Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA! - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-22, 09:44   #1861
mloda0802
Rozeznanie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
młoda tekst tżta bezcenny niech połyka jakieś witaminki może wyniki się poprawią.
no On to zawsze potrafi skwitować coś mega tekstem. Teraz na plemniki mówi "opierdalacze" i przesyła mi na maila linki z jakimiś różnymi tabletkami z witaminami dla mężczyzn i dodaje "żonka, Ty poczytasz i mi powiesz co jest dobre i co mam brać na te opierdalacze"

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
ponadrabiam sobie, a co . Mam urlop - mam czas
Super! wreszcie troszki więcej z Nami posiedzisz

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Hej! Mam dziś masę roboty już od samego rańca działam

nie martw się, może szybciutko uda się poprawić ruch plemniorków. najważniejsze, że prawidłowej budowy jest dużo
Masę roboty? I Ty masz kiedy czytać i odpisywać hhhhmmm
Jak ja mam masę roboty(czytaj przez większość czasu) to nie ma bata na czytanie, o odpisywaniu nie wspominając... dlatego nie jestem w stanie z Wami pisać jak w robocie siedzę

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
No, tak o tym lekarz mówił, że teraz się zastanawiam, czy dobrym pomysłem nie byłoby zaczęcie starań od zbadania faceta...
Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Kochana ja od zawsze tak uważam. Jest to szybkie, proste i w miarę tanie. Bez sensu jest staranie jak coś jest nie tak z nasieniem. Żeby zdiagnozowac kobietę to trzeba masę czasu i pieniędzy a tak to przynajmniej wiadomo od razu czy jedna ze stron jest ok

Libido moje wynosi zero, dobrze ze mój tz to nie taki ogier co potrzebuje często przynajmniej mi nie truje
Idę po kawę
Meire zgadzam się w 100% z Vioris. U nas nic nie zapowiadało że wyniki mogą być słabe, a wyszło jak wyszło. Zaraz przekopię pół internetu w poszukiwaniu zestawu który będzie brał

Vioris libido Ci spadło? Co jest z Wami kobity? Na początku była Leine, potem Meire a teraz Ty? Kochanka Ci trzeba co by trochę nowości wprowadził

Cytat:
Napisane przez malinOla1 Pokaż wiadomość
Tekst TŻ dobry a cos planujecie na poprawe ? Orientowalam się trochę o badaniu we Wro i w jednym miejscu 70 w drugim 175zl chcialam jeszcze zadzw w jedno miejsce ale nie odbierali i TŻ stwierdzili ze na spokojnie bo trochę przeziebiony i myślę ze się boi. przykro mi testować jego męskość...
MalinOla jeszcze nie wiem co będziemy brać. Zaraz zacznę poszukiwania ale stwierdziłam że na początku nadrobię wizaż co by Was nie zaniedbywać Ja badania nasienia nie odbieram jako testowania męskości. Przecież świadomie Tż nie ma na to wpływu. I oni też powinni przyczyniać się do starań a nie liczyć na to że po stronie kobiety jest coś nie halo.

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
dokładnie! Ja mojemu mówiłam, skoro nie chce to w dupie mam starania i się nie staramy, od razu zdanie zmienił. Z tym, że ja zawiozłam, ja czekałam na wyniki itp... skoro się wstydzi czy boi to co to za wstyd oddać nasienie w domu?
No Leine, widzę że u Ciebie to było ostro. Postawiłaś sprawę na ostrzu noża Mój też w domu oddawał, zawieźliśmy razem ale do laboratorium wszedł sam. Zero lipy. Badanie kosztowało u mnie 50 zł więc śmieszne pieniądze.

Cytat:
Ja mojemu zapowiedziałam, że jak nie wyjdzie przez najbliższe trzy miesiące, to pójdzie się zbadać... trochę go przeraża oddawanie nasienia w gabinecie.. tak na sztucznie... stwierdził, że się nie podnieci... i pytał, czy bym mu nie mogła pomóc tam u lekarza... on taki dzidziuś czasami jest, jak z nim gadam.. taki mały, bezbronny chłopiec.. a ma 192cm wzrostu, więc jak ma minę takiego biednego chłopca, to przekomicznie to wygląda...
Chociaż ja wiem, że problem leży głównie po mojej stronie, no ale... nie zaszkodzi sprawdzić, czy nie ma tam jakiś uszkodzonych żołnierzyków, skoro już doszło do #...

Cytat:
No, ja mojemu opowiadałam kiedyś o Tobie, że w cycach zanosiłaś nasienie swojego męża do badania.. to mu się to wczoraj przypomniało i stwierdził, że może ja też bym tak mogla przetransportować..

Cóż... będziemy myśleć, jak nie zaskoczymy w ciągu trzech miesięcy... tak sobie postanowiliśmy...
Meire teraz z moim doświadczeniem polecałabym żebyście nie czekali tych 3ech miesięcy. Aczkolwiek Ty zaszłaś niedawno, a to że skończyło się to # to już inna sprawa. Poszukajcie lab gdzie można dowieść nasienie i nie będzie takiego stresu

Dukam sobie la la la --> Bitch in process...
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62

Dni bez fajek --> Oczyszczanie

mloda0802 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 09:48   #1862
malinOla1
Wtajemniczenie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
zgłosił tylko kradzież... 26 ma przesłuchanie o czyn karalny
Masakra uczciwego obywatela za to, że mu tablice ukradli chcą karać...

Cytat:
MalinOla! A co to za imprezka się u Ciebie szykuje
Ja zaraz też chyba zacznę ogarniać mieszkanko, bo później chcemy na zakupy jechać, może wyciągnę tżta na basen albo do rodziców
A rodzice wpadną zobaczyć toaletę jak zrobioną mamy, tylko jeszcze jedna szafka będzie nad wc ale jest właśnie lakierowana. A co pochwalę się!
Ciągnij Tż ciągnij, ja też nie lubię w domu siedzieć

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Ja odpadam, wczoraj znów miałam przez 2 godzinki różowawe plamienie Więć @ na dniach się rozkręci
Oby nie

młoda masz rację
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00565.jpg (89,4 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez malinOla1
Czas edycji: 2014-02-22 o 09:49
malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 09:55   #1863
meire
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda0802 Pokaż wiadomość

Meire zgadzam się w 100% z Vioris. U nas nic nie zapowiadało że wyniki mogą być słabe, a wyszło jak wyszło. Zaraz przekopię pół internetu w poszukiwaniu zestawu który będzie brał

Vioris libido Ci spadło? Co jest z Wami kobity? Na początku była Leine, potem Meire a teraz Ty? Kochanka Ci trzeba co by trochę nowości wprowadził

Meire teraz z moim doświadczeniem polecałabym żebyście nie czekali tych 3ech miesięcy. Aczkolwiek Ty zaszłaś niedawno, a to że skończyło się to # to już inna sprawa. Poszukajcie lab gdzie można dowieść nasienie i nie będzie takiego stresu
Zgadzam się w 100%... Murzyna mi trzeba... ale cóż...

Nie chcę już mojego naciskać... widzę, jakie to jest dla niego stresujące, tym bardziej teraz kiedy zaczęliśmy znów starania, to normalnie się boi... chciał trzech miesięcy, to mu je dam... może się musi psychicznie przygotować... nic na siłę.... na razie go faszeruję witaminami na plemniki już od trzech miechów...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 09:59   #1864
Leine
Zakorzenienie

Cytat:

A mi przesunęło owulkę i wszystko spoko, bo tego dnia jest serducho, ale wieczorem, a co jeśli owulka była rano? A poprzedniego dnia nie było serducha. Same ostatnio pisałyście, że komórka jajowa niby żyje 12-24 h, ale do zapłodnienia jest zdolna przez 6 (chociaż niektóre źródła podają, że 24) o! I takie rozmyślania mam od rana bo co z tego, że wstrzelimy się w dzień owulacji jak tu jeszcze godziny są ważne

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kochana ja mam tak samo... Dzień przed nie ma nic a serducho w walĘtynki wieczorem i myślę, że jest za późno a my ZAWSZE trafialismy z serduchem 2 dni przed owu i nigdy się nie udawalo wiec teraz tak samo będzie

MalilaOla ladna sralnia trochę ciasna ale elegancka! My. Mamy po poprzednich wlascicielach i jest brzydka jakas śmieszna mozaika na podlodze, biale kafelki do polowy..

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2014-02-22 o 10:02
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 10:05   #1865
Jagatka_N
Zakorzenienie

MalinOla bardzo ładne płyteczki

Podpowiedzcie mi dziewczyny...
bo mam to skierowanie na bad. progesteronu i gin napisała zeby zbadać po 22dc ale to sobota wypada, więc w pon. 24dc, ale juz będę prawdopodobnie dzień przed @ przez tą szybszą owulkę- więc czy nie za późno?
Zastanawiałam się żeby zrobić w 21dc (pt), doradźcie coś ten cykl będzie krótki
Stary 2014-02-22, 10:07   #1866
mloda0802
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Miałam mieć wczoraj wizytę u gina, ale odwołałam, bo po co będę szła z @. Nastepny wolny termin to 7 marca. A wtedy powinnam juz po owulce Myslałam, że uda mi sie załapać do gin przed, ale nie no to trudno.
ma.ko a nie możesz dzwonić w miarę regularnie i pytać czy coś się może nie zwolniło? Może akurat coś się trafi wcześniej

Cytat:
A ja sie muszę pożalić...jajnik mnie lewy tak napitala od kilku dni, że już nie wytrzymam... a niby niczego w nim nie ma... już sobie zaczęłam wkrety robić, że może gin nie widział i ta owulacja faktycznie była... nakopcie mi na tyłek, bo zaczynam wariować...
Nakopać do du.py? Mówisz i masz! A Ty niedobra Ty

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Leżę, leżę... TŻ ma teraz 3 dni od rana do wieczora w robocie, więc moja mamusia ugotowała nam zupkę i kotleciki, żebym nie musiała za bardzo z łóżka wstawać
To Kochana bierz anybiotyk i kuruj się. Oby szybciutko angina przeszłą i nie przeszkodziła w tym cyklu

Cytat:
Wpadłam na pomysł zaproszenia rodziców w weekend tylko teraz mam zonka co to na szybko upiec i ugotować za jedzonko..
oohhh Bosz dokłądnie tą samą myśl miałam wczoraj i też dylemat co na obiad podać

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Odebrałam wyniki, ale mi TSH spadło fest.. jeszcze wyżej skoczyło... teraz mam 4,15

Reszta badań w normie, chociaż tyle
God Ty to masz przeprawę z tym tsh... fajnie że reszta wyników dobra

Cytat:
No żebyś wiedziała, że zatęsknisz za tą nudą... wiem jak to jest z dziećmi, doskonale

Nie pisałam Wam relacji z wczoraj. Teściom kopara opadła jak się dowiedzieli, że drugi wnuk w drodze a teściu to aż zbladł
Ciesze się z tego względu, bo nie będą marudzić że rzadko przyjeżdżamy z wnukiem bo będą mieli w domu jednego a tak to by płakali
Uff
Szczęściara Chciałabym zobaczyć minę teścia

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
wróciłam . Humor cudowny . Progesteron na poziomie 17,11 ng/ml . Gin mówiła że, jak będzie ok 9 to już będzie naciąganie zadawalająco, a tu proszę tak ładnie mi wyszło. Ten cykl mnie zadziwia: piękny estradiol, ładny progesteron
Brawo super wynik. Nie chce nakręcać ale coś tu się może kroić oby!

Stary 2014-02-22, 10:41   #1867
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:
Przypomniałam sobie
Wczoraj jak wracaliśmy z zakupów to taka panna sobie stała i mój TŻ mówi: patrz jak ona wygląda, jakby jej co nasrało na głowę
A ja mówię: to ombre małżu

Cytat:
Dziewczyny.. ukradli nam tablicę rejestracyjną z jednego auta.. i wykorzystali do "popełnienia przestępstwa" Tż jest na komendzie właśnie.
Nie kapnęliśmy się, że jej nie ma
coś poważnego z tego wyniknie teraz? Pewnie ciągania po Policjach będzie, co?

Cytat:
Dzień dobry! Wstawać! Szkoda dnia

MalinOla! Ja nie mogę, uśmiałam się z tego Twojego eliksiru młodości

Maciejka! Domyślam się jak się czułaś, bo mnie jakiś czas temu też koleś podrywał haha i to samo sobie pomyślałam, że fajnie wiedzieć, że jeszcze się komuś (poza mężem) podobam

A mi przesunęło owulkę i wszystko spoko, bo tego dnia jest serducho, ale wieczorem, a co jeśli owulka była rano? A poprzedniego dnia nie było serducha. Same ostatnio pisałyście, że komórka jajowa niby żyje 12-24 h, ale do zapłodnienia jest zdolna przez 6 (chociaż niektóre źródła podają, że 24) o! I takie rozmyślania mam od rana bo co z tego, że wstrzelimy się w dzień owulacji jak tu jeszcze godziny są ważne

organizm ludzki zaskakuje nas na każdym kroku więc nie nakręcać mi się tu proszę że nie wyszło

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość

bo mam to skierowanie na bad. progesteronu i gin napisała zeby zbadać po 22dc ale to sobota wypada, więc w pon. 24dc, ale juz będę prawdopodobnie dzień przed @ przez tą szybszą owulkę- więc czy nie za późno?
a nie masz laboratorium które jest czynne w weekendy? Jeśli nie, to ja chyba bym zrobiła 21 dc, czyli w piątek

Cytat:
Brawo super wynik. Nie chce nakręcać ale coś tu się może kroić oby!
nawet nie wiesz jak bym chciała . Teraz będę się nakręcać (te bóle @ mnie wykończą ostatnio), ale w połowie nast. tygodnia chyba jedziemy się urlopować na południe Polski, więc nie będę może o tym myśleć
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 10:47   #1868
meire
Zakorzenienie

Cytat:

Wiesz, u mnie np. są laboratoria, gdzie robią w soboty... sprawdź, czy u Ciebie czasem nie ma... a jak już to ja bym chyba raczej w piatek szła...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

Stary 2014-02-22, 10:52   #1869
Leine
Zakorzenienie

w ogóle sny mam ostatnio smieszne... Nie sugerujcie sie tym oczywiscie i nie nakręcajcie

snilo mi sie wczoraj, ze kupilam 3 rasy chomików w pl bo bardzo chcialam mieć w de. 2 dżungary które mieszkaly z syryjkim i ten syryjski jednego gryzl... Osobno mialam roborowskiego.
dzisiaj natomiast mi sie snilo, ze bylam w 8msc i szukalam gimnazjum 22 w swoim mieście z ludźmi z liceum a to bylo w Niemczech i nie wiedzialam, czy trafie bo mieszkamy w dużym mieście tu...
oczywiscie bylam piekna i zadbana i kazdy mi zazdroscil stabilności życiowej chyba nauka niemca wali mi na łeb
potem mi sie snilo, ze robilam badania na witaminę C i okazalo się, ze mam jej 91% czy tam mg i znaczylo to, ze za malo a wszystko przez Was!!!

sezon na misia się zaczal na polsacie, lece oglądać ;D
Stary 2014-02-22, 10:53   #1870
mloda0802
Rozeznanie

Cytat:
. Babeczka - sasiadka mnie zaprosila do jej wnuka, mam nadzieje, ze dotrzyma slowa, chcialabym sie zaznajomić z jej córka ona mlodsza ode mnie o rok czy dwa ale zdaje się, że jest ok bo ona po polsku i niemiecku gada to szybciej sie nauczę i ciacho wezmę. Ona sie tu urodzila więc akcent dobry... Fajnie by bylo, nowa koleżanka
a właśnie jak Wy tam z ilością znajomych stoicie? Sami tylko z teściem?

Cytat:
Dziewczyny.. ukradli nam tablicę rejestracyjną z jednego auta.. i wykorzystali do "popełnienia przestępstwa" Tż jest na komendzie właśnie.
Nie kapnęliśmy się, że jej nie ma
nosz to sraszna du.pa! Trzymam Kochana kciuki żeby się wszystko pozytywnie zakończyło i żeby Tż nie miał problemów!

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
słuchajcie mnie w pracy podrywał ostatnio Pan... ale mi się miło zrobiła, bo przystojniak to po pierwsze, a po drugie fajnie jest widzieć, że jest się jeszcze atrakcyjnym w oczach innych

My z mężem ciegle osobne konta mamy...po ślubie chcieliśmy założyć wspólne, ale korzystniej wyszło jak założyliśmy 2 i tak każdy ma swoje.
Fajnie że poczułaś przypływ adoracji od innego faceta, to bardzo budujące

A u Nas z kontami wygląda tak, ja mam swoje konto, a konto Tżta jest Nasze

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
A ja wracam do domu po 2 treningach na hali spedzilam cale 3 h a teraz padam na ryj jeszcze idę na piwsko, a co!!
Ja po treningu to siły na nic nie mam, a jak wracam i są dni płodne i jeszcze bzyku bzyku na patyku ma być to już w ogóle masakra

Cytat:
Manieczka jak ma być zapłodnienie to będzie, ten jeden skurczybyk poczeka sobie aż jajeczko będzie gotowe do zapłodnienia. A jak taki niecierpliwy to niech spada, takich delikwentów nam nie trzeba! o!

Cytat:
To się nazywa humorek
No cóż, ja już po prostu taka szydercza jestem

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Ja odpadam, wczoraj znów miałam przez 2 godzinki różowawe plamienie Więc @ na dniach się rozkręci
oo oo i wykrakałam

Cytat:
młoda masz rację
tak? a z czym? (tyle poodpisywałam że nie wiem o czym piszesz)

Cytat:

Nie chcę już mojego naciskać... widzę, jakie to jest dla niego stresujące, tym bardziej teraz kiedy zaczęliśmy znów starania, to normalnie się boi... chciał trzech miesięcy, to mu je dam... może się musi psychicznie przygotować... nic na siłę.... na razie go faszeruję witaminami na plemniki już od trzech miechów...
Eeeee to jak faszerujesz to wszystko bedzie na pewno dobrze

Cytat:

No jak na moje oko to powinnaś zrobić wcześniej. Zadzwoń do ginki i przedstaw sytuacje

Stary 2014-02-22, 10:56   #1871
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Cytat:
w ogóle sny mam ostatnio smieszne... Nie sugerujcie sie tym oczywiscie i nie nakręcajcie

snilo mi sie wczoraj, ze kupilam 3 rasy chomików w pl bo bardzo chcialam mieć w de. 2 dżungary które mieszkaly z syryjkim i ten syryjski jednego gryzl... Osobno mialam roborowskiego.
dzisiaj natomiast mi sie snilo, ze bylam w 8msc i szukalam gimnazjum 22 w swoim mieście z ludźmi z liceum a to bylo w Niemczech i nie wiedzialam, czy trafie bo mieszkamy w dużym mieście tu...
oczywiscie bylam piekna i zadbana i kazdy mi zazdroscil stabilności życiowej chyba nauka niemca wali mi na łeb
potem mi sie snilo, ze robilam badania na witaminę C i okazalo się, ze mam jej 91% czy tam mg i znaczylo to, ze za malo a wszystko przez Was!!!

sezon na misia się zaczal na polsacie, lece oglądać ;D
leine, wiesz co tu na wątku dziwne sny po owulacji oznaczają
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 11:01   #1872
vioris
Zakorzenienie

Czesc jamochłony moje przebrzydłe

My dziś kierunek krk na małe odstresowanko

Cytat:

Właśnie dlatego nie rozumiem fenomenu wpadki

Cytat:
Śpij kochana bo za 9 miesięcy już ktoś Ci nie pozwoli się tak wysypiać
No bardzo śmieszne
W tym cyklu nikt mnie nie nakręci, bo czym on się różni od poprzednich. W dodatku tempka nie ciążowa zupełnie więc luzik

Cytat:
No właśnie nie. Psychicznie to ja mam ochotę ale fizycznie wręcz zero czucia. Nawet nie próbujemy bo mnie jakoś odrzuca od seksu

Stary 2014-02-22, 11:02   #1873
Leine
Zakorzenienie

Wiecznie tak tak... Jasne

Mloda no ja mam tu aż 3 koleżanki ;D i jednego brata tz z rodziną, o!
Stary 2014-02-22, 11:23   #1874
mloda0802
Rozeznanie

No i nie pocytowało mi wszystkiego Nie wiem co jest z tym wizażem

Pamiętam że chciałam Debrze odpisać:
Wynik nasienia 35 mld/ml - ilość którą "oddał" to 6ml (po 4rech dniach abstynencji). Czyli wychodzi że było 210 mld plemniczków

Trzymam kciuki żeby Twojemu wyszły dobre wyniki

I jeszcze do Leine coś miałam, no ale nie pamiętam no, nie pamiętam. Pieprz.ony stary 27mio letni mózg

Cytat:
Czesc jamochłony moje przebrzydłe

My dziś kierunek krk na małe odstresowanko

No właśnie nie. Psychicznie to ja mam ochotę ale fizycznie wręcz zero czucia. Nawet nie próbujemy bo mnie jakoś odrzuca od seksu
I co w tym Krakowie będziecie robić? Miłego wypadu
Odrzuca od seksu? Vioris nie poznaję Cię

Cytat:
Mloda no ja mam tu aż 3 koleżanki ;D i jednego brata tz z rodziną, o!
eeee no to taka sama samotna tam nie jesteś super!
a "kolegi" żadnego nie masz ?

Stary 2014-02-22, 11:35   #1875
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
I co w tym Krakowie będziecie robić? Miłego wypadu
Odrzuca od seksu? Vioris nie poznaję Cię
Dzięki Jedziemy się spotkac ze znajomymi jakiś bilard itd

Co do seksu to sama siebie nie poznaję

Stary 2014-02-22, 12:15   #1876
Lea_ny
Zakorzenienie

Hello : hi:
Przed chwila sie obudzilam A wcale nie poszlam jakoś pozno jak na siebie spac, bo chyba przed 23 juz odplynelam
Ale za to moze dzieki temu lepiej sie czuje

Co do snów, to mi się dzisiaj śniło, ze mój były wykładowca (którego de facto spotkałam w zeszłym tygodniu w kolejce na monitoring - nie wiem czy Wam o tym pisalam :p ) został wyrzucony z uczelni i poszedł pracowac do McDonalda, gdzie spotkałam go przypadkiem - i zaczął mi dawac różne produkty spożywcze za darmo A potem okazalo sie, ze ja chyba pracowałam u jego szefa w willi i ten szef mnie oskarżył, ze ukradlam mu to żarcie
A w tej willi była taka wielka pralka, do ktorej nawet wejść sie dało

Cytat:

On Ci tak kazal na początku cyklu, prawda? Jeśli tak, to ja w ogole wczesniej bym poszła, bo progesteron najlepiej robic bodajze cos ok 7 dni po owulce - a lekarz po prostu założył, ze bedziesz miec ja później
Stary 2014-02-22, 12:17   #1877
zubi89
Zakorzenienie

Znalazłam dziś na ovu mój pamiętnik ze starań..a konkretnie z szczęśliwego cyklu. Jeżeli macie ochotę to zapraszam do czytania Jutro go zablokuję ale pierw go sobie przepiszę bo to jedna fajna pamiątka

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 12:37   #1878
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Hello : hi:
Przed chwila sie obudzilam A wcale nie poszlam jakoś pozno jak na siebie spac, bo chyba przed 23 juz odplynelam
Ale za to moze dzieki temu lepiej sie czuje

Co do snów, to mi się dzisiaj śniło, ze mój były wykładowca (którego de facto spotkałam w zeszłym tygodniu w kolejce na monitoring - nie wiem czy Wam o tym pisalam :p ) został wyrzucony z uczelni i poszedł pracowac do McDonalda, gdzie spotkałam go przypadkiem - i zaczął mi dawac różne produkty spożywcze za darmo A potem okazalo sie, ze ja chyba pracowałam u jego szefa w willi i ten szef mnie oskarżył, ze ukradlam mu to żarcie
A w tej willi była taka wielka pralka, do ktorej nawet wejść sie dało

On Ci tak kazal na początku cyklu, prawda? Jeśli tak, to ja w ogole wczesniej bym poszła, bo progesteron najlepiej robic bodajze cos ok 7 dni po owulce - a lekarz po prostu założył, ze bedziesz miec ja później
To dobrze że Ci już troszkę lepiej

Te wszystkie wasze sny, ta senność.... kroi się kroi emocjonujący czas na wątku sasasasa

Nie kazala na poczatku, tylko po 22dc kazała zbadac, ale w tym cyklu owulacja wczesniej dlatego byłoby to tuz przed @.

Pytałyście czy w sobote nie mam jakiegos czynnego laboratorium, nie wiem, ale w medicover gdzie mam skierowanie chyba w soboty nie robią badań ale nawet jeśli to może być chyba za późno.
Kurde no, chyba zrobię w najbliższy piątek, to będzie 21dc

Mąż mnie z kuchni wyrzucił, robi "strispy z KFC" po domowemu a po południu idziemy do kina No i maluję teraz paznokietki

Zubi zaraz lecę poczytać
Vioris miłego relaksu
Meire ale dowaliłaś z tym szkieletorem murzynem padłam jak "go" zobaczyłam
Stary 2014-02-22, 12:46   #1879
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
MalilaOla ladna sralnia trochę ciasna ale elegancka! My. Mamy po poprzednich wlascicielach i jest brzydka jakas śmieszna mozaika na podlodze, biale kafelki do polowy..
Ciasna ale cóż zrobić w bloku, a sracz musi być osobno bo teść uwielbia długie kąpiele i nie wiem gdzie bym wtedy szczała
Oj nie widziałaś jaką ja miałam tragiczną, płytki już same odpadały

Cytat:

Dzięki ja bym szła w pt Ale przecież Ty @ nie będziesz mieć

Cytat:
tak? a z czym? (tyle poodpisywałam że nie wiem o czym piszesz)
Z męskością Czekam aż wynajdziesz jakiś suplement na tych opierdalaczy to Tż podrzucę

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość

Znalazłam dziś na ovu mój pamiętnik ze starań..a konkretnie z szczęśliwego cyklu. Jeżeli macie ochotę to zapraszam do czytania Jutro go zablokuję ale pierw go sobie przepiszę bo to jedna fajna pamiątka
a rzucisz linkiem?

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 12:57   #1880
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:

Ciasna ale cóż zrobić w bloku, a sracz musi być osobno bo teść uwielbia długie kąpiele i nie wiem gdzie bym wtedy szczała

Z męskością Czekam aż wynajdziesz jakiś suplement na tych opierdalaczy to Tż podrzucę

a rzucisz linkiem?
Na ovu wejdź w mój nick i tam jest liczba wpisów w pamiętniku 5 i na to kliknij a Cię przeniesie.

Stary 2014-02-22, 12:57   #1881
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
To dobrze że Ci już troszkę lepiej

Te wszystkie wasze sny, ta senność.... kroi się kroi emocjonujący czas na wątku sasasasa

Nie kazala na poczatku, tylko po 22dc kazała zbadac, ale w tym cyklu owulacja wczesniej dlatego byłoby to tuz przed @.

Pytałyście czy w sobote nie mam jakiegos czynnego laboratorium, nie wiem, ale w medicover gdzie mam skierowanie chyba w soboty nie robią badań ale nawet jeśli to może być chyba za późno.
Kurde no, chyba zrobię w najbliższy piątek, to będzie 21dc

Mąż mnie z kuchni wyrzucił, robi "strispy z KFC" po domowemu a po południu idziemy do kina No i maluję teraz paznokietki

Zubi zaraz lecę poczytać
Vioris miłego relaksu
Meire ale dowaliłaś z tym szkieletorem murzynem padłam jak "go" zobaczyłam
Ale mi chodziło o to czy zlecenie na badanie dała Ci na początku cyklu, czyli jak nie wiedziała kiedy bedziesz miec owu
Poprzednio miałas owulke później, dlatego kazala Ci zrobić w 22 dc, sugerując sie tym poprzednim - a w rzeczywistości powinnas zrobić wczesniej, skoro owu mialas wczesniej

Podaj przepis męża na kurczaki Kocham KFC, ale nigdy nie udalo mu sie zrobić nic podobnego w smaku - moze Wasze będą ok

Edytowane przez Lea_ny
Czas edycji: 2014-02-22 o 12:58
Lea_ny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 13:01   #1882
meire
Zakorzenienie

Lea_ny, super, że już się lepiej czujesz.. antybiotyk działa...
a te Wasze sny, to już naprawdę... niedługo bedzie zbiorowa impreza... będziemy opijać Wasze fasolinki..

malinOla1, łazienka super... jak mi się marzy taka jasna.. my mamy raczej ciemną i teraz żałuję, że takie płyki zrobiłam... najchętniej bym sama osobiście wszystko rozwalala i zmieniała...
Mojemu odpowiadają te witaminy, co mu podaję, nawet stwierdził, że czuje sie lepiej i ma większe libido... dlatego tak go ucieszyło, że mamy sie kochac co drugi dzień... zapytałam tez lekarza, czy dobre mu wybrałam, powiedział, że zdecydowanie jedne z lepszych... cóż.. zobaczymy...

Jagatka_N, dobry Murzyn nie jest zły... kiedyś się tylko całowałam z Czarnym.. cos więcej się bałam... głupia i młoda byłam.. teraz bym sie nie zastanawiała...
A na co idziecie do kina??..

Ja się szykuję, maluję, żeby w końcu jak człowiek wyglądać, a po obiadku jadę z przyjaciółką i naszymi córkami na spotkanko... dzieciory na plac zabaw, a my na kawę...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

Stary 2014-02-22, 13:08   #1883
Leine
Zakorzenienie

MalinaOla muszę tego mojego teścia też zagnać do roboty!

Zubi czytałam Fajnie tak sobie powspominać, co? Też bym chciała takie coś pisać, już dawno mi się marzy, ale nie mam talentu pisarskiego... poza ty z moim szczęściem zajdę wtedy, kiedy nie będę o tym pisać

Mloda facet? Chyba mąż koleżanki jak to się zalicza do znajomych...

Ja wyprostowałam włoski, zrobiłam mejkap, ogoliłam wąsik zaraz pazury i lecę na spacerek. Jeszcze niemca pozaliczam troszku, a tak żeby Was wkurzyć to zapraszam na shreka:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg shrek.jpg (104,0 KB, 18 załadowań)
Stary 2014-02-22, 13:12   #1884
Leine
Zakorzenienie

Cytat:

Ja się szykuję, maluję, żeby w końcu jak człowiek wyglądać, a po obiadku jadę z przyjaciółką i naszymi córkami na spotkanko... dzieciory na plac zabaw, a my na kawę...
no no szykuj kasę, to jak się spotkamy to dzieciory na spielhali a my na kawosza i ciastko nie wiem czy byłaś w kinderparku na Polnej??
Stary 2014-02-22, 13:17   #1885
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość

Czytałam

Cytat:
Jagatka_N, dobry Murzyn nie jest zły... kiedyś się tylko całowałam z Czarnym.. cos więcej się bałam... głupia i młoda byłam.. teraz bym sie nie zastanawiała...
może masz jeszcze gdzieś do niego numer? życie masz tylko jedno

Cytat:
Ja wyprostowałam włoski, zrobiłam mejkap, ogoliłam wąsik zaraz pazury i lecę na spacerek. Jeszcze niemca pozaliczam troszku, a tak żeby Was wkurzyć to zapraszam na shreka:
O Ty babolu przebrzydły

Jak Ty zrobiłaś tą galaretkę na górze? Ja to zawsze przemoczę wszystko, chyba zbyt niecierpliwa jestem i nie mogę się doczekać żeby się ścieła trochę
Stary 2014-02-22, 13:24   #1886
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:

a rzucisz linkiem?
Taki widok po remoncie cieszy, wiem coś o tym
Chodziło mi o termin @ żebym nie poszła zbadać progesteronu na samiuski koniec cyklu

Cytat:
Ale mi chodziło o to czy zlecenie na badanie dała Ci na początku cyklu, czyli jak nie wiedziała kiedy bedziesz miec owu
Poprzednio miałas owulke później, dlatego kazala Ci zrobić w 22 dc, sugerując sie tym poprzednim - a w rzeczywistości powinnas zrobić wczesniej, skoro owu mialas wczesniej

Podaj przepis męża na kurczaki Kocham KFC, ale nigdy nie udalo mu sie zrobić nic podobnego w smaku - moze Wasze będą ok
Ano tak, nie zalapałam to zrobię 20 albo 21? Bedzie ok? Pierwszy raz robię i nie mam pojęcia
Znajdę przepis i Ci dam, spokojna głowa
Stary 2014-02-22, 13:25   #1887
meire
Zakorzenienie

Cytat:
no no szykuj kasę, to jak się spotkamy to dzieciory na spielhali a my na kawosza i ciastko nie wiem czy byłaś w kinderparku na Polnej??
Noooo.. bylismy tam z Małą.. co chwilę ja korci, żeby tam wrócić... ale dziś idziemy do Plazy.. bo tam jest Coffee Heaven...
Ja już się nie mogę doczekać tego spotkania.. muszę moją trochę Niemca poduczyć, co by się z Twoją Małą dogadała...

Ale ciacho suuuuper.... ja niestety nie umiem z galaretką robić...

Vioris, numeru nie mam... a szkoda... ciekawe, czy mąż by mi wybaczył takie Mulaciątko?...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

Stary 2014-02-22, 13:25   #1888
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Lea_ny, super, że już się lepiej czujesz.. antybiotyk działa...
a te Wasze sny, to już naprawdę... niedługo bedzie zbiorowa impreza... będziemy opijać Wasze fasolinki..

malinOla1, łazienka super... jak mi się marzy taka jasna.. my mamy raczej ciemną i teraz żałuję, że takie płyki zrobiłam... najchętniej bym sama osobiście wszystko rozwalala i zmieniała...
Mojemu odpowiadają te witaminy, co mu podaję, nawet stwierdził, że czuje sie lepiej i ma większe libido... dlatego tak go ucieszyło, że mamy sie kochac co drugi dzień... zapytałam tez lekarza, czy dobre mu wybrałam, powiedział, że zdecydowanie jedne z lepszych... cóż.. zobaczymy...

A na co idziecie do kina??..

Ty to jesteś taka cicha woda widzę szalona no
Idziemy chyba na Wkreconych

Cytat:

Zubi czytałam Fajnie tak sobie powspominać, co? Też bym chciała takie coś pisać, już dawno mi się marzy, ale nie mam talentu pisarskiego... poza ty z moim szczęściem zajdę wtedy, kiedy nie będę o tym pisać

Zubi
miło się czyta takie wspomnienia, szkoda że dluzej nie pisalaś, bo fajne to

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2014-02-22 o 13:30
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 13:37   #1889
Leine
Zakorzenienie

Cytat:

Jak Ty zrobiłaś tą galaretkę na górze? Ja to zawsze przemoczę wszystko, chyba zbyt niecierpliwa jestem i nie mogę się doczekać żeby się ścieła trochę
dawno nie robiłam, ale mi nie smakuje coś tak zajeżdża metalem czy co ale tylko jedna warstwa z tego ciasta tak mi zajeżdża albo te niemieskie sładniki są dupne no i tyle Albo zasługa tego, że było w lodówce, a nigdy nie wkładałam?

hmm co do tego to ja mam sposób
Śmietaną ŁATAM WSZYSTKIE DZIURY , aby nigdzie nie wyleciała potem galaretka.
Wsadziłam do lodówki na trochę aby ta masa śmietanowa szybciej zesztywniała. A tak po 1-1,5h wylałam zimną galaretkę, ale wiesz taką już troszkę gęstawą jak kisiel przypomniałam sobie o niej, a zostawiłam ją na dworzu No i włala, wyszło
Cytat:
Noooo.. bylismy tam z Małą.. co chwilę ja korci, żeby tam wrócić... ale dziś idziemy do Plazy.. bo tam jest Coffee Heaven...
Ja już się nie mogę doczekać tego spotkania.. muszę moją trochę Niemca poduczyć, co by się z Twoją Małą dogadała...
w plazie byłam raz i nie wiem czy tam jakiś plac zabaw jest? Mówisz o tym na dole w miarę pośrodku??

Co Ty, moja po polskiemu mówi, a tak to halu i czus i wszystko w tym temacie
Stary 2014-02-22, 13:52   #1890
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Ty to jesteś taka cicha woda widzę szalona no
Idziemy chyba na Wkreconych

Zubi
miło się czyta takie wspomnienia, szkoda że dluzej nie pisalaś, bo fajne to
No właśnie w tym problem, że ja coś zacznę jest super a zaraz mi się nudzi...w tym cyklu naszło mnie na pisanie a nie chciałam się nakręcać bo i tak już ze mną było źle więc pisałam w ukryciu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości