|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Winter is coming
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
w salonie
Cytat:
Do mnie lecą zaproszenia, w przyszłym tygodniu będę już miała i zaczynami roznosić A poza tym wódka podrożała. A jak mówiłam, żeby kupować w grudniu to nikt mnie nie słuchał. Na szczęście za alkohol płacą teściowie, ale szkoda mi, że więcej zabulą, a wydatków przecież mnóstwo. Poza tym jesteśmy na etapie szukania lokum i jedno mieszkanie nam się spodobało, w poniedziałek idziemy je jeszcze raz obejrzeć. Ma same plusy - jest spore (3 pokoje, 61 m2), odmalowane, na 2 piętrze w bloku z cegły, jednym z najnowszych w moim mieście, można się wprowadzać w zasadzie z marszu, do wymiany tylko wanna. Napaliłam się
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciała, żeby mnie fryzjerka uczesała w domu, ale u nas taka opcja nie przejdzie
tak samo makijażystka. twierdzą, że dopiero od 5 osób im się to opłaci. a ja aż tyle w domu osób nie uzbieram, a koleżanek do domu w tym dniu nie chcę aż tylu zapraszać
|
#903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
piękny!!! właśnie takie też mi się podobają. a tu jeszcze parę fioletowych bukietowych inspiracji http://www.weddingandweddingflowers....cle.php?id=275 ![]() powodzenia!
|
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
n ie dam rady wszystkiego nadrobic bo jestem zmordowana jak niewiem ![]() Cytat:
bardzo podobne produkuje ! ![]() ja sie czesze u fryzjera ale mam stosunkowo niedaleko - 0,5 km ![]() pamietalam ze pisalyscie jeszcze o czyms ale zapomnialam co mialam mowic ![]() mielismy zamowic z Tz obraczki w marcu ale jednak to sie przesunie na maj. w poniedzialek jade mierzyc suknie i ostatecznie sie decydowac czy ta czy nie ta.
|
|
|
#905 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A muchę już macie czy dopiero planujecie kupić?Cytat:
Cytat:
tylko przydałoby się jej zgubić parę kiloTeż się tego obawiam, od strony TŻta jest sporo osób z dziećmi, których nie zapraszamy, znaczy dzieci. Zwłaszcza, że jeszcze mają kawałek do przejechania na ślub bo ponad 100 km.
21.01.2010 r. 27.07.2012 r. 23.08.2014 r. ![]() 03.03.2015 - Jagódka TP: 25.08.2016 Edytowane przez asiulek8 Czas edycji: 2014-02-21 o 19:49 |
|||||
|
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-02-21 o 19:53 |
|
|
|
|
#907 |
|
Rozeznanie
|
W domu, ale u fryzjerki w domu
Maluję się w salonie - trochę boję się bałaganu przy tym wszystkim. A poza tym prawdopodobnie nie będę wracać na dzień przed ślubem do rodziców tylko będziemy się z mężem szykować w naszym mieszkaniu, więc w sumie po powrocie od fryzjera i kosmetyczki zostanie mi jedynie zarzucenie sukni na siebie.A na dobry początek weekendu - znalezione w necie ![]()
|
#908 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ines, justynkie, my też nie robimy poprawin ![]() Ines, życzę Ci nawet piękniejszej pogody i wymarzonej uroczystości Elrosa, bardzo ładne te króciutkie rękawki ![]() Cytat:
Reszta jest śliczna Ja czeszę i maluję się w domu ![]() Cytat:
|
|
#909 |
|
Rozeznanie
|
Mamy obrączki!
Mamy papier z USC o braku okoliczności uniemożliwiających zawarcie związku małżeńskiego! Jestem taka szczęśliwa jak się pospisywałam pod tym papierkiem to czułam że to już tuż-tuż! Teraz lecę Was nadrabiać, musiałam się pochwalić. Edytowane przez Kaigara Czas edycji: 2014-02-22 o 16:45 |
|
|
|
#910 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co- chamstwo za chamstwoChyba w salonie raczej-lepsze lustro, oświetlenie i wszystko pod ręką Jest przecudny ciekawe ile kosztuje- w załączeniu pokazuję wiązankę, która mnie zauroczyła |
|
|
|
|
#911 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak, o to mi chodziło. Brać ślub z wyznawcą islamu bym się bała. A jaka ona uśmiechnięta! Ideał panny młodej! Cytat:
Ja jestem za tymi niebieskimi "piórkami".Cytat:
Na pewno wprawicie gości w jeszcze lepszy humor jak tylko zobaczą stoły! Pochwal się później! Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z efektu. Cytat:
Cytat:
takie albo takie W salonie Czyli przeszła na islam? Czy coś innego? |
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaj kochana powodzenia i odzywaj sie!!! ![]() Cytat:
Ja dzis zdecydowalam ze zamowie tiulowa etole później Wam pokaże ![]() ![]() Ja bym wolala w domu, ale chyba stanie na salonie ![]() Makijaz w domu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#913 | |||
|
Wtajemniczenie
|
obfoć koniecznie!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
makijaż i fryzura w salonie |
|||
|
|
|
#914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fascinata ja będę się czesać na mieście, bo makijażystkę mam 100 metrów od salonu fryzjerskiego Kaigara gratki
|
|
|
|
|
#917 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a te najbardziej po lewej mi się widzi do mojej kiecki, ale mama by mnie chyba z domu wypędziła jakby zobaczyła takie "babcine"
|
|
|
|
|
#918 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż emocje będą rozgrzewać! przy zakupie sukni i nawet przy próbnych fryzurach dziś było mi tak gorąco z emocji, a babeczki mówią, że w salonie ogrzewanie popsute i wszystkie marzną ![]() Cytat:
![]() fryzura i make up w salonie - babeczkom pewnie łatwiej jak pracują w swoim "warsztacie" Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#919 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Ines, ale super, że to już tak tuż-tuż
Nie mogę sobie wyobrazić tych emocji Od Ciebie bije taki spokój, ale taki... ciepły Że cokolwiek się nie wydarzy, ten dzień będzie cudowny Tego Ci życzę!Cytat:
Też chcę już!Czekamy na zdjęcia! Cytat:
http://jasnykadr.pl/?page_id=233 trzecie czy tam czwarte od lewej ![]() Ja na szczęście znalazłam fryzjerkę, która czesze w domu Na początku nawet trochę tego żałowałam, bo nawet cieszyłam się na to poranne wyjście z domu do fryzjera w dniu ślubu, ale zaczynam doceniać ten komfort, tym bardziej, że innych fryzjerów których brałam pod uwagę to musiałabym liczyć na dojazd nawet 60min w obydwie strony, jeśli byłyby korki...Cytat:
A to na wynajem, czy zakup?Cytat:
Obrączki piękne, coraz bardziej mam ochotę pójść w taką totalną klasykę. I te papiery w USC... mnie to czeka 13 marca i odliczam jak głupia, to będzie taki duży krok do przodu I jutro zamawiamy mamie sukienkę z Modbisu
|
||||
|
|
|
#920 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Kaigara gratuluję obrączek i papieru z USC
|
|
#921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardzo liczę na te fale gorąca, bo pod koniec września już marznę, a dziwnie by wyglądało jakbym dygotała na całym ciele przed ołtarzem
|
|
|
|
|
#922 |
|
Zakorzenienie
|
Obfoce na pewno!
Idziemy jutro na party wiec zobaczymy jak to sie bedzie trzymac wszystko
|
|
|
|
#923 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#924 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, które zamawiały welony na stronie http://butterfly-dodatkislubne.pl/ - któraś zamawiała welon w kolorze ivory? Mam zagwozdkę, bo niby moja kieca nie jest śnieżnobiała, ale nie jest też ecru. Taka cieplejsza biel. I zastanawiam się, czy brać ivory (czy jest jakiś dużo ciemniejszy od śnieżnej bieli?) czy ten biały. Czy to się nie będzie tak rzucało w oczy? Chcę żeby to w miarę do siebie pasowało
|
|
|
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja np. mam suknię ivory/śmietankową, czyli według mojego salonu to jeden kolor, a nie dwa różne, a nie raz się spotkałam z podziałem na cztery popularne 'odcienie': - biały - ivory - śmietankowy - ecru I wtedy wychodzi, że ivory to co innego niż śmietana. I bądź tu człowieku mądry.
|
|
|
#926 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piękne obrączki Cytat:
jest to taka cieplejsza biel, ale do ecru brakuje jeszcze sporo. zamów na próbę welony, można je oddać w razei gdyby kolor nie pasował. poza tym welon jest transparentny i nawet gdyby była niewielka różnica koloru, to nikt by tego nie zauważył.---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
Według mnie też, ale.. wychodzi, że nie wszyscy tak sądzą.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-02-21 o 21:50 |
|
|
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
Ijaaaaa, zapytałabyś na spotkaniu z Twoją florystką co to za białe kwiaty? i czy są w sierpniu? szalenie mi się spodobały
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapisałam sobie - zapytam! ![]() W ogóle.. jeszcze dzisiaj spostrzegłam, że robiła też dekoracje na naszej sali. http://floraldeco.pl/galeria/rezydencja-u-fabrykanta A my się cały czas zastanawiamy czy zostać z dekoracją z sali (kielichy, świece i inne 'sztuczne' rzeczy), czy kupić samemu kwiaty i coś zmontować (marzą mi się zwyczajne tulipany w wazonach czy jednak poprosić kogoś o pomoc. Coś czuję, że mój portfel zacznie się za chwile buntować.
|
|
|
#930 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super !Cytat:
![]() remontujemy lazienke i robimy sypialnie - musimy kupic w tym tyg jeszcze telewizor i z oszczednosci " na wydanie" nie zostanie nam nic , tz 1 marca zwalnia sie z pracy a ja jak dobrze pojdzie dostane staz od 1 marca no ale kasa dopiero w kwietniu, a za pieniadze ze stazu to raczej nie kupimy obraczek + wyzycie miesieczne ![]() Cytat:
chcialabym taką ! mama byla w kozuchu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.

)

tak samo makijażystka. twierdzą, że dopiero od 5 osób im się to opłaci. a ja aż tyle w domu osób nie uzbieram, a koleżanek do domu w tym dniu nie chcę aż tylu zapraszać

ludzie są bezczelni na prawdę...
Ja jestem za tymi niebieskimi "piórkami".