Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-21, 22:03   #931
Kaigara
Rozeznanie

Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez annic Pokaż wiadomość
te jest piękne

a te najbardziej po lewej mi się widzi do mojej kiecki, ale mama by mnie chyba z domu wypędziła jakby zobaczyła takie "babcine"
Mi też się podobają te, które Tobie. A to "babcine" moim zdaniem jest cudowne Aż sama takiego zachciałam, ale ja już mam takie, że będę miała gołą szyję i ramiona.

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość

przepiękne!

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

Obrączki piękne, coraz bardziej mam ochotę pójść w taką totalną klasykę. I te papiery w USC... mnie to czeka 13 marca i odliczam jak głupia, to będzie taki duży krok do przodu

I jutro zamawiamy mamie sukienkę z Modbisu

Już tylko 2 tygodnie! Fajna jest ta radość, widzieć swoje nazwiska obok siebie, jako nazwiska dwóch osób, które mają zamiar wstąpić w związek małżeński.

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
Zakup. Dziękuję za kciuki, to mieszkanie jest dla mnie ważniejsze niż ślub- jesteśmy ze sobą prawie 11 lat, w tym roku kończymy po 28, czas najwyższy na własne lokum. A naprawdę trudno coś znaleźć sensownego i bez remontu.
Kaigara gratuluję obrączek i papieru z USC
11 lat to kupa czasu!
Dziękuję.

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
piękne obrączki

ja mam suknię śmietankową i zamówiłam welon ivory. pasuje idealnie. suknia ogólnie wygląda na białą, ale jak się ją zestawi z kolorem śnieżnobiałym to dopiero widać różnicę jest to taka cieplejsza biel, ale do ecru brakuje jeszcze sporo. zamów na próbę welony, można je oddać w razei gdyby kolor nie pasował. poza tym welon jest transparentny i nawet gdyby była niewielka różnica koloru, to nikt by tego nie zauważył.
Dziękuję!
Ja mam suknię ivory, a welon nie wiem jaki, bo zamówiłam w salonie, zanim się dowiedziałam, że taniej można kupić przez neta.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 22:07   #932
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Jasne. Zapisałam sobie - zapytam!

W ogóle.. jeszcze dzisiaj spostrzegłam, że robiła też dekoracje na naszej sali.
http://floraldeco.pl/galeria/rezydencja-u-fabrykanta
A my się cały czas zastanawiamy czy zostać z dekoracją z sali (kielichy, świece i inne 'sztuczne' rzeczy), czy kupić samemu kwiaty i coś zmontować (marzą mi się zwyczajne tulipany w wazonach czy jednak poprosić kogoś o pomoc.
Coś czuję, że mój portfel zacznie się za chwile buntować.
dziękuję

te dekoracje są piękne, w ogóle mega uzdolniona ta twoja florystka
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 22:15   #933
annic
Wtajemniczenie

ijaa, say-hello wezmę ivory, bo właśnie dokopałam się do zdjęć z mierzenia i na jednym mam welon - jest jaśniejszy od sukni i to widać, więc na pewno biały odpada a ecru jestem pewna, że za ciemny

czekooczekolada ja na zimę lubię popatrzeć przez okno z ciepłego domu, opatulona po uszy kocem i z kubkiem kakao w ręku śnieg toleruję tylko w okresie świątecznym, bo mi do atmosfery pasuje, dlatego uwielbiam tegoroczną ciepłą zimę
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-21, 22:17   #934
positive rebel
Rozeznanie

Jeszcze w temacie fryzjerki czeszącej w domu - bywa że to najlepsze rozwiązanie. Ja na cywila miałam czesać się sama, zwyczajnie w loki. Ale najpierw miałam makijaż robiony, właśnie w salonie. Więc do kosmetyczki wybrałam się w mega wałach na głowie. Nie pomyślałam tylko, że będę musiała zatankować po drodze - możecie sobie wyobrazić minę pracownika stacji gdy podjechał mały peugeot, a w środku babka w wałkach i z tekstem : "Zatankuje mi Pan, bo jestem dziś taka niewyjściowa"
Stary 2014-02-21, 22:32   #935
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
ijaa, say-hello wezmę ivory, bo właśnie dokopałam się do zdjęć z mierzenia i na jednym mam welon - jest jaśniejszy od sukni i to widać, więc na pewno biały odpada a ecru jestem pewna, że za ciemny

czekooczekolada ja na zimę lubię popatrzeć przez okno z ciepłego domu, opatulona po uszy kocem i z kubkiem kakao w ręku śnieg toleruję tylko w okresie świątecznym, bo mi do atmosfery pasuje, dlatego uwielbiam tegoroczną ciepłą zimę
a ja bym sie dała pokroic zeby bylo -30 i 3 m sniegu

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-02-22, 00:05   #936
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
a w jakie upięcia celujesz?
mam nadzieję, że będziesz zadowolona! i podzielisz sie zdjęciami

niesamowite!!! na pewno będziesz przepiękną panną młodą, szczęśliwą i spełnioną
nie mogę się doczekać relacji
celuje cos z warkoczem!
Cytat:
Ijaaaaa, zapytałabyś na spotkaniu z Twoją florystką co to za białe kwiaty? i czy są w sierpniu? szalenie mi się spodobały

dla mnie to sa rozwiniete eusotomy
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 00:38   #937
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Dawno nic nie pisałam, ciężko mi się wbić w Wasze rozmowy :p ale staram się regularnie Was podczytywać
Widzę, że dużo się dzieje i aż Wam zazdroszcze, że macie jeszcze wszystko przed sobą :p kolejne z nas niedługo będą żonami
Chciałabym przeżywać "ten dzień" milion razy

Super żakiecik

Jestem fanką takich okryć, żakiecików na styl chanelki, dlatego na swój ślub miałam uszyty w salonie dokładnie taki sam krój żakietu/kurteczki tylko, że z grubszego materiału odpowiedniego na ślub jesienią lub zimą.
Byłam i jestem z niego mega zadowolona
hej żonko! jak tam się mąż spisuje?

pokaż zdjęcie żakietu? może bym odkupiła

Cytat:
w salonie

Nie mogę się doczekać twojej relacji! Na pewno będzie super!! Trzymam kciuki żeby wszystko było tak, jak sobie wymarzysz.
Do mnie lecą zaproszenia, w przyszłym tygodniu będę już miała i zaczynami roznosić
A poza tym wódka podrożała. A jak mówiłam, żeby kupować w grudniu to nikt mnie nie słuchał. Na szczęście za alkohol płacą teściowie, ale szkoda mi, że więcej zabulą, a wydatków przecież mnóstwo.
Poza tym jesteśmy na etapie szukania lokum i jedno mieszkanie nam się spodobało, w poniedziałek idziemy je jeszcze raz obejrzeć. Ma same plusy - jest spore (3 pokoje, 61 m2), odmalowane, na 2 piętrze w bloku z cegły, jednym z najnowszych w moim mieście, można się wprowadzać w zasadzie z marszu, do wymiany tylko wanna. Napaliłam się
żeby się udało!!!

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Mamy obrączki!
Mamy papier z USC o braku okoliczności uniemożliwiających zawarcie związku małżeńskiego!
Jestem taka szczęśliwa jak się pospisywałam pod tym papierkiem to czułam że to już tuż-tuż! A potem mierzyłam swoją obrączkę u jubilera.

Teraz lecę Was nadrabiać, musiałam się pochwalić.
identyczne jak nasze !!!
piękne!

Cytat:
Ijaaaaa, zapytałabyś na spotkaniu z Twoją florystką co to za białe kwiaty? i czy są w sierpniu? szalenie mi się spodobały

kochana odpisałam Ci w klubie jest tu różowa róża i goździk a z białych jest eustoma, hortensja i goździk
i wszystko jest dostępne na Twój ślub

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Mi też się podobają te, które Tobie. A to "babcine" moim zdaniem jest cudowne Aż sama takiego zachciałam, ale ja już mam takie, że będę miała gołą szyję i ramiona.
pokaż swoje bolerko!

co do czesania i malowania to ja mam wszystko w domu tam mi będzie wygodniej

dzisiaj rozdaliśmy ostatnie zaproszenie!!

aha, i zamówiliśmy tort ananasowo - limonkowy

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 07:06   #938
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
w salonie

Nie mogę się doczekać twojej relacji! Na pewno będzie super!! Trzymam kciuki żeby wszystko było tak, jak sobie wymarzysz.
Do mnie lecą zaproszenia, w przyszłym tygodniu będę już miała i zaczynami roznosić
A poza tym wódka podrożała. A jak mówiłam, żeby kupować w grudniu to nikt mnie nie słuchał. Na szczęście za alkohol płacą teściowie, ale szkoda mi, że więcej zabulą, a wydatków przecież mnóstwo.
Poza tym jesteśmy na etapie szukania lokum i jedno mieszkanie nam się spodobało, w poniedziałek idziemy je jeszcze raz obejrzeć. Ma same plusy - jest spore (3 pokoje, 61 m2), odmalowane, na 2 piętrze w bloku z cegły, jednym z najnowszych w moim mieście, można się wprowadzać w zasadzie z marszu, do wymiany tylko wanna. Napaliłam się
trzymam kciuki
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 07:54   #939
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Jeszcze w temacie fryzjerki czeszącej w domu - bywa że to najlepsze rozwiązanie. Ja na cywila miałam czesać się sama, zwyczajnie w loki. Ale najpierw miałam makijaż robiony, właśnie w salonie. Więc do kosmetyczki wybrałam się w mega wałach na głowie. Nie pomyślałam tylko, że będę musiała zatankować po drodze - możecie sobie wyobrazić minę pracownika stacji gdy podjechał mały peugeot, a w środku babka w wałkach i z tekstem : "Zatankuje mi Pan, bo jestem dziś taka niewyjściowa"
rewelacyjna akcja! Popłakałam się ze śmiechu
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 09:43   #940
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

kochana odpisałam Ci w klubie jest tu różowa róża i goździk a z białych jest eustoma, hortensja i goździk
i wszystko jest dostępne na Twój ślub
dziękuję kochana
Stary 2014-02-22, 10:04   #941
alloffkowa
Zakorzenienie

Jaka tu cisza
Ja siedze w pracy nr 2 (dzis na szczescie ostatni dzień.. Siedze tu do 13 potem pędzę na pociag bo na 14 ide do pracy nr 1 wiec jakis koszmar... Ale zyje mysla ze to ostatni raz.. Ostatnie 2 tygodnie to jakas masakra.. Jutro koncze 14 dniowy maraton.. Pracowalan te 14 dno pod rzad ( jeden dzien przerwy tylko) i to codziennie po minimum 8 h, a bywalo i 12 ...
Ale koniec użalania

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oliwka 21.07.2016
Stary 2014-02-22, 10:08   #942
positive rebel
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
rewelacyjna akcja! Popłakałam się ze śmiechu
Ja ogólnie jestem dosyć przypałowa i myślę, że ślub kościelny niestety nie będzie wyjątkiem

Chciałam Wam się pochwalić, że od tygodnia robię ćwiczenia na ładne ramiona i bicepsy. Bardzo mi się podoba gdy panna młoda ma ładnie podkreślone mięśnie. Szukam jeszcze jakichś ćwiczeń na plecy żeby je wzmocnić i nie mieć bułeczek tuż nad związanym gorsetem Trzymajcie kciuki żebym wytrwała
Stary 2014-02-22, 10:09   #943
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
I jutro zamawiamy mamie sukienkę z Modbisu
na jaką sukienkę zdecydowała się Twoja Mama?

Cytat:
Zakup. Dziękuję za kciuki, to mieszkanie jest dla mnie ważniejsze niż ślub- jesteśmy ze sobą prawie 11 lat, w tym roku kończymy po 28, czas najwyższy na własne lokum. A naprawdę trudno coś znaleźć sensownego i bez remontu.
Kaigara gratuluję obrączek i papieru z USC
nie ma to jak własne gniazdko, powodzenia!

Cytat:
Mama brała ślub w bardzo mroźnym styczniu - miała na sobie tylko sukienkę z tiulowymi rękawkami, bo dostawała takich uderzeń gorąca, że nie dało się nic na nią włożyć. A wszyscy dookoła w futrach i puchowych kurtkach.
Bardzo liczę na te fale gorąca, bo pod koniec września już marznę, a dziwnie by wyglądało jakbym dygotała na całym ciele przed ołtarzem
o nieźle musiała wyglądać Twoja Mama

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Jasne. Zapisałam sobie - zapytam!

W ogóle.. jeszcze dzisiaj spostrzegłam, że robiła też dekoracje na naszej sali.
http://floraldeco.pl/galeria/rezydencja-u-fabrykanta
A my się cały czas zastanawiamy czy zostać z dekoracją z sali (kielichy, świece i inne 'sztuczne' rzeczy), czy kupić samemu kwiaty i coś zmontować (marzą mi się zwyczajne tulipany w wazonach czy jednak poprosić kogoś o pomoc.
Coś czuję, że mój portfel zacznie się za chwile buntować.
ale babeczka ma talent! piękne te zdjecia w galerii i Wasza sala w tych kwiatach wygląda nieziemsko! musielibyście sobie oszacować mniej więcej jakie to koszty

Cytat:

Cytat:

ale fajne połączenie smaków

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 10:25   #944
Liana
Zadomowienie

Ijaa, pięknie dekoruje ta Twoja florystka. M właśnie celujemy w coś takiego jak te różowe bukiety w piątek mam spotkanie z florystką, więc pozwolisz że skradnę Twój link do inspiracji

Któraś z Was pytała wcześniej co planują dziewczyny z ombre na włosach - ja mam swoje długie i ciemne, ombre mam ciemny zimny blond / moim zdaniem nieskromnym - fryzjerka spisuje się na medal!/ i nie wiem co planuję chciałabym koka albo jakiegoś wysokiego kucyka ( ??? ), nie chcę malować wszystkich włosów na jednolity kolor specjalnie na ślub, bo później nie wrócę do ombre A w koku mam ciemną górę i jasny sam kok

Dziewczyny które mają złote buty z Gino Rossi - myślicie, że jeżeli mam srebrne duże kolczyki i srebrny grzebień we włosach, to będą pasować? Nie mam nic złotego oprócz pierścionka i obrączki Buty są takie piękne i wygodne, że się zastanawiam nad kolejną parą i padło właśnie na GR.
Liana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 11:13   #945
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:

Gratulacje odnośnie zaproszeń! A tort brzmi pysznie

My wczoraj i wczedwczoraj wręczyliśmy po jednym zaproszeniu. Wczoraj byliśmy u kuzyna TŻ i jego żony, na dobrą sprawę dopiero ich poznałam ale jestem bardzo miło zaskoczona ile fajnych ludzi jest u niego w rodzinie których nie znałam. Nastraja mnie to bardzo pozytywnie, tym bardziej że większość mówi że będzie na 100%

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 11:30   #946
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
hej żonko! jak tam się mąż spisuje?

pokaż zdjęcie żakietu? może bym odkupiła
Mężuś spisuje się super

Co do żakietu jak będę miała chwilke to pstrykne fotke i wyśle Ci zdjęcie na priv.

Kwestia jeszcze tego jaki rozmiarek nosisz i kolor sukni??
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 11:57   #947
cude
Zadomowienie

say-hello, śmietankowy wpada w żółty, ivory w beż. Czasami różnica jest mniej lub bardziej widoczna. Mnie dziwi perłowa i diamentowa biel

Nie wyobrażacie sobie, mój Tato i Brat rozglądają się za suknią dla mnie
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 12:06   #948
alloffkowa
Zakorzenienie

Ja mam suknie ivory, bede lada dzien zamawiac etole i mam obawe czy dopasuje kolorem do suknii.. A najgorsze jest to ze suknie zobaczę dopiero 2 tygodnie przed slubem...

Oliwka 21.07.2016
Stary 2014-02-22, 12:08   #949
annic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Nie wyobrażacie sobie, mój Tato i Brat rozglądają się za suknią dla mnie
piona, u mnie też się rozglądali, plus teściowa
annic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 12:11   #950
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość

Dziewczyny które mają złote buty z Gino Rossi - myślicie, że jeżeli mam srebrne duże kolczyki i srebrny grzebień we włosach, to będą pasować? Nie mam nic złotego oprócz pierścionka i obrączki Buty są takie piękne i wygodne, że się zastanawiam nad kolejną parą i padło właśnie na GR.
One nie sa bardzo zlote. Mysle, ze spoko beda pasowac!!

Ja juz po probnej, zaraz wam fotki wrzuce!
Stary 2014-02-22, 12:25   #951
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość
one są takie złoto-srebrne, w zależności jak pada na nie światło według mnie będą pasować

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Ja mam suknie ivory, bede lada dzien zamawiac etole i mam obawe czy dopasuje kolorem do suknii.. A najgorsze jest to ze suknie zobaczę dopiero 2 tygodnie przed slubem...

a nie dostałaś skrawka materiału sukni, żeby dopasować do niego resztę rzeczy?
Stary 2014-02-22, 12:34   #952
Opiumalfa
Zakorzenienie

Fruzura probna:

Wersja 1. Warkocz bardzo na boku bez koczka z boku.
I ze spinka.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1863.jpg (109,2 KB, 82 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1864.jpg (66,8 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1867.jpg (128,5 KB, 89 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1861.jpg (98,8 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1862.jpg (90,0 KB, 75 załadowań)
Stary 2014-02-22, 12:37   #953
Opiumalfa
Zakorzenienie

Wersja 2. Warkocz bardziej na srodku, koczek z wypelniaczem. I ze spinka.

Co o tym sadzicie? Ja jestem bardzo zadowolona!
Wiadomo, ze wlosy beda bardziej wygladzone, ale idea mi sie bardzo podoba.
Druga wersja juz nie ma takiej objetosci bo byla rozwalana.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1869.jpg (131,3 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1870.jpg (86,5 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1871.jpg (105,7 KB, 54 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1874.jpg (62,6 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1875.jpg (94,0 KB, 66 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1876.jpg (117,9 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1877.jpg (92,2 KB, 46 załadowań)
Stary 2014-02-22, 12:41   #954
say-hello
Zakorzenienie

Opium druga wersja zdecydowanie!
Stary 2014-02-22, 12:42   #955
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Wersja 2. Warkocz bardziej na srodku, koczek z wypelniaczem. I ze spinka.

Co o tym sadzicie? Ja jestem bardzo zadowolona!
Wiadomo, ze wlosy beda bardziej wygladzone, ale idea mi sie bardzo podoba.
Druga wersja juz nie ma takiej objetosci bo byla rozwalana.
Kurcze ciężko powiedzieć ale do mnie chyba 2 wersja bardziej przemawia
Stary 2014-02-22, 12:43   #956
rabbitka
Rozeznanie

Opium druga! Pierwsza tez ladna ale do drugiej mi bardziej spinka pasuje

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 12:46   #957
coffee lover
Raczkowanie

Cytat:
Ja ogólnie jestem dosyć przypałowa i myślę, że ślub kościelny niestety nie będzie wyjątkiem

Chciałam Wam się pochwalić, że od tygodnia robię ćwiczenia na ładne ramiona i bicepsy. Bardzo mi się podoba gdy panna młoda ma ładnie podkreślone mięśnie. Szukam jeszcze jakichś ćwiczeń na plecy żeby je wzmocnić i nie mieć bułeczek tuż nad związanym gorsetem Trzymajcie kciuki żebym wytrwała
Mel B ma ćwiczenia na plecy Polecam, ja też zabrałam się za moje ramiona

U mnie z nowosci: Suknia slubna zamowiona bedzie w polowie czerwca Ale jestem podjadana i happy Więc oficjalnie w załączniku moja suknia:jupi : Kolor na zdjęciu tośmietankowa biel, moja będzie w śnieżnej bieli.
Zastanawiam się tylko jaki pasek w talii gladki czy z aplikacja, a moze bez paska?? Pasek na zdjęciach jest przypadkowy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1795594_10203374530668571_829104161_n.jpg (68,1 KB, 126 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1911950_10203374530108557_1755366293_n.jpg (67,4 KB, 92 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1896871_10203374530948578_1225889237_n.jpg (56,9 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1898183_10203374529788549_2073274629_n.jpg (68,1 KB, 94 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1902754_10203374529508542_1397784506_n.jpg (64,0 KB, 94 załadowań)
coffee lover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 12:46   #958
gornek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość

Jest przecudny ciekawe ile kosztuje- w załączeniu pokazuję wiązankę, która mnie zauroczyła
Widze, ze jezeli chodzi o bukiety mam taki sam gust, bo ja tez bede celowala w taki wlasnie na slub :p

Cytat:
te jest piękne..

a te najbardziej po lewej mi się widzi do mojej kiecki, ale mama by mnie chyba z domu wypędziła jakby zobaczyła takie "babcine"
Boskie są szkoda tylko, ze zapewne nigdzie nie dostepne juz sie zdecydowalam na bialy zakiet.

Moje małe podsumowanie na 69 przed slubem

Załatwione:
kościol
nocleg
sala
kwiaciarania( bukiet dla mnie, butonierki dla swiadków)
fryzjer
kosmetyczka
tort
zespól
kamera
fotograf
nauki przedmalżenskie
poradnia
zaproszenia rozdane
etykiety na wódke
buty
bielizna
suknia
bizuteria
obraczki
piosenka na 1 taniec
oragnistka i ubranie kosciola

Do załatwienia:
cały ubiór dla TZ
upominki dla gosci do kupienia
podziekowania dla rodzicow tez do kupienia
dogadanie sie czym jedziemy do slubu
alkohol ( ale kwestia tylko co i ile )

pudelka na ciasto
dokumenty do USC
podróz poslubna
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 12:50   #959
coffee lover
Raczkowanie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Fruzura probna:

Wersja 1. Warkocz bardzo na boku bez koczka z boku.
I ze spinka.
wersja druga
coffee lover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 12:50   #960
cude
Zadomowienie

Opiumalfa, jestem za pierwszą
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości