane przez SzalonaDziewczyna Czas edycji: 2014-02-21 o 16:51 |
|
|
|
|
#3678 |
|
Wtajemniczenie
|
Znowu ankieta http://survey.omniture.com/d1/hosted/63be0c9377
|
|
|
|
#3679 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
ja jeden-sobie
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem Szczerze to nigdy nie zdarzyło mi się jeszcze niczego zwrócić Avon, zapłaciłam za nią 16zł i nie wiem czy jest sens się kłopocić ![]() Pstryknęłam fotkę ze szminka wandering rose i optimistic orchid. Pomalowałam sobie jeszcze powieki potrójnymi cieniami Nautral Haze - jestem na nie, cienie brzydko wyglądają na powiece, może się jeszcze spróbuję przekonać. Ale dawno nie byłam taka niezadowolona z paczki Avon, pora na odwyk. Z 4 raczej nic nie zamawiam, jedynie spraye do paznokci bym dla siebie wzięła
Edytowane przez SzalonaDziewczyna Czas edycji: 2014-02-21 o 17:27 |
|
|
|
|
#3681 |
|
Zadomowienie
|
ja znow z pytaniem o torbe cydney z mini? nikt nie zamawial?
|
|
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś zamawiał torebkę Teagan z K4? Kusi mnie ale nie wiem, czy warto...
|
|
#3683 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
ja dawniej też nic nie zwracałam,jakoś głupio mi było,myślałam że nie pasuje,nie wypada(głupie myślenie ) ale po co kosmetyki miały leżeć nieużywane,nie ma sensu wyrzucać pieniążków w błoto zwłaszcza jak mamy możliwość zwrotu
|
|
|
|
|
#3684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3685 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja miałam czy Twoje Klientki
|
|
|
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
No ja weszłam w link ponownie i u mnie jest:
"Czy Twoje Konsultantki korzystały z ofert w ramach akcji Avon ‘Każdy Dzień to Dzień Kobiet’? Zdecydowanie tak, Konsultantki doskonale znały akcję, nie musiałam/em jej promować akcji Tak, chętnie, ale dopiero po tym jak zachęciłam/em je do skorzystania z oferty Nie Nie wiem"
|
|
|
|
#3687 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
|
|
#3688 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Okej, znalazłam w internecie taki formularz wraz z regulaminem. Namówiłyście mnie i chyba w przyszłym tygodniu poleci kilka zwrotów... Edytowane przez SzalonaDziewczyna Czas edycji: 2014-02-21 o 19:26 |
|
|
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Jasne.
Jak inaczej je wypróbować? Tylko zużycie nie może być duże (nie pamiętam ile procent max).
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

ale pokazuje cene 39,99 - 50% 

Szczerze to nigdy nie zdarzyło mi się jeszcze niczego zwrócić Avon, zapłaciłam za nią 16zł i nie wiem czy jest sens się kłopocić 
Jak inaczej je wypróbować?