Depresja z powodu braku pracy... Ktoś jeszcze ją ma?? cz II - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-22, 13:05   #3841
maggie_grace
Zadomowienie

Dot.: Depresja z powodu braku pracy... Ktoś jeszcze ją ma?? cz II

Cytat:
Napisane przez Unperfect Pokaż wiadomość
Oj nie, nie, kochana...Nie odbierzesz mi berła w tej kategorii. Nie ma opcji, żebyś miała nudniejszy lajf niż ja.
Zabiorę. Ty wczoraj imprezowałaś tutaj na wątku, ja spałam, punkt dla mnie.

maggie_grace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 13:06   #3842
nikita343
Zakorzenienie

Cytat:
Oj nie, nie, kochana...Nie odbierzesz mi berła w tej kategorii. Nie ma opcji, żebyś miała nudniejszy lajf niż ja.

Patrzę, loserki śpią po wczorajszych wygibasach na wątku do 2 w nocy haha A co, nam też można poimprezować, mniejsza z tym, że przed kompem

Tak jak czytam opowieści girlonthebridge, to zazdroszczę Ci tego bycia gropies, tego podążania za sportowcami i tego romansu chyba też. Ja jako nastolatka non stop kochałam się w sportowcach, a potem jak miałam odpowiedni wiek 18+ to i tak na mecze nie jezdziłam. A szkoda, może i mi by coś wpadło.

Są jakieś chętne na bycie groupies????!!! Może razem pojeździmy na mecze.
Jadę, ale najpierw trzeba przejrzeć strony klubów kto w nich gra haha.
A wiecie, że Siwiec była kiedyś dziewczyną piłkarza ale mimo to nic nie zdziałała.

Edytowane przez nikita343
Czas edycji: 2014-02-22 o 13:07
nikita343 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 13:07   #3843
maggie_grace
Zadomowienie

Cytat:
Porównując moje życie, to ja tak naprawdę nie przeżyłam nic. Chciałabym w końcu zacząć żyć, bo kiedy jak nie teraz? Ale wiadomo co mnie ogranicza-praca. Nie mając jej ja nie mam ochoty na spotkania i szalone imprezy, bo nie to mi teraz w głowie.

Kurdę, gdybym miała pracę to zaczęłabym życ inaczej. Trochę szaleć, przestać liczyć się tak bardzo z pieniędzmi, robić coś szalonego, żeby mieć co wspominać w przyszłości. A jedyne co mogę wspominać, to wygłupy z koleżankami z GIMNAZJUM. Porażka...
Też mi najlepiej było w gimnazjum, w LO już nie potrafiłam sobie znaleźć paczki przyjaciół i byłam takim samotnikiem.
Ja na starość będę wspominać jak to w weekendy zamiast się bawić to siedziałam w domu. Także nie muszę dożywać starości.

Stary 2014-02-22, 13:08   #3844
shanta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maggie_grace Pokaż wiadomość
To ja naprawdę byłam dziwnym dzieckiem. Kiedy wszystkie się zachwycały sportowcami, czy aktorami, a pokoje miały oblepione plakatami tych gwiazd to u mnie na ścianie wisiały zwierzątka, głównie pieski.
Może w poprzednim życiu byłam psem.
Ja teraz mam tak z kotami, wstęp do staropanieństwa
Stary 2014-02-22, 13:10   #3845
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nikita343 Pokaż wiadomość
Jadę, ale najpierw trzeba przejrzeć strony klubów kto w nich gra haha.
A wiecie, że Siwiec była kiedyś dziewczyną piłkarza ale mimo to nic nie zdziałała.
Proponuję siatkarzy i piłkarzy. No i szczypiornistów Szczerze? Jakbyśmy się zawzięły to może byśmy i coś ugrały i zmieniły nasze życie.

Cytat:
Też mi najlepiej było w gimnazjum, w LO już nie potrafiłam sobie znaleźć paczki przyjaciół i byłam takim samotnikiem.
Ja na starość będę wspominać jak to w weekendy zamiast się bawić to siedziałam w domu. Także nie muszę dożywać starości.
Miałam podobnie. Mój całkiem fajny okres w życiu (ale też bez żadnych fajerwerków), to okres 15,5-17,5 lat. I to ten czas ciągle wspominam. Ale żenada...Niechże moja passa w końcu się zacznie. Część z Was miała coś tam z życia, a u mnie naprawdę, nawet się nie zaczęło a już skończyło.
Stary 2014-02-22, 13:12   #3846
nikita343
Zakorzenienie

Cytat:
A ja wręcz przeciwnie:gimnazjum wspominam najgorzej, że to liceum i to najlepiej.

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

[QUOTE=Unperfect;45277130]Proponuję siatkarzy i piłkarzy. No i szczypiornistów Szczerze? Jakbyśmy się zawzięły to może byśmy i coś ugrały i zmieniły nasze życie.

Miałam podobnie. Mój całkiem fajny okres w życiu (ale też bez żadnych fajerwerków), to okres 15,5-17,5 lat. I to ten czas ciągle wspominam. Ale żenada...Niechże moja passa w końcu się zacznie. Część z Was miała coś tam z życia, a u mnie naprawdę, nawet się nie zaczęło a już skończyło.[/QUOTE]
Tylko tam jest pewnie duża konkurencja chyba bym musiała się zapozyczyć żeby sie wyszykować haha.

Stary 2014-02-22, 13:14   #3847
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

http://kobieta.onet.pl/zycie-gwiazd/...te-tadle/dht13

Ta kobieta mnie okrutnie irytuje. Ostatnio oglądam wiadomości, a tam przejęta Becia Tadla relacjonuje zdarzenia na Majdanie. Śmiech na sali, była tak nieautentyczna, że aż żal. Wymalowana, wyczesana, odstrojona, pewnie jeszcze na szpilach 15 cm i wielka "reporterka wojenna". Po co pojechała? Się przylansować? Zobaczyć jak wygląda życie?

Pamiętam jej zwierzenia, że niby pochodzi z biednego domu, wktórym nie było światła. Dość dziwne, że w wieku 21 lat robiła już karierę w TV, a teraz zarabia pewnie koło 100 tysięcy miesięcznie. No, ludziom z biednych rodzin takie rzeczy się nie zdarzają. Może po prostu wiedziała komu DAĆ.

A teraz wraca do Polski zapłakana i zszokowana tym co widziała. No dla mnie jest żałosna. Fakt, na codzień widzi tylko studio w którym "ciężko" pracuje, torebki LUI VITĄ, perfumy i szmaty za tysiące złotych. Ale postanowiła mieć ludzką twarz i wyjść do plebsu
Stary 2014-02-22, 13:14   #3848
shanta
Wtajemniczenie

Mi się układało do 2011, później wszystko poszło w łeb. 2012 - najgorszy rok, staram się o nim zapomnieć i przez to mam jakąś lukę w życiorysie
Czuję się jakbym miała dwa życia, to wcześniej i to teraz
Stary 2014-02-22, 13:24   #3849
mogg
Zakorzenienie

ja znów mam tak że w sumie wszystko było ok do zeszłego roku bo studiowałam :P a od tamtego czasu systematycznie co miesiąc wiara we własne możliwości oraz marzenia uciekają, przestaje myśleć jak cudownie będzie jak JUŻ pójdę do pracy, bo przestałam wierzyć że tą pracę mieć będę jeszcze zdrowie mi się posypało do reszty eh
mogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 13:24   #3850
nikita343
Zakorzenienie

Cytat:

Ta kobieta mnie okrutnie irytuje. Ostatnio oglądam wiadomości, a tam przejęta Becia Tadla relacjonuje zdarzenia na Majdanie. Śmiech na sali, była tak nieautentyczna, że aż żal. Wymalowana, wyczesana, odstrojona, pewnie jeszcze na szpilach 15 cm i wielka "reporterka wojenna". Po co pojechała? Się przylansować? Zobaczyć jak wygląda życie?

Pamiętam jej zwierzenia, że niby pochodzi z biednego domu, wktórym nie było światła. Dość dziwne, że w wieku 21 lat robiła już karierę w TV, a teraz zarabia pewnie koło 100 tysięcy miesięcznie. No, ludziom z biednych rodzin takie rzeczy się nie zdarzają. Może po prostu wiedziała komu DAĆ.

A teraz wraca do Polski zapłakana i zszokowana tym co widziała. No dla mnie jest żałosna. Fakt, na codzień widzi tylko studio w którym "ciężko" pracuje, torebki LUI VITĄ, perfumy i szmaty za tysiące złotych. Ale postanowiła mieć ludzką twarz i wyjść do plebsu
A widziałaś jej zdjęcia przed metamorfozą? http://bi.gazeta.pl/im/0/11089/z1108...ata-Tadla-.jpg

Nie ma kobiet brzydkich tylko są zaniedbane, obecnie ma 38 lat wygląda na 30. Fryzjer, kosmetyczka, stylista czynią cuda. Pojechała do kraju na skraju wojny domowej i w wielkim szoku niech się cieszy, że nic jej się nie stało chyba nie wiedziała dokąd jedzie.

Stary 2014-02-22, 13:29   #3851
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:
A widziałaś jej zdjęcia przed metamorfozą? http://bi.gazeta.pl/im/0/11089/z1108...ata-Tadla-.jpg

Nie ma kobiet brzydkich tylko są zaniedbane, obecnie ma 38 lat wygląda na 30. Fryzjer, kosmetyczka, stylista czynią cuda. Pojechała do kraju na skraju wojny domowej i w wielkim szoku niech się cieszy, że nic jej się nie stało chyba nie wiedziała dokąd jedzie.
Nie lubię jej w żadnym wcieleniu, ale włosy ma fajne.
Stary 2014-02-22, 13:34   #3852
Suqub
Zakorzenienie

Heloł :p a co to za smęty? A gdzie te hot zwierzenia?
Ja nudnego życia nie miałam. Liceum to co tydzień imprezy a przed maturą, zaraz po zakończeniu roku jak zaczęła się impreza tak trwała 4 dni nie wiem jak maturę zdałam
Jeżeli chodzi o miłości to raz chyba flirty prowadziłam z 6 na raz z czego 3 to byli najlepsi kumple, ale nie wiedzieli o sobie :p Ale flirtu nikt nie zabroni
Niestety nie przeżyłam romansu z kimś sławnym, no chyba że w marzeniach byłam z Martinem no i później jakieś zbiorowe romanse z siatkarzami nie mówiąc o westchnieniach do Wenwortha Millera ale świat mi runął gdy okazało się, ze jest gejem i nigdy się mną nie zainteresuje :p

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 13:36   #3853
nikita343
Zakorzenienie

Cytat:
Nie lubię jej w żadnym wcieleniu, ale włosy ma fajne.
Pewnie zagęszczane i przedłużone.

Stary 2014-02-22, 13:39   #3854
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Suqub Pokaż wiadomość
Ja nudnego życia nie miałam. Liceum to co tydzień imprezy a przed maturą, zaraz po zakończeniu roku jak zaczęła się impreza tak trwała 4 dni nie wiem jak maturę zdałam
Jeżeli chodzi o miłości to raz chyba flirty prowadziłam z 6 na raz z czego 3 to byli najlepsi kumple, ale nie wiedzieli o sobie :p Ale flirtu nikt nie zabroni
Niestety nie przeżyłam romansu z kimś sławnym, no chyba że w marzeniach byłam z Martinem no i później jakieś zbiorowe romanse z siatkarzami nie mówiąc o westchnieniach do Wenwortha Millera ale świat mi runął gdy okazało się, ze jest gejem i nigdy się mną nie zainteresuje :p
O tego Schmitta to być się będziemy, kilka z nas go kocha.
Stary 2014-02-22, 13:41   #3855
nikita343
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też miałam ciekawe zycie w liceum imprezy, wypady. Flirty haha. O a Miller pamietam był na niego szał , też oglądałam ten serial. Chociaż moim ulubionym serialem byli zagubieni i aktor, który grał Sawyera. Wprawdzie gejem nie jest, ale ma żone azjatkę niestety aż tak egzotyczna to nie jestem. Ten aktor nic się nie zmienił mimo, że jest już po 40.

Stary 2014-02-22, 13:42   #3856
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
O tego Schmitta to być się będziemy, kilka z nas go kocha.
Ostatnio jak widziałam Go na skokach to takiego wrażenia już na mnie nie robi

Stary 2014-02-22, 13:45   #3857
nikita343
Zakorzenienie

Cytat:
Najbardziej w pamięci utkwił mi kolor jego włosów, chyba je farbował?

Stary 2014-02-22, 13:45   #3858
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Siemka!

Czekam na TŻta

Zaraz z ciekawości zajrzę w mój horoskop 2014

Praca i pieniądze
Zapowiada się udany rok, a pieniędzy w twoim portfelu wreszcie powinno przybyć. Korzystny trygon Jowisza pomaga ci w pierwszej połowie roku. Wiosną i latem szukaj dobrej posady i zapisuj się na ciekawe kursy. Nie odpuszczaj i kiedy wyrzucą cię drzwiami, wróć oknem. Wtedy też sprzyja ci szczęście w sprawach, które związane są z bankami, sądami i urzędami. Wiele zyskasz dzięki życzliwemu wsparciu wpływowych osób. Mimo uciążliwego wpływu Saturna, twoja cierpliwość i wytrwałość zaczną wreszcie przynosić pozytywne efekty.

W drugiej połowie roku spotkasz na swojej drodze kogoś, kto doda ci odwagi i zainspiruje cię do pozytywnych zawodowych zmian. Lato sprzyja zakładaniu własnego biznesu lub pracy za granicą. Jesienią bądź dla wszystkich uprzejmy, ale też ostrożny! Możliwe są zaskakujące pomyłki i zbiegi okoliczności, których wyjaśnianie zajmie ci wiele sił i czasu. Plotki i niesprawdzone informacje mogą stać się przyczyną zamieszania, które bardzo cię zaniepokoi. Zaufaj swojej intuicji i nie angażuj się w sprawy, do których nie masz przekonania.

W pierwszej połowie roku inwestuj, wydawaj rozsądnie pieniądze i przede wszystkim rób wszystko, żeby pomnożyć to, co już posiadasz. Zagraj w totka, weź udział w konkursie, zgłoś się do dodatkowej pracy, gdzie lepiej płacą. Z niczego nie rezygnuj. W drugiej połowie roku Jowisz będzie cię skłaniał do większych wydatków. Bądź wtedy rozsądny i zawsze miej coś na czarną godzinę.

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 13:50   #3859
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Też mi się tak wydaje. Tak nienaturalnie ciemne miał a kiedyś na czerwono pomalował :p

Stary 2014-02-22, 13:51   #3860
nikita343
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Siemka!

Czekam na TŻta

Zaraz z ciekawości zajrzę w mój horoskop 2014

Praca i pieniądze
Zapowiada się udany rok, a pieniędzy w twoim portfelu wreszcie powinno przybyć. Korzystny trygon Jowisza pomaga ci w pierwszej połowie roku. Wiosną i latem szukaj dobrej posady i zapisuj się na ciekawe kursy. Nie odpuszczaj i kiedy wyrzucą cię drzwiami, wróć oknem. Wtedy też sprzyja ci szczęście w sprawach, które związane są z bankami, sądami i urzędami. Wiele zyskasz dzięki życzliwemu wsparciu wpływowych osób. Mimo uciążliwego wpływu Saturna, twoja cierpliwość i wytrwałość zaczną wreszcie przynosić pozytywne efekty.

W drugiej połowie roku spotkasz na swojej drodze kogoś, kto doda ci odwagi i zainspiruje cię do pozytywnych zawodowych zmian. Lato sprzyja zakładaniu własnego biznesu lub pracy za granicą. Jesienią bądź dla wszystkich uprzejmy, ale też ostrożny! Możliwe są zaskakujące pomyłki i zbiegi okoliczności, których wyjaśnianie zajmie ci wiele sił i czasu. Plotki i niesprawdzone informacje mogą stać się przyczyną zamieszania, które bardzo cię zaniepokoi. Zaufaj swojej intuicji i nie angażuj się w sprawy, do których nie masz przekonania.

W pierwszej połowie roku inwestuj, wydawaj rozsądnie pieniądze i przede wszystkim rób wszystko, żeby pomnożyć to, co już posiadasz. Zagraj w totka, weź udział w konkursie, zgłoś się do dodatkowej pracy, gdzie lepiej płacą. Z niczego nie rezygnuj. W drugiej połowie roku Jowisz będzie cię skłaniał do większych wydatków. Bądź wtedy rozsądny i zawsze miej coś na czarną godzinę.
Ja też czekam na Tżta
a ja jestem Baranem mój horoskop
Urodzeni w 3. dekanacie znaku, podobnie jak i w roku ubiegłym, pozostawieni sami sobie, mają okazję wykazać się swoimi pomysłami, operatywnością w działaniu, pomysłowością czy też rozwinięciem jakiegoś talentu. Szczególnie przedsiębiorczych czeka pod koniec roku nagroda za ich twórczy wysiłek, na co wskazuje trygon Jowisza do Słońca w listopadzie i grudniu, przeciągający swe działanie na początek przyszłego roku. Niektórzy mogą liczyć na awans zawodowy, założenie własnego przedsiębiorstwa, wylansowanie nowego projektu, zorganizowanie wielkiej podróży czy choćby zawarcie korzystnego związku małżeńskiego.

Najlepszy okres w roku dla całego znaku w sprawach zawodowych to kwiecień, maj, sierpień.
W sprawach uczuciowych: marzec, maj, czerwiec, sierpień, grudzień.
Co do życiowej energii i aktywności, znakomitą formę zapewni Mars w 2. połowie września, w październiku i – nieco słabszą – w grudniu, natomiast pierwsza połowa roku może być okresem słabszej kondycji fizycznej.

Stary 2014-02-22, 13:51   #3861
shanta
Wtajemniczenie

Cytat:
Na mnie też, mi to minęło chyba już w podstawówce

Cytat:
Farbował, farbował.
Stary 2014-02-22, 13:52   #3862
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:
Ja też miałam ciekawe zycie w liceum imprezy, wypady. Flirty haha. O a Miller pamietam był na niego szał , też oglądałam ten serial. Chociaż moim ulubionym serialem byli zagubieni i aktor, który grał Sawyera. Wprawdzie gejem nie jest, ale ma żone azjatkę niestety aż tak egzotyczna to nie jestem. Ten aktor nic się nie zmienił mimo, że jest już po 40.
Oj kochałam lost miłością szczerą! Mi najbardziej podobał Się Boone, gra go Ian Somerhalder czy jakoś tak. I jeszcze Jack mi się podobał. Sawyer oczywiście też, fajnie ciało...

Cytat:
Cóż, zdziadział. Portfel na pewno też nie jest już tak zasobny. A i Lans już nie ten co kiedyś, gdy był bohaterem i herosem skoczni jak i narodu Niemieckiego
Stary 2014-02-22, 14:01   #3863
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Kurczę, ostatnio oglądałam z TŻtem jakiś film i aż podskoczyłam: "O Jezu, Sawyer" kurdę ale nie pamiętam jak to szło... spróbuję znaleźć

---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

O o o "Paranoja" - ogółem film mega, polecam Wam

Wymiana
Stary 2014-02-22, 14:03   #3864
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
Generalnie to prosta matematyka jest
Jestem sama więc np. dla kariery mogę dłużej pracować, jeździć w delegację, jestem bardziej skupiona na pracy i wydaję pieniądze na przyjemności.
Jestem w związku - priorytety się zmieniają bo jest jeszcze druga osoba, być może dzieci i automatycznie pieniądze idą na potrzeby np. dla dzieci. Nie jest się skłonnym na wyjazdy w delegacji i ogólnie człowiek chce iść szybciej do domu.
Tak mi się wydaje na przykładzie własnym- różnica pomiędzy singlem a osobą w związku
Ja to rozumiem. Ale taki schemat najczęściej dotyczy osób, które już pracują i mogą swoją karierę skierować na inny tor. Maja wybór, czy chcą awansować, zostawac po godzinach i jeździć na szkolenia czy nie.
Dla mnie bezrobotnej nie ma takiego przełożenia. Przecież nie napisze w liście motywacyjnym, ze skoro nie mam rodziny to chętnie będę sobie jeździć w delegacje. Z mojego punktu widzenia nie mam profitów z bycia bezdzietną

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 14:06   #3865
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Za to nie lubiłam tej Kate, bo ona wszystkich ich w sobie rozkochała. Sawyera, Jacka...wrrrr

Wiecie, jak byłam mała, to myślałam, że w wieku 20 lat będę żyła jak w amerykańskich filmach. W swoim mieszkaniu, studia, bogaty social life, jezdzenie na mecze jako groupies też rozważałam. Ale...coś poszło nie tak, bardzo nie tak!

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
Ja to rozumiem. Ale taki schemat najczęściej dotyczy osób, które już pracują i mogą swoją karierę skierować na inny tor. Maja wybór, czy chcą awansować, zostawac po godzinach i jeździć na szkolenia czy nie.
Dla mnie bezrobotnej nie ma takiego przełożenia. Przecież nie napisze w liście motywacyjnym, ze skoro nie mam rodziny to chętnie będę sobie jeździć w delegacje. Z mojego punktu widzenia nie mam profitów z bycia bezdzietną
Ja nie mam wyboru-pracy nie mam, dzieci też mieć nie powinnam, bo nie mam pracy. Ale jestem tak spragniona pracy, samorozwoju, osiągnięć, pięcia się po szczeblach kariery, że gdybym miała taką pracę, to z dziecka chyba bym zrezygnowała. Póki co, nie czuję, żeby było mi potrzebne do szczęścia. Za to zrealizować się zawodowo potrzebuję bardziej niż bardzo
Stary 2014-02-22, 14:07   #3866
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Za to nie lubiłam tej Kate, bo ona wszystkich ich w sobie rozkochała. Sawyera, Jacka...wrrrr

Wiecie, jak byłam mała, to myślałam, że w wieku 20 lat będę żyła jak w amerykańskich filmach. W swoim mieszkaniu, studia, bogaty social life, jezdzenie na mecze jako groupies też rozważałam. Ale...coś poszło nie tak, bardzo nie tak!
Mnie tam ona w sumie obleciała, ale mój TŻ normalnie jej nienawidzisz i gadał ciągle "ty głupia su*o" i inne takie, polewkę miałam

Wymiana
Stary 2014-02-22, 14:15   #3867
cvbdsgfdkdssasw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Mnie tam ona w sumie obleciała, ale mój TŻ normalnie jej nienawidzisz i gadał ciągle "ty głupia su*o" i inne takie, polewkę miałam
Że co?? A ona przecież taką ponętną tam grala, myślałam, że większość facetów o niej fantazjuje, a nie nienawidzi.

A wiecie, że jej mężem był Charli-ten co grał narkomana, brzydki taki. I zdradził ją w realu, więc już chyba nie są razem.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Jesteśmy królowymi offtopu!!!

A żeby byc w temacie, to powiem Wam, że masakra się szykuje. W poniedziałek, mamy w urzędzie kontrolę. Wiecie co to oznacza? Że będę musiała siedziec do 14 w pracy i nie ma mowy o wyjściu na shopping w trakcie pracy ;((( A mój ukochany butik szykuje wyprzedaż, ja nie wiem co zrobię-chyba L4 zaniosę!
Stary 2014-02-22, 14:17   #3868
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Że co?? A ona przecież taką ponętną tam grala, myślałam, że większość facetów o niej fantazjuje, a nie nienawidzi.

A wiecie, że jej mężem był Charli-ten co grał narkomana, brzydki taki. I zdradził ją w realu, więc już chyba nie są razem.

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Jesteśmy królowymi offtopu!!!

A żeby byc w temacie, to powiem Wam, że masakra się szykuje. W poniedziałek, mamy w urzędzie kontrolę. Wiecie co to oznacza? Że będę musiała siedziec do 14 w pracy i nie ma mowy o wyjściu na shopping w trakcie pracy ;((( A mój ukochany butik szykuje wyprzedaż, ja nie wiem co zrobię-chyba L4 zaniosę!
Noooo widzisz, mój facet nie mógł na nią patrzeć
O Charlie nie wiedziałam mi się tylko on skojarzył z teledyskiem Rihanny i Eminema gdzie grał z Megan Fox to jest dupa, chciałabym być taka ładna

Hahaha padłam daj to L4 i jedziesz

Wymiana
Stary 2014-02-22, 14:24   #3869
Chloe_7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez shanta Pokaż wiadomość
Mi się układało do 2011, później wszystko poszło w łeb. 2012 - najgorszy rok, staram się o nim zapomnieć i przez to mam jakąś lukę w życiorysie
Czuję się jakbym miała dwa życia, to wcześniej i to teraz
O tak, moja luka trwa od chyba 2 lat. Kiedy moje różowe okulary spadły
Cytat:
Napisane przez mogg Pokaż wiadomość
ja znów mam tak że w sumie wszystko było ok do zeszłego roku bo studiowałam :P a od tamtego czasu systematycznie co miesiąc wiara we własne możliwości oraz marzenia uciekają, przestaje myśleć jak cudownie będzie jak JUŻ pójdę do pracy, bo przestałam wierzyć że tą pracę mieć będę jeszcze zdrowie mi się posypało do reszty eh
Ja wierze, że będę mieć pracę... ale poniżej moich jakichkolwiek ambicji a poczucie wartości topnieje....

Ja to chyba dziwna byłam, bo mnie to tylko Britney czy Christina interesowały. A jeszcze Iglesias i Ricky Martin
Chloe_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-22, 14:29   #3870
maggie_grace
Zadomowienie

Cytat:

Nawet nie wiem co to za baba. Przwinęło mi się to nazwisko na Onecie jak ją niby Doda pobiła i tyle.

Cytat:
Ja zawsze myślałam, że jak będę w LO to zaczną się imprezy itp. i d*pa, owszem takie życie istniało, ale jak nie byłam do niego dopuszczona.

Edytowane przez maggie_grace
Czas edycji: 2014-02-22 o 14:32
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości