|
|
#91 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LII
Maja, na sobie może kiedyś bo mi oświetlenie nie sprzyja.
Doszły też babciowe botki, faaajne 200 zeta bym nie dała, mnie kosztowały 50 + przesyłka. A sandały 40 już z przesyłką, normalnie interesy życia.
|
|
|
|
#92 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
inną czarną bluzkę by się pewnie znalazło, ale ja to prawie same gotyckie koronki i szyfony mam ![]() pogrubia? ![]() Z biżuterii, co jest elegancka, a nie czarno-czarna, to mam jeszcze tylko to, co na zdjęciu (smoki w pytkę, ale mało weselne)
|
|
#93 |
|
Nindżopesz
|
Nie Po prostu jest za ciemno i wszystko się zlewa. Muszę potrenować tryb manualny.
|
|
|
|
#94 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
hej
jeszcze godzina w robo a mam przestój... bezzenzu tak w piątek o 16
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego popołudnia
nawet się nie zorientowałam, a już jesteśmy w nowym Barze ![]() Idę nadrabiać! ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Maju, jako Stazja rzecze tako i ja: "Sukienka na wesele a lateksowa kiecka i koronka na poprawiny. Chyba że masz jakąć czarną niekoronkową bluzkę do tej spodnicy lateksowej to też by było fajnie, tylko spokojniej troche ".Baaardzo ładnie wyglądasz w tej sukience. Efekt skromnie i z klasą jest Co to biżuterii nie wiem. (Bo mi się podoba, ale nie wiem, jaki były efekt razem). Naprawdę nie chodzi się w srebrno czarnej na wesela? Skoro czarne sukienki niby akceptowalne? To może po prostu bez biżuterii? Na poprawiny lateks z czymś gładkim podobałby mi się chyba bardziej. Ale masz talię ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- zajrzę pewnie na chwilę wieczorkiem gratuluję Stazji Kajtusia ![]() a Mursz elastyczności Ifogle macham wszystkim
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, czy nie za skromnie, weselicho z pompą na 300 osób i może będę wyglądać jak szara myszka ze wsi ![]() Ale chyba już lepiej tak skromnie i elegancko, niż obwiesić się złotem i kiecką z pierdylionem cekinów ![]() Dumam biżuteryjnie nad tym http://www.restyle.pl/product-pol-96...kamieniem.html http://www.restyle.pl/product-pol-95...z-kolcami.html ale jeszcze nie wiem, czy kupię ![]() W dodatku mój kryzys zapachowy się pogłębia, od kilku lat nic mnie nie zachwyciło, od kilku miesięcy nic nie kupiłam ani nie przetestowałam, w dodatku powoli dojrzewam do sprzedania części zbiorów i nie chcę kupić nic nowego
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-21 o 16:36 |
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli widzisz jakaś tam kieca na Tobie zyskuje. Po prostu dobrze dobrałaś fason. Będziesz na językach, oj będziesz ale z powodu zazdrości. 2 pierwsze zdjęcia - palce lizać - serio wamp. Nagi Instynkt może się schować. ![]() Maja - zrobisz furrorę - mówię Ci. Kolczyki kup ![]() Albo użyj tej swojej wcale nie takiej skromnej biżu: kolczyki i branso. Serio piękne i pasujące. Wy tam naprawdę macie takie wymagania że futra (sic!) norki perły i diamenty only skoro to co masz uznajesz za skromne? Przecież to jest obciach miec kilogram kamieni na każdym przegubie.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-02-21 o 17:27 |
|
|
|
|
#98 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#99 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() Ale miałam szalony dzień w pracy... Wypożyczyli mnie do innego działu, bo tam się z jedną robotą nie wyrabiali. I podpadłam, bo w 5 godzin zrobiłam to, co panna przez tydzień... Wezwali ją i dostała przy mnie zyepkę... A zaraz lecę do kosmetyczki. Pierwszy raz od pół roku. Tym razem ja oberwę...
|
|
#100 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. co chcesz puścić w świat? ![]() Ma któraś legginsy z H&M imitujące skórę, wet looki? Takie najzwyklejsze bez kieszeni itp.? |
|
|
|
|
#101 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kolczyków samych nie kupię, bo nie mam do nich bransoletki, w sklepie tyż z tej serii nie ma Cytat:
![]() moja rodzina jeszcze spoko, ale młoda z lokalnych bogoli ![]() ![]() Cytat:
na razie poleciała Marescialla, jedno Aod (drugie się nie chce sprzedać ), Habanita w kolejce do odszczału, może Jade, parę resztek (Gustaw, White Musk, Alien, Kabul Aoud) chyba sama dokończę. Tylko nie mam gdzie, bo w domu cały czas siedzęja mam z marilyn, bardzo ok
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-21 o 18:13 |
||||
|
|
|
#102 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. znalazłabyś jakiś link? Po wiela? Ile mają dł. wewn. nogawki? I ile w oudzie? ![]() EDIT: zajrzałam na ich stronę i widzę, że mają rozmiary S/M lub L, to mogą być za duże :/ Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-02-21 o 18:16 |
|
|
|
|
#103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Maju a możesz ubrać sukienusię , założyć biżu i podesłać nam tu ekspertom ![]() a buciorki jakie ? Ja ubrałabym czerwone szpile Ale Ci zazdroszczę weselicha, u mnie wszystko się już pochajtało, tera na młodzieży czekamy , w mieście żadnych dancingów a dyski mnie już nie cieszą jak kiedyś..tylko ups ups ups .Czasem z mężem gdzieś wyskoczymy i powywijamy tyłkami ale ta muza jest straaasznie męcząca..
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-02-21 o 18:19 |
|
|
|
|
#104 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.e-marilyn.pl/pl/24493,leg...zarne,article# http://www.e-marilyn.pl/layouts/emar...miarow_pl.html s/m w sam raz dla mnie na długość, sięgają mi do pięty, m/l podobne na szerokość, ale zakrywały mi prawie całą stopę w każdym razie są bardzo elastyczne i ładnie przylegają, ledwie je na siebie wciągam ![]() a tu jeszcze taniej http://venus-marilyn.pl/legginsy/447...ifer-matt.html jak nie jesteś pewna rozmiaru, to wyskocz na miasto i przymierz, ja w sklepie z bielizną i pończochami kupiłam za 4 dychy Cytat:
![]() Cytat:
![]() z chęcią oddam udział w weselu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-21 o 18:23 |
|||
|
|
|
#105 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Skoro masz S/M to dobra kobieto, czy mogłabyś zmierzyć szerokość w pasie i oudzie bez rozciągania oraz długość wewnętrzną nogawki? Potrzeba mi odpowiednio 34/18/min 75 cm.
|
|
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
Piptoły też fajne , no brakuje mi jakiegoś pieprzyka w tej stylizacji ale jak tak Ci wygodnie to git.
Jaassnnee, zadzierom kieca i leca
|
#107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Se wypraszam ja jestem i będę muoda ![]() Cytat:
Miotły nie połam
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#108 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Spoo, jakoś tak wyszło, że z rozpędu przejrzałam sandały A że tanie były i w moim guście to już nie czekałam. Zresztą mam tylko jedną parę sandałów i są do wywalenia więc nie czuję się rozpustnie
|
|
|
|
|
#109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pas 31cmx2 oud 21cmx2 nogawka od środka 79cm Cytat:
)yeeeee nie musze iśc na wesele! Nie muszę iść na wesele! ![]() oj tam, oj tam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-21 o 18:40 |
||
|
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
Technika manipulacji on line
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-02-21 o 18:41 |
|
|
|
#111 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Hm, to chyba lepsze niż te z Allegro. Jeszcze obczaję H&M a jak nie będą bardziej "pode mnie szyte" to capnę Marylin.2. może jakiś skromny akcent na plecach? http://31.media.tumblr.com/77cd6019c...3mido1_500.jpg
|
|
|
|
|
#112 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
To były pojedyncze czy więcej par było? Daj linka do alla
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak pomyślałam jak odsłuchałam sobie dziś tego Fansonga , ciężki klimat ale lubię też czasem i takiego posłuchać.Ach jak kibicowałam Oberschlesien...miodzio,w iem że to nieco inny kaliber ale i tak byłam zachwycona...
|
#114 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Maja, jeszcze Ci przytruję. A gumka w pasie jest bardzo ścisła, mocno marszczona itp. czy raczej miękka, rozciągliwa? |
|
|
|
|
#115 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w moim klimacie, to raczej coś takiego ![]() http://img.hottopic.com/is/image/HotTopic/747073_hi?$newht_product_ lg$ Cytat:
![]() Oprócz tego słucham gotyku, folku, black metalu, death i symfonicznego ![]() i jeździłam na Castle Party, za którym okrutnie tęsknię ![]() edit: koniecznie obczaj jeszcze moją ulubioną kapelę, a nuż się spodoba ![]() http://www.youtube.com/watch?v=tEzuxkkGyWQ zetknięcie z nimi zmieniło mój gust muzyczny ![]() (i gust ciachowy )Cytat:
![]() chyba bardziej ścisła, za mocno nie uciska, ale i z tyłka nie zjeżdża
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-21 o 19:11 |
|||
|
|
|
#116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-02-21 o 19:33 |
|
|
|
|
#117 |
|
Wpisz tu zomzing
|
jak najbardziej może być - chcesz przecież elegancko
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to zostaje metal z czystym wokalem ![]() https://www.youtube.com/watch?v=XOKbhQbvpPA Arkona jesli ruski znasz ![]() https://www.youtube.com/watch?v=xDrKpYn-8u8 jakieś symfoniczne wyjce może? https://www.youtube.com/watch?v=80kOBeMEm2I coś ze staroci https://www.youtube.com/watch?v=RQTlVXwaIGg i na deser mrrau https://www.youtube.com/watch?v=3sMALbhJU6Mtrudno tak strzelać w ciemno, jak nie wiem, jakie klimaty poza industrialem lubisz
|
|
#119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W tym utworze głos wokalisty mnie nie urzekł niestety ale muza jest okOki zaraz sobie odsłucham te kąseczki
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-02-21 o 20:11 |
|
|
|
|
#120 | ||||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- facetów też twierdziłaś, że nie chcesz i nie lubisz ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

200 zeta bym nie dała, mnie kosztowały 50 + przesyłka. A sandały 40 już z przesyłką, normalnie interesy życia.

Czyli widzisz jakaś tam kieca na Tobie zyskuje. Po prostu dobrze dobrałaś fason. Będziesz na językach, oj będziesz ale z powodu zazdrości. 
Przecież to jest obciach miec kilogram kamieni na każdym przegubie.

Patrz zał. Wiem, że taki obów był modny z 10 lat temu ale spełnia wszelkie kryteria: czarny