|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
guzik tak, ogonożabotokokardę niet, mam słabośc do kukardek ![]() ale spódnica jest cieniutka, letnia, rozciągliwa, a żakiet, gruby, na chłody, nie pasują do siebie wcale przeczytałam "na kompleksy" lubię, jak wszystko mam idealnie dopasowane
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-21 o 20:58 |
|
|
|
#122 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() idealnie dopasowane to nie "od kompletu" "od kompletu" to noszą ci, co nie mają mocy dopasowywawczych ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- cyc, obawiam się, tej słabości nie podziela ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- "mam do sprzedania buty w idealnym stanie noszone były sporadycznie lecz są bardzo wygodne mimo ze są wysokie ale tego nie czuje się ze jest ta wysokość tylko się odczuwa taką grację ze jest się wiższym o kilka cm.zapraszam bo warto" |
|
|
|
|
#123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cyc to nie podziela żadnej mojej słabości, ani do kukardek, ani do żabotów i stójek, ani- co najgorsze- do gorsetów Cytat:
Odpaliłam sobie stronkę z długowłosymi ciachami na fejsie i nic mi się nie podoba (poza imć V. ale jego to ja o każdej porze dnia i nocy )Chora jestem ![]() (ech ta miłość... )
|
|
#124 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#125 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wszystko zrozumiałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja im starsza tym grubsza mimo że jem i piję (alku) coraz mniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mojemu też się oberwało, na szczęście się zreflektowałam w porę ostatecznie nie jego wina że u mnie jak zwykle wszystko na opak Cytat:
mam taką kobitkę w pracy, nosi tyle biżu że sie zastanawiam jak ona ma siłę to dźwigać
|
||||||
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
no w overbusty się upchnąć za nic nie da
![]() muszę undery wdziewać i jeszcze bluzkę na dodatek kupować. A mi się najbardziej podoba overbust+gołe ramiona i nigdy tak się nie ubiorę tylko zawsze musze mieć jakiś stanior i bluzek i ramiączka zamiast gołych ramion i niczym nie przykrytej linii obojczyka
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-21 o 21:20 |
|
|
|
#127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad 1 ad2 ad 3 ad 4 Ach jak tęsknie za naszą starą Chylińską...,byłam na jej 2 koncertach, taki głos... mały przykład z płyty Mrok; https://www.youtube.com/watch?v=gBdMJVS4iyo Ten kawałek do dziś sprawia że mam ciary jak słucham https://www.youtube.com/watch?v=hBigIWNo4vM co sądzisz ? Lubię też posłuchać Skunk Anansie
[*] IWNFY Edytowane przez bogusia32 Czas edycji: 2014-02-21 o 21:27 |
|
|
|
|
#128 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#129 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
|
|
#130 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#131 | |
|
|
Cytat:
![]() Powróciłam od kosmetyczki i jestem taka piękna, że o hesusie... Pierwszy raz dałam sobie brwi zrobić. Usłyszałam nawet, że jedna ma idealny kształt. Ale niestety, trzeba było się z kształtem spotkać gdzieś pośrodku z obydwoma
|
|
#132 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#133 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobrołnoc dziewczyny,idę do munża na ciepłe nóżki ,może pospalamy trochę kaloriów
![]()
|
#135 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem jak teraz, ale chwilę temu nie była specjalnie droższa niż porządny gotowy gorset. Sukienkę z pierwszego zestawu popieram; już jestem ciekawa jak będziesz wyglądać w pełnym outficie z make-upem i fryzurą Ristajlowej biżuterii nie lubię, więc się nie będę odzywać. Naszyjnik możesz sobie darować, ale bez bransoletki się nie obejdzie ![]() Z tym, że ja lubię jak mi podzwania, niczym brzekadła przy końskiej uprzęży koczowników ze stepów Makijaż też lubię wyrazistszy; muszę się pohamowywać, bo jeszcze trochę i niewiele mi zacznie brakować do aktora teatru kabuki..Red, a skąd wzięłaś tę drugą narzutkę...? Co prawda, mam już dwie podobne, ale kto by się tym przejmował... Takie legginsy mokre też mnie kuszą, ale pewnie bym je nosiła do trampek (bo u mnie to są wiosenne buty...) i nie wiem czy bym nie wyglądała jak pseudo-gówniara przez to... i co na tyłek wtedy? |
|
|
|
|
#136 |
|
|
Sobota, wolne, to godzinę temu się obudziłam i oczywiście już nici z dalszego spania. Ale może to i dobrze, bo sen zaczął się rozwijać w paskudnym kierunku...
Śniło mi się, że byłam na wycieczce all inclusive, na polskiej wsi gdzieś I na łące biegały wszystkie moje ukochane zwierzęta -konie, na których jeździłam w dzieciństwie, psy, które kiedyś miałam i moje aktualne koty. Co akurat mnie martwiło, bo moje sierście są niewychodzące, więc się bałam o nie. Było też dużo innych zwierzaków. I na jednego kota, w chałupie, spadł zegar i przetracił mu biodra. Na co ja, że trzeba natychmiast do lekarza. A właścicielka, że "to tylko wydatek, co nic nie da, jak się sam nie wyliże, to się łeb ukręci"...Na co ja podeszłam do niej, złapałam ją za kucyk i zaczęłam walić jej głową o stół...
|
#137 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, czy któraś z Was ma tablet i mogłaby napisać czy i jak się by się sprawdził w roli czytnika? chciałabym móc czytać wygodnie na kanapie a nie siedząc przed kompem, najpierw pomyślałam o kindlu, ale po pierwsze wkurzyło mnie o że trzeba go ściągać za stanów, a po drugie mam same pdf-y, z którymi już wiem że na kindlu byłby problem.... ![]() no to teraz myślę o tablecie tylko nie wiem, czy np. nie będą się męczyć oczy od wyświetlacza? (choć pewnie zależy jeszcze jaki wyświetlacz). tabletu to ja nigdy w ręku nie trzymałam, nie mówiąc o dłuższym używaniu....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#138 | |
|
|
Cytat:
![]() Czytniki wszyscy w rodzinie mamy takie i jesteśmy bardzo zadowoleni
|
|
#139 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
to jeszcze parę pytań męczliwość oczu przy tablecie chyba będzie porównywalna z ekranem komputera? po drugie (i ważniejsze dla mnie) czy na czytnikach czytasz ebooki czy też pdf-y? ja mam setki pdf-ów, i wyłącznie pdf-y bym czytała, próbowałam przekonwertować calibrem i zobaczyć jak wyglądają na kindle for pc i niestety nie sprawdza się to wcale
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#140 | |
|
|
Cytat:
Też Calibra nienawidzę trzeba umieć z niego korzystać i mieć masę czasu, żeby wszystko ustawić. Ja zazwyczaj kupuję e-booki (choć i te kupne potrafią być źle poustawiane), więc nie mam problemu, jak się pdf trafi, małżon mi go przerabia, bo go wkurza, jak pdf-y czytam. Tak, wiem, to pewnie można leczyć Pdf ma tę wadę, że ma na sztywno wpisany podział stron. Ale Iriver czyta pdfy, wiem, że nie wszystkie Kindle potrafiły, ale ja mam już mocno nieświeże dane
- Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo Edytowane przez Murszafka Czas edycji: 2014-02-22 o 09:45 |
|
|
|
|
#141 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
hmm, kota właśnie pozbyła się śniadania na środku pokoju.... nowy dywan to chyba jednak kiepski pomysł
|
|
|
|
#142 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Nie zdziwiłabym się, gdyby był wyrobem mojej szefowej, ona ciągle takie cuda produkuje, ostatnio tzw. mochi mochi Siła wyższa, gdyby ode mnie to zależało to by było inaczej ![]() Cytat:
Ponieważ jest tu wielu zakoconych to spytam, czy jest sposób, żeby kot przesypiał noc? albo chociaż nie wskakiwał na najwyższą szafkę i nie zrzucał stamtąd rzeczy? Drań ewidentnie robi to, żeby zwrócić na siebie uwagę, jak zostaje sam w dzień to nie ma śladu jego pobytu na wysokościach, no i w sumie to sam nie umie stamtąd zleźć No i jak wstaję z wyra, żeby go sciągnąć to tę uwagę, której chce - dostaje niestety. Nawet jeśli chwilę potem wystawiam go za drzwi pokoju (i czuję się wyrodną kocią pańcią ). Wieczorem go wybiegiwujemy do padnięcia, ale dłużej niż do 5.30 mu się nie udaje spać, a ja jednak chciałabym troche dłużej
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#143 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no to może inne kawałki Type o Negative, jedna z moich ulubionych ballad o miłości
https://www.youtube.com/watch?v=xD5No_JRrZw (umiem ten wstęp zagrać na klawiszach )MDB (ulubiony ich kawałek mrr...) https://www.youtube.com/watch?v=UUZPaC2CEsQ Bathory? https://www.youtube.com/watch?v=S_w72-AsoGQ Cytat:
i tak go zmarnować W babskich wokalach jestem ostatnio obcykana, mogę coś podrzucić ![]() aleja nie chcę ramiączków na obojczyku ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
No i nie wytrzymałam i zwęziłam sukienkę. Wczoraj w nocy, bo spać nie mogłam, że nie leży perfekcyjnie włosy oczywiście pokręcone elegancko u fryzjerki, nowy stanik, bo ten już się rozklapia, makijaż: retro krecha na powiece lub smoki, a w razie chłodu żakiet Mniej więcej tak:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-22 o 09:57 |
||||
|
|
|
#144 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
tia, calibre użyłam tylko do sprawdzenia jak pdf się konwertuje, nie wyobrażam sobie konwertować setek tekstów.... Co do czytania pdf-ów, to czytniki je generalnie czytają, pytanie tylko w jaki sposób, oglądałam filmiki na yt i jak mam mieć mikroskopijne literki albo musieć przesuwać stronę wte i wewte na boki to dziękuję za taki interes.... gdyby się dało sprawdzić jak te moje pdf-y będą na czytniku albo tablecie wyglądać.....
|
|
|
|
|
#145 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moj tablet da sie przygasic,nienwiem jak inne. i ja czytam na nim pdfy
|
|
|
#146 |
|
|
Majek, zabójczo wyglądasz!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#147 | ||
|
|
Cytat:
Trzeba wziąć drugiego kota. Wtedy się sobą zajmują, nie nudzą się i dają żyć. My z jednym wytrzymaliśmy pół roku galopów po nas nad ranem, potem pojawiła się Szarość i od tamtej pory nie ma problemu Znajmomi zakoceni nam podpowiedzieli takie piękne rozwiązanie Tak, można przygasić, ale to nadal nie ten komfort, co przy e-papierze ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
|
|
#148 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
co do fasonu gorsetu, dla Ciebie byłby dobry ten co ja mam, overbust ale z zapięciem do mostka i sznurowaniem na wysokości biustu co do różnicy to chyba normalka ja z moim prawie zerowym mam 24 różnicy....
|
||
|
|
|
#149 | |
|
|
Cytat:
Nie dość, że jest ciągle na lekach, bo okazało się, że towarzystwo kota robi mu astmę to ogólnie mam wrażenie, ze ledwo trawi kocie towarzystwo, no i oczywiście uważa, że jak kot coś zepsuje to specjalnie, żeby mu zrobić na złość Wczoraj jak spytałam, czy chce go oddać to powiedział, że nie wie Kiedyś miał królika, który demolował i pożerał absolutnie wszystko i był w nim totalnie zakochany i wszystko mu wybaczał, jakoś się dało zrozumieć, że to tylko zwierzę, tu się nie da... A to w dodatku kot w najdurniejszym kocim wieku chyba...
|
|
|
|
#150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-02-22 o 10:24 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.

)

Żadnego internetu po tabletach! Bo się kompromituję tylko.

tylko zawsze musze mieć jakiś stanior i bluzek i ramiączka zamiast gołych ramion i niczym nie przykrytej linii obojczyka 

). Wieczorem go wybiegiwujemy do padnięcia, ale dłużej niż do 5.30 mu się nie udaje spać, a ja jednak chciałabym troche dłużej
ja z moim prawie zerowym mam 24 różnicy....