|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 14
Cytat:
zabulek ja Ci oddam troche skory, na pewno sie jeszcze znajdzie coś;//!!! wstawilam nowe foty, PRZEPRASZAM ZA JAKOSC ;// ...moj tel jest **** |
|
|
|
|
#3482 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam do Was dziewczynki pytanie odnośnie Chodakowskiej; )...jak cwiczycie?...z książką
...z płytą?...bardzo bym chciała wziąść się za siebie po zimie ...ale na aerobik chodzić nie mam jak:/...pozostają ćwiczenia w domowym zaciszu....hi hi hi...przede wszystkim brzuch i pośladki, nad tym muszę koniecznie popracować! Dajcie jakieś wskazówki![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- STAR90!...podczytalam wczoraj że planujesz zakup szczoteczki do oczyszczania buźki; )...ja mam PHILIPSA VisaPure...świetna sprawa! Używam od grudnia i na tą chwilę mogę powiedzieć że przebarwienia posloneczne wyjaśniały o połowę!!!....niesamowite: O...tym bardziej że od 8 lat z nimi walczyłam różnymi specyfikami:P ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Nooooo nieee!!!...ja tu wygospodarowalam chwilę żeby z Wami poplotkowac i wszystkie uciekły
|
|
|
|
#3483 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Horo jaram się twoim ciałkiem Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
T Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak na poczatek to zacznij sobie z Mel B bo jej cwiczenia sa 10 minutowe ale daja kopa
|
|
#3486 |
|
Raczkowanie
|
Ojjj....poleciał:O
Sama pewnie bym jej nie kupiła, tylko Mikołaj w tym roku był na tyle miły że mi ją sprawił )) Walczę jeszcze z rozszerzonymi porami, myślałam że szczotka pomoże, ale jak na razie jakie były takie są....wrrr...no nic będę się czyścić nadal; )....jeszcze mi nie przeszło ....zabawa z tą szczotką to świetna sprawa![]() Byłam wczoraj na Twoim profilu po raz pierwszy i szczeka mi opadła... |
|
|
|
#3487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hej wydaje mi sie, ze najwygodniej z youtube!!,,, mi sie z ksiazka mega zle cwiczylo, bo jak nie znasz tych cwiczen trzeba co chwile skakac do strony do strony i nie ma "ciaglosci" w cwiczeniach
|
|
|
|
|
#3488 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3489 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
...zamówiłam ją w listopadzie, przejrzałam i na tym byłoby koniec![]() Spróbuję dziś wieczorem z YouTube |
||
|
|
|
#3490 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi tez Ewka sie nudzi hehehe, na poczatku to bylo "wyzwanie" a potem nudy
Chociaz jest jeden trening, ktory robie od 4 mc co drugi dzien "All in for my Girls" i on mi sie nie znudzi![]() ![]()
|
#3491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3492 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Juz Ci pomagam i zabieraj sie od razu Trening calego ciala http://www.youtube.com/watch?v=yTcegc12RWk http://www.youtube.com/watch?v=GHNmlszz7kg Brzuch http://www.youtube.com/watch?v=OTbthOQVhMQ nogi i pupka http://www.youtube.com/watch?v=nCKzqYeyv68 http://www.youtube.com/watch?v=1iG8PiOgdA0
|
|
#3493 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
wszystkie jej filmiki sa na yt, masz po 10 min na kazda partie ciala, rozgrzewke, rozciaganie i cardio na poczatek rob tyle ile mozesz a potem bedziesz w stanie zrobic wszystkie partie jesli chodzi o brzuch to na poczatek polecam 10min abs bo jest o wiele prostszy od 10min brzuch, tego drugiego nie dasz rady od razu ja od wczoraj dorzucilam sobie do cwiczen jeszcze tiffany i bola mnie cale plecy dookola w ogole powiem Wam, ze tak sie ostatnio zapuscilam, ze prawie zaprzepacilam efekt plastyki, normalnie opona dookola jak przed operacja, zaczelam cwiczyc i juz mialam kryzys ale zrobilam sobie zdjecie i porownalam z fota sprzed niespelna dwoch tygodni i widac efekty
|
|
|
#3494 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
Wczoraj wypiłam pół piwa i przeszła mi ochota. Jakoś tak nie w sosie jestem. Wykąpałam się dziś w wannie po raz pierwszy od op. Wymoczyłam się i starym psorkowym zwyczajem poczytałam książkę. Uwielbiam to. Blizny już prawie niewidoczne, więc mogę szaleć. Doktorek jest mistrzem kamuflażu bliznowego. I chciałam Was przeprosić. Nie powinnam tak marudzić na moje piersi. Jestem zadowolona z ich rozmiaru. Naprawdę. Chciałam je po prostu MIEĆ. I mam. I są ładne. ALE: - są jakoś tak bardzo nisko, że sutki sterczą mi w górę, a blizny są na piersi - mam płaską klatę na dekolcie. Pewnie tylko większe implanty dałyby ten efekt, o którym mówię. A ja nie chcę większych. No i też nie są u mnie możliwe. Odpowiadając Ci, Szann, na komentarz pod fotką - nie, nie proponował nikt większych. Nie byłam u innego lekarza. Ten mnie kupił od razu. On na sam początek proponował anatomy 245ml, a ja się targowałam i wyszarpałam te moje okrągłe. I dobrze, bo przy tamtych to już nie wiem, czy w ogóle cokolwiek byłoby widać. Może powinnam była pójść do innego lekarza, ale teraz po op wiem, że większy implant by nie wszedł - po prostu to widzę i czuję. Mój dr powiedział, że jeśli chodzi o ilość tkanki i gruczołu, to jestem fenomenem (taki eufemizm, dyplomata z niego), bo tak mało zdarza się bardzo rzadko. Anestezjolog potem też mi to powiedział. Może projekcja większa by coś dała, ale teraz już po ptakach. Nie jestem jakaś taka wielce nieszczęśliwa, czy rozczarowana. Wiem, że one się jeszcze zmienią. Chyba po prostu za bardzo zapatrzyłam się w Wasze piersi. I tyle, no... Więc przepraszam za zawracanie głowy. Macie swoje problemy, a ja tak marudzę, że jak to przemyślałam, to wstyd mi się zrobiło. I dziękuję za wszystkie ciepłe komentarze. Naprawdę dużo dają. ![]() Cytat:
Wredotko!!! Jestem z Tobą!!!!
|
|
#3495 |
|
Wtajemniczenie
|
jest wiecej cwiczen, ale te sa najfajniejsze dla mnie
07 tums jest MEGA I jeszcze moje najnowsze odkrycie http://www.youtube.com/watch?v=HbAp9...za4nqg&index=3 laska troche drentwa, ale cwiczenia daja popalic
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
Mi tez troche szkoda pieniedzy.. Moze uda mi się wyciagnac od kogos jakas znizke do sephory na tego clarisonica. Wtedy kupie.
Dziekuje Ci bardzo, miło mi! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3497 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
DZIEKUJE |
|
|
|
|
#3499 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
na poczatek lepszy abs psorko jak sama piszesz, ze wieksze by nie weszly to nie ma co sie zadreczac, piersi sie napewno ladnie uloza, a kiedys napewno bedziesz mogla wymienic implant na wiekszy
|
|
|
#3500 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
))A dziękować nie ma za co ...taka uroda i figura to skarb narodowy---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Svinecko, obiecałam fotkę brewek i nie mogę jej nigdzie znaleźć |
|
|
|
|
#3501 |
|
Raczkowanie
|
ja nie pije od kwietnia.. taki mój wybór.cóż swoje już w życiu wypiłam.i jestem zaj###ście dumna z siebie
choc na poczatku czulam sie jak dziwoląg.. ''jak to nie pijesz?bierzesz antybiotyk?'' Beka.Co do ćwiczen.. dziewczyny bardziej wprawione w bojach.. jest szansa uwidocznić miesnie brzucha bez ćwiczeń aerobowych ?
|
#3502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3503 |
|
Raczkowanie
|
a w douglasie tego nie ma ? Gdyby było to moge sie zapytać czy na zniżkę pracownicza dziewczyny mógłby by wziąć / sprzedać
|
|
#3504 |
|
Raczkowanie
|
Zabulku
wysłałam zaproszenie---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Szczerze mówiąc nie mam pojęcia ![]() Moja ma 2 prędkości, 3 wymienne szczoteczki...do cery wrażliwej, normalnej i tzw. zluszczajaca/pilingujaca....no i fikusny wygląd
|
|
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję że uda mi suę załatwić zniżkę, na razie mam 20% od kolezanki zawsze to już coś ale mozna uda sie większą Dziękuje! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3506 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma. Clarisonic tylko w sephorze jest- 639 zł . W Douglasie mają Visapure szczoteczki, a ile zniżki mają jeśli mogę wiedzieć? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W jaki czas schudłaś i ile?
|
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Clarisonic ma ruchy oscylacyjne Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3510 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jak często używasz? Jeżeli takie urządzenie działa cuda, to wolałabym na to wydać, niż na ciuchy i inne pierdółki...
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

...z płytą?...bardzo bym chciała wziąść się za siebie po zimie
...ale na aerobik chodzić nie mam jak:/...pozostają ćwiczenia w domowym zaciszu....hi hi hi...przede wszystkim brzuch i pośladki, nad tym muszę koniecznie popracować! Dajcie jakieś wskazówki

... byłoby idealnie, a taki anatomek inaczej uformowałby pierś.

Chociaz jest jeden trening, ktory robie od 4 mc co drugi dzien "All in for my Girls" i on mi sie nie znudzi

/25.06.2013r.