|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Depresja z powodu braku pracy... Ktoś jeszcze ją ma?? cz II
Cytat:
Ty wczoraj imprezowałaś tutaj na wątku, ja spałam, punkt dla mnie.
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale najpierw trzeba przejrzeć strony klubów kto w nich gra haha.A wiecie, że Siwiec była kiedyś dziewczyną piłkarza ale mimo to nic nie zdziałała.
Edytowane przez nikita343 Czas edycji: 2014-02-22 o 13:07 |
|
|
|
|
#3843 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja na starość będę wspominać jak to w weekendy zamiast się bawić to siedziałam w domu. Także nie muszę dożywać starości.
|
|
#3844 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3845 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałam podobnie. Mój całkiem fajny okres w życiu (ale też bez żadnych fajerwerków), to okres 15,5-17,5 lat. I to ten czas ciągle wspominam. Ale żenada...Niechże moja passa w końcu się zacznie. Część z Was miała coś tam z życia, a u mnie naprawdę, nawet się nie zaczęło a już skończyło.
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- [QUOTE=Unperfect;45277130]Proponuję siatkarzy i piłkarzy. No i szczypiornistów Miałam podobnie. Mój całkiem fajny okres w życiu (ale też bez żadnych fajerwerków), to okres 15,5-17,5 lat. I to ten czas ciągle wspominam. Ale żenada...Niechże moja passa w końcu się zacznie. Część z Was miała coś tam z życia, a u mnie naprawdę, nawet się nie zaczęło a już skończyło.[/QUOTE] Tylko tam jest pewnie duża konkurencja chyba bym musiała się zapozyczyć żeby sie wyszykować haha.
|
|
#3847 |
|
Zadomowienie
|
http://kobieta.onet.pl/zycie-gwiazd/...te-tadle/dht13
Ta kobieta mnie okrutnie irytuje. Ostatnio oglądam wiadomości, a tam przejęta Becia Tadla relacjonuje zdarzenia na Majdanie. Śmiech na sali, była tak nieautentyczna, że aż żal. Wymalowana, wyczesana, odstrojona, pewnie jeszcze na szpilach 15 cm i wielka "reporterka wojenna". Po co pojechała? Się przylansować? Zobaczyć jak wygląda życie? Pamiętam jej zwierzenia, że niby pochodzi z biednego domu, wktórym nie było światła. Dość dziwne, że w wieku 21 lat robiła już karierę w TV, a teraz zarabia pewnie koło 100 tysięcy miesięcznie. No, ludziom z biednych rodzin takie rzeczy się nie zdarzają. Może po prostu wiedziała komu DAĆ. A teraz wraca do Polski zapłakana i zszokowana tym co widziała. No dla mnie jest żałosna. Fakt, na codzień widzi tylko studio w którym "ciężko" pracuje, torebki LUI VITĄ, perfumy i szmaty za tysiące złotych. Ale postanowiła mieć ludzką twarz i wyjść do plebsu
|
#3848 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi się układało do 2011, później wszystko poszło w łeb. 2012 - najgorszy rok, staram się o nim zapomnieć i przez to mam jakąś lukę w życiorysie
![]() Czuję się jakbym miała dwa życia, to wcześniej i to teraz
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
ja znów mam tak że w sumie wszystko było ok do zeszłego roku bo studiowałam :P a od tamtego czasu systematycznie co miesiąc wiara we własne możliwości oraz marzenia uciekają, przestaje myśleć jak cudownie będzie jak JUŻ pójdę do pracy, bo przestałam wierzyć że tą pracę mieć będę
jeszcze zdrowie mi się posypało do reszty eh
|
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma kobiet brzydkich tylko są zaniedbane, obecnie ma 38 lat wygląda na 30. Fryzjer, kosmetyczka, stylista czynią cuda. Pojechała do kraju na skraju wojny domowej i w wielkim szoku niech się cieszy, że nic jej się nie stało chyba nie wiedziała dokąd jedzie.
|
|
#3851 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł :p a co to za smęty? A gdzie te hot zwierzenia?
Ja nudnego życia nie miałam. Liceum to co tydzień imprezy a przed maturą, zaraz po zakończeniu roku jak zaczęła się impreza tak trwała 4 dni nie wiem jak maturę zdałam Jeżeli chodzi o miłości to raz chyba flirty prowadziłam z 6 na raz z czego 3 to byli najlepsi kumple, ale nie wiedzieli o sobie :p Ale flirtu nikt nie zabroni Niestety nie przeżyłam romansu z kimś sławnym, no chyba że w marzeniach byłam z Martinem nie mówiąc o westchnieniach do Wenwortha Millera ale świat mi runął gdy okazało się, ze jest gejem i nigdy się mną nie zainteresuje :p
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie zagęszczane i przedłużone.
|
#3854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio jak widziałam Go na skokach to takiego wrażenia już na mnie nie robi
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej w pamięci utkwił mi kolor jego włosów, chyba je farbował?
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka!
Czekam na TŻta Zaraz z ciekawości zajrzę w mój horoskop 2014 ![]() Praca i pieniądze Zapowiada się udany rok, a pieniędzy w twoim portfelu wreszcie powinno przybyć. Korzystny trygon Jowisza pomaga ci w pierwszej połowie roku. Wiosną i latem szukaj dobrej posady i zapisuj się na ciekawe kursy. Nie odpuszczaj i kiedy wyrzucą cię drzwiami, wróć oknem. Wtedy też sprzyja ci szczęście w sprawach, które związane są z bankami, sądami i urzędami. Wiele zyskasz dzięki życzliwemu wsparciu wpływowych osób. Mimo uciążliwego wpływu Saturna, twoja cierpliwość i wytrwałość zaczną wreszcie przynosić pozytywne efekty. W drugiej połowie roku spotkasz na swojej drodze kogoś, kto doda ci odwagi i zainspiruje cię do pozytywnych zawodowych zmian. Lato sprzyja zakładaniu własnego biznesu lub pracy za granicą. Jesienią bądź dla wszystkich uprzejmy, ale też ostrożny! Możliwe są zaskakujące pomyłki i zbiegi okoliczności, których wyjaśnianie zajmie ci wiele sił i czasu. Plotki i niesprawdzone informacje mogą stać się przyczyną zamieszania, które bardzo cię zaniepokoi. Zaufaj swojej intuicji i nie angażuj się w sprawy, do których nie masz przekonania. W pierwszej połowie roku inwestuj, wydawaj rozsądnie pieniądze i przede wszystkim rób wszystko, żeby pomnożyć to, co już posiadasz. Zagraj w totka, weź udział w konkursie, zgłoś się do dodatkowej pracy, gdzie lepiej płacą. Z niczego nie rezygnuj. W drugiej połowie roku Jowisz będzie cię skłaniał do większych wydatków. Bądź wtedy rozsądny i zawsze miej coś na czarną godzinę. |
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
Też mi się tak wydaje. Tak nienaturalnie ciemne miał a kiedyś na czerwono pomalował :p
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jestem Baranem mój horoskop Urodzeni w 3. dekanacie znaku, podobnie jak i w roku ubiegłym, pozostawieni sami sobie, mają okazję wykazać się swoimi pomysłami, operatywnością w działaniu, pomysłowością czy też rozwinięciem jakiegoś talentu. Szczególnie przedsiębiorczych czeka pod koniec roku nagroda za ich twórczy wysiłek, na co wskazuje trygon Jowisza do Słońca w listopadzie i grudniu, przeciągający swe działanie na początek przyszłego roku. Niektórzy mogą liczyć na awans zawodowy, założenie własnego przedsiębiorstwa, wylansowanie nowego projektu, zorganizowanie wielkiej podróży czy choćby zawarcie korzystnego związku małżeńskiego. Najlepszy okres w roku dla całego znaku w sprawach zawodowych to kwiecień, maj, sierpień. W sprawach uczuciowych: marzec, maj, czerwiec, sierpień, grudzień. Co do życiowej energii i aktywności, znakomitą formę zapewni Mars w 2. połowie września, w październiku i – nieco słabszą – w grudniu, natomiast pierwsza połowa roku może być okresem słabszej kondycji fizycznej.
|
|
#3861 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Farbował, farbował.
|
|
|
#3862 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, ostatnio oglądałam z TŻtem jakiś film i aż podskoczyłam: "O Jezu, Sawyer"
kurdę ale nie pamiętam jak to szło... spróbuję znaleźć ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- O o o "Paranoja" - ogółem film mega, polecam Wam
|
|
|
|
#3864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie bezrobotnej nie ma takiego przełożenia. Przecież nie napisze w liście motywacyjnym, ze skoro nie mam rodziny to chętnie będę sobie jeździć w delegacje. Z mojego punktu widzenia nie mam profitów z bycia bezdzietną
|
|
|
#3865 | |
|
Zadomowienie
|
Za to nie lubiłam tej Kate, bo ona wszystkich ich w sobie rozkochała. Sawyera, Jacka...wrrrr
Wiecie, jak byłam mała, to myślałam, że w wieku 20 lat będę żyła jak w amerykańskich filmach. W swoim mieszkaniu, studia, bogaty social life, jezdzenie na mecze jako groupies też rozważałam. Ale...coś poszło nie tak, bardzo nie tak! ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
|
|
#3866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A wiecie, że jej mężem był Charli-ten co grał narkomana, brzydki taki. I zdradził ją w realu, więc już chyba nie są razem. ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Jesteśmy królowymi offtopu!!! A żeby byc w temacie, to powiem Wam, że masakra się szykuje. W poniedziałek, mamy w urzędzie kontrolę. Wiecie co to oznacza? Że będę musiała siedziec do 14 w pracy i nie ma mowy o wyjściu na shopping w trakcie pracy ;((( A mój ukochany butik szykuje wyprzedaż, ja nie wiem co zrobię-chyba L4 zaniosę!
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Charlie nie wiedziałam mi się tylko on skojarzył z teledyskiem Rihanny i Eminema gdzie grał z Megan Fox ![]() Hahaha padłam daj to L4 i jedziesz
|
|
|
|
|
#3869 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
a poczucie wartości topnieje...._________________ Ja to chyba dziwna byłam, bo mnie to tylko Britney czy Christina interesowały. A jeszcze Iglesias i Ricky Martin
|
||
|
|
|
#3870 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przwinęło mi się to nazwisko na Onecie jak ją niby Doda pobiła i tyle.Cytat:
Edytowane przez maggie_grace Czas edycji: 2014-02-22 o 14:32 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

Ty wczoraj imprezowałaś tutaj na wątku, ja spałam, punkt dla mnie.

jeszcze zdrowie mi się posypało do reszty eh