|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXV
Cytat:
|
|
|
|
|
#2972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W biedrze kupiłam czarną porzeczkę i jest dobra, chociaż wiśnia z łowicza była bardziej zwarta
|
|
|
|
|
#2973 |
|
Wtajemniczenie
|
ja kupuje biedronkową konfiture truskawkową/jagodowa raz na jakis czas.własnie pognałam do lodówki co by was w bład nie wprowadzic i o zgrozo jaki skład niefajny
ale jest dobra i duze truskawki w srodku.natomiast zastanawiam sie o jakich wy dzemach piszecie..bo kiedys (nie tak dawno) kupiłam i nazywał sie tak" rapsodia 100%owoców i dalej nic zero nazwy dzem czy cos"i masakra to było dla mnie w ogole nie zjadliwe kwasne jakos takie... |
|
|
|
#2974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oprócz soku jabłkowego i owoców zawierają jeszcze pektynę jako zagęstnik, także skład fajny
|
|
|
|
|
#2975 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2976 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
|
|
#2977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ps. równiez dziekuje za gazetki ostatnie ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- a znacie jakies soki takie do herbaty bez tego pierunstwa syropu gf? bo ja ostatnio obleciałam multum sklepów i lipa-łowicze herbapole (tu sie zdziwiłam) wszystko ma ten syrop i to wysoko w składzie.znalazłam jedynie syrop z tenczynek bez tego ale trafił mi sie tylko wisniowy. |
|
|
|
|
#2978 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Raczkowanie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4525705 0]może kartki nikt nie zmienił, trzeba patrzeć pod czytnikiem.[/QUOTE]
Dziękuję za radę zapytam przy kasie, bo czytniki u mnie są 2 i nigdy nie działają
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
ja mam pytanie o plstformę do ćwiczeń, jest teraz aktualnie w sklepach, czy ktoś może ma? moze się wypowiedzieć? Fajna jest? |
|
|
|
#2981 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Też jestem maniaczką herbaty, ale nie mam problemu w tej kwestii z mężem. Sama już się zorientowałam, że mam ich całą szafeczkę i przestałam dokupować...---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2983 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
Gdybym widziała od razu to bym zwróciła uwagę, bo dziwnym trafem cena nigdy nie jest niższa niż na półce.
|
|
|
|
|
#2984 |
|
Rozeznanie
|
Jakiś rok temu w Kauflandzie na wadze zamiast 6,99 zł nabiło mi 12,99 zł/kg za winogrona. Byłam wtedy strasznie zła na siebie, bo zobaczyłam to dopiero w domu. Potem znów coś było nie tak z ceną kawy, ale to już sprawdziłam, więc od razu pieniądze odzyskałam. Od tamtej pory zawsze sprawdzam ceny na paragonie zaraz po odejściu od kasy.[/COLOR]
|
|
|
|
#2985 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mogę wam z całym sercem polecić pigwę do herbat, soków. Taki napój jest przepyszny, smak jest podobny do cytryny, ale to nie jest dokładnie taki sam. Moi rodzice specjalnie wsadzili pigwę, zresztą nie tylko do herbat dajemy
|
|
#2986 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(Jeżeli chodzi o skórkę z kupnych cytryn to uważajcie dziewczyny, bo cytryny mocno "pryskane" wszystkie pestycydy zatrzymują w skórce )
|
|
|
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2988 | |||
|
Zakorzenienie
|
Może do ugniatania dla odstresowania
![]() albo po prostu dla dziecka do zabawy.Widzę, że nie tylko mnie za nim tęskno ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2989 |
|
Raczkowanie
|
Też dziękuję za gazetki
Ha kupiłam te 2 piłeczki minki, no nie mogłam się oprzeć
|
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Czy kupił ktoś ten dzbanek z zaparzaczem? Fajny jest?? Mam nadzieję, że jeszcze będą, bo ja się dopiero dziś na zakupy wybieram
![]() ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Dzięki za gazetki Spodobały mi się ramki na zdjęcia - mam nadzieję, że jakoś będą wyglądały ![]() No i zapas kasz na pewno zrobią, bo są bardzo tanie i całkiem fajny przepis na te kasze w gazetce jest
|
|
|
|
#2991 | |||||
|
Moderator
|
Cytat:
Mężuś lubi sobie polać domowego kebaba, tak miałam nadzieję, że on do czegoś przydatny będzie ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() Zazdraszczam Ci samokontroli, ja jej nie mam ![]() Kiedyś wywaliłam wszystko z szafek do sprzątania do zabrakło mi blatu, żeby te herbaty położyć. Dawno temu wklejałam tu nawet fotę tego ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2992 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
tez to słyszałam. Ale znam dużo ludzi którzy piją herbatkę z cytryną, niektórzy już w podeszłym wieku i zdrowi jak koń. |
||
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dziś będąc na zakupach jedwab do włosów za 3,29zł i gumy Mamba (opakowanie z 5sztukami) za 2,39zł
![]() myślałam, że może trafię orzechy pekan ale nie było ....szkoda |
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Przed zjęciami w szkole zaszłam do Biedry a tu rajtki 60den za 3.89zł
Miałam tylko 10zł w przy sobie więc wzięłam tylko dwie pary Opłacają się za tą cenę
|
#2995 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
Pigwa ma w ogóle obłędny smak. |
||
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam wczoraj 2 opakowania pecanów w B. a było całe pudło :P
wzięłam na spróbowanie i są smaczne, ale bez przesady żeby robić wielkie zapasy przynajmniej mnie jakoś specjalnie nie urzekły:P bardziej smakują mi zwykłe włoskie, ale przynajmniej w pecanach nie trafi się żaden gorzki, tylko wszystkie są tak samo smaczne tak na spróbowanie warto było wziąć ![]() dalej jestem zachwycona herbatami rooibos ![]() zaraziłam tymi herbatami moją siostrę, mamę, TŻ i jego mamę ![]() wszyscy się zachwycamy karmelową
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Serio ta herbata karmelowa jest dobra? Czuć karmelem? I ile kosztuje (ile torebek)?
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3000 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I przyłączam się do zachwytów nad karmelową rooibos, mam już 3 opakowanie i znika nam w błyskawicznym tempie Waniliowa z miodem też dobra, ale karmelowa to mistrzostwo.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

)

ale to i tak lepiej niż te inne biedronkowe dżemy gdzie używo 40gram :P No i ma lepszy skład od nich jakby nie patrzeć, jednak łowicz bardziej mi smakuje.
ale jest dobra i duze truskawki w srodku.
kilka razy już się wkopałam, nie jestem w stanie na bieżąco sprawdzać jak mam dużo rzeczy :/

Też jestem maniaczką herbaty, ale nie mam problemu w tej kwestii z mężem. Sama już się zorientowałam, że mam ich całą szafeczkę i przestałam dokupować...
Gdybym widziała od razu to bym zwróciła uwagę, bo dziwnym trafem cena nigdy nie jest niższa niż na półce.