|
|
#271 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XIII
Cytat:
) miałam tak podpieczony tyłek, że pozwolę sobie wyrazić zrozumienie nad twoim "nocnym bólem" Uleżeć nie mogłam ![]() Mój jaśniutki brąz, nad którym właściwie cały czas pracuję, to efekt naprawdę ogromnych starań. A teraz możesz poprosić Małża, żeby plecki kefirem posmerał
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Jako ze dzis poł dnia siedziałam na swieżym powietrzu (nie opalałam sie siedziałam w cieniu bo na słonku nie dało sie wytrzymac) to wybrałam bezalkoholowe Monoi de Thaiti.
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Cherqui wieczorowa pora.
Bylam w taiskiej (jak to sie pisze?!) restauracji na kolacji z TZ. Jedzenie marzenie, a powalil mnie deser: kawalki banana w mleku koksowym podawane na goraco i nalesnik z nadzieniem orzechowo-kokosowym i lodami... Absolutnie niebo w gebie! |
|
|
|
#274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cała linia kosmetyków do opalania Yves Rocher tak pachnie i od razu po piknięciu Monoi de Thaiti przypominają mi się wakacje w Hiszpanii
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Black Cashmere
|
|
|
|
#276 |
|
Zakorzenienie
|
na noc zapodałam sobie kropelkę au the rouge Bvlgari
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Psycho, jak sprawuje się Scent w taką upalną pogodę?
Cytat:
i nie wiem co z nim zrobić teraz już wiem, ale boję się, że tradycyjnie coś spartolę ![]() ja dzisiaj Green Tea EA i testy Very Irresistible i Mariage - oba byłyby fajne, gdyby wyrzucić z nich paczulę...a teraz zmykam pod prysznic i zastanowię się czym pachnieć na resztę upojnej (
|
|
|
|
|
#278 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spróbowałam nawet wypić jak klasyczne mleko, ale nie dało rady Myślę, że w jakimś drinku też byłoby fajne
|
|
|
#279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Caly b. aktywny dzien uplynal mi z Classique EdT Na noc zaaplikowalam smaczny ulepek: Insolence
|
|
|
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, właśnie jakiegoś dołka zaliczam.
Siedzę sama na gg, do nikogo nawet nie ma jak paszczy otworzyć; zeżarłam dwie paczki rodzynek w czekoladzie i zaczynam mieć coś na kształt kaloriowych wyrzutów sumienia, jestem po jednej z tych niepokojących (iskrzących?) rozmów z kumplem; a na dodatek (sama jestem sobie winna!) z głośników sączy się "World Pretending" Paradise Lost Siedzę nad terapią genową, zwierzętami transgenicznymi i posttranskrypcyjnymi metodami regulacji ekspresji genów, na różnych poziomach. I zaraz się pochlastam. Wskoczę pod prysznic i skropię się jakimś pocieszaczem, chociaż nic mi nie przychodzi do głowy. Czuję się beznadziejnie, grubo i wyjątkowo nieszczęśliwie. Smark.
|
#281 |
|
Zadomowienie
|
rachelo, cholerne hormony
Niedługo będzie lepiej
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dodatkowo zachwycalam sie slicznymi Tajkami o niebanalnej urodzie i pieknych strojach... TZ nie komentowal ![]()
|
|
|
|
|
#283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobry pomysł dziękuję przyda się, bo ostatnio stwierdzam, że mam w nosie i idę spać ![]() Pachnę Ambre Baldessarini, ale fajny zapach! Jakby się tak tacie spodobał i by sobie kupił... ![]() idę się poużalać nad sobą, moje kochane Flavo-C zaczęło mnie uczulać, mam całe podrażnione i zaczerwienione policzki Cytat:
tajemnicze przyprawy... nie brzmi to obiecująco dla mojego gotowania
|
||
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
W ramach OT... Zobaczcie, jaka cene osiagaja perfumy. Ja marzylabym, aby miec tylko kropelke tego legendarnego zapachu... moze jak wygram w Totka, czy cos...
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...4329&rd=1&rd=1 ![]() Bede sobie obserwowac jaka cene osiagna... |
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matusiu ...... ....
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Czarna Mania.
O jezusie, właśnie dostałam zawału, patrząc na zegarek...
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
W porze sesji letniej o czwartej rano już jest absolutnie jasno i gasną latarnie. Chociaż dla niektórych to słońce w ogóle nie zachodzi
![]() Pachnę słonikiem i coca colą, jak zawsze w cieżkich chwilach
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Słonik
|
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tulipanko - spróbuj piersi kurczaka z mlekiem kokosowym - pycha. Najpierw marynujesz kawałki kurczaka z odrobinie mleka k., mąki kukurydzianej, oliwy i np sosu sojowego, potem smażysz je (np. z pieczarkami i papryką), wlewasz resztę mleka, czekasz aż się trochę zredukuje i podajesz z ryżem. Bardzo łatwe ![]() A ja dziś się obudziłam przed 6 bo jakieś dzieciaki wołały przez 5 minut tajemniczego Wojtka na ulicy . Zrobiłam brzuszki, wykąpałam się i wybalsamowałam Purplelips i tymże wypachniłam |
|
|
|
|
#291 |
|
Zakorzenienie
|
Pachnę pomarańczową wodą biothermu do ciała. Nie perfumy i nie balsam i nie dezodorant. Takie wszystko i nic w jednym. Wieczorem będę pachnieć koniem
![]() ... Jak ten wizaż się zmienił wizualnie... Cięzko się połapać.
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
Dżing!
Wypaskudziłam na siebie nichcąco całą próbkę. ehhh ... a miałam w planach kilkudniowe testy ... |
|
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
Safari....i suchy wiatr we włosach i spalona słońcem pulsująca przestrzeń, w cieniu przepastnego drzewa leżę na hamaku z książką, czuć nagrzaną złotymi promieniami gorzką i iskrząca żywicę w tle słodki zapach zerwanych o brzasku białych kwiatów zroszonych jeszcze chłodną połyskującą rosą a w ręce szklanka zimnej wody. Chwilo trwaj
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
OOOOOOOOO! Jaka niespodzianka ![]() Witaj Beliczku Chyba Cie myslami sciagnelam wczoraj natrafilam na Twoje stare posty i tak sobie dumalam, gdzie jestes jak Cie nie ma ![]() Dzisiaj pachne Dune wczoraj bylam bezzapachowa, bo leczylam sie po piatkowej imprezie. grrrr.
|
|
|
|
|
#295 |
|
Przyczajenie
|
ghost - krótko trzyma ale ładny
![]() ![]() |
|
|
|
#296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
_________________________ _____________ A w temacie Vetiver Oriental
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkich!
Ostatnie pół roku było dla mnie ciężkie. Rozwód, koniec czegoś ważnego, zaczynanie zycia od nowa i tak dalej. Bolało, czasem tak bardzo, że aż nie miałąm siły o tym mówić. A o takich lekkich rzeczach też nie miałam ochoty pisać. Teraz pisze, bo moja karta sięodwróciła. Jest lepiej, ale nie zapeszam Nie jestem nieszczęśliwa, a to duuuużo. Zaczynam nowy, wielki etap w moim zyciu (i zawdowym, i tym tylko moim), jeżdżę konno, na nowo cieszę się życiem. Dziękuję wszystkim dziewczynom, które pomogały mi w tych trudnych dniach. Wtedy poznaje się prawdziwych przyjaciół.
|
|
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mariolasi. Miło mi Cię poznać |
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Beliczku, moje slowa byly szczere i z serca plynace. Mam nadzieje, ze bedziesz tu zagladala czesto i dalej pieknie pisalam o zapachach i nie tylko. Ciesze sie, ze to, co zle masz juz za soba. Teraz juz moze byc tylko lepiej. Serdecznie sciskam.
|
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może nie tyle złe mam za sobą, ale jestem na dobrej drodze by mieć za sobą raz na zawsze. Skoro nie załamałam się (aż tak bardzo tzn. nie na tyle, żeby się nie podnieść ) zima kiesy wszystko się waliło, to wytrzymam wszystko. Człowiek jest mocniejszy od szklanki. Nie tłucze się tak łatwo.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.

.
moja jest czerwono brązowa, a plecy tak pieką i swędzą, że mam przemożne uczucie, graniczące z pewnością, że skóra mi będzie złazić
) miałam tak podpieczony tyłek, że pozwolę sobie wyrazić zrozumienie nad twoim "nocnym bólem" 

Cała linia kosmetyków do opalania Yves Rocher tak pachnie i od razu po piknięciu Monoi de Thaiti przypominają mi się wakacje w Hiszpanii 
i nie wiem co z nim zrobić 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

.