|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Cytat:
i dodaje "żonka, Ty poczytasz i mi powiesz co jest dobre i co mam brać na te opierdalacze" Super! wreszcie troszki więcej z Nami posiedzisz Cytat:
Jak ja mam masę roboty(czytaj przez większość czasu) to nie ma bata na czytanie, o odpisywaniu nie wspominając... dlatego nie jestem w stanie z Wami pisać jak w robocie siedzę Cytat:
Cytat:
![]() Vioris libido Ci spadło? Co jest z Wami kobity? Na początku była Leine, potem Meire a teraz Ty? Kochanka Ci trzeba co by trochę nowości wprowadził Cytat:
Ja badania nasienia nie odbieram jako testowania męskości. Przecież świadomie Tż nie ma na to wpływu. I oni też powinni przyczyniać się do starań a nie liczyć na to że po stronie kobiety jest coś nie halo.Cytat:
Mój też w domu oddawał, zawieźliśmy razem ale do laboratorium wszedł sam. Zero lipy. Badanie kosztowało u mnie 50 zł więc śmieszne pieniądze.Cytat:
Cytat:
|
|
#1862 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Masakra uczciwego obywatela za to, że mu tablice ukradli chcą karać...
Cytat:
![]() Ciągnij Tż ciągnij, ja też nie lubię w domu siedzieć ![]() Cytat:
![]() młoda masz rację
07.08.2007 ![]() Czekamy na Ciebie 10.03.2016 Edytowane przez malinOla1 Czas edycji: 2014-02-22 o 09:49 |
||
|
|
|
#1863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chcę już mojego naciskać... widzę, jakie to jest dla niego stresujące, tym bardziej teraz kiedy zaczęliśmy znów starania, to normalnie się boi... chciał trzech miesięcy, to mu je dam... może się musi psychicznie przygotować... nic na siłę.... na razie go faszeruję witaminami na plemniki już od trzech miechów...
|
|
|
#1864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my ZAWSZE trafialismy z serduchem 2 dni przed owu i nigdy się nie udawalo wiec teraz tak samo będzie MalilaOla ladna sralnia trochę ciasna ale elegancka! My. Mamy po poprzednich wlascicielach i jest brzydka jakas śmieszna mozaika na podlodze, biale kafelki do polowy..
Edytowane przez Leine Czas edycji: 2014-02-22 o 10:02 |
|
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
MalinOla bardzo ładne płyteczki
Podpowiedzcie mi dziewczyny... bo mam to skierowanie na bad. progesteronu i gin napisała zeby zbadać po 22dc ale to sobota wypada, więc w pon. 24dc, ale juz będę prawdopodobnie dzień przed @ przez tą szybszą owulkę- więc czy nie za późno? Zastanawiałam się żeby zrobić w 21dc (pt), doradźcie coś ten cykl będzie krótki
|
#1866 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chciałabym zobaczyć minę teścia Cytat:
super wynik. Nie chce nakręcać ale coś tu się może kroić oby!
|
|
#1867 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Pewnie ciągania po Policjach będzie, co?Cytat:
![]() Cytat:
nawet nie wiesz jak bym chciała . Teraz będę się nakręcać (te bóle @ mnie wykończą ostatnio), ale w połowie nast. tygodnia chyba jedziemy się urlopować na południe Polski, więc nie będę może o tym myśleć
|
|
#1868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle sny mam ostatnio smieszne... Nie sugerujcie sie tym oczywiscie i nie nakręcajcie
![]() snilo mi sie wczoraj, ze kupilam 3 rasy chomików w pl bo bardzo chcialam mieć w de. 2 dżungary które mieszkaly z syryjkim i ten syryjski jednego gryzl... Osobno mialam roborowskiego. dzisiaj natomiast mi sie snilo, ze bylam w 8msc i szukalam gimnazjum 22 w swoim mieście z ludźmi z liceum a to bylo w Niemczech i nie wiedzialam, czy trafie bo mieszkamy w dużym mieście tu... oczywiscie bylam piekna i zadbana i kazdy mi zazdroscil stabilności życiowej ![]() potem mi sie snilo, ze robilam badania na witaminę C i okazalo się, ze mam jej 91% czy tam mg i znaczylo to, ze za malo ![]() sezon na misia się zaczal na polsacie, lece oglądać ;D |
|
|
|
#1870 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A u Nas z kontami wygląda tak, ja mam swoje konto, a konto Tżta jest Nasze Cytat:
Cytat:
No cóż, ja już po prostu taka szydercza jestem ![]() Cytat:
tak? a z czym? )Cytat:
Cytat:
|
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czesc jamochłony moje przebrzydłe
![]() My dziś kierunek krk na małe odstresowanko Cytat:
Właśnie dlatego nie rozumiem fenomenu wpadki ![]() Cytat:
W tym cyklu nikt mnie nie nakręci, bo czym on się różni od poprzednich. W dodatku tempka nie ciążowa zupełnie więc luzik ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecznie tak tak... Jasne
Mloda no ja mam tu aż 3 koleżanki ;D i jednego brata tz z rodziną, o! |
|
|
|
#1874 | |
|
Rozeznanie
|
No i nie pocytowało mi wszystkiego
![]() Pamiętam że chciałam Debrze odpisać: Wynik nasienia 35 mld/ml - ilość którą "oddał" to 6ml (po 4rech dniach abstynencji). Czyli wychodzi że było 210 mld plemniczków Trzymam kciuki żeby Twojemu wyszły dobre wyniki ![]() I jeszcze do Leine coś miałam, no ale nie pamiętam no, nie pamiętam. Pieprz.ony stary 27mio letni mózg Cytat:
![]() Odrzuca od seksu? Vioris nie poznaję Cię ![]() eeee no to taka sama samotna tam nie jesteś a "kolegi" żadnego nie masz ?
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedziemy się spotkac ze znajomymi jakiś bilard itd ![]() Co do seksu to sama siebie nie poznaję Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello : hi:
Przed chwila sie obudzilam A wcale nie poszlam jakoś pozno jak na siebie spac, bo chyba przed 23 juz odplynelam ![]() Ale za to moze dzieki temu lepiej sie czuje Co do snów, to mi się dzisiaj śniło, ze mój były wykładowca (którego de facto spotkałam w zeszłym tygodniu w kolejce na monitoring - nie wiem czy Wam o tym pisalam :p ) został wyrzucony z uczelni i poszedł pracowac do McDonalda, gdzie spotkałam go przypadkiem - i zaczął mi dawac różne produkty spożywcze za darmo A potem okazalo sie, ze ja chyba pracowałam u jego szefa w willi i ten szef mnie oskarżył, ze ukradlam mu to żarcie ![]() A w tej willi była taka wielka pralka, do ktorej nawet wejść sie dało Cytat:
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam dziś na ovu mój pamiętnik ze starań..a konkretnie z szczęśliwego cyklu. Jeżeli macie ochotę to zapraszam do czytania Jutro go zablokuję ale pierw go sobie przepiszę bo to jedna fajna pamiątka
|
|
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te wszystkie wasze sny, ta senność.... kroi się kroi emocjonujący czas na wątku sasasasa ![]() Nie kazala na poczatku, tylko po 22dc kazała zbadac, ale w tym cyklu owulacja wczesniej dlatego byłoby to tuz przed @. ![]() Pytałyście czy w sobote nie mam jakiegos czynnego laboratorium, nie wiem, ale w medicover gdzie mam skierowanie chyba w soboty nie robią badań ale nawet jeśli to może być chyba za późno.Kurde no, chyba zrobię w najbliższy piątek, to będzie 21dc ![]() Mąż mnie z kuchni wyrzucił, robi "strispy z KFC" po domowemu a po południu idziemy do kina No i maluję teraz paznokietki ![]() Zubi zaraz lecę poczytać Vioris miłego relaksu ![]() Meire ale dowaliłaś z tym szkieletorem murzynem
|
|
#1879 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj nie widziałaś jaką ja miałam tragiczną, płytki już same odpadały ![]() Cytat:
ja bym szła w pt Ale przecież Ty @ nie będziesz mieć ![]() Z męskością Czekam aż wynajdziesz jakiś suplement na tych opierdalaczy to Tż podrzucę ![]() Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poprzednio miałas owulke później, dlatego kazala Ci zrobić w 22 dc, sugerując sie tym poprzednim - a w rzeczywistości powinnas zrobić wczesniej, skoro owu mialas wczesniej Podaj przepis męża na kurczaki Kocham KFC, ale nigdy nie udalo mu sie zrobić nic podobnego w smaku - moze Wasze będą ok
Edytowane przez Lea_ny Czas edycji: 2014-02-22 o 12:58 |
|
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Lea_ny, super, że już się lepiej czujesz.. antybiotyk działa...
a te Wasze sny, to już naprawdę... niedługo bedzie zbiorowa impreza... będziemy opijać Wasze fasolinki.. malinOla1, łazienka super... jak mi się marzy taka jasna.. my mamy raczej ciemną i teraz żałuję, że takie płyki zrobiłam... najchętniej bym sama osobiście wszystko rozwalala i zmieniała... Mojemu odpowiadają te witaminy, co mu podaję, nawet stwierdził, że czuje sie lepiej i ma większe libido... dlatego tak go ucieszyło, że mamy sie kochac co drugi dzień... zapytałam tez lekarza, czy dobre mu wybrałam, powiedział, że zdecydowanie jedne z lepszych... cóż.. zobaczymy... Jagatka_N, dobry Murzyn nie jest zły... kiedyś się tylko całowałam z Czarnym.. cos więcej się bałam... A na co idziecie do kina??.. ![]() Ja się szykuję, maluję, żeby w końcu jak człowiek wyglądać, a po obiadku jadę z przyjaciółką i naszymi córkami na spotkanko... dzieciory na plac zabaw, a my na kawę...
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
MalinaOla muszę tego mojego teścia też zagnać do roboty!
![]() Zubi czytałam Fajnie tak sobie powspominać, co? Też bym chciała takie coś pisać, już dawno mi się marzy, ale nie mam talentu pisarskiego... ![]() Mloda facet? Chyba mąż koleżanki jak to się zalicza do znajomych... Ja wyprostowałam włoski, zrobiłam mejkap, ogoliłam wąsik |
|
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czy byłaś w kinderparku na Polnej??
|
|
|
|
|
#1885 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak Ty zrobiłaś tą galaretkę na górze? Ja to zawsze przemoczę wszystko, chyba zbyt niecierpliwa jestem i nie mogę się doczekać żeby się ścieła trochę
|
|
|
#1886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodziło mi o termin @ żebym nie poszła zbadać progesteronu na samiuski koniec cyklu ![]() Cytat:
to zrobię 20 albo 21? Bedzie ok? Pierwszy raz robię i nie mam pojęcia ![]() Znajdę przepis i Ci dam, spokojna głowa
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dziś idziemy do Plazy.. bo tam jest Coffee Heaven... Ja już się nie mogę doczekać tego spotkania.. ![]() Ale ciacho suuuuper.... ja niestety nie umiem z galaretką robić... ![]() Vioris, numeru nie mam... a szkoda... ciekawe, czy mąż by mi wybaczył takie Mulaciątko?...
|
|
|
#1888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty to jesteś taka cicha woda widzę Idziemy chyba na Wkreconych ![]() Cytat:
![]() Zubi miło się czyta takie wspomnienia, szkoda że dluzej nie pisalaś, bo fajne to
Edytowane przez Jagatka_N Czas edycji: 2014-02-22 o 13:30 |
||
|
|
|
#1889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś tak zajeżdża metalem czy co ale tylko jedna warstwa z tego ciasta tak mi zajeżdża albo te niemieskie sładniki są dupne no i tyle ![]() hmm co do tego to ja mam sposób Śmietaną ŁATAM WSZYSTKIE DZIURY , aby nigdzie nie wyleciała potem galaretka. Wsadziłam do lodówki na trochę aby ta masa śmietanowa szybciej zesztywniała. A tak po 1-1,5h wylałam zimną galaretkę, ale wiesz taką już troszkę gęstawą jak kisiel ![]() Cytat:
Co Ty, moja po polskiemu mówi, a tak to halu i czus i wszystko w tym temacie
|
||
|
|
|
#1890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

i dodaje "żonka, Ty poczytasz i mi powiesz co jest dobre i co mam brać na te opierdalacze"
. Mam urlop 

przykro mi testować jego męskość...
to mu się to wczoraj przypomniało i stwierdził, że może ja też bym tak mogla przetransportować.. 

Więć @ na dniach się rozkręci

chciał trzech miesięcy, to mu je dam... może się musi psychicznie przygotować... nic na siłę.... na razie go faszeruję witaminami na plemniki już od trzech miechów...
a niby niczego w nim nie ma... już sobie zaczęłam wkrety robić, że może gin nie widział i ta owulacja faktycznie była...

super wynik. Nie chce nakręcać ale coś tu się może kroić 

nie wiem czy byłaś w kinderparku na Polnej??